Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مجلس صدای ایران، کرونا از اول اسفندماه مهمان ایرانی‌ها شد و برای نخستین بار در قم دو مورد مشاهده شد که چند ساعت پس از رسانه‌ای شدن آن آن دو فرد مبتلا به این ویروس جان باختند.

آخرین آمار وزارت بهداشت ایران مبتلا شدن بیش از 2 هزار نفر از مردم ایران به این ویروس است و عبدالرضا مصری عضو هیئت رئیسه مجلس نیز دیروز اعلام کرده بود که 23 نفر از نمایندگان مجلس به این کرونا مبتلا شده‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ابوالفضل حسن بیگی عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس در گفت‌و‌گو با خبرنگار صدای ایران، اظهار داشت: بعضی از جاها در مورد این ویروس کوتاهی‌هایی انجام شد و من به عنوان یک نماینده مجلس نمی توانم قانع شوم.

وی البته معتقد است که به دلیل توصیه رهبر معظم انقلاب درباره دلگرمی به پزشکان و پرستان باید فعلا فقط به مقابله با این ویروس فکر کنیم چرا که اگر به مسائل حاشیه‌ای بپردازیم این ویروس در کشور قربانیان بیشتری را خواهد گرفت.بنابراین این مسیری که رهبری تبیین فرمودند بهترین مسیر است.

عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس اما تاکید دارد که ما به خوبی می‌دانستیم که کرونا یک بیماری خطرناک است و در سال 87 خسارات زیادی را به چین زد، همان موقعی که در قم مشاهده شد، قم را قرنطینه کنند تا در دیگر نقاط کشور شیوع پیدا نکند اما وزارت بهداشت کوتاهی کرد.

حسن بیگی این ویروس می‌تواند یک ویروس بیوتروریسم باشد و کسی هم نمی تواند این را رد کند چون آمریکایی‌ها این ویروس را برای شکست چین به وجود آوردند.

وی در مورد سفرها به چین و عدم توجه به جلوگیری از ورود و خروج پروازها به چین گفت: الان وقت این‌ها نیست. همانگونه که رهبری فرمودند باید کمک کنیم تا با این بیماری مقابله شود. اما اگر شاید 10 روز قبل شما با من مصاحبه می‌کردید من به شما می‌گفتیم که متاسفانه 6 الی 7 پرواز صورت گرفت و باید همه مسافران را قرنطینه می‌کردند که قرنطینه نشدند.

به گزارش صدای ایران، پروفسور "ماتیاس چانگ"ویروس آزمایشگاهی کرونا را حربه جنگ بیولوژیک آمریکا ضد چین توصیف کرده بود.


وی با اشاره به حضور ۳۰۰ نیروی آمریکا برای شرکت در برنامه‌ای نظامی در شهر "ووهان" چین در ماه اکتبر ۲۰۱۹ (آبان امسال) گفت: درست دو هفته بعد از این رویداد، نخستین مورد آلودگی به ویروس "کرونا" در ماه نوامبر ۲۰۱۹ (آذر امسال) از این شهر گزارش شد.

پ/

 

منبع: صدای ایران

کلیدواژه: حسن بیگی کرونا وزارت بهداشت پرواز به چین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت sedayiran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «صدای ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۱۳۹۹۹۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بانک مرکزی به تعهداتش درباره تخصیص ارز به دارو عمل کرده است

به گزارش خبرنگار مهر، حسینعلی حاجی‌دلیگانی، در جلسه علنی امروز (سه‌شنبه ۴ اردیبهشت ماه) مجلس شورای اسلامی در تذکری شفاهی، اظهار کرد: مجلس شورای اسلامی چهار جلسه نظارتی درباره دارو برگزار کرد، اما هنوز مشکل گرانی و کمبود دارو حل نشده است.

وی متذکر شد: آخرین جلسه مجلس در این مورد در ۱۹ دی ماه سال گذشته برگزار شد که فرصت دو ماهه‌ای به وزارت بهداشت و درمان، بانک مرکزی و سازمان برنامه و بودجه داده شد. همچنین مقرر شد ۷۰ درصد هزینه دارو را بیمه‌ها و ۳۰ درصد را بیماران بپردازند که این اتفاق رخ نداده و تقریباً پرداختی از بیمه و بیمار به صورت برابر است.

نماینده مردم شاهین شهر در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه بیشترین اشکال در این زمینه به وزارت بهداشت و درمان، بانک مرکزی و سازمان برنامه و بودجه بازمی‌گردد، گفت: بانک مرکزی منابع ارزی را برای دارو تأمین نکرده است.

حاجی‌دلیگانی تاکید کرد: همچنین سازمان برنامه و بودجه ۷۰ همت طلب دارو را پرداخت نکرده و سازمان تأمین اجتماعی هم طلب دانشگاه علوم پزشکی را نپرداخته است که باید این موارد رسیدگی شود.

محمدباقر قالیباف در پاسخ به این تذکر، گفت: علاوه بر جلسات صحن مجلس، بنده نیز برای بررسی علل کمبود دارو جلسات جداگانه‌ای با مسؤولان بانک مرکزی و وزارت بهداشت و درمان داشتم.

رئیس مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه بانک مرکزی، سازمان برنامه و بودجه و وزارت بهداشت و درمان درباره دارو مسؤولیت دارند، تصریح کرد: بانک مرکزی برای اختصاص ارز دارو در اواخر بهار و ابتدای تابستان اشکالاتی داشت که باعث ایجاد مشکلاتی در توزیع دارو شد، اما در پایان سال گذشته توانست به تعهدات خود عمل کند.

کد خبر 6086082 زهرا علیدادی

دیگر خبرها

  • جذب و به کارگیری پرستاران دوران کرونا
  • وضعیت استخدام پرستاران دوران کرونا
  • هشدار وزارت بهداشت غزه درباره شیوع بیماری‌های واگیردار
  • طولانی‌ترین عفونت کرونا که ۶۱۳ روز طول کشید، بیش از ۵۰ جهش ایجاد کرد
  • جذب ۲۱ هزار پرستار بویژه نیروی طرحی دوران کرونا/ تدوین لایحه مادی و معنوی پرستاران
  • بانک مرکزی و سازمان برنامه و بودجه مقصران اصلی کمبود دارو در کشور
  • مطالعه وزارت بهداشت درباره واکسن گارداسیل / الزامی به تزریق همگانی نیست
  • قلیان اکسیژن طرح مطالعاتی وزارت بهداشت است
  • بانک مرکزی به تعهدات خود در حوزه دارو عمل کرد
  • بانک مرکزی به تعهداتش درباره تخصیص ارز به دارو عمل کرده است