Web Analytics Made Easy - Statcounter

 مصطفی تنها سخنگوی انجمن تولید کنندگان تایر  در گفت و گو با خبرنگار صنعت،تجارت و کشاورزی گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، گفت: هم اکنون با توجه به اینکه نزدیک به ایام نوروز هستیم تقاضا برای استفاده از لاستیک زیاد شده است. بیشترین تقاضا برای استفاده از لاستیک مربوط به خودروهای پراید، پژو و سمند است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او با بیان اینکه که امسال یک میلیون و ۵۰۰ هزار حلقه لاستیک تولید شده است، گفت: تولیدی لاستیک نسبت به سال گذشته افزایش یافته است و هم اکنون نیاز داخل را کاملا تامین می کنیم.

سخنگوی انجمن تولید کنندگان تایر با بیان اینکه بیش از ۸۰ درصد تایر کشور در داخل  تامین می‌شود، گفت: از ابتدای سال تاکنون تولید کنندگان تایر توانستند بیش از ۲۰۰ هزار لاستیک تولید کنند که نسبت به سال گذشته رشد قابل توجهی را مشمول شده است.

بیشتر بخوانید: تعرفه ۴۰ درصدی واردات تایر سواری اصلاح شود/ کمبود تایر کامیونتی و نیسان‌باری به علت عدم تخصیص ارز دولتی

تنها با بیان اینکه ۲۰  درصد از نیاز به تایر وارد می شود، گفت: هم اکنون ۲۰  درصد از نیاز به تایر که مربوط به لاستیک خودروهای سنگین مانند کامیون است وارد و مابقی در داخل کشور تولید می شود. حدود ۳۰ درصد از مواد اولیه تایرسازی (مواد شیمیایی تایر) از طریق واردات و ۷۰ درصد باقیمانده نیز از داخل کشور تامین می‌شود.

به گفته این مقام مسئول بانک مرکزی ۳ ماه ارزی به کارخانه‌های تایرسازی اختصاص نداده است.

این مقام مسئول ادامه داد: تولیدکنندگان تنها ۳۰ درصد ارز می‌گیرند، اما تاجری که یک تایر کامل وارد می‌کند، ۱۰۰ درصد ارز برای واردات دریافت می‌کند. مثلا اگر تایری ۲۰ دلار قیمت داشته باشد، ما فقط ۶ دلار ارز می‌گیریم، در صورتی که وارد کننده تایر تمامی ۲۰ دلار را ارز دریافت می‌کند.

سخنگوی انجمن تولید کنندگان تایر گفت: هم اکنون حدود ۳۰۰ هزار حلقه لاستیک کامیون در کشور کمبود داریم. اما در این میان حدود ۴ میلیون حلقه لاستیک با ارز دولتی وارد کشور شده است.

رییس انجمن تایرسازان با اشاره به اینکه یک پروژه تایر سازی در کردستان تعریف شده است، گفت: اگر این کارخانه راه‌اندازی شود، کشور از واردات همه تایر‌ها بی‌نیاز خواهد شد. این پروژه حدود ۱۵۰ میلیون ارز نیاز دارد و واردات ماشین‌آلات تایرسازی با ارز آزاد هیچ صرفه‌ای ندارد، چون بالاخره بعد از ۱۰ سال استفاده ماشین‌آلات مستهلک می‌شود و این استهلاک قیمت تمام شده را افزایش می‌دهد.

او با تأکید بر اینکه باید ارز مناسب در اختیار تولیدکننده قرار گیرد، گفت: برخی از تایرسازی‌ها با زیان در حال تولید هستند برای رفع این موضوع به سازمان حمایت اعلام کرده‌ایم که لاستیک برای آن‌ها ۳.۵ میلیون تومان تمام می‌شود، اما قیمت مصوب برای فروش ۲ میلیون تومان است.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: صنعت اخبار اقتصادی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۱۵۳۵۹۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۶۰ درصد صنعت طیور مشمول ارز دولتی است

حمیدرضا کاشانی در گفتگو با باشگاه خبرنگاران جوان، گفت: قیمت کنونی هرکیلو تخم مرغ درب مرغداری ۳۲ هزار تومان است، درحالیکه قیمت تمام شده برای مرغداران به بالای ۶۰ هزارتومان می‌رسد.

به گفته او، سال گذشته به رغم افزایش مکرر قیمت مواد اولیه، نرخ تخم مرغ تغییری نداشت، حال انتظار می رود قیمت جدید تخم مرغ متناسب با نرخ مواد اولیه اصلاح شود.

کاشانی با بیان اینکه تولید روزانه تخم مرغ به بیش از ۳ هزار و ۴۰۰ تن رسیده است، افزود: از دولت تقاضا کرده ایم که بدلیل کاهش مصرف و مازاد تخم مرغ در نیمه اول سال با خرید تضمینی تخم‌مرغ مازاد، از تولیدکنندگان حمایت کند؛ اما هنوز اقدامی در این راستا صورت نگرفته است.

رئیس هیئت مدیره اتحادیه مرغداران میهن با اشاره به اینکه ۶۰ درصد صنعت طیور مشمول ارز دولتی است، گفت: قیمت مکمل‌ها، ریزمغذی ها و ویتامین‌های مورد نیاز برای صنعت طیور در کشور ۲ برابر افزایش یافته است.

او ادامه داد: ۶۰ درصد کالاهایی که ارز دولتی می‌گیرند، سال گذشته ۳ بار به صورت رسمی افزایش قیمت داشتند که هنوز در قیمت تمام شده تولید تخم مرغ لحاظ نشده است و امیدواریم امسال قیمت تخم مرغ اصلاح شود.

کاشانی گفت: ۶۰ درصد صنعت طیور  مشمول ارز دولتی است و ۴۰ درصد کالاهای مورد نیاز با ارز آزاد تامین می‌شوند که براین اساس نوسانات نرخ ارز می‌تواند بر این کالاها اثرگذار باشد.

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی صنعت ، تجارت و کشاورزی

دیگر خبرها

  • قطار ملی ساخت ایران به زودی وارد خطوط مترو می شود
  • قطار ملی ساخت ایران به‌زودی وارد خطوط مترو می‌شود
  • قطار ملی ساخت ایران بزودی وارد خطوط مترو می‌شود
  • ۷۳ تیم عملیاتی آبفا در مناطق سیل‌زده وارد عمل شده‌اند
  • مظلومترین حلقه زنجیره ریلی تولیدکننده واگن است
  • ۶۰ درصد صنعت طیور مشمول ارز دولتی است
  • معرفی خودروسازان متخلف به قوه قضاییه
  • زنده گیری یک حلقه مار از داخل کامیون در محور مهریز- انار
  • مشکل تامین لاستیک حل می‌شود؟!
  • وزیر صمت: خودروسازان متخلف به قوه قضاییه معرفی می شوند