Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایلنا، پیش از ظهر امروز علیرضا کمرئی در دومین گردهمایی مشترک مدیران و معاونان ادارات کل آموزش و پرورش استان‌ها و اعضای شورای معاونان که به صورت ویدئو کنفرانس برگزارشد، با قدردانی از تلاش آموزش و پرورش استان‌های کشور با وجود تنگناها، اظهار کرد: هدف این است که در پایان این دوره، اطمینان حاصل کنیم که آنچه در حوزه آموزش می‌توانستیم، را انجام داده ایم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: گاهی اوقات در حوزه آموزشی ممکن است نیاز به یادآوری‌هایی برای اهمیت این موضوع باشد و در برنامه‌های  آموزشی پخش شده از رسانه ملی فرض ما بر این است که حدود ٧٠درصد آموزش‌ها تا کنون انجام شده است و البته به خاطر تعطیلات مدارس در برخی از استان‌ها این امکان وجود دارد که مدارس به این مقدار از آموزش نرسیده باشند.

معاون آموزش متوسطه وزیر آموزش و پرورش در ادامه خاطرنشان کرد: از گروه‌های درسی نظرات را خواستیم و توافق بر انجام ٧٠درصد آموزش گذاشته شد.

کمرئی تصریح کرد: در دوره متوسطه اول ٣۶ ماده درسی داریم که تاکنون ٢٨ ماده را در برنامه‌های آموزشی از شبکه آموزش هدف‌گذاری شده و اگر ظرفیت جدیدی ایجاد شود دیگر مواد درسی را نیز هم پوشش خواهیم داد .

معاون آموزش متوسطه وزیر آموزش و پرورش گفت: در دوره دوم متوسطه ١٨٢ماده درسی و ٩۵عنوان درسی داریم که این آموزش‌ها باید انجام شود و تاکنون با هماهنگی‌های انجام شده است حدود ٨۴ برنامه داشتیم و در هفته آینده به ١۵٠برنامه افزایش خواهد یافت.

وی افزود: با هماهنگی‌های انجام شده در هفته آینده ٩٠درس مورد آموزش قرار خواهد گرفت و شبکه چهار در مرحله بعدی به فرایند آموزش در رسانه ملی اضافه خواهدشد.

کمرئی با بیان اینکه در هدف‌گذاری هفته اول در دروس پایه دوازدهم که امتحان نهایی دارند، تمرکز شد، گفت: در همه رشته‌های شاخه نظری، توجه یکسانی به آموزش دروس شده است و در هفته دوم همه دروس مدنظر قرار خواهد گرفت.

کمرئی اذعان کرد:  در شاخه فنی‌ حرفه‌ای وکاردانش بخش اعظمی از آموزش‌ها کارگاهی است و ١٠٠۵ماده درسی داریم که ٢٢درس عمومی و ۵ درس شایستگی‌های غیرفنی را داریم و به این دلیل در این بخش کار کمی مشکل شده است.

وی تاکید کرد: باید راه‌های متفاوت‌تری از شرایط مرسوم در پیش بگیریم و به همین دلیل آموزش حسابداری و کامپیوتر را در دستور کار قرار دادیم تا اگر فرصت حضور در مدرسه بود تمرکز برآموزش کارگاهی باشد.

معاون آموزش متوسطه وزیر آموزش و پرورش گفت: باید توجه کنیم که در دوره متوسطه آموزش‌ها جنبه مکمل ندارد و برای تعمیق یادگیری به کار گرفته می‌شود و ما تلاش می‌کنیم که آموزش‌ها کامل انجام بگیرد و البته در دوره ابتدایی شاید کمی متفاوت باشد و اطلاق مکمل توجیهی داشته باشد.

وی تصریح کرد: اگر قرار است این آموزش‌ها تخصصی باشد باید به آن توجه جدی کنیم و تلاش کنیم تا بیشترین پوشش را برای یادگیری ایجاد کنیم.

کمرئی اضافه کرد: در ادامه کار شبکه آموزش و شبکه چهار برنامه‌های آموزشی از رسانه ملی را ادامه خواهند داد.

معاون آموزش متوسطه وزیر آموزش و پرورش خاطرنشان کرد: باید اطمینان پیدا کنیم که برنامه‌های آموزشی به صورت کفایت بوده است چرا که آموزش‌های مبتنی بر رسانه تصویری می‌تواند اثر بخش‌تر باشند چون امکان استفاده از حافظه دیداری دانش آموزان و تکرار برنامه‌‌های آموزشی درآن وجود دارد.

کمریی با بیان اینکه استراتژی اصلی ما حفظ پویایی مدارس و تحرک یادگیری است، گفت: اصول اطمینان از انجام آموزش‌های لازم صورت بگیرد و آمار صحیح از شرایط داشته باشیم و از استان‌های می‌خواهیم تا محتویات آموزشی و تجربیات غنی را بارگذاری کنند و دراختیار دانش آموزان و خانواده قرار بدهند.

معاون آموزش متوسطه وزیر آموزش و پرورش خاطرنشان کرد: استفاده از فضای مجازی قانونی یکی از فرصت‌هایی است که باید از آن برای آموزش دانش آموزان استفاده کنیم.

وی با بیان اینکه باید گروه‌های درسی در استان‌ها فعال شوند و برای تولید محتوا همکاری کنند، تاکید کرد: پیامک‌هایی از طریق مدارس به خانواده‌ها ارسال شود تا به فرصت‌های آموزشی از رسانه ملی و فضای مجازی اهمیت داده شود واز اثربخشی آموزش‌ها حمایت و مراقبت کنیم.

کمرئی با بیان اینکه در انتخاب معلمان دقت لازم و کافی انجام شده است، تصریح کرد: قصد داریم روند آموزشی را تا پایان سال تحصیلی ادامه دهیم و برای زمان پایان سال تحصیلی و امتحانات بررسی‌هایی انجام خواهد شد و اطلاع رسانی می‌کنیم.

 

منبع: ایلنا

کلیدواژه: آموزش و پرورش استان اعضای شورای برنامه های آموزشی رسانه ملی وزیر آموزش و پرورش معاون آموزش متوسطه وزیر آموزش و پرورش برنامه های آموزشی رسانه ملی انجام شده آموزش ها استان ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۱۵۳۲۹۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تغییر۱۰ درصد برنامه درسی دوره متوسطه اول به نفع مهارت‌آموزی

 

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما؛رضامرادصحرایی افزود: ۱۰ تا ۲۰ درصد برنامه‌های آموزشی باید متناسب با زیست بوم هر استان امکان تغییر داشته باشد،

وي گفت: پس از ۱۲ سال از تصویب سند تحول بنیادین، نخستین آیین نامه برای اجرای این سند یعنی بخش مهارت آموزی دانش آموزان تصویب شد. این آیین نامه در ۱۰ ماده به تصویب هیات دولت رسید. بر این اساس تا ۵ سال آینده، ۱۰۰۰ هنرستان جدید در کشور ساخته می شود و تعداد دانش آموزان در رشته های مهارتی در هنرستان به نیمی از دانش آموزان کل کشور می‌رسد.بنابراین تا پایان برنامه هفتم ۲۵۰۰ هنرستان به واحدهای تولیدی و کارآفرین تبدیل خواهد شد معادل ۲ درصد اعتبارات حساب‌های ملی و استانی پیشرفت و عدالت در اختیار شرکت‌ها و صنایعی قرار خواهد گرفت که اقدام به تاسیس هنرستان جوار آن شرکت می‌کنند. 

وزیر آموزش و پرورش افزود: ۲۰ درصد ظرفیت آموزش متمرکز فنی و حرفه‌ای و هنرستان‌ها به آموزش مهارت به دانش‌آموزان غیر از رشته فنی و حرفه‌ای اختصاص پیدا خواهد کرد. 

صحرايي درخصوص برنامه آموزشی استان‌ها برای سال تحصیلی جدید، گفت: ۱۰ تا ۲۰ درصد برنامه‌های آموزشی باید متناسب با زیست بوم هر استان امکان تغیبر داشته باشد. امکان‌سنجی این موضوع در دستور کار شورای عالی آموزش و پرورش قرار گرفته و امیدواریم این موضوع نیز به زودی به ثمر برسد. یکی از کارهای آیین‌نامه اخیر این است که ۱۰ درصد برنامه درسی دوره متوسطه اول به نفع مهارت آموزی باید تغییر پیدا کند.  

وی بیان کرد: موضوع تغییر تقویم آموزشی در قالب یک طرح اعلام شده است. کمیسیون آموزش مجلس آن را تصویب کرده و در نوبت صحن علنی مجلس شورای اسلامی است.

صحرایی در پاسخ به سوالی درباره دریافت شهریه برای مهارت آموزی نیز گفت: اگر قانونی در مجلس است که اعلام کرده گرفتن هزینه مهارت آموزی غیرقانونی است، آن قانون مبناست. ما قانونی نداریم که اعلام کرده باشد گرفتن هزینه مهارت‌آموزی غیرقانونی است. اینکه سال گذشته گرفته نشده به این معنا نیست اخذ هزینه مهارت‌آموزی امسال غیرقانونی است.

دیگر خبرها

  • تغییر۱۰ درصد برنامه درسی دوره متوسطه اول به نفع مهارت‌آموزی
  • افتتاح خانه محیط زیست دماوند همزمان با هفته زمین پاک 
  • تعطیلات مدارس در تابستان باشد یا بین دو نیمسال تحصیلی؟
  • مدارس کار راهکاری برای کاهش ترک تحصیل / برنامه درسی هنوز برمبنای دهه ۶۰ است
  • فعالیت کلاس‌های درس مدارس خوزستان تا روز آخر
  • عصر نوین آموزش زبان انگلیسی: نقش موثر آموزشگاه های زبان انگلیسی در تهران
  • یاد گرفتن زبان انگلیسی باید در چه سنی انجام شود؟
  • ارتقای سطح کیفی آموزش به دانشجویان با تبیین اهمیت یادگیری عمیق
  • ۲۶ فضای آموزشی توسط خیران مدرسه‌ساز در قم ساخته شد
  • برنامه‌های هفته معلم در کردستان مدرسه‌محور می‌شود