Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/یزد رئیس نظام پزشکی شهرستان میبد گفت: تکنولوژی آزمایش بیماری کرونا در مرکز تحقیقات ژنتیک میبد فراهم شده و در صورت تامین کیت تشخیصی می‌توان این مرکز را وارد چرخه درمان بیماری کرونا کرد.

«کمال بیگی» در این رابطه اظهار کرد: کرونا علایم بالینی شبیه آنفولانزا دارد ولی در مجموع ۸۵ درصد افراد با علائم سرماخوردگی ساده یا بدون علامت هستند به طوری که خودشان هم متوجه بیماری‌شان نمی‌شوند ولی در مورد  ۱۵ درصد افراد منجر به درگیری راه‌های تنفسی تحتانی‌شان شده و آنها را روانه بیمارستان می‌کند که از این تعداد نیز تنها دو درصد فوت می‌‌کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه افراد دارای علایم خفیف اطرافیان را بیشتر در معرض ویروس قرار می دهند لذا شناسایی آنها حائر اهمیت است، خاطرنشان کرد: افراد بستری در مراکز درمانی در ۸۳ درصد موارد دارای تب، ۸۲ درصد سرفه، ۳۳ درصد تنگی نفس، کمتر از ۵ درصد علایم ‌گوارشی، کمتر از ۵ درصد آبریزش بینی و ۷۵ درصد سی تی مثبت دارند.

بیگی مهم‌ترین اقدام در راستای مبارزه با این بیماری را کنترل عفونت در افراد و جامعه خواند و تأکید کرد: ویروس در دمای بالای 30 درجه نابود می‌شود لذا امیدواریم هوا زودتر گرم شود و پیش‌بینی می‌شود که با گرمی هوا این بیماری تا اردیبهشت ماه فروکش کند.

دبیر انجمن تولیدکنندگان دارو و مواد بهداشتی و غذایی استان تصریح کرد: ویروس از ۲۴ ساعت تا ۹ روز می‌تواند زنده بماند لذا در محیط‌‌های معمولی استفاده از ماسک معمولی کفایت می‌‌کند ولی کسی که بر بالین بیمار حضور دارد باید از ماسک N۹۵ استفاده کند با این توضیح که ماسک‌‌ها به طور معمول ۴ تا ۸ ساعت کاری کارایی دارند و پس از این زمان باید تعویض شوند.

بیکی با بیان اینکه نباید فریب ماسک را بخوریم، ادامه داد: دست‌ آلوده نباید با چشم، بینی و دهان تماس پیدا کند چرا که کرونا ویروس در محیط‌های مرطوب ماندگاری بیشتری دارند و ویژگی مهم این ویروس سرعت بالای انتقال آن است.

وی با بیان این که ۸۹ درصد فوتی‌ها بالای ۶۰ سال سن داشته‌اند، تصریح کرد: مرکز تحقیقات ژنتیک میبد دارای تکنولوژی آزمایش کروناست و در صورت تامین کیت‌‌های تشخیصی می تواند به چرخه درمان این بیماری بپیوندد و به تشخیص کمک کند.

بیکی تأکید کرد: بر طبق گزارش‌هایی که تعدادی از همکاران ما از بیمارستان‌ مسیح دانشوری، بیمارستان امام خمینی(ره) و همچنین بیمارستان سینا داده‌اند، از روز شنبه در بین بیماران با وجود تب بالا و آزمایش مثبت، درگیری ریوی چندانی وجود ندارد یا درگیری ریوی اولیه، پیشرفت چندانی نمی‌کند که به این معناست که ویروس پس از حمله شدید اولیه، در حال ضعیف شدن است.

این مسئول اظهار کرد: البته هنوز اکثر بیماران کنونی با علائم شدید مواجه هستند چرا که از ۲ تا ۵ هفته قبل درگیر بیماری شده‌اند اما بروز موارد با شدت متوسط، این نوید را می دهد که اگر از رفتارهای خطرناک ممانعت کنیم احتمالا از دو  هفته آینده وارد فاز مهار خواهیم شد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اجتماعی نظام پزشكي میبد کروناویروس ژنتيك

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۱۵۳۳۸۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مادربزرگ ۷۵ ساله اسکاتلندی روزانه ۶ ساعت فورتنایت بازی می‌کند

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین و براساس گزارش زومیت، امروزه تکنولوژی نقش بسیار مهمی در زندگی ما ایفا می‌کند. داستان‌های الهام‌بخشی از افرادی که با استفاده از تکنولوژی به موفقیت‌های بزرگ دست یافته‌اند، همواره جذابیت خاصی دارند.

یکی از این داستان‌ها مربوط به مادربزرگی اسکاتلندی به نام کات بووی معروف به Grumpy Gran (مادربزرگ عبوس) است که در سن ۷۵ سالگی به یک پدیده‌ی جهانی در جامعه‌ی بازیکنان فورتنایت تبدیل شد.

بووی در مورد اینکه چگونه با بازی فورتنایت آشنا شد، به بی‌بی‌سی گفت: «اولین بار در سال ۲۰۱۷ نوه‌ی ۱۷ ساله‌ام را به‌طور اتفاقی در حال بازی فورتنایت دیدم. به آنچه روی صفحه دیدم بسیار مجذوب شدم. این شروع کار بود.»

بووی می‌گوید وقتی برای اولین بار به نوه‌ام گفتم که می‌خواهم استریم را شروع کنم او با تعجب به من گفت: «تو نمی‌توانی این کار را بکنی، هیچ‌کس تو را تماشا نخواهد کرد، کسی دنبالت نخواهد کرد.»

بووی قبل از پیوستن به بازی‌های گروهی به مدت ۳ سال و روزی ۶ ساعت در بازی‌های انفرادی تمرین می‌کرد تا مهارت و اعتمادبه‌نفس لازم برای استریم کردن را به دست آورد. او الفاظ برخی از بازیکنان جوان را دوست ندارد و آن‌ها را «سمی» می‌داند؛ برای همین تصمیم گرفت تیم خود را از بازیکنان مسن‌تر انتخاب کند.

بووی درباره‌ی الفاظ افراد جوان می‌گوید: «ما از کلمه‌ی کشتن استفاده نمی‌کنیم، بلکه از کلمه‌ی حذف استفاده می‌کنیم. اینکه هنگام حذف کاراکتر، کسی را نمی‌بینید که با خون روی زمین افتاده باشد،‌ خیلی خوب است و نشان می‌دهد سازنده‌های فورتنایت کاملاً باسلیقه هستند و من این را دوست دارم.»

محبوبیت بووی پس از همکاری با سایفرپی‌کی (SypherPK)، یکی از بازیکنان و یوتیوبرهای معروف فورتنایت، به‌شدت افزایش یافت و بعد استریم و ویدیوهای دو نفره‌ی این دو در بازی فورتنایت، محبوبیت مادربزرگ ۷۵ ساله‌ی استریمر، دوچندان شد.

نگرش منحصربه‌فرد گرامپی‌ گرن به استریم با ایجاد محیطی دوستانه و پرهیز از زبان تند و سمی و ترویج فرهنگ احترام در بازی‌، او را از دیگران متمایز می‌کند.

این داستان نشان می‌دهد که تکنولوژی مرزهای سنی را درهم شکسته است و فرصت‌هایی برای افراد در هر سنی فراهم می‌آورد تا استعدادهای خود را کشف کنند و با جهانیان به اشتراک بگذارند.

227227

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1888462

دیگر خبرها

  • راز کثیف؛ دستان ما چگونه بیماری‌ها را انتقال می‌دهند؟
  • دستان ما چگونه بیماری‌ها را منتشر می‌کنند؟
  • اهمیت مشاوره و آزمایش‌های پیش از ازدواج در پیشگیری از تالاسمی
  • کنترل آنفلوانزای فوق‌حاد پرندگان در کشور/ راه‌اندازی مرکز تحقیقات بیماری‌های منتقله از دام
  • مادربزرگ ۷۵ ساله اسکاتلندی روزانه ۶ ساعت فورتنایت بازی می‌کند
  • (تصاویر) تکرار تاریخ؛ شباهت همه گیری آنفلوآنزای اسپانیایی و کرونا
  • عکس هایی جالب از شباهت همه گیری آنفلوآنزای اسپانیایی و کرونا / تاریخ تکرار شد!
  • ادعای جدید ایلان ماسک ؛ بازگشت بینایی به افراد نابینا
  • (ویدیو) ادعای جدید ایلان ماسک؛ بازگشت بینایی به افراد نابینا
  • ویدیو/ ادعای جدید ایلان ماسک؛ بازگشت بینایی به افراد نابینا