Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش همشهری‌آنلاین به نقل از ایسنا، شرکت آب و فاضلاب آذربایجان‌شرقی اعلام کرد که شیوع کرونا و شروع خانه تکانی، میزان مصرف آب در آذربایجان‌شرقی را ۱۰ درصد افزایش داده و شهروندان باید در مصرف آب صرفه جویی کنند، به دنبال افزایش ۱۰ درصدی مصرف آب، بسیاری از هم استانی‌ها با افت فشار آب مواجه شدند، به طوریکه معتقد بودند «این آب نه شفا می‌دهد و نه می‌میراند».

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

مدیر عامل شرکت آب و فاضلاب آذربایجان شرقی در این خصوص به خبرنگاران گفت: مصرف آب در استان به طور چشمگیری افزایش یافته است، برهمین اساس مردم باید از مصارف غیرضروری و خانه تکانی خودداری کنند. رعایت بهداشت فردی در مقابله با کرونا امری ضروری بوده ولی مردم باید مصرف آب را به خوبی مدیریت کنند.  

علیرضا ایمانلو بیان کرد: مصرف آب به صورت استاندارد در کشور ۱۵۰ لیتر برای هر فرد در شبانه روز است، طی یک هفته‌ گذشته، مصرف آب در استان ما به ویژه در شهر تبریز، ۲۱۵ لیتر در شبانه روز برای هر نفر برآورد شده است، یعنی هر فرد بیش از ۵۰ لیتر آب بیشتر از استاندارد کشوری مصرف می‌کند.  

او گفت: طی چند ماه اخیر مصرف آب در استان ۱۹۰ لیتر برای هر فرد در شبانه روز برآورد شده بود، اما با شیوع کرونا و آغاز خانه تکانی‌ها، این میزان به ۲۱۵ لیتر افزایش یافته است. در برخی موارد نیز با وجود آب کافی در مخازن با مشکل مواجه می‌شویم؛ چرا که به دلیل استفاده‌ همزمان مردم از منابع آبی، شبکه دارای کشش کافی نبوده و مشکل آب در برخی مناطق ایجاد می‌شود.  

مدیر عامل شرکت آب و فاضلاب آذربایجان شرقی در خاتمه به شهروندان توصیه کرد تا از مصارف غیرضروری در این ایام خودداری کنند.  

شرکت آب و فاضلاب،  آب برخی مناطق تبریز را با صدور اطلاعیه قبلی برای ساعاتی قطع کرد.  

با وجود نامهربانی انسان‌ها با مایه حیات و مصرف بی‌حد و حساب آب، این روزها مایه حیات در دسترس‌ترین راه برای ضد عفونی و شستن دست‌ها برای مبارزه با کرونا بوده و قطعی و افت فشار آب در حالی روی داده است که بسیاری از هم‌وطنانمان با مشکل کمبود و قحطی محلول‌ها و ژل‌های ضد عفونی کننده دست، مواجه بوده و آب تنها گزینه برای تمیز کردن دست‌هایشان است.  

شست و شوی دست با آب و صابون، سریع‌ترین و آسان‌ترین راه مقابله با کرونا برای عموم مردم به ویژه آنهایی که تمکن مالی برای خرید ضدعفونی کننده‌های گران قیمت ندارند از جمله دست فروش‌ها، کودکان کار، کارگران، رانندگان و ... بوده و این در حالی است که مصرف آب در فصل تابستان بیش از ماه آخر سال بوده و جا دارد شرکت آب و فاضلاب، برخوردهای جدی با مردمی که قدر آب را نمی‌دانند، را به فرصت دیگری موکول کند، چرا که الان وقت تسویه حساب نیست و افت فشار آب یا قطعی آن می‌تواند تبعات جبران ناپذیری را در پی‌داشته باشد.  

بر اساس این گزارش، شستن مکرر دست‌ها با آب و صابون در طول شبانه روز و قبل و بعد از انجام فعالیت‌هایی مانند غذا خوردن برای مقابله با کرونا ویروس جدید ضروری بوده و این فرایند ۲۰ تا۳۰ ثانیه به طول می‌انجامد، باید توجه کرد که در مشکل قطعی آب، انگشت اتهام فقط به سمت شرکت آب و فاضلاب نبوده و شهروندان نیز باید در این شرایط بحران خانه تکانی، شستن فرش و سایر امور غیر ضروری را کنار گذاشته و در مصرف آب بیشتر دقت کنند.  

کد خبر 489219 برچسب‌ها آب استان آذربایجان شرقی آبفا - آب و فاضلاب

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: آب استان آذربایجان شرقی آبفا آب و فاضلاب شرکت آب و فاضلاب آذربایجان شرقی خانه تکانی مصرف آب شبانه روز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۱۳۷۰۶۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دستورالعمل حمایت از زنجیره‌های ارزش در آذربایجان شرقی تدوین شود

به گزارش خبرگزاری مهر، مالک رحمتی در جلسه گروه کاری رنجیره‌های ارزش استان، افزود: آن‌چه که امروز همه ما با آن مواجه هستیم این است که اگر پای هر کاری در حوزه‌های مختلف اقتصادی، نظامی و … بایستیم و در آن، علم و دانش روز را مد نظر قرار دهیم، توسعه و رشد ما در آن حوزه قطعی است.

استاندار آذربایجان شرقی با طرح این سوال که وقتی می‌توانیم پیشرفته‌ترین موشک‌های دوربرد را طراحی و تولید کنیم آیا نمی‌توانیم خودروی پیشرفته تولید کنیم، گفت: اگر امروز در حوزه دفاعی و نظامی، دنیا در مقابل پیشرفت ایران زانو زده است، نتیجه توجه به علم و دانش، کار صحیح و برنامه ریزی شده و اعتماد به جوانان است و این رویکرد در حوزه اقتصاد هم نتیجه مشابهی را در پی خواهد داشت، ضمن اینکه درجه سختی و پیچیدگی عرصه اقتصاد به اندازه امور نظامی و دفاعی نیست.

وی افزود: در عرصه اقتصاد به فرهنگ دانش پایه و اعتماد و اعتقاد به جوانان نیاز داریم، چرا که وقتی جوانی و علم و تجربه در کنار هم قرار بگیرد سرعت پیشرفت بیشتر خواهد شد.

رحمتی با تاکید بر استفاده از ظرفیت شرکت‌های دانش بنیان، اظهار داشت: یکی از شاخص‌هایی که در استان برای سنجش میزان پیشرفت و عملکرد دستگاه‌ها مورد استفاده قرار می‌گیرد، میزان استفاده از شرکت‌های دانش بنیان است و اینکه با چند شرکت دانش بنیان کار می‌کنیم.

وی تاکید کرد: برای همه دستگاه‌های متولی رشد اقتصادی در استان یک شاخص برای استفاده و همکاری با شرکت‌های دانش بنیان تعریف شود، چرا که اگر بخواهیم واقعاً کار انجام شود باید شاخص داشته باشیم.

رحمتی افزود: جهش تولید بدون توجه به شرکت‌های دانش‌بنیان و طرفیت مردمی امکان پذیر نیست و اگر بخواهیم به شعار سال جامه عمل بپوشانیم باید به این موضوع مهم توجه کنیم.

استاندار آذربایجان شرقی با بیان اینکه در اولویت بندی زنجیره‌های ارزش، دو نوع نگاه عرفی و علمی را می‌توان مد نظر قرار داد، گفت: برخی از تعابیری که استفاده می‌کنیم در نگاه علمی حذف خواهد شد و ممکن است با توجه به ماهیت برخی صنایع، تعریف علمی زنجیره ارزش در برخی از آنها مصداق نداشته باشد.

رحمتی تاکید کرد: زنجیره‌های ارزش و مصادیق آنها باید توسط مدیران کل سازمان‌ها، بخش خصوصی و اتاق بازرگانی تهیه شود و همه مکلف باشیم که نگاه علمی در این زمینه داشته باشیم.

استاندار آذربایجان شرقی افزود: ۱۰ رسته انتخاب شده زنجیره ارزش استان نافی مصادیق دیگر نمی‌شود و موضوع این است که این ۱۰ رسته در اولویت همکاری با شرکت‌های دانش بنیان قرار گیرند.

رحمتی گفت: همه حمایت‌ها و مزایای استان بر روی زنجیره‌های ارزش متمرکز خواهد شد و ارائه تسهیلات تولید، اشتغال، تخفیفات مالیاتی و … به این زنجیره‌ها اختصاص خواهد یافت.

استاندار آذربایجان شرقی با انتقاد از خام فروشی در صنایع مختلف، اظهار داشت: در صنایع مختلفی همچون چرم و مس باید جلوی خام فروشی و صادرات مواد خام گرفته شود و با تولیدات مختلف در این حوزه‌ها برای استان ارزش افزوده بیافرینیم.

وی در پایان گفت: آئین نامه و دستورالعمل حمایت از زنجیره‌های ارزش با جمع بندی نهادهای مختلف استان تهیه و تدوین شود تا به عنوان نقشه راه مورد استفاده قرار گیرد.

معاون هماهنگی امور اقتصادی آذربایجان شرقی نیز در این جلسه گفت: زنجیره ارزش یکی از مسائل مهم و مورد تاکید وزارت کشور بوده و شخص وزیر کشور پیگیر این مساله است.

محمد کلامی افزود: زنجیره ارزش جزو معیارهای ارزشیابی عملکرد استان است و رسته‌های انتخاب شده استان در پرداخت تسهیلات تولید و اشتغال همچون تبصره ۱۸ در اولویت قرار خواهند گرفت.

وی ادامه داد: یکی از اهداف برگزاری جلسات اقتصاد دانش بنیان و زنجیره ارزش، جهت دهی به سرمایه گذاران جهت سرمایه گذارای در رسته‌هایی است که برای استان ارزش افزوده به دنبال دارند.

اکرم اکبری، دبیر و راهبر طرح توسعه زنجیره‌های ارزش راهبردی استان نیز گفت: هدف از رنجیره های ارزش، شناسایی حلقه‌های مفقوده این زنجیره‌ها و همچنین همکاری با دستگاه‌های اجرایی برای عملیاتی کردن آنهاست.

کد خبر 6080469

دیگر خبرها

  • شهروندان مصرف آب را مدیریت کنند
  • هشدار فعالیت سامانه بارشی تا دوشنبه
  • صرفه‌جویی ۲۹۱ میلیون لیتر بنزین در پارسال
  • برگزاری رویداد فن‌آب برای صرفه‌جویی مصرف آب در صنایع نساجی
  • صرفه‌جویی ۵۰۰ میلیارد تومانی حوزه آرد و نان در لرستان
  • ۴۳۰۰ مگاوات صرفه جوی برق از محل افزایش بهره وری کولر‌های آبی
  • برگزاری جلسه قرارگاه تامین منابع مالی و مدیریت هزینه‌ها در سال ۱۴۰۳
  • ۲۹۱ میلیون لیتر بنزین در استان کرمانشاه صرفه‌جویی شد
  • امسال سال سرنوشت‌سازی برای شرکت‌های دانش‌بنیان است
  • دستورالعمل حمایت از زنجیره‌های ارزش در آذربایجان شرقی تدوین شود