Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس شبکه بهداشت تفرش گفت: با توجه به دستورات کشوری در خصوص کنترل مبادی ورودی و خروجی شهرها و قرنطینه شدن افراد مشکوک با همکاری مسئولین شهرستان، ایست بازرسی در گردنه گیان با همکاری نیروهای انتظامی، نظامی، هلال احمر و شبکه بهداشت و درمان ایجاد شده است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ دالوندی رئیس شبکه بهداشت تفرش در گفتگو با خبرنگار اجتماعی دیارآفتاب؛ گفت: بیماری کرونا در کشورهای مختلفی در سطح جهان و همچنین در کشور ایران هم شیوع پیدا کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ارتباطات مردمی به خصوص در سطح روستاهای تفرش و تردد به قم سبب شیوع این بیماری شده است.

دالوندی اظهار کرد: با وجود رفت و آمد مردم تفرش به استان قم و تردد ساکنان قم به شهر تفرش انتظار بر این می رفت تا شاهد تعداد بالایی از بیماران در تفرش باشیم که با توجه به مراعات مسائل بهداشتی توسط مردم فهیم، خوشبختانه تاکنون وضعیت شهرستان در وضعیت خطرناک و بحرانی قرار نگرفته است.

وی با اشاره به کنترل مبادی ورودی و خروجی شهرستان، افزود: با توجه به دستورات مقامات کشوری در خصوص کنترل مبادی ورودی و خروجی شهرها و قرنطینه شدن افراد مشکوک با همکاری مسئولین شهرستان، ایست بازرسی در گردنه گیان با همکاری نیروهای انتظامی، نظامی، هلال احمر و شبکه بهداشت و درمان ایجاد شده است.

رئیس شبکه بهداشت تفرش ادامه داد: در این ایست بازرسی، افرادی که دارای علائم بیماری نظیر دمای بدن بالا، عرق ریزش، تنگی نفس و... باشند بنا به دستور و مجوزهای موجود، این افراد قرنطینه می شوند.

دالوندی با بیان این مطلب که ترس و اضطراب ناشی از بیماری خطرناکتر از خود کرونا است، یادآور شد: متاسفانه برخی از افراد ناآگاه اقدام به ایجاد شایعات و ترس در میان مردم می کنند. ما مسئله ای از مردم مخفی نمی کنیم. در سطح شهرستان افراد زیادی مبتلا نشده اند. تفرش از جمله شهرهایی است که دارای مبتلایان کم است.

وی ادامه داد: با انجام آزمایشات و نمونه برداری ها از افراد مشکوک، جواب آزمایشات بیشتر آنها منفی و برای تعداد کم مبتلایان هم اقدامات لازم انجام شده است. از مردم درخواست رعایت مسائل بهداشتی را داریم و به شایعات توجه نکنند.

رئیس شبکه بهداشت تفرش تاکید کرد: عنصر ترس سیستم ایمنی را کاهش را می دهد. با همکاری مردم بیماری را می توان کنترل کرد.

دالوندی با اشاره به تمهیدات اجرایی در سطح شهرستان گفت: دستوراتی به تمام ادارات سطح شهرستان داده شده و همچنین دستوراتی مبنی بر بستن آرایشگاهها، ورزشگاهها و اماکنی که امکان تجمع مردم وجود دارد، داده شده و ممنوعیت برگزاری برنامه های عمومی اعلام شده است.

وی، جمع آوری سگ های ولگرد، تشدید انجام بازرسی های بهداشتی از تمام مراکز تهیه و توزیع موادغذایی (مرغ فروشی، گوشت فروشی، مواد پروتئینی و..) ضدعفونی کردن معابر و اماکنی که احتمال رفت و آمد زیاد دارند توسط شهرداری، تعطیلی مدارس و دانشگاه ها را از دیگر اقدامات عنوان کرد.

رئیس شبکه بهداشت تفرش گفت: این اقدامات و ممنوعیت ها تا زمانی ها از دوره بیماری عبور شود و شرایط به وضعیت عادی برگردد، ادامه دارد و در طول این مدت همه افراد باید رعایت کنند.

دالوندی در خصوص کمبود ماسک و مواد ضدعفونی کننده در سطح شهرستان، خاطر نشان کرد: این مسئله در سطح کشور نیز وجود دارد و وزارت بهداشت در حال مدیریت مسئله است. در حال حاضر اسم چند شرکت به داروخانه های سطح شهرستان معرفی تا الکل و مواد ضدعفونی کننده را تهیه و عرضه کنند. اقلام دیگری نظیر ماسک و دستکش هم در صورت رسیدن به شهرستان توزیع می شود تا از حجم نگرانی مردم کاسته شود.

انتهای پیام/

 

منبع: دانا

کلیدواژه: مبادی ورودی سطح شهرستان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۱۲۴۷۲۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مطالعه وزارت بهداشت درباره واکسن گارداسیل/ فعلا الزامی به تزریق همگانی نیست

حسین فرشیدی درخصوص تزریق واکسن «گارداسیل»، وضعیت شیوع بیماری HPV درکشور و اهمیت واکسیناسیون علیه آن، اظهار کرد: عملکرد ما باید بر اساس اسناد و مدارک باشد؛ به طور مثال یک کشور در اروپا ادعا می‌کند که سالیانه در جمعیت کشورش افرادی دچار سرطان مشخصی هستند؛ بنابراین برای این کشور، واکسیناسیون برای پیشگیری از این نوع سرطان، صرفه اقتصادی دارد. بنابراین در فعالیت‌ها باید تحلیل هزینه داشته باشیم؛ به این ترتیب برای واکسیناسیون با واکسن گارداسیل نیز باید اسناد و مدارک داشته باشیم.  

وی ادامه داد: به‌طور مثال ما اگر واکسن‌های پنوموکوک و روتاویروس را وارد برنامه واکسیناسیون کشوری می‌کنیم، مشخص است که واکسن پنوموکوک سالانه از ۱۵۰۰ مرگ کودکان جلوگیری می‌کند و واکسیناسیون روتاویروس حداقل از سالانه ۱۰ هزار بیماری اسهال شدید و نیاز به بستری در کودکان جلوگیری خواهد کرد و این بسیار رقم زیادی است.

فرشیدی افزود: معاونت پژوهشی و پژوهشگاه‌های وزارت بهداشت در رابطه با واکسن گارداسیل نیز از سال گذشته در حال انجام تحقیقات مورد لزوم هستند و اگر نتایج تحقیقات، لزوم ورود آن به برنامه واکسیناسیون ملی را مشخص کند، وارد برنامه واکسیناسیون کشوری خواهیم کرد.

معاون بهداشت وزارت بهداشت با بیان اینکه در حال حاضر تولید و تزریق این واکسن از طریق وزارت بهداشت انجام نمی‌شود، اظهار کرد: در خارج از وزارت بهداشت شرکت‌هایی هستند که واکسن گارداسیل را تامین می‌کنند و بسیاری از افراد نیز که تمایل به تزریق آن دارند، خریداری می‌کنند؛ اما این کار از طریق وزارت بهداشت انجام نمی‌شود.

وی در خصوص ضرورت استفاده از این واکسن گفت: افراد دارای رفتار پرخطر و جوامع غربی و اروپایی به دلیل روابط خارج از عرف و شرع و خطر بالای انتقال این بیماری، این واکسن را تزریق می‌کنند. اما در کشور ما با توجه به شرایط موجود لزومی ندارد که تمامی افراد جامعه را ملزم به تزریق این واکسن کنیم و اگر ما ذره‌ای به این اطمینان برسیم که برای سلامت مردم تزریق واکسن گارداسیل نیاز است حتما این کار انجام خواهد شد.

فرشیدی در پایان خاطرنشان کرد: پژوهشگاه مربوطه این وعده را داده است که در بازه زمانی شش ماهه اطلاعات لازم را ارائه دهند و اگر نتیجه پژوهش‌ها این باشد که باید تزریق این واکسن انجام شود و به نفع مردم است، حتما انجام خواهد شد.

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • شایع‌ترین اختلالات روانی در مبتلایان به کرونا را بشناسید
  • معدوم سازی بیش از یک تن مواد غذایی فاسد در شهرستان فیروزه
  • واکسیناسیون همگانی گارداسیل انجام می‌شود؟ | مطالعه وزارت بهداشت درباره واکسیناسیون واکسن اچ‌پی‌وی
  • وزارت بهداشت ضرورتی برای تزریق واکسن گارداسیل نمی بیند
  • مطالعه وزارت بهداشت درباره واکسن گارداسیل/ فعلا الزامی به تزریق همگانی نیست
  • امحای بیش از چهار تن مواد غذایی تاریخ گذشته در گلپایگان
  • بیماری سالک در دامغان کنترل شد
  • کشف لودر ۵۰ میلیاردی قاچاق در الیگودرز
  • افزایش مبتلایان به سرطان در بلخ
  • سندروم پس از کرونا چیست؟