Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «انرژی امروز»
2024-04-23@16:02:02 GMT

پرداخت ۷ میلیارد تومان برای احداث متروی پرند

تاریخ انتشار: ۱۳ اسفند ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۷۱۲۳۱۴۹

پرداخت ۷ میلیارد تومان برای احداث متروی پرند

عضو هیات‌مدیره شرکت عمران شهر جدید پرند گفت: طبق تفاهم‌نامه‌ای که با شهرداری تهران و شرکت متروی تهران داریم، تعهد کردیم مبلغ ۱۷۶ میلیارد تومان از منابع داخلی شرکت عمران پرند برای احداث متروی پرند هزینه کنیم که تاکنون در این قالب نزدیک به ۷ میلیارد تومان از اراضی پرند را با شهرداری تهران برای احداث مترو، تهاتر کرده‌ایم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

پدرام صمیمی فر ادامه داد: این موضوع به یک موافقت‌نامه نیاز داشت که توانستیم موافقت‌نامه بین شهرداری و سازمان برنامه و بودجه را اصلاح و شرکت عمران پرند را هم به این موافقت‌نامه اضافه کنیم. همچنین قول مساعد برای شروع عملیات متروی پرند از جانب شهرداری تهران داده شده است.

 

در این زمینه برای انتقال اراضی، یک بوروکراسی اداری بین شهرداری و شرکت متروی تهران وجود داشت که کار با تاخیر آغاز می‌شود.  وی افزود: متروی پرند ادامه خط یک متروی تهران بوده که تا فرودگاه امام‌خمینی احداث شده است. امیدواریم با اتصال مترو به پرند، این شهر به تمام نقاط تهران متصل و دسترسی داشته باشد.

 این عضو هیات‌مدیره شرکت عمران شهر جدید پرند در ادامه گفت: در حال حاضر متولی احداث متروی پرند شهرداری تهران و شرکت متروی تهران است. در این زمینه پیشنهادی از طرف مدیرعامل شرکت عمران شهرهای جدید با شهردار تهران مطرح شده و قرار است شرکت عمران پرند به‌عنوان دستگاه اجرایی عامل احداث متروی پرند عمل شود. اگر بتوانیم موانع قانونی این کار را برطرف کرده و به این مهم دست پیدا کنیم، سرعت احداث پروژه متروی پرند بالاتر رفته و بسیاری از بوروکراسی‌های اداری آن کاهش می‌یابد.

وی درباره پروژه‌های حمل‌و‌نقل در شهر پرند گفت: پرند تنها شهر جدید پایلوت پروژه TOD (توسعه مبتنی‌بر حمل‌و‌نقل) وزارت راه و شهرسازی است. در این قالب تاکنون دو طرح تهیه و ایستگاه‌های این پروژه نیز مشخص شده است. پروژه TOD به معنای توسعه مبتنی‌بر حمل‌و‌نقل است و در قالب این طرح باید از مبدا تا مقصد امکان رفت و آمد با حمل‌و‌نقل ریلی وجود داشته باشد.

  صمیمی فر در ادامه افزود: قرار است خطوط LRT (خطوط سبک ریلی) در شهر پرند احداث شود که شامل ۷ ایستگاه خواهد بود؛ هر شهروند پرند با خطوط LRT می‌تواند از مقابل منزل خود به ایستگاه برود و از آنجا خود را با حمل‌و‌نقل ریلی یا مترو به هر منطقه از شهر تهران برساند که این همان تحقق شبکه ریلی یکپارچه است که مزایای زیادی برای شهر پرند خواهد داشت.

وی اعلام کرد: مطالعات فاز یک و صفر پروژه LRT به اتمام رسیده و در سال آینده، مطالعات فاز ۲ شامل تهیه نقشه‌های اجرایی تکمیل شده و وارد فاز اجرایی این پروژه می‌شویم. با اجرای این پروژه پرند تبدیل به شهری از منظر حمل‌و‌نقل و دسترسی‌ها در کشور خواهد شد. با توجه به اقلیم پرند و شیب کم منطقه و براساس مطالعات مشاور پروژه، بهترین گزینه برای خط LRT پرند، احداث تراموا است.

 این عضو هیات‌مدیره شهر پرند درباره توسعه مسیرهای دسترسی این شهر گفت: یکی از مشکلات شهر پرند این است که تنها یک دسترسی جاده‌ای به آزادراه‌های اطراف در این شهر وجود دارد که از منظر موضوعاتی مانند پدافند غیر عامل، توسعه‌ای و صرفه‌جویی در مصرف انرژی جزو معایب شهر محسوب می‌شود.

وی افزود: برای اصلاح این عیب از سال گذشته برای تسهیل دسترسی‌های شهر، ۲ برنامه را دستور کار قرار دادیم؛ یکی احداث جاده موسوم به جاده گاز که انتهای فاز ۶ شهر پرند را به شهرستان‌های ملارد و شهریار متصل می‌کند. از این طریق طبق مطالعات مشاور پروژه، دسترسی پرند به شهریار نزدیک به ۱۵ کیلومتر کوتاه‌تر می‌شود. پروژه دیگر اتصال پرند به کمربند جنوبی تهران (جاده چرم شهر) است. کمربند جنوبی تهران از شهرستان آبیک شروع شده و به گرمسار منتهی می‌شود و نقش مهمی در ترانزیت جاده‌ای استان تهران دارد.

صمیمی‌فر در ادامه گفت: با پیگیری‌های انجام شده و تایید مدیرعامل شرکت عمران شرکت شهرهای جدید، توانستیم اجازه دسترسی پرند به این کمربندی را بگیریم و قرار است یک خروجی به شهر جدید پرند داده شود. طراحی مسیر این خروجی با کمک مشاوران دارای صلاحیت انجام شده است. از این طریق شهر پرند از بن بست خارج شده و به یکی دیگر از مسیرهای مهم جاده‌ای کشور متصل می‌شود.

منبع: انرژی امروز

کلیدواژه: احداث متروی پرند شهرداری تهران متروی تهران شرکت عمران حمل و نقل شهر پرند شهر جدید

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت energytoday.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «انرژی امروز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۱۲۳۱۴۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برنامه عملیاتی شرکت مترو تهران برای خط ۷

به گزارش خبرگزاری مهر، با بهره‌برداری از ایستگاه ورزشگاه تختی در منتهی‌الیه جنوب شرقی خط ۷ نه تنها بیست و دومین ایستگاه خط مذکور در اختیار شهروندان قرار خواهد گرفت بلکه حدود ۲ کیلومتر مسیر ریلی نیز به طول شبکه مترو پایتخت افزوده می‌شود. همان‌طور که پیش‌تر هم عنوان شده است، تکمیل ایستگاه ورزشگاه تختی در صورت تأمین ناوگان حمل و نقلی مورد نیاز، می‌تواند سر فاصله حرکتی قطارهای خط ۷ را به میزان قابل توجهی کاهش دهد.

اما فارغ از ایستگاه ورزشگاه تختی که آخرین ایستگاه از بدنه اصلی خط ۷ به حساب می‌آید، برنامه عملیاتی شرکت مترو تهران برای این خط به موارد بیشتری مربوط می‌شود؛ غیر از رفع نواقص و نصب پله برقی در ورودی پارک رفتگر (ایستگاه تربیت مدرس)، ورودی مستقل ایستگاه توحید به همراه سالن بلیت فروشی آن نیز امسال امکان تکمیل دارد. به این موارد باید تلاش برای بهره‌برداری از ۶ ورودی دیگر را اضافه کرد؛ ساخت و تجهیز ورودی جنوبی ایستگاه آهنگ، ورودی جنوبی ایستگاه چهل‌تن دولاب، ورودی جنوبی ایستگاه هلال احمر، ورودی غربی ایستگاه شهدای هفدهم شهریور، ورودی شمال غربی ایستگاه میدان کتاب و ورودی شرقی میدان صنعت، از جمله دیگر پروژه‌های خط ۷ در سال ۱۴۰۳ به شمار می‌آیند. از طرفی با جمع‌آوری کارگاه مترو، امکان بازگشایی بلوار پاک نژاد و میدان کتاب در ماه‌های باقی‌مانده از سال جاری وجود دارد.

اما یکی از مهم‌ترین مأموریت‌های خط ۷ در این دوره مدیریت شهری، احداث حدود ۵ کیلومتر تونل و ۲ ایستگاه در پروژه توسعه شمال غربی خط مذکور است که عملیات اجرایی آن از اسفند ماه سال گذشته آغاز شد؛ پروژه‌ای که در صورت تأمین به موقع منابع مالی لازم، حتی احتمال انجام تست سرد آن تا اوایل نیمه دوم سال ۱۴۰۴ وجود دارد و این یک خبر مسرت بخش برای اهالی غرب پایتخت و خصوصاً دانشجویانی است که محل تحصیل آنها در حوالی پونک و حصارک واقع شده است.

کد خبر 6085201

دیگر خبرها

  • متروی بهارستان نیازمند ۴هزار میلیارد تومان اعتبار است
  • هتل در بوستان‌های جنگی تهران احداث می‌شود؟
  • پروژه خط ۱۴ اینچ تبریز _ ارومیه در آستانه بهره‌برداری
  • جزئیات جدید از احداث هتل در بوستان‌های جنگی تهران
  • اجرای ۸۰ پروژه فنی و خدماتی در نفت و گاز آغاجاری
  • برنامه عملیاتی شرکت مترو تهران برای خط ۷
  • مهم‌ترین پروژه‌های شهرداری زیر ذره‌بین شورای شهر | مظفر: ۲ هزار و ۸۷۴ پروژه برای سال جاری شناسایی شدند
  • بررسی طرح رصد در مناطق مختلف پایتخت در شورا
  • ◄ بررسی اهم اقدامات شرکت مترو تهران در خط 6 برای سال جاری
  • نیاز ۱۲۰ همتی برای تکمیل کل شبکه آب‌های سطحی/هزینه هر متر کانال ۱۰۰ الی ۱۵۰ میلیون تومان است+فیلم