Web Analytics Made Easy - Statcounter

آنچه که بسیاری از هواداران فوتبال را ناراحت می‌کند این است که بازیکنان بی‌کیفیت خارجی نباید در لیگ ایران حضور داشته باشند.

به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری برنا؛ فوتبال ایران درحالی نوزدهمین دوره لیگ خود را پشت‌سر می‌گذارد که باشگاه‌های ایرانی در چند سال اخیر مجوز حرفه‌ای بودن را گرفته‌اند. همه ما می‌دانیم مجوز حرفه‌ای در حالی صادر شده که فوتبال ایران در بسیاری از مسائل هنوز حرفه‌ای نشده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این میان حضور بازیکنان خارجی اگرچه در ظاهر برای حرفه‌ای‌تر شدن فوتبال ایران است اما در باطن اینگونه نیست و کم هم در این باره بحث نشده است. نیازی نیست نام ببریم از بازیکنانی که آمدند و پول گرفتند اما ذره‌ای به فوتبال ایران اضافه نکردند. بازیکنان با پای خود به ایران نیامدند، بی‌کیفیت‌ها در فوتبال ایران از طریق یک ایجنت و مدیر برنامه به فوتبال ما آمدند.

احتمالا تا به حال ترکیبی به نام «مدیر برنامه» یا معادل انگلیسی آن «ایجنت» را خوانده یا شنیده‌اید. در دنیای مدرن که قرار نیست همه‌کس همه چیز بداند و درباره هر موردی اظهارنظر کند، مدیران برنامه چهره های ورزشی، سیاسی، هنری، اقتصادی و.... را یاری می‌دهند. دلال به واسطه بین بازیکن و باشگاه گفته می شود. تفاوت بین دلال و مدیر برنامه این است که دلال درصدی از قرارداد را مدنظر ندارد و با دریافت مبلغی بازیکن‌ها را جابجا می‌کند و طی قرارداد حامی بازیکن نیست ولی مدیر برنامه چون تحت نظر فدراسیون فوتبال قرار دارد 10 درصد از قرارداد بازیکن را گرفته و در طول قرارداد حامی و پشتیبان بازیکن است. فدراسیون فوتبال آزمون‌هایی برگزار می کند که دلال‌ها نیز می‌توانند شرکت کنند و مدرک بگیرند و به عنوان مدیر برنامه کار نمایند.

البته باشگاه‌های ما تمایلی ندارند با دلال و مدیر برنامه کار کنند و این خوب نیست چون باشگاه باید از منبعی بازیکنان را پیدا کند. زمانی که باشگاه‌های ما دولتی اداره می‌شوند و ثبات مدیریت در آن وجود ندارد دلال‌ها فرصت بهتری برای عرضه اندام پیدا می‌کنند اما سوال دیگر این است که آیا اگر ما مدیران توانا داشته باشیم آیا آنها نمی‌توانند به گونه‌ای برخورد کنند که بازیکن بنجل به ایران نیاید.

در این‌باره به سراغ سعید آذری، مدیرعامل فعلی باشگاه فولاد، رفتیم. وی با تایید این موضوع که حضور مدیران کاربلد می‌تواند مهمترین کار برای مقابله با این مهم باشد به خبرنگار برنا گفت: ایجنت نه تنها در عرصه ورزش بلکه در تمامی عرصه‌های اقتصادی حضور دارد. در مارکت‌های بین‌المللی یکی از مهمترین افراد در بازارهای بورس‌ها همین افراد واسطه هستند که البته هم در کار خود مهارت دارند، هم تحصیل کرده‌اند و هم شرح وظایف کاری آنها مشخص است.

وی افزود: در فوتبال روز دنیا نیز ایجنت تعریف دارد. 60 تا 65 درصد خرید و فروش‌ها از طریق آژانس‌های نقل و انتقال بازیکن انجام می‌شود. در این میان ایجنت‌ها سعی می‌کنند بازیکنان را گران‌تر بفروشند چراکه 10 درصد از قرارداد را به صورت قانونی به آنها می‌رسد. در کشور ما واسطه‌ها و آژانس‌های نقل و انتقال بازیکن حضور ندارند و فقط ایجنت‌ها هستند. درحالی که آژانس‌های نقل و انتقال بازیکن از چند حقوقدان ورزشی و واسطه‌هایی که از فیفا گواهینامه دارند تشکیل شده و بحث این است که ما باید وظایف را خوب تعریف کنیم تا حدود افراد مشخص شود.

مدیرعامل فولاد عنوان کرد: چه بسا بسیاری از ایجنت‌ها بازیکنان را با روش علمی قیمت‌گذاری می‌کنند و افراد سالمی هستند. در این میان نکته مهم این است که مدیر ورزشی ما که می‌خواهد بازیکن خریداری کند از زیر و بم کار با خبر باشد. یک مدیر برای خرید بازیکن باید علاوه بر اطلاعات و دانش فنی اطلاعات دیگری نیز داشته باشد، نظیر اینکه بازیکن کجا بازی کرده، آخرین باشگاه او کجا بوده است، آخرین عمل جراحی او کی بوده، آخرین بار چه میزان حقوق داشته را بداند تا بتواند به بهترین نحو بازیکن را خریداری کند.

اطلاعاتی نظیر این و البته اینکه خود شخص مدیر به زبان انگلیسی مسلط و از علم روز نیز مطلع باشد. البته یک مدیر ورزشی نیز باید مهارت فنی و مهارت ادراکی و در کنار آن علم استفاده از نیروی انسانی را داشته باشد. مدیران فوتبالی باید بر علم مارکتینگ اشراف داشته باشند. آیا باشگاه‌های ما براساس این معیارها مدیر انتخاب می‌کنند. نکته دیگر این است که نگاهی به اطرافیان یک مدیر نشان می‌دهد او واقعا تا چه حد کاربلد است.

به هرحال آنچه که امروز بسیاری از هواداران فوتبال در ایران را ناراحت می‌کند و آزار می‌دهد این است که بازیکنان کم کیفیت خارجی نباید در فوتبال ایران حضور داشته باشند. صاحبان این فوتبال همین علاقمندانی هستند که فوتبال را دنبال می‌کنند و مدیران ورزشی بدانند در این‌باره باید توجه دوچندانی کنند. بازیکن خارجی علاوه بر ایجاد هزینه، جای یک جوان ایرانی را تنگ کرده و مدیران فوتبال باید پاسخگو عملکرد خودشان باشند.

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: فدراسیون فوتبال هدایت علیزاده مدیران فوتبالی ایجنت فوتبال فوتبال ایران مدیر برنامه حرفه ای

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۱۲۱۵۹۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آغاز اردوی تیم ملی دانشجویان ایران با حضور 53 بازیکن

هشتمین اردوی اماده سازی تیم ملی دانشجویان ایران جهت شرکت در مسابقات همبستگی کشورهای اسلامی (به میزبانی ایران) و قهرمانی دانشگاه های آسیا (به میزبانی چین) از روز چهارشنبه ۵ اردیبهشت ماه لغایت جمعه ۷ اردیبهشت به میزبانی دانشگاه علم و صنعت ایران برگزار می شود.

طرفداری | بازیکنان دعوت شده به اردوی تیم ملی دانشجویان ایران در قالب دو گروه در تمرینات حضور خواهند یافت. 

بازیکنان دعوت شده گروه نخست ساعت ۰۹:۰۰ صبح روز چهارشنبه پنجم اردیبهشت می بایست در استادیوم ۲۰ هزار نفری دانشگاه علم و صنعت حضور یافته و خود را به کادر فنی تیم ملی دانشجویان معرفی نمایند.

بازیکنان دعوت شده گروه دو‌ نیز می بایست ساعت ۱۵:۰۰ روز پنجشنبه ۶ ام اردیبهشت ماه در محل اردو حضور یافته و خود را به کادر فنی تیم ملی معرفی کنند.

لازم به ذکر است سرمربی تیم ملی فوتبال دانشجویان امیدرضا روانخواه بوده و آقایان اکبر بختیاری،  احسان وجدی، امید بیضاوی، کرامت صفرپور و علی گرزی اعضای کادر فنی تیم ملی دانشجویان را تشکیل می دهند. 

بازیکنان گروه نخست

۱. عرفان اسفندیاری
۲. امیر حسین آسیابان پور
۳. مهرشاد اسدی
۴. پارسا بقالیان زاده
۵. علی تهامی
۶. فیاض میردورقی 
۷. محمد مهدی زارع
۸. علی بهرامی
۹. مهدی صمدایی
۱۰. علی خدایی
۱۱. علی رحیمی
۱۲. علی اکبر رنجبر
۱۳. مصطفی جوادیان
۱۴. عرفان گلشنی
۱۵. میثم رضائی کیا
۱۶. سید پویا مختاری
۱۷. همایون افتخاری
۱۸. علی اصغر هوشمند
۱۹. محمد حسین صادقی
۲۰. علیرضا خدابخشی
۲۱. مهدی یوسفی
۲۲. نوید کومار
۲۳. محمد حسین محمدیان
۲۴. عرفان جمشیدی
۲۵. آریا پارسا راد
۲۶. حسام صفی زاده
۲۷. ساسان حسینی
۲۸. محمد طاهر امینی
۲۹. رضا مستعلی پور 
۳۰. میلاد تقیان

بازیکنان گروه دوم

۱. محمد متین محتشم راد
۲. محمد مهدی حمیدی
۳. محمد جواد کیا
۴. ماهان  نجفی
۵. ارسلان آزادی
۶. عماد کلهر
۷. دانیال آذر پیرا
۸. امیر محمد گلزاری 
۹. آرمان میردورقی
۱۰. علیرضا تقدیری
۱۱. رضا نعامی
۱۲. علی بشیری
۱۳. محمد حسین تیموری
۱۴. عرفان نوابی فر
۱۵. حسین پیغمبر زاده
۱۶. حسین رنجبر
۱۷. مهدی دین محمدی
۱۸. ارشیا عباسی
۱۹. امیرعباس بیات
۲۰. اشکان آقازاده نودهی
۲۱. محمود صالحی
۲۲. محمد حمیدی مقدم
۲۳. امیر محمد قاسمی

از دست ندهید ????????????????????????

سرمربی پرسپولیس: من کاشف آلیسون بودم جنگ در دربی میلان؛ 3 اخراجی در 3 دقیقه! آشنایی با مالکان لیگ برتر و میزان ثروت آن‌ها مورینیو: به من می‌گفتند اتوبوس، حالا با همین سبک شده‌اند جادوگر!

دیگر خبرها

  • دلال‌ها آفت فوتبال کشور هستند/ضرورت شناسایی استعدادهای جوان تبریز
  • خبر رسانه سپاه از موج برخورد با دلالان فوتبال
  • آغاز برخورد با متخلفان در فوتبال؛ محرومیت در انتظار دلالان
  • آغاز برخورد با متخلفان در فوتبال؛ محرومیت در انتظار دلا‌لان
  • آغاز اردوی تیم ملی دانشجویان ایران با حضور 53 بازیکن
  • دیدار مدیران کل امور اتباع قزوین و کرمانشاه
  • مدیر گل‌گهر: قوانین جاری دست ما را بست
  • عمق فاجعه است که این بازیکن در ترکیب تیم ملی ایران نبود؟ | عراقی‌ها بازیکنان ما را برای تیم ملی‌شان می‌خواهند
  • پورموسوی: نگران نیستیم و در لیگ برتر می‌مانیم
  • مسابقه استانی مشاعره دانش آموزی در گناوه برگزار شد