Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایلنا»
2024-04-16@16:59:58 GMT

اعزام مشمولان سربازی تا ۲ ماه به تعویق افتاد

تاریخ انتشار: ۱۲ اسفند ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۷۱۱۸۳۰۷

به گزارش ایلنا، سردار حسن عراقی‌زاده، معاون بهداشت و درمان ستاد کل نیروهای مسلح و سخنگوی قرارگاه مبارزه با کرونا نیروهای مسلح گفت: اعزام مشمولان سربازی تا دو ماه به تعویق افتاده و ابلاغ شده است تا تمام دوره‌های آموزشی سربازان به مدت حداقل دو ماه متوقف شود؛ یعنی مشمولان خدمت سربازی که قرار بود در روزهای آینده برای گذراندن دوره‌های آموزشی به پادگان‌های مربوطه اعزام شوند، اعزام آن‌ها تا اول اردیبهشت سال ۹۹ به تعویق افتاده است؛ اما آن‌هایی که چند روزی بیشتر به اتمام دوره‌های آموزشی آن‌ها باقی نمانده، تا اتمام دوره آموزشی البته با رعایت تمام نکات بهداشتی، در پادگان‌ها باقی می‌مانند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سردار عراقی زاده اظهار کرد: یگان‌هایی هم که باید در محل مأموریت خود حضور داشته باشند، حضور آن‌ها در محل‌های خدمت ادامه خواهد داشت؛ چون برقراری امنیت کشور تعطیل‌بردار نیست.

وی افزود: همچنین بخشی از دانشگاه‌های نیروهای مسلح نیز هفته گذشته تعطیل شدند و بخش دیگری که هنوز تعطیل نشده‌اند، درباره وضعیت آن‌ها طی روزهای آینده در قرارگاه مقابله با ویروس کرونا ستاد کل نیروهای مسلح تصمیم‌گیری می‌شود.

سخنگوی قرارگاه مبارزه با کرونا نیروهای مسلح تصریح کرد: به رده‌های تابعه نیروهای مسلح ابلاغ شده است تا افرادی که دارای بیماری زمینه‌ای هستند، مثل جانبازان شیمیایی و بیماران قلبی و عروقی که در نیروهای مسلح حضور دارند، از حضور در محل کار خودداری کنند و به مرخصی بروند؛ البته این مرخصی جزء مرخصی‌های استحقاقی سالیانه آن‌ها منظور نمی‌شود.

سردار حسن عراقی‌زاده گفت: ویروس‌ها یا عوامل بیولوژیک همواره در طول تاریخ وجود داشته اند و با انسان زندگی کرده‌اند که گاهی این زندگی، همزیستی مسالمت‌آمیز بوده و گاهی هم بواسطه ذات‌شان دچار جهش‌هایی شدند و به اشکال بیماری‌زا و خارج از کنترل تبدیل شدند که این هم موضوعی طبیعی است؛ لذا این موضوع جدیدی نیست و بارها تکرار شده است.

وی گفت: بنابراین ویروس کرونا شکل جدیدی از ویروسی است که در گذشته وجود داشته و اکنون با مشخصات جدید ژنتیکی خودش را نشان داده است؛ این ویروس تاکنون در بیش از ۴۰ کشور افرادی را مبتلا کرده که ایران هم یکی از همین کشورهاست.

سخنگوی قرارگاه مبارزه با کرونا نیروهای مسلح گفت: بر این اساس، بدون اینکه ترس و واهمه‌ای از کرونا داشته باشیم، باید آمادگی‌های خود را در برابر این ویروس افزایش دهیم تا بتوانیم با کنترل ویروس، با آن مقابله کنیم و این هم موضوعی است که قطعاً می‌توانیم انجام دهیم؛ زیرا کرونا خطرناک‌تر از سایر ویروس‌ها نیست و با توجه به اینکه مرگ و میر ناشی از ویروس آنفلونزای «N ۱ H ۱» به مراتب بیشتر از ویروس کروناست، معتقدم باید با درایت و تدبیر و آرامش و در عین حال محکم و مطمئن با این ویروس برخورد کرد و اقدامات پیشگیرانه را انجام داد تا بر این ویروس فایق آییم.

سردار عراقی زاده درباره اینکه ستاد کل نیروهای مسلح برای پیشگیری و مقابله با این ویروس چه اقداماتی را انجام داده است؟ گفت: اولین کاری که انجام دادیم، تشکیل قرارگاه مبارزه با ویروس کرونا در سطح ستاد کل نیروهای مسلح و تمام سازمان‌ها و نیروهای تابعه بود؛ بدین‌صورت که در سازمان‌ها معاون هماهنگ‌کننده یا جانشین رئیس سازمان، رئیس قرارگاه در مجموعه تحت فرماندهی و مدیریتی خود هستند و معاونان بهداشت و درمان در سازمان یا نیرو نیز دبیر قرارگاه هستند؛ بدین‌ترتیب این قرارگاه در سطح ستاد کل نیروهای مسلح به ریاست سردار «عبداللهی» معاون هماهنگ‌کننده رئیس ستاد کل نیروهای مسلح تشکیل شده است.

وی افزود:​ من هم به عنوان معاون بهداشت و درمان ستاد کل نیروهای مسلح و نماینده ستاد کل به عنوان عضو ثابت در تمام جلسات ستاد ملی مبارزه با کرونا وزارت بهداشت حضور داشتم که در آن جلسات اعلام کردیم که در تمامی بخش‌ها اعم از بهداشت، درمان و حتی پشتیبانی عمومی نیروهای مسلح آماده ارائه هر کمکی هستیم. این استراتژی از سوی سرلشکر باقری رئیس ستاد کل نیروهای مسلح مبنی بر حمایت همه‌جانبه از بخش کشوری بهداشت و درمان در موضوع مورد اشاره اتخاذ شده است.

سردار عراقی زاده درباره محورهای همکاری با بخش کشوری بهداشت و درمان اظهار کرد: این محورها در چهار بخش در اختیار قرار دادن ۵۸ بیمارستان شهری نیروهای مسلح، در اختیار گذاشتن ظرفیت بیمارستان‌های صحرایی یا سیار، ارائه خدمات بهداشتی و پیشگیری مانند ضدعفونی کردن محیط با استفاده از خودروهایی که برای چنین مواردی پیش‌بینی شده و کمک به تأمین نیروی انسانی مورد نیاز تخصصی و غیر تخصصی تعیین شده است.

سخنگوی قرارگاه مبارزه با کرونا نیروهای مسلح گفت:​ برای مقابله و پیشگیری، دستورالعمل خاصی به مراکز آموزشی، پادگان‌ها و ستادها حدود شش دستورالعمل به امضای سرلشکر باقری رئیس ستاد کل نیروهای مسلح ابلاغ کردیم تا چگونه محیط را برای پرسنل نیروهای مسلح، ایمن کنند.

وی گفت: در این رابطه تاکنون تعدادی از بیمارستان‌های نیروهای مسلح که در اختیار وزارت بهداشت قرار گرفته است، شامل بیمارستان‌های علی بن ابی طالب (ع) سپاه قم، قائم (عج) نیروی دریایی سپاه در بوشهر، بعثت نیروی هوایی ارتش در تهران، هاجر نیروی زمینی ارتش در تهران، ولی عصر (عج) ارتش در رشت هستند؛ علاوه بر این، یک دستگاه سی تی اسکن سیار نیروی زمینی سپاه نیز در بیمارستان یافت‌آباد برای ارائه خدمات به بیماران مبتلا به ویروس کرونا مستقر شده است.

سردار عراقی زاده افزود: هر چند بیمارستان‌های نیروهای مسلح تا ۱۰۰ بیمار مبتلا به ویروس کرونا را پذیرش کرده‌اند، اما به صورت رسمی بیماری از سوی قرارگاه کشوری مقابله با کرونا به این بیمارستان‌ها اعزام نشده است؛ این در حالی است که امکان افزایش تعداد بیمارستان‌های نیروهای مسلح برای موضوع یاد شده در صورت درخواست وزارت بهداشت وجود دارد.

سخنگوی قرارگاه مبارزه با کرونا نیروهای مسلح اعلام کرد: همچنین بسیج جامعه پزشکی هم تاکنون ۸۰ نیروی متخصص را که بیشتر پزشکان عمومی هستند به ستاد مقابله با کرونا استان تهران معرفی کرده است؛ علاوه بر این، سپاه قدس استان گیلان ۱۰۰ نفر نیروی غیر تخصصی در اختیار دانشگاه علوم پزشکی استان قرار داده و همزمان واحدهای رفع آلودگی نیروهای مسلح که به اصطلاح سم‌پاشی‌های محیطی انجام می‌دهند در قم و رشت فعالیت خود را از شنبه دهم اسفند آغاز کردند. خط تولید کیت تشخیص این ویروس هم با کمک وزارت دفاع و با تأیید انستیتو پاستور راه‌اندازی شده است که کمک بسیار زیادی در راه تشخیص ویروس کرونا خواهد بود.

سردار عراقی زاده گفت: تمام فعالیت‌هایی که در این رابطه از سوی نیروهای مسلح صورت می‌گیرد، با نظر وزارت بهداشت انجام می‌شود؛ چون بعضاً نمایندگان و مسئولان محلی با نیروهای مسلح در استان‌ها تماس می‌گیرند و تقاضای ارائه خدمات دارند؛ لذا برای اینکه مشکلی در ارائه خدمات به بیماران به‌وجود نیاید، تمام این درخواست‌ها را به سمت وزارت بهداشت سوق می‌دهیم تا ارائه خدمات با نظر آن‌ها باشد. بنابر این، هر تقاضایی که به صورت رسمی از سوی وزارت بهداشت به نیروهای مسلح اعلام شود، مبنای فعالیت خواهد بود.

وی درباره اینکه آیا آزمایشگاه‌های نیروهای مسلح امکان تشخیص ویروس کرونا را دارندهم گفت: تشخیص این ویروس تا پیش از این تنها در دو آزمایشگاه انستیتو پاستور و دانشگاه تهران صورت می‌گرفت، اما اکنون ۲۲ آزمایشگاه در سطح کشور می‌توانند این آزمایش را انجام دهند که از این تعداد دو آزمایشگاه برای نیروهای مسلح است؛ یعنی آزمایشگاه‌های دو دانشگاه علوم پزشکی بقیه الله (عج) سپاه و ارتش امکان تشخیص این ویروس را دارند.

معاون بهداشت و درمان ستاد کل نیروهای مسلح افزود: سازمان خدمات درمانی نیروهای مسلح کمک مالی را به بیمارستان‌های پذیرش کننده چنین بیمارانی ارائه کرده است تا این بیمارستان‌ها بتوانند نیازهای اولیه خود را تأمین کنند؛ علاوه بر این، از سوی رئیس ستاد کل نیروهای مسلح نیز مبلغی برای تأمین نیازهای اولیه پیشگیری از ابتلا به این ویروس مانند محلول‌های ضدعفونی‌کننده و ماسک به وزارت دفاع اختصاص داده است که ۵۰ درصد اقلام مورد نیاز تأمین شده است و مابقی هم در روزهای آینده تأمین خواهد شد؛ این اقلام قرار است بین سازمان‌ها و مراکز تابعه نیروهای مسلح توزیع شود.

وی افزود: مجموعه نیروهای مسلح این آمادگی را دارند چنانچه از سوی وزارت بهداشت درخواستی مبنی بر احداث چنین بیمارستانی ارائه شود، در کمتر از ۲۴ ساعت آن را عملی سازند که تاکنون چنین درخواستی اعلام نشده است. اگر چنین درخواستی ارائه شود، آمادگی داریم دو بیمارستان صحرایی مجهز در استان‌های قم و گیلان که تعداد مبتلایان به این بیماری زیاد است، احداث کنیم؛ چون آن‌ها الویت‌ها و نیازها را بهتر تشخیص می‌دهند.

منبع: ایلنا

کلیدواژه: ستاد کل نیروهای مسلح رئیس ستاد کل نیروهای مسلح سردار عراقی زاده نیروهای مسلح بهداشت و درمان بیمارستان ها وزارت بهداشت ارائه خدمات ویروس کرونا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۱۱۸۳۰۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خبر مهم برای سربازان و کسانی که کارت پایان خدمت ندارند !

به گزارش پارس نیوز ، 

اقتصاد 100- مشاور عالی فرمانده قرارگاه مرکزی مهارت آموزی کارکنان وظیفه نیروهای مسلح گفت:‌برنامه‌ریزی شده که در سال جدید صد درصد سربازان که اعزام می‌شوند ۵ مهارت عمومی که شامل مهارت کسب و کار، سواد حقوقی و مالی سواد رسانه‌ای و اینترنتی، آموزش مهارتی، سبک زندگی و امداد و نجات است را به همه سربازان ارائه کنیم.

    مشاور عالی فرمانده قرارگاه مرکزی مهارت آموزی کارکنان وظیفه نیروهای مسلح همچنین از اعمال یک ماه کاهش خدمت سربازان ماهر در سال جاری خبر داد.

سردار موسی کمالی مشاور عالی فرمانده قرارگاه مرکزی مهارت آموزی کارکنان وظیفه نیروهای مسلح در خصوص مهارت آموزی سربازان گفت: مهارت آموزی در کشور مظلوم واقع شده و مدرک گرایی جای مهارت آموزی را گرفته و خانواده‌ها و جوانان به دنبال مدرک گرایی هستند تا مهارت آموزی؛ بر همین اساس قرارگاه مرکزی مهارت آموزی برای مقابله با بیکاری و کمک به اشتغال جوانان در حوزه مهارت آموزی ورود پیدا کرده است و از متولیان امر مهارت آموزی؛ وزارت علوم، وزارت بهداشت، دانشگاه آزاد و آموزش و پرورش و سازمان فنی حرفه‌ای برای مهارت آموزی کمک می‌گیرند.

سردار کمالی گفت: یکی از اهداف ما ترویج و توسعه مهارت آموزی، بالا بردن شأن و منزلت مهارت آموزی در کشور است.

  مشاور عالی فرمانده قرارگاه مرکزی مهارت آموزی کارکنان وظیفه نیروهای مسلح گفت: شعاری که مطرح کردیم هر سرباز یک مهارت تخصصی و چند مهارت شغلی عمومی، به دنبال این هستیم که بتوانیم در سال جاری این شعار را محقق و مهارت آموزی را تقریباً به صد درصد برسانیم، برنامه‌ریزی شده که در سال جدید صد درصد سربازان که اعزام می‌شوند ۵ مهارت عمومی که شامل مهارت کسب و کار، سواد حقوقی و مالی سواد رسانه‌ای و اینترنتی، آموزش مهارتی، سبک زندگی و امداد و نجات است را به همه سربازان با همه مقاطع تحصیلی ارائه کنیم و همچنان آموزش‌های تخصصی را حداقل به ۲۵۰ هزار سرباز ارائه دهیم.

وی درباره اتفاقات جدید سال آینده در قرارگاه مرکزی مهارت آموزی کارکنان وظیفه نیروهای مسلح گفت: از سال جاری مشوق‌هایی را که در نظر گرفته‌ایم اعمال خواهد شد، رونمایی از سامانه سرباز ماهر صورت می‌گیرد تا جوانانی که دارای مدرک هستند بتوانند در این سامانه ثبت نام کنند و امتیاز بندی شوند، کسر خدمت، یک ماه مرخصی، بخشش اضافه خدمت، تعجیل در اعزام و تعویق اعزام، تعیین سازمان محل خدمت، تعیین استان محل خدمت و همچنین نیل به درجه بالاتر از آن درجه‌ای که طبق قانون تعلق می‌گیرد؛ مشوق‌ها هستند و همچنین یک ماه کاهش خدمت سربازی، سربازان ماهر از سال جاری اعمال می‌شود.

وی در پایان گفت: از سال ۹۶ که قرارگاه مرکزی مهارت آموزی کارکنان وظیفه نیروهای مسلح را آغاز کردیم توانستیم به یک میلیون ۴۵۰ هزار نفر سرباز گواهی مهارت آموزی دهیم که از حدود ۲ میلیون سرباز که در کلاس و دوره‌ها شرکت کردند حدود ۷۵۰ هزار نفر آموزش تخصصی و بقیه آنها آموزش‌های عمومی که به نوعی به شغل ارتباط دارد را مهارت دیدند.

جزئیات دریافت امریه سربازی و شرایط جدید معافیت و خرید خدمت سربازی مشمولان مازاد خدمت اعلام شد.

شاهپور آذروند اظهار کرد: به‌منظور بهره‌مندی از ظرفیت و توان علمی جوانان تحصیل‌کرده در پیشبرد اهداف سازمانی، دانش‌آموختگان واجد شرایط دانشگاه‌های مورد تأیید وزارت علوم، تحقیقات و فناوری می‌توانند برای گذراندن دوره ضرورت خدمت سربازی به‌صورت امریه «سرباز روستایی» در مناطق محروم استان به سامانه جامع حوزه مشمولان معاونت توسعه روستایی و مناطق محروم کشور به آدرس mashmoolin.iripo.ir مراجعه کنند.

جزئیات دریافت امریه سربازی و شرایط جدید معافیت و خرید خدمت سربازی مشمولان مازاد خدمت اعلام شد.

 

شاهپور آذروند افزود: نداشتن غیبت و کسر خدمت، عدم رابطه متقاضیان به‌عنوان بستگان سببی و نسبی با کارکنان استانداری و همچنین بومی بودن، از جمله شرایط «سرباز روستایی» است.

مدیرکل دفتر امور روستایی و شوراهای استانداری اردبیل تصریح کرد: مدت خدمت سربازی روستایی ۲۴ ماه بوده و ثبت‌نام متقاضیان مقطع کارشناسی‌ارشد و دکتری در دفاتر امور روستایی و شوراهای استانداری امکان‌پذیر است.

آذروند گفت: اعزام مشمولان برای تاریخ یکم تیر ۱۴۰۳ بوده و ثبت‌نام آن از روز چهارشنبه ۱۵ فروردین تا ۲۴ فروردین در سامانه مذکور انجام خواهد شد.

ستاد کل نیروهای مسلح با برخورداری کارکنان شرکت‌های خلاق از مزایای امریه سربازی موافقت و دستورالعمل استفاده از خدمت کارکنان وظیفه در این شرکت‌ها را اعلام کرد.

براین اساس مقرر شد در سال ۱۴۰۲-۱۴۰۳، ۲۰۰ نفر از کارکنان شاغل در شرکت‌های خلاق به شرط احراز شرایط، از مزایای تخصصی امریه سربازی برخوردار شوند.

بر این اساس، شرکت خلاق باید از شرایطی همچون برخورداری از اظهارنامه مالیاتی، بهره‌مندی از حداقل سه نفر نیروی شاغل تمام‌وقت براساس آخرین فهرست بیمه مورد تأیید سازمان تامین اجتماعی و برمبنای آخرین گزارش صورت معاملات فصلی فروشی حداقل ۱۰۰ میلیون ریال داشته باشد.

در طرف مقابل، سرباز باید فارغ‌التحصیل و دارای مدرک کارشناسی ارشد و یا دکتری غیرپزشکی بوده و در چهار ماه اخیر از سابقه بیمه تمام‌وقت در شرکت به‌کارگیرنده برخوردار باشد، حداقل ۸۰ امتیاز از جدول فعالیت فناورانه را کسب کرده باشد و همچنین موضوع فعالیت فرد در مدت زمان حضور در شرکت، باید در راستای کالا و خدمات خلاق یا دانش‌بنیان آن شرکت باشد.

با توجه به محدودیت ظرفیت ابلاغی از طرف ستاد کل نیروهای مسلح، افراد براساس امتیاز کسب شده در هر دوره اعزام، رتبه‌بندی شده و افراد با بیشترین امتیاز به ستاد کل نیروهای مسلح معرفی خواهند شد. در صورت اتمام ظرفیت در هر اعزام، افراد باید تقاضای جدید خود را در دوره بعدی ارسال کنند.

تأیید اولیه افراد که توسط معاونت علمی براساس امتیازبندی صورت می‌گیرد، به منزله تأیید نهایی افراد نیست و پس از بررسی پروپوزال (شرح فعالیت شخص در شرکت) توسط داور فنی، نتیجه نهایی مشخص و اطلاع‌رسانی می‌شود.

منبع:ایرانی روز

دیگر خبرها

  • اعزام مشمولان دانشگاهی و غیر دانشگاهی به خدمت سربازی
  • خبر مهم برای سربازان و کسانی که کارت پایان خدمت ندارند !
  • فراخوان مشمولان اعزامی پایه خدمتی اردیبهشت‌ماه
  • چه تسهیلاتی برای مشمولان ماهر قبل از سربازی وجود دارد؟
  • فراخوان اعزام مشمولان به خدمت سربازی در تاریخ اول اردیبهشت
  • مشمولان ماهر در سامانه مشوق های سربازی ثبت نام کنند
  • تکمیل سامانه مشوق‌های سربازان ماهر/ تسهیلات مشمولان ماهر قبل از سربازی چیست؟
  • آغاز ثبت نام برای دریافت مشوق‌های سربازی از ۱۵ اردیبهشت
  • اعلام رمان ثبت‌نام رسمی برای دریافت مشوق‌های سربازی
  • ثبت‌نام رسمی برای دریافت مشوق‌های سربازی از ۱۵ اردیبهشت