Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «آنا»
2024-04-23@09:05:33 GMT

مصرف بنزین 10 درصد کاهش یافته است

تاریخ انتشار: ۱۴ اسفند ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۷۱۴۵۰۸۸

مصرف بنزین 10 درصد کاهش یافته است

مدیر برنامه‌ریزی شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی ایران با اشاره به کاهش ۱۰ درصدی مصرف بنزین گفت: هم‌اکنون میانگین مصرف روزانه بنزین کشور به ۷۰ میلیون لیتر رسیده است.

به گزارش خبرنگار گروه اقتصادی خبرگزاری آنا به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی وزارت نفت، شهرام رضایی مدیر برنامه‌ریزی شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی ایران گفت: میانگین مصرف روزانه بنزین کشور در انتهای بهمن‌ماه به ۸۰ میلیون لیتر رسیده بود که این رقم با کاهش ۱۰ درصدی در فاصله روزهای یکم تا دوازدهم اسفندماه امسال، به ۷۰ میلیون لیتر رسیده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی تأکید کرد: میانگین مصرف روزانه بنزین کشور پیش از اجرای طرح مدیریت مصرف سوخت در کشور که ۲۴ آبان‌ماه امسال اجرا شد، به‌طور میانگین ۹۵ میلیون لیتر بود که این رقم با اجرای طرح مدیریت مصرف سوخت، به ۷۵ میلیون لیتر کاهش یافت.

صدور نزدیک به یک میلیون و ۸۰۰ هزار کارت سوخت

وی همچنین از صدور و توزیع تمامی کارت‌های هوشمند سوخت درخواستی مانده از ماه‌های قبل خبر داد و گفت: صدور کارت‌های هوشمند سوخت هم‌اکنون به روز شده و صدور کارت‌ درخواست‌های جاری نیز در حال انجام است.

رضایی افزود: از تاریخ بیست‌وپنجم آبان‌ماه امسال تا روز دوازدهم اسفندماه، یک میلیون و ۸۰۰ هزار درخواست کارت هوشمند سوخت دریافت شده که به‌طور میانگین ماهانه ۶۰۰ هزار درخواست بوده است.

مدیر برنامه‌ریزی شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی ایران درباره اختصاص سهمیه بنزین نوروزی به دارندگان کارت هوشمند سوخت گفت: زیرساخت‌های اجرای این طرح در شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی آماده است، اما تاکنون ابلاغیه‌ای در این باره دریافت نشده است.

منبع: آنا

کلیدواژه: بنزین کارت سوخت مصرف بنزین سهمیه بنزین نوروزی شرکت ملی پخش فرآورده های نفتی میلیون لیتر هوشمند سوخت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ana.press دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۱۴۵۰۸۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کاهش میانگین تورم سالانه به کمتر از ۴۰ درصد/ نرخ تورم برای دهک بدون یارانه نقدی چند درصد است؟

به گزارش تابناک اقتصادی؛ در شرایطی که نرخ تورم سالانه در پایان اسفندماه سال قبل به رقم ۴۰.۷ درصد رسیده بود، این شاخص تورمی در شروع سال جدید کاهش داشته و به نرخ ۳۸.۸ درصد برای کل کشور رسیده است. هرچند نرخ تورم سالانه برای خانوار‌های شهری و روستایی به ترتیب ۳۸.۹ و ۳۸ درصد به ثبت رسیده است که نسبت به ماه قبل، افت داشته است.

به گونه‌ای که بر اساس اعلام مرکز آمار ایران، در فروردین ماه سال ۱۴۰۳؛ نرخ تورم سالانه برای خانوار‌های کشور به ۳۸.۸ درصد رسیده که نسبت به همین اطلاع در ماه قبل، ۱.۹ واحد درصد کاهش یافته است. منظور از نرخ تورم سالانه، درصد تغییر میانگین اعداد شاخص قیمت در یک سال منتهی به ماه جاری، نسبت به دوره مشابه قبل از آن می‌باشد. این در حالی است که نرخ تورم سالانه خوراکی‌ها و غیرخوراکی‌ها برای کل کشور به ترتیب ۳۷.۳ و ۳۹.۵ درصد بوده است که نسبت به پایان سال قبل، کاهشی بوده است.

همچنین با توجه به اینکه تورم ماهانه، درصد تغییر عدد شاخص قیمت، نسبت به ماه قبل است، این نرخ در فروردین امسال برای خانوار‌های کشور برابر ۲.۶ درصد بوده است که نسبت به رقم ۲ درصدی در اسفندماه، اندکی رشد داشته است. از سوی دیگر، نرخ تورم ماهانه برای مناطق شهری و روستایی به ترتیب ۲.۵ و ۳.۱ درصد بوده است که نسبت به ماه قبل، افزایش داشته است. هرچند این شاخص در گروه خوراکی‌ها و غیرخوراکی به گونه‌ای بوده است که نرخ تورم ماهانه خوراکی‌ها برای کل کشور ۲.۹ درصد به ثبت رسیده است که برابر با نرخ تورم ماهانه خوراکی‌ها برای خانوار‌های شهری است. همچنین نرخ تورم ماهانه کل کشور برای غیرخوراکی‌ها و خدمات، ۲.۵ درصد به ثبت رسیده است که نسبت به اسفندماه، بیشتر شده است.

اما در بخش تورم نقطه به نقطه خانوار‌های کشور؛ آمار رسمی مرکز آمار بیان می‌کند در فروردین ماه سال جاری، تورم نقطه به نقطه خانوار‌های کشور، ۳۰.۹ درصد بوده است؛ یعنی خانوار‌های کشور به طور میانگین، ۳۰.۹ درصد بیشتر از فروردین ماه ۱۴۰۲ برای خرید یک «مجموعه کالا‌ها و خدمات یکسان» هزینه کرده‌اند. تورم نقطه به نقطه فروردین ماه ۱۴۰۳، در مقایسه با ماه قبل، ۱.۴ واحد درصد کاهش داشته است.

این شاخص تورم نقطه‌ای برای خانوار‌های شهری و روستایی به ترتیب ۳۱.۵ و ۲۷.۵ درصد بوده است که نسبت به ماه قبل، کمتر بوده است. هرچند نرخ تورم نقطه به نقطه کل کشور در گروه خوراکی ها، ۲۳.۸ درصد به ثبت رسیده است که نسبت به رقم ۲۵.۲ درصدی اسفندماه، کمتر است. این شاخص خوراکی‌ها برای مناطق شهری و روستایی به ترتیب ۲۴.۲ و ۲۲.۲ درصد به ثبت رسیده است.

نرخ تورم برای دهک بدون یارانه نقدی 

همان طور که بیان شد؛ نرخ تورم سالانه کشور در فروردین ماه ۱۴۰۳، برابر ۳۸.۸ درصد بوده است که نگاهی به تغییرات این شاخص در دهک‌های مختلف مشخص می‌شود که دامنه تغییرات تورم سالانه برای دهک‌های مختلف هزینه‌ای از ۳۴.۷ درصد برای دهک اول، تا ۴۰.۱ درصد برای دهک دهم است.

به گونه‌ای که دهک دهم جامعه که یارانه نقدی از دولت دریافت نمی‌کند، با بیشترین نرخ تورم سالانه مواجه بوده و حتی در گروه خوراکی و غیرخوراکی هم به ترتیب نرخ تورم سالانه ۳۹.۶ و ۴۰.۳ درصدی را تجربه کرده است که در مقابل نرخ ۳۱.۱ درصدی تورم سالانه خوراکی‌ها برای دهک اول با کمترین درآمد، اختلاف دارد.

دیگر خبرها

  • کاهش میانگین تورم سالانه به کمتر از ۴۰ درصد/ نرخ تورم برای دهک بدون یارانه نقدی چند درصد است؟
  • ثبت بیش از ۱۰ هزار بازدید کنترل‌کیفی در پخش منطقه آذربایجان شرقی
  • ۷۰ درصد از مردم از کارت شخصی سوخت استفاده می‌کنند
  • سهم ۲۵ درصدی بخش کشاورزی از مصرف نفت‌گاز استان کردستان
  • یک میلیارد و ۶۵۰ میلیون لیتر سوخت در منطقه تربت‌حیدریه توزیع شد
  • سهمیه بنزین این خودروها قطع شد/ جزییات تازه از حذف کارت سوخت رانندگان
  • رکورد حجم عملیات انبار نفت منطقه تربت حیدریه از مرز یک میلیارد و ۶۷۰ میلیون لیتر
  • افزایش ۳۴ درصدی مصرف سوخت جت در منطقه ارومیه
  • سهمیه بنزین اردیبهشت ماه شارژ شد
  • توزیع بیش از ۴ میلیون لیتر سوخت در ناوگان حمل‌ونقل زمینی و هوایی خراسان جنوبی