Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-25@12:26:32 GMT

آموزش مجازی و ارتباط معلم و شاگرد

تاریخ انتشار: ۱۳ اسفند ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۷۱۲۵۴۷۷

ایسنا/بوشهر حدود دو هفته از تعطیلی فضای آموزشی به دلیل شیوع بیماری کرونا که کشور عزیزمان را درگیر کرده، می گذرد.

یکی از اولین اقداماتی که دولت در راستای کنترل این بیماری انجام داد تعطیلی مدارس و دانشگاه‌ها بود. با وجود اینکه کرونا تا به امروز استان بوشهر را درگیر نکرده لیکن مسئولان استانی نیز جهت جلوگیری از انتشار این بیماری تعطیلی فضاهای آموزشی را در دستور کار خود قرار دادند، و البته که اگر مسئولان نیز اعلام تعطیلی نمی کردند بسیاری از خانواده‌های دانش‌آموزان، راضی به فرستادن فرزندان خود به مدرسه نبودند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سلامتی فرزندمان مهمتر از آموزش است

برخی خانواده ها قصد داشتند در صورت بازگشایی دوباره مدارس مانع از رفتن فرزندشان به مدرسه شوند. من به عنوان یک فرهنگی در این مدت بسیار شنیدم که والدین نگران می‌گفتند درست است که آموزش فرزند مان برایمان بسیار اهمیت دارد ولی سلامتی آنها برایمان مهم تر است. بنابراین کادر آموزشی مدارس اقدام به تشکیل گروه‌هایی در فضای مجازی کرده و معلمان دلسوز روزانه درس را به صورت فایل های صوتی و همچنین تصویری که در منزل تهیه می‌کنند برای دانش آموزان می‌فرستند، دانش‌آموزان نیز مطالب را خوانده و در صورت ارسال تمرینی از طرف معلم به آنها پاسخ گفته و برای معلم مربوطه ارسال می‌کنند.

مشکلات آموزش مجازی دانش آموزان

البته ناگفته نماند که کار به همین آسانی هم نیست و مشکلاتی نیز وجود دارد، به عنوان نمونه برخی دانش‌آموزان از موبایل و فضای مجازی والدینشان استفاده می‌کنند و مواردی بوده که پدر و مادر هر دو شاغل و تا ۳ بعد از ظهر منزل نیستند و آن حجم مطالب ارسالی از طرف معلمان را دانش آموز باید عصر و یا شب بخواند و نیز در مواردی دیگر دانش آموزان بازیگوشی هستند که ممکن است تنبلی کرده و کاستی‌هایی در مطالعه درس هایشان داشته باشند، لیکن از همه موارد بالا که بگذریم آموزش دانش‌آموزان از طریق مجازی و ارتباط بین معلمان و دانش آموزان باعث شده کار آموزش در سطح مدارس پیش برود و کار به تعطیلی مطلق نکشد.

آموزش فضای دانشگاهی و کرونا

و اما اگر گریزی به تعطیلی دانشگاه های استان بعد از انتشار کرونا در کشور بزنیم، به نظر می‌رسد مشکلات در سطح دانشگاه بیشتر باشد.

دانشجویان بعد از تعطیلی چند روزه اول، ترس شدیدی از بازگشایی دوباره دانشگاه داشتند. یکی از این دانشجویان به ایسنا گفت: با توجه به اینکه دانشجویان در حال حاضر به شهرستان‌هایشان رفته اند ضمن برگشت آنها به خوابگاه و دانشگاه احتمال اینکه ناقل بیماری باشند بسیار زیاد است.

دانشجو ترسیده بود و با همان احساس ترس عنوان کرد: ما می‌ترسیم که در محیط دانشگاه، خوابگاه و یا سلف سرویس در کنار دیگر دانشجویان قرار بگیریم تا اینکه مسئولان تصمیم مناسب ادامه تعطیلات را گرفته و خیال دانشجویان نگران را راحت کردند.

از طرف دیگر اساتید و مدرسان که در محیط دانشگاه ها مشغول به تدریس هستند، مشکلات تشکیل گروه های مجازی در سطح دانشگاه را نسبت به مدرسه بیشتر می دانند.

یکی از این اساتید می گوید: همین که دیگر سر و کار ما با دانشجو یعنی یک جوان تقریباً ۲۰ ساله که اگر می‌خواهد تنبلی کند کار کشیدن از وی در فضای مجازی نسبت به دانش آموز سخت‌تر است، افتاده است مشکل بزرگی است.

و اما مشکلات دیگری نیز وجود داشت از جمله اینکه دانشجویان از یک مکان و جغرافیا نیستند و ممکن است کسانی از روستاهایی باشند که دسترسی به اینترنت ندارند و نمی‌توانند از فضای مجازی استفاده کنند، دانشجویی می گفت: برخی دانشجویان حتی گوشی هوشمند نیز ندارند چه برسد به اینترنت و در هر حال آموزش مجازی که خود می تواند مزایای فراوانی لااقل در این برهه زمانی داشته باشد در محیط دانشگاه و در ارتباط استاد دانشجویی نقش کمرنگ تری نسبت به آموزش مجازی در سطح مدارس دارد.

نکته پایانی اینکه آموزش به صورت مجازی خود آموزش هایی را هم برای استاد و هم دانشجو می طلبد که متاسفانه چون ناگهانی و بدون انتظار و آمادگی، تعطیلی ها پیش آمد هیچ‌ هماهنگی قبلی صورت نگرفته و آموزشی در این خصوص ارائه نشده بود.

امید است که در آینده و پس از خاموشی بیماری کرونا، تمهیدات لازم برای چنین مواردی از سوی متولیان امر آموزش در کشور دیده شود تا در صورت بروز هر گونه بحران بتوانیم با سهولت بیشتری امور آموزشی را پیش ببریم.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: آموزش مجازی فضای مجازی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۱۲۵۴۷۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جنگ غزه کلاس‌های درس دانشگاه کلمبیا را مجازی کرد

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از مرکز اطلاع رسانی فلسطین، کلاس‌های درس دانشگاه کلمبیا به خاطر تظاهرات‌های ضداسرائیلی مجازی شد.

در همین ارتباط نیز روزنامه عبری زبان اسرائیل هیوم اعلام که کلاس‌های درس دانشگاه کلمبیا در آمریکا به خاطر ادامه تظاهرات‌های ضداسرائیلی مجازی شده است.

منابع رسانه‌ای اعلام کردند تظاهراتی گسترده مقابل دانشگاه کلمبیا برای همبستگی با دانشجویان بازداشت شده که خواستار توقف جنگ و نسل‌کشی علیه غزه بودند، برگزار شده است.

خبرگزاری فرانسه به نقل از پلیس آمریکا اعلام کرد که ۱۳۳ نفر از دانشجویان معترض به جنگ علیه غزه در داخل دانشگاه کلمبیا بازداشت شدند.

روز گذشته نیز «سوزان ساراندون»، بازیگر هالیوودی، به تظاهرات حامی فلسطین در دانشگاه کلمبیا پیوست و با تظاهرکنندگان ضدصهیونیستی راهپیمایی کرد و آن‌ها را با سخنرانی و شعارهای خود رهبری کرد.

ساراندون در سخنانش که جمله به جمله توسط دانشجویان تکرار می‌شد، گفت: خیلی مهم است که صدای شما شنیده شود و این حق شما در یک دموکراسی است، به ویژه در یک مکان تحصیلی به ظاهر عالی. حمله نژادپرستانه و نابردباری قابل قبول نیست.

وی در قالب شعار ادامه داد: خیلی‌ها هستند که در کنار شما می‌ایستند. باید بدانید که شما الهام‌بخش بسیاری از مردم هستید، افرادی که می‌ترسند، افرادی که سالخورده و ترسیده هستند، به شما و صداهای شما و سازمان شما نگاه می‌کنند و به سرسختی و مهربانی شما برای ایجاد تغییر در این شرایط نیاز دارند.

حضور این بازیگر نزدیک محوطه دانشگاه، یک روز پر از اعتراض دیگر را رقم زد. این اعتراضات آتشین در محوطه دانشگاه نیویورک و اطراف آن از چهارشنبه آغاز شد و ده‌ها فعال ضدرژیم صهیونیستی در چمن اصلی محوطه گرد آمدند.

تظاهرات تا شب و تا چند روز بعد ادامه پیدا کرد و معترضان در حمایت از انتفاضه شعار می‌دادند و شعار مرگ بر بنیامین نتانیاهو نخست وزیر رژیم صهیونیستی سر دادند. تنش روز پنجشنبه و وقتی پلیس نیویورک ۱۰۸ نفر را دستگیر کرد، به نقطه اوج خود رسید.

ساراندون چندین بار در راهپیمایی‌های طرفدار فلسطین ظاهر شده است. مهم‌تر از همه، حضور و سخنرانی او در یک راهپیمایی حامی فلسطین در شهر نیویورک در ۱۷ نوامبر بود که موجب شد آژانس استعدادیابی او با وی قطع رابطه کند.

در جریان تظاهرات، بازیگر برنده جایزه اسکار خطاب به جمعیت گفته بود: مردم زیادی هستند که می‌ترسند، از یهودی بودن در این زمان می‌ترسند، و طعم مسلمان بودن را می‌چشند. مسلمان در این کشور اغلب مورد خشونت قرار می‌گیرد.

چنین عواقبی مانع از حمایت ساراندون از فلسطین نشده و او از آن زمان در تظاهرات‌های متعددی شرکت کرده که تظاهرات اخیر نیویورک پس از دستگیر شدن بیش از ۱۰۰ معترض به دلیل مسدودکردن تردد در اطراف منهتن از جمله آن‌ها بوده است.

سوزان سارندون یک هفته جلوتر از آن نیز در جمع بیش از ۲۰ سازمان برای تظاهرات و راهپیمایی در حمایت از فلسطینیان در روز جهانی قدس در میدان تایمز شهر نیویورک حضور پیدا کرده بود تا مخالفت خود را با صهیونیسم بیان کند.

بازیگر «تلما و لوئیس» که خود نیویورکی است، شنبه در تظاهراتی شرکت کرد که پس از آن تشکیل شد که مدیر دانشگاه اعلام کرد پلیس نیویورک بیش از ۱۰۰ تن از معترضان دانشجویی را که تظاهرات کرده بودند، دستگیر کرده است.

برنده جایزه اسکار در حالی که شعارهای دانشجویان را سر می‌داد، گفت: شما و بسیاری از مردم به من امید می‌دهید. در پایان این حقیقت است که پیروز خواهد شد.

کلمبیا جدیدترین دانشگاهی است که شاهد تظاهرات ضدصهیونیستی است. معترضان حاضر در این رویداد فریاد می‌زدند «ما حماس هستیم».

کد خبر 6087115

دیگر خبرها

  • برگزاری امتحانات نهایی در ۵۰ حوزه امتحانی در سمنان
  • ۱۴۰ هزار دانش‌آموز خوزستانی در امتحانات نهایی شرکت می‌کنند
  • ۸۰ دانش‌آموز در آزمون فریلنسری قبول شده‌اند
  • رشد ۱۷ درصدی قراردادهای ارتباط با صنعت دانشگاه شاهد در ۲ سال
  • جنگ غزه کلاس‌های درس دانشگاه کلمبیا را مجازی کرد
  • درخشش معلم و دانش آموزان گناوه ای در جشنواره سفیران سلامت
  • تلاش برای ارتقای رتبه علمی آموزش در خوزستان
  • طرح پویش دانشگاه آزاد، تلاقی آموزش مهارتی و اشتغال دانش‌بنیانِ نسل جوان
  • این دانش‌آموزان و طلاب از امسال بدون کنکور معلم می‌شوند
  • اهداف تفاهم‌نامه دانشگاه آزاد شبستر و آموزش و پرورش استان آذربایجان‌شرقی