Web Analytics Made Easy - Statcounter

دبیر شورای عالی عتف با بیان اینکه دانشگاه‌ها باید اعتبار پژوهشی دریافت کنند و دانشجویان دکترا بتوانند ماهیانه دریافتی منظم داشته باشند، گفت: راه‌اندازی ۲ سیستم در قالب گرنت برای حمایت از پروژه‌های تحصیلات تکمیلی در دستور کار است.

به گزارش خبرنگار گروه علمی و دانشگاهی خبرگزاری فارس، برخی کاربران فارس سوژه «دانشجویان دکتری، کارگران بی مزد و مواجب پژوهشی» را در سامانه فارس من ثبت کرده‌اند و خواستار رسیدگی به حقوق این دسته از دانشجویان شده‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

همچنین برخی کاربران هم با ثبت سوژه در این سامانه اعلام کرده‌اند که «دانشجویان برای تامین هزینه پایان نامه‌های دکترا با مشکل مالی رو به‌رو هستند».

*پیگیری سوژه فارس من توسط خبرنگار فارس

 

مسعود برومند دبیر شورای عالی علوم، تحقیقات و فناوری در گفت‌وگو با خبرنگار گروه علمی و دانشگاهی خبرگزاری فارس، اظهارداشت: یکی از موضوعات بسیار مهم در حوزه تحصیلات تکمیلی در کشور، این است که چگونه می‌توان رساله‌ها و تحقیقات تحصیلات تکمیلی را به سمت نیازهای کشور سوق داد.

وی گفت: این امر نیازمند راه‌اندازی یک مکانیزم و نظام است که اجازه دهد منابع پژوهشی از سمت شرکت‌ها و دستگاه‌های اجرایی به حوزه تحصیلات تکمیلی وارد شود.

برومند افزود: از سوی دیگر، روش‌های درون دانشگاه‌ها باید به گونه‌ای باشد که اعتبار پژوهشی دریافت کنند و دانشجویان دکترا بتوانند ماهیانه به صورت منظم دریافتی داشته باشند.

دبیر شورای عالی علوم، تحقیقات و فناوری اضافه کرد: یکی دیگر از موضوعات بسیار مهم در حوزه تحصیلات تکمیلی در کشور، این است که وقتی پروژه‌های تحصیلات تکمیلی انجام می‌شود بتوان بعد یا در زمان اجرای پروژه از پروژه پشتیبانی کرد که این پروژه‌ها به فناوری منجر شده و سپس تجاری سازی شوند. به تازگی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری ۲ مکانیزم گرنت پژوهشی و گرنت فناوری را ارائه کرده و در حال راه‌اندازی سیستمی برای حمایت از پروژه‌های تحصیلات تکمیلی است.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: فناوری دانشجویان علوم کارگران مسعود برومند دبیر شورای عالی علوم مقاله رساله دکترا تحصیلات تکمیلی تحصیلات تکمیلی پروژه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۱۵۵۹۳۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اولویت‌های پژوهشی سال ۱۴۰۳ سازمان سینمایی منتشر شد

به گزارش گروه فرهنگ و جامعه خبرگزاری علم و فناوری آنا، معاونت توسعه فناوری و مطالعات سازمان سینمایی فراخوان پژوهشی سال ۱۴۰۳ را منتشر کرد.

متن این فراخوان به این شرح است:

معاونت توسعه فناوری و مطالعات سازمان سینمایی، با هدف ارتقای سینمای ایران از طریق مساله‌یابی دقیق و شناخت چالش‌های اصلی آن، محور‌های پژوهشی سازمان سینمایی را (که با نظرخواهی از سینماگران، پژوهشکده‌ها پژوهشگران، استادان دانشگاه، بخش‌های مختلف سازمان سینمایی، اصناف و انجمن‌های سینمایی گردآوری شده است) با رویکرد میان‌رشته‌ای و کاربردی، پس از پالایش توسط شورای پژوهشی معاونت، به شرح زیر اعلام می‌نماید:

محور‌های پژوهشی:

۱- سینمای ایران، گفتمان و آرمان‌های انقلاب اسلامی

۲- سینمای دفاع مقدس و مقاومت

۳- جهش تولید در سینمای ایران و چالش‌های پیش رو

۴- کارکرد‌های سینما در روایت پیشرفت ایران اسلامی و امید افزایی

۵- طراحی الگوی بهره‌گیری از ظرفیت زیست بوم علم و فناوری در توسعه زیرساخت‌های سینما درایران

۶- ظرفیت‌های سینما در کار آفرینی و اشتغال

۷- ظرفیت‌های روایی سینمای ایران درخارج از تهران (مستند، انیمیشن و داستانی)

۸-سینما، فناوری‌های نوین و هوش مصنوعی (ظرفیت‌های هوش مصنوعی برای آینده سینمای ایران)

۹- موانع و راهکار‌های تقویت فیلمنامه در سینمای ایران

۱۰- ظرفیت‌های ادبیات فارسی، فرهنگ عامه و موسیقی محلی در تولید آثار انیمیشن، مستند و داستانی

۱۱- خلاء‌ها و چالش‌های حقوقی سینمای ایران (حقوق مخاطب، مالکیت معنوی، نظام قرارداد‌ها و ...)

سازمان امور سینمایی و سمعی بصری، از کلیه مراکز علمی و پژوهشی، اساتید و پژوهشگران برای همکاری دعوت به عمل می‌آورد.

علاوه بر حمایت از طرح‌های پژوهشی در محور‌های ده‌گانه یاد شده، چنانچه پایان نامه‌هایی به موضوعات مذکور بپردازند و یا به صورت خلاقانه به یکی از نیاز‌های کاربردی سینمای ایران پاسخ دهند، درمقطع کارشناسی ارشد تا سقف ۱۰۰ میلیون ریال و درمقطع دکتری تا سقف ۱۵۰ میلیون ریال، مورد حمایت قرارخواهند گرفت.

پژوهشگران محترم قبل از ارائه طرح‌نامه پژوهشی (پروپوزال)، ارائه فرم درخواست طرح اولیه پژوهشی (RFP) و قطعی کردن عنوان پژوهش، ضروری است برای دریافت فرم مربوطه به آدرس سایت اینترنتی زیر مراجعه نمایید.

apf.farhang.gov.ir/fa/deputy/appliedresearch

• مهلت ارسال آثار: ۱۴۰۳/۰۳/۳۰
درخواست‌ها و طرح‌نامه‌های پژوهشی می‌بایستی به ایمیل‌های معاونت توسعه فناوری و مطالعات سینمایی cinemares@chmail.ir ارسال شوند. بدیهی است این طرح‌ها، نزد سازمان امانت خواهند بود.

شماره تماس: ۳۸۵۱۲۲۳۴ - ۰۹۱۲۵۳۶۶۶۸۵

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • آغاز طرح تکمیلی ایمن‌سازی فلج اطفال در نیشابور
  • تلفیق صنعت و دانشگاه توسعه جامعه را رقم می زند
  • توضیحات تکمیلی درباره انفجارها در آسمان اصفهان و تبریز
  • لزوم رفع تبعیض بین دانشگاه آزاد و دانشگاه‌های دولتی در جذب اعتبارات پژوهشی و آموزشی
  • انعقاد هفت هزار و ۲۰۰ میلیارد تومان قرارداد با شرکت‌های دانش بنیان/ بومی سازی ۸۵ درصدکالا‌های مورد نیاز صنعت نفت
  • ثبت نام بیش از ۵۰ دانشجوی خارجی در دانشگاه زنجان
  • ۵۲ دانشجوی اتباع خارجی در دانشگاه علوم پزشکی زنجان ثبت نام کردند
  • ثبت نام ۵۲ دانشجوی اتباع خارجی در دانشگاه علوم پزشکی زنجان
  • اولویت‌های پژوهشی سال ۱۴۰۳ سازمان سینمایی منتشر شد
  • تشریح مصوبات کمیته علمی و پژوهشی کنگره ۱۵ هزار شهید استان فارس