Web Analytics Made Easy - Statcounter

نماینده تام‌الاختیار وزیر بهداشت در گیلان از راه‌اندازی آزمایشگاه تشخیصی کرونا ویروس در استان گیلان خبر داد.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، به نقل از دانشگاه علوم پزشکی گیلان، مهدی شادنوش نماینده تام الاختیار وزیر بهداشت در استان گیلان با بیان اینکه روز به روز تیم مقابله با کرونا منسجم ترمی شود گفت: با توجه به امکان شیوع گسترده ویروس کرونا نمی‌توان انتظار داشت که به سرعت مهار شود، اما مردم باید توصیه‌های خدمت گزاران عرصه سلامت را جدی بگیرند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

شادنوش بیان کرد: مردم باید همکاری‌هایی که از آنان درخواست می‌شود را انجام دهند و یکی از راه‌های مهم قطع زنجیره انتقال این ویروس حضور مردم در منزل و پرهیز از تردد‌های بی مورد در معابر عمومی است.
نماینده تام الاختیار وزیر بهداشت در گیلان اشاره به اینکه طی روز‌ها و هفته‌های گذشته بار‌ها تاکید شده است از سفر غیر ضروری به گیلان اجتناب شود، اظهار داشت: متاسفانه این روند هنوز متوقف نشده است.
وی گفت: گیلان یکی از مراکز مهم آلوده کشور است و قطعا پیشگیری بهتر از درمان است بنابراین همه باید همت کنند تا از شیوع این ویروس منحوس جلوگیری شود.
شادنوش اظهار داشت: به لطف حمایت مردم و تمهیدات دولت، بیمارستان‌هایی مختص آنفولانزا در نظر گرفته شده است، آزمایشگاه تشخیصی این ویروس در استان راه اندازی شده و در روز گذشته ما نمونه‌های تشخیصی خود را به تهران ارسال نکرده ایم.

نماینده تام الاختیار وزیر بهداشت در گیلان با بیان اینکه مراکز منتخب بهداشتی تا ساعت۲۲مشغول به کار هستند، افزود: بیماران با علائم اولیه به این مراکز مراجعه می‌کنند و سپس با معرفی نامه پزشک به مراکز ارجاعی تعیین شده معرفی می‌شوند. وی افزود: مراکز اعلام شده، مرکز خدمات جامع سلامت شماره ۳ واقع در رودبارتان، مرکز خدمات جامع سلامت شماره ۶ واقع در گلسار، مرکز خدمات جامع سلامت شماره ۷ واقع در میدان شهرداری (زیر کوچه)، مرکز خدمات جامع سلامت شماره ۱۰ واقع در شهریاران و مرکز خدمات جامع سلامت شماره ۱۶ واقع در خیابان شهید نظری، هستند.
وی در خاتمه تصریح کرد: تجهیزات به مرور در حال وارد شدن به استان است و به یاری خداوند نگرانی‌ها کاهش خواهد یافت.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: وزارت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی گیلان ویروس کرونا پیشگیری از ویروس کرونا نماینده تام الاختیار وزیر بهداشت مرکز خدمات جامع سلامت شماره

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۱۲۹۶۲۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

طرح تکمیل شبکه آزمایشگاهی کشور امسال در تمام کشور اجرا می شود

کاظم وطن خواه اظهار داشت: خدمات آزمایشگاهی در حوزه سلامت کمتر دیده می‌شود، هرچند حدود ۷۰ تا ۸۰ درصد تشخیص‌های حوزه سلامت منتج از آزمایش‌هاست که نشان دهنده جایگاه و اهمیت آزمایشگاه است.

وی یادآور شد: بالغ بر ۸ هزار آزمایشگاه در سطوح مختلف در کشور داریم که باید دسترسی به موقع و خدمات منصفانه و با کیفیتی را برای مردم فراهم کنند.

رئیس آزمایشگاه مرجع سلامت وزارت بهداشت اظهار کرد: در این زمینه برنامه ایجاد شبکه آزمایشگاهی را از سال گذشته دنبال کرده ایم، به این منظور که در اقصی نقاط کشور حتی مکان‌های صعب العبور آزمایشگاه‌های نمونه حضور داشته باشند و نمونه‌های آزمایشگاهی به سطوح بالاتر تخصصی ارجاع داده شوند.

وطن خواه افزود: به عبارت دیگر در این طرح هیچ فردی به خاطر یک کیت تخصصی لازم نیست از شهرهای کوچک به شهرهای بزرگ‌تر و مراکز استان‌ها سفر کند. خدمات باید در دسترس مردم باشد و در قالب این طرح نمونه گیری از آن ها انجام می‌شود و پس از ارجاع آزمایش، نتایج نیز به موقع در دسترس آن ها قرار می‌گیرد.

رئیس آزمایشگاه مرجع سلامت وزارت بهداشت با بیان این که این طرح از سال گذشته در دانشگاه‌های علوم پزشکی منتخب شروع شده و نتایج خوبی به همراه داشته است، اظهار کرد: امسال بقیه دانشگاه‌ها نیز به این برنامه پیوسته و طرح به صورت سراسری اجرا می‌شود.

وطن خواه تصریح کرد: به جز ایجاد دسترسی برای مردم، این طرح با توجه به تحریم‌ها و محدودیت منابع ارزی در تهیه تجهیزات آزمایشگاهی، موجب بازآرایی و بهره برداری بهینه از منابع نیز خواهد شد و از موازی کاری‌ها نیز جلوگیری می‌کند.

منبع: خبرگزاری مهر

دیگر خبرها

  • طرح ایجاد آزمایشگاه‌های سلامت در مناطق صعب‌العبور کشور امسال اجرایی می‌شود
  • طرح تکمیل شبکه آزمایشگاهی کشور امسال در تمام کشور اجرا می شود
  • همه ایرانی‌ها‌ دارای ‌پرونده سلامت ‌می‌شوند
  • وزیر بهداشت: همه ایرانی‌ها دارای پرونده سلامت می‌شوند
  • ایجاد آزمایشگاه پزشکی در مناطق صعب‌العبور
  • تجلیل از کارکنان آزمایشگاه مرکز بهداشت مهریز
  • اجرای سراسری طرح تکمیل شبکه آزمایشگاهی/ فعالیت ۸ هزار آزمایشگاه در کشور
  • فعالیت ۸۰۰۰ آزمایشگاه در کشور
  • اجرای سراسری طرح تکمیل شبکه آزمایشگاهی از امسال
  • فعالیت ۷۵۰۰ آزمایشگاه پزشکی در کشور / کرونا؛ تجهیزات آزمایشگاهی را فرسوده کرد