Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری آریا - مدیر کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان اصفهان گزارشی از انجام اقدامات پیشگیرانه در مقابل ویروس کرونا ارائه کرد.
به گزارش روابط عمومی اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان اصفهان، در پی شیوع ویروس کرونا محسن نیرومند توضیح داد: پمفلت ها، بروشور های آموزشی و راهنمای اختصاصی پیشگیری و کنترل کرونا ویروس در محیط های کاری اداری و صنعتی و راهنمای عمومی پیشگیری از کرونا که از مرکز بهداشت استان دریافت شده نیز به خانه های بهداشت کارگری واحد های اقتصادی استانارسال شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


نیرومند همچنین گفت: طبق نامه مدیر کل مدیریت بحران استان اصفهان از کلیه واحدهای اقتصادی در خواست شده که همکاری لازم را جهت تامین هزینه های بسته های بهداشتی وآموزشی پیشگیری از کرونا با مرکز بهداشت استان داشته باشند.
وی در خصوص اطلاع رسانی و آموزش از راه دور به کارشناسان بهداشت حرفه ای واحدهای اقتصادی گفت: برای 470 نفر از کارشناسان بهداشت حرفه ای ومدیران منابع انسانی واحد های اقصادی پیامک هایی با محتوای اعلام اهم اقلام مورد نیاز خانه های بهداشت کارگری جهت پیشگیری وکنترل بیماری کرونا ارسال شده است.
نیرومند توضیح داد: نصب محلول ضدعفونی کننده در ورودی رستوران ها، سرویس های بهداشتی و کارت زنی، تهیه دماسنج دیجیتالی برای خانه های بهداشت کارگری جهت غربالگری افراد مشکوک به بیماری کرونا، در اختیار قرار دادن دستکش یکبار مصرف و ماسک مناسب به کارگران، انتقال ایمن موارد مشکوک و مبتلا به بیماری کرونا به شورای هماهنگی خدمات بهداشتی به بیمه شدگان استان و حضور مستمر و مداوم مسئولین خانه های بهداشت کارگری جهت ارائه خدمات تا اعلام وضعیت عادی از جمله مواردی است که به صورت پیامکی به جامعه هدف اطلاع رسانی شده است .
وی همچنین گفت: سامانه آموزشی واطلاع رسانی کرونا ویروس به آدرس corona.mui.ac.ir و سامانهejtemaee.mcls.gov.ir جهت دریافت توصیه ها، شیوه نامه ها راهنماها ودستور العمل ها به ویژه معطوف به مراقبت فردی و سالم سازی محیط های کار دسترسی وکارگران به اطلاعات و چک لیست خود ارزیابی بیماری نیز به مدیریت واحد های اقتصادی استان معرفی شده است.

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: خانه های بهداشت کارگری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۱۴۱۱۵۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شناسایی ۱۷۱ تبعه خارجی غیرمجاز در واحدهای اقتصادی کرمانشاه

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان کرمانشاه با اشاره به ممنوعیت استفاده از نیروی کار اتباع غیرمجاز در واحدهای تولیدی استان از شناسایی ۱۷۱ تبعه خارجی غیرمجاز در بنگاه‌های اقتصادی کرمانشاه خبر داد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از کرمانشاه، مختار احمدی در جمع خبرنگاران از ممنوعیت اشتغال اتباع خارجی فاقد پروانه کار در استان خبر داد و اظهار کرد: برابر ماده ۱۲۰ قانون کار، اتباع بیگانه نمی‌توانند در ایران مشغول به کار شوند، مگر آنکه دارای روادید ورود با حق کار مشخص بوده و مطابق قوانین و آئین‌نامه‌های مربوطه، پروانه کار دریافت کرده باشند. همچنین به موجب ماده ۱۸۱ قانون کار بکارگیری اتباع بیگانه فاقد مجوز کار در واحدهای کارگاهی ممنوع است.

وی با اشاره به شرایط بیکاری در استان و وجود نیروهای جوان توانمند و فارغ‌التحصیلان دانشگاهی، افزود: در بعضی موارد کارفرمایان با توجه به عدم بیمه کردن و کم بودن حقوق و دستمزد اتباع غیرمجاز که بیشتر از کشور افغانستان هستند، اقدام به بکارگیری اتباع بیگانه می‌کنند که منجر به اشتغال فرصت‌های شغلی در استان می‌شوند.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان کرمانشاه تصریح کرد: در این راستا بازرسان و کارشناسان معاونت اشتغال و کارآفرینی اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان با تمام توان به صورت روزانه جهت شناسایی اتباع بیگانه غیرمجاز شاغل در واحدهای اقتصادی، اقدام به بازرسی می‌کنند و سال گذشته نیز بیش از ۱۵۱ مورد بازرسی انجام شد که منجر به شناسایی ۱۷۱ تبعه بیگانه غیرمجاز شد.

احمدی ادامه داد: در راستای نظارت بر بکارگیری اتباع خارجی غیرمجاز و جلوگیری از اشتغال آن‌ها در واحدهای اقتصادی، بازرسان این اداره کل با همکاری نیروی انتظامی بیش از ۴۴ گشت مشترک انجام دادند و در خصوص اخراج اتباع بیگانه غیرمجاز از کشور اقدام کردند.

وی با اشاره به ممنوعیت به‌کارگیری اتباع بیگانه غیرمجاز در واحدهای اقتصادی استان، عنوان کرد: کارفرمایان متخلف در این زمینه به مراجع قضائی معرفی می‌شوند که در این زمینه سال گذشته ۶۱ کارفرما که اتباع بیگانه غیرمجاز را در واحدهای خود بکارگیری کرده بودند، شناسایی و ضمن ابلاغ برگ جریمه، به مراجع قضائی معرفی شدند.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان کرمانشاه ادامه داد: سال گذشته با توجه به شناسایی اتباع بیگانه غیرمجاز و جریمه کارفرمایان متخلف حدود ۲۴ میلیارد ریال برگه جریمه به واحدهای اقتصادی که اتباع بیگانه غیرمجاز به کار گرفته بودند، ابلاغ شده است.

احمدی گفت: با توجه به وجود فرصت‌های شغلی و اشغال آن توسط افراد بیگانه غیرمجاز، شناسایی و اخراج این افراد از محیط‌های کاری در دستورکار این اداره‌کل قرار دارد.

کد خبر 745617

دیگر خبرها

  • بازدید شبانه از واحد‌های شبکار نیروگاه سیکل ترکیبی ارومیه
  • اختصاص بسته‌های غذایی مادران دارای فرزند شیرخوار سه دهک اول درآمدی
  • اختصاص بسته‌های غذایی مادران دارای فرزند شیرخوار
  • جلسه شورای اجتماعی استان یزد برگزار شد
  • کسب رتبه نخست هرمزگان در میانگین مدت زمان رسیدگی به دعاوی کارگری
  • شناسایی ۱۷۱ تبعه خارجی غیرمجاز در واحدهای اقتصادی کرمانشاه
  • شناسایی بیش از ۱۷۰ تبعه غیر مجاز در کرمانشاه
  • نظر وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی در خصوص تعطیلی پنجشنبه و کاهش ساعت کار بخش خصوصی
  • ۹۰ درصد اتباع افغانستانی در خراسان رضوی خواهان مجوز اقامت هستند
  • جشن بزرگ کارگری در میبد