Web Analytics Made Easy - Statcounter

مسئول اجرایی گروه جهادی «گفتمان ناب» گفت: ساخت و تکمیل خانه اقتصادی در روستای زمیندر قدم کوچکی است تا گفتمان خودباوری و خودکفایی اقتصادی در این منطقه به شکوفایی برسد. علی مرادی مسئول اجرایی گروه جهادی گفتمان ناب، در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجو، با اشاره به لزوم تلاش و مجاهدت در عرصه‌های گوناگون جهت حرکت در مسیر پیشرفت کشور گفت: پیمودن این مسیر به شناخت مسائل و مشکلات کشور و هم چنین روحیه و توان مدیریت جهادی نیاز دارد؛ لذا گروه جهادی گفتمان ناب متشکل از دانشجویان و نخبگان فارغ التحصیل دانشگاه‌های تهران به دنبال آن است تا با بهره‌گیری از تجارب کارکشتگان عرصه فرهنگی و همچنین فعال‌سازی و جهت‌دهی ظرفیت‌های موجود دولتی و مردمی طی فرایندی نظامند و پیوسته، گفتمان خودباوری و خودکفایی در عرصه‌های اقتصادی، آموزشی و فرهنگی را در مناطق هدف خود به منصه ظهور برساند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!




وی در معرفی این گروه اظهار داشت: گروه جهادی گفتمان ناب متشکل از دانشجوبان و نخبگان فرهنگی و علمی و فارغ‌التحصیلان دانشگاه‌های مختلف تهران است که در سال ۱۳۹۵ تاسیس شد. فعالیت‌های خود را در مناطق حاشیه تهران با موضوع محرومیت‌زدایی حول محور خانواده آغاز کرد. اما پس از مدتی و در لبیک به فرامین مقام معظم رهبری در راستای آتش به اختیار و نام‌گذاری سال ۱۳۹۸ به نام سال حمایت از تولید ملی و همچنین حضور و خدمت‌رسانی در مناطق دور‌افتاده‌ی محروم روستایی، حجتی شد تا فعالیت‌های خود را علاوه بر موضوعات فرهنگی و اجتماعی و تربیتی، در عرصه‌های دیگری نیز مانند اشتغال‌زایی گسترش دهد. همین امر موجب شد تا پس از شناسایی‌های مختلف و جلسات متعدد در استان هرمزگان روستای زمیندر از توابع بخش سندرک شهرستان میناب که در همسایگی منطقه محروم بشاگرد می‌باشد جهت فعالیت گروه به عنوان منطقه اردوی خارج از تهران انتخاب شود.

مرادی با توضیح پیرامون معطوف شدن محور فعالیت عمرانی به تکمیل خانه اقتصاد عنوان کرد: این بنا به منظور اشتغال‌زایی برای ۵۰ نفر از اهالی روستا در زمینه صنایع دستی و محصولات روستا از جمله قالی‌بافی، زری‌بافی و شیرینی‌خرمایی و همچنین کوتاه کردن دست دلالان و ایجاد چرخه‌ی اقتصادی فعال (یعنی زنان و جوانان روستا) بنا می‌شود.

وی با اشاره به فواید تکمیل این طرح اشاره کرد و گفت: فواید بسیاری برای تکمیل این طرح قابل تصور است. از جمله ایجاد اشتغال برای قریب به ۵۰ نفر از اهالی روستا، جلوگیری مهاجرت از روستا به شهر و ایجاد بستر مهاجرت معکوس، خودکفایی اقتصادی روستا با تولید و فروش محصول، پیشگیری از مشکلات متعدد خانوادگی به علت عدم حضور مردان در روستا به بهانه کار در مناطق دوردست و همچنین تاثیر مستقیم و مثبت اقتصادی و فرهنگی بر روستا‌های همجوار و ایجاد انگیزه در آنان.

مسئول اجرایی گروه جهادی گفتمان ناب افزود: اهالی روستا با کمک یکدیگر و هدایت دهیار روستا طرح آماده‌سازی این خانه اقتصاد را آماده کردند و تا اسفند ۹۷ حدود ۳۰ درصد از این ساختمان ۱۲۰ مترمربعی را بالا برده بودند، ولی متاسفانه به دلیل مشکلات مالی، دیگر نتوانستند کار تکمیل این سازه را ادامه دهند. تکمیل سازه نیمه‌کاره کارگاه که تنها پی‌ریزی و شناژ عمودی آن زده شده بود، در فروردین سال ۹۸ توسط گروه جهادی گفتمان ناب کلید خورد و هزینه ۲۰ میلیون تومانی خرید مصالح و تجهیزات، به کمک مبالغ مردمی جمع آوری شد و در ادامه با همت و همراهی اهالی روستا، دیواره‌های این ساختمان به صورت کامل بالا رفت.

مرادی با توضیح هزینه‌های لازم جهت تکمیل طرح گفت: تکمیل خانه اقتصادی در روستای زمیندر قدم کوچکی است تا گفتمان خودباوری و خودکفایی اقتصادی در این منطقه به شکوفایی برسد، اما برای اینکه این کارگاه به مرحله راه اندازی اولیه برسد حداقل نیازمند مبلغ ۳۰ میلیون تومان می‌باشد و این امر جز با همت مسئولین مربوطه و مساعدت‌های مردمی حاصل نمی‌شود.

وی ادامه داد: قصد داریم در سال ۹۹ در صورت تکمیل خانه‌ی اقتصادی، بنا به پیشنهاد اهالی روستا، نام خانه‌ی اقتصادی مزین باشد به نام «سرباز قاسم سلیمانی».

مسئول اجرایی گروه جهادی گفتمان ناب با بیان اینکه فعالیت‌های این گروه، تنها به تکمیل خانه اقتصاد ختم نمی‌شود، خاطر نشان کرد: یکی دیگر از عرصه‌های مهم فعالیت در روستا برنامه‌های فرهنگی و تربیتی. آموزشی هست که با توجه به شناسایی صورت گرفته در حوزه بانوان و کودکان و نوجوانان برنامه‌های ویژه‌ای تعریف شده است. همچنی با توجه به شرایط خاص بهداشتی و بیماری کرونا بسته یآمزشی و بهداشتی نیز در منطقع توزیع خواهد شد.

وی در پایان با اشاره به بیانات امام خمینی (ره) مبنی بر اینکه «تن‌ها آن‌هایی تا آخر خط با ما هستند که درد فقر و محرومیت و استضعاف را چشیده باشند» اظهار کرد: برای اینکه دانشجویان و نخبگان با فقر و محرومیت آشنا شوند نیاز است که به اردو‌های جهادی برای خدمت به مردم بروند؛ لذا گروه جهادی گفتمان ناب، در تعطیلات فروردین ماه سال ۱۳۹۹، مسافت قریب به ۱۷۰۰ کیلومتری تهران تا روستای زمیندر را می‌پیماید تا ضمن خودسازی و رشد معنوی و شخصیتی افراد شرکت‌کننده، اهداف از پیش تعیین شده خود را برای آن منطقه محقق گرداند. همچنین آمادگی خود را جهت جذب جهادگر و حمایت مادی و معنوی نیز اعلام می داریم.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: گروه جهادی گفتمان ناب خانه اقتصاد جهادگران تکمیل خانه اقتصاد اهالی روستا ی اقتصادی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۱۵۰۲۰۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توزیع ۳۵ هزار بسته معیشتی در مناطق سیل زده استان سیستان و بلوچستان توسط ستاد اجرایی فرمان امام

به همت ستاد اجرایی فرمان امام ۳۵ هزار بسته معیشتی به کمک گروه‌های جهادی، بخشداران و دهیاران در مناطق سیل زده استان سیستان و بلوچستان توزیع شد.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، در پی وقوع بارش‌های سیل آسا در جنوب استان سیستان و بلوچستان با دستور رئیس ستاد اجرایی فرمان امام، بیش از ۳۵ هزار بسته معیشتی به کمک گروه‌های جهادی، بخشداران و دهیاران در مناطق سیل زده توزیع شد.

محمدترکمانه مدیرعامل بنیاد برکتِ ستاد اجرایی فرمان امام با حضور در مناطق سیل زده در شهرستان‌های دشتیاری، کنارک و چابهار استان سیستان و بلوچستان گفت: توزیع بسته معیشتی به صورت روزانه از طریق مسیر‌های زمینی و هوایی به مناطق هدف در حال انجام است و بر اساس تاکید رئیس ستاد بعد از ارزیابی‌های دقیق و بررسی‌های میدانی توسط مسئولین استانی و گروه‌های مستقر در مناطق سیل زده بخشی از خسارت وارد شده به احشام و لوازم خانه، خانواده‌های محروم از طریق خریداری و تحویل احشام و لوازم خانه به این خانواده‌ها جبران خواهد شد.

همچنین به صورت مستمر آب معدنی در مناطق درگیر سیل توزیع می‌شود که در این میان حدود ۵۰ هزار بطری آب معدنی بزرگ در این مناطق توزیع شده است همچنین علاوه بر توزیع ۳ هزار پتو و ۸۰ رول موکت بیش از ۱۰ هزار غذای آماده و بیش از ۳۰ هزار پرس غذای گرم توسط قرارگاه مرکزی خدمت رسانی ستاد اجرایی فرمان امام ساماندهی و توزیع شده است.

گفتنی است وسایل مورد نیاز برای تخلیه آب از منازل خریداری شده و توسط گروه‌های جهادی در مناطق سیل زده کار تخلیه آب در حال انجام است و درحال حاضر اکنون بیش از ۴۰ گروه جهادی با مجموعه قرارگاه مرکزی خدمت رسانی ستاد اجرایی فرمان امام همکاری می‌کنند.

ترکمانه تاکید کرد: تا زمانی که این مناطق درگیر سیل باشند و مردم نیاز به کمک رسانی داشته باشند خدمات امدادرسانی ادامه خواهد داشت.

دیگر خبرها

  • اجرای سند توسعه اشتغال در ۵۰۰ روستای خراسان شمالی
  • گروه جهادی نجوا در سیستان و بلوچستان آغاز به کار کرد
  • توزیع ۳۵ هزار بسته معیشتی در مناطق سیل زده استان سیستان و بلوچستان توسط ستاد اجرایی فرمان امام
  • توزیع بسته‌های معیشتی در مناطق سیل زده جنوب
  • مستند ستاره دنباله دار؛ روایت حضور جهادگران اصفهانی در بزنوید لرستان +فیلم
  • آمادگی برای همکاری با سایر دستگاه‌ها جهت ترویج گفتمان علم، فناوری
  • ۳۸۵ اردوی جهادی در خراسان جنوبی برگزار شد
  • ترسیم «چشم انداز» اقتصاد ایران در ۱۴۰۳
  • موج جدید مدعیان «دلارزدایی» از اقتصاد ایران چه می‌خواهند؟
  • بازنگری ۲۷۴ روستا در چهارمحال و بختیاری در طرح هادی