Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «اکوفارس»
2024-04-25@23:42:59 GMT

حزب نتانیاهو: آرای انتخابات بازشماری شود

تاریخ انتشار: ۱۶ اسفند ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۷۱۶۰۵۵۶

به گزارش بامداد جمعه روزنامه صهیونیستی جروزالم پست، حزب «لیکود» به رهبری بنیامین نتانیاهو نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی که از کسب اکثریت لازم برای تشکیل کابینه در انتخابات اخیر پارلمان در فلسطین اشغالی بازماند، خواستار بازشماری آرا شد.

لیکود با ثبت شکایت رسمی از کمیته مرکزی انتخابات رژیم صهیونیستی خواست که ضمن بازشماری آرای انتخابات اخیر، پروتکل‌های همه محل‌های رای‌گیری را نیز بررسی کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

حزب لیکود همچنین از این کمیته درخواست که نتایج نهایی این انتخابات را منتشر نکند، اما این کمیته دقایقی بعد اقدام به انتشار نتایج نهایی کرد که تفاوتی با نتایج اعلام شده از قبل نداشت.

در انتخابات اخیر پارلمانی در فلسطین اشغالی، حزب لیکود و متحدانش شاس، اتحاد یهودیت توراتی و یمینا با کسب ۵۸ کرسی همچنان گره کور تشکیل ائتلاف اکثریت را باقی گذاشتند.

احزاب برای تشکیل ائتلاف حداکثری نیاز به حداقل ۶۱ کرسی دارند اما آرا فعلی نشان می‌دهد که این اقدام ممکن نیست؛ زیرا اتحاد چپ میانه با داشتن ۳۹ کرسی هم هنوز نتوانسته است به صورت رسمی نظر فهرست مشترک عربی و حزب اسرائیل خانه ما را برای ائتلاف حداکثری جلب کنند.

«آویگدور لیبرمن» رهبر حزب «اسرائیل خانه ما» در ضربه‌ای دیگر به بنیامین نتانیاهو، حمایت خود را از قانون جلوگیری از نخست‌وزیری او اعلام و رای لازم را برای تصویب این قانون را تضمین کرد.

این قانون که از سوی «بنی گانتز» رهبر حزب «آبی و سفید» مطرح شده، حمایت ۶۲ نماینده کنست را داشت و با تایید حزب لیبرمن اکثریت لازم را به دست آورد.

نتانیاهو در واکنش به این اقدام لیبرمن، وزیر جنگ مستعفی از کابینه اش، در پیامی توئیتری نوشت: تو فقط یک دروغگوی غیرقابل اعتماد هستی یا انگیزه پنهانی داری؟

نتانیاهو در این پیام چندین ویدئو از لیبرمن متنشر کرد که گفته بود از این قانون حمایت نخواهد کرد.

«موشه یعلون» از اعضای حزب «آبی و سفید» که از وزیران پیشین نتانیاهو بوده، از پیشنهادهای ارایه شده از داخل حزب «لیکود» برای حمایت از این قانون خبر داده است.

دور سوم انتخابات پارلمانی رژیم صهیونیستی روز دوشنبه در حالی برگزار شد که در دو دور گذشته در ماه‌های فروردین و شهریور به علت ناتوانی رهبران حزب اکثریت در تشکیل کابینه با شکست مواجه شدند.

      

منبع: اکوفارس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ecofars.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اکوفارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۱۶۰۵۵۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رژیم‌صهیونیستی نمی‌تواند تا ابد بجنگد

۲۰۰روز از جنگ غزه گذشت، نبرد ادامه دارد و هنوز افق روشنی برای پایان آن دیده نمی‌شود. - اخبار رسانه ها -

به گزارش گروه رسانه‌های خبرگزاری تسنیم، علیرضا تقوی نیا در یادداشتی نوشت:‌ رژیم صهیونیستی برای حمله به رفح مصمم شده و آن را حتمی می‌داند و ظاهراً آمریکا را نیز همراه کرده است. البته در اینجا این پرسش مهم نیز مطرح می‌شود که در حمله به مناطق دیگر نوار غزه چه چیزی عاید اسرائیل شد؟ آیا اسرا آزاد شدند؟ آیا توان نظامی حماس از بین رفت؟ آیا رهبران حماس نابود شدند؟ 

پاسخ همه پرسش‌ها خیر است. حتی دیروز شهرهای عسقلان و سدیروت هدف راکت‌های حماس قرار گرفتند تا همگان متوجه شوند ادعای نتانیاهو تا چه میزان با واقعیت مغایرت دارد. از سوی دیگر، اسرائیل درگیر نبرد با حزب‌الله در شمال است و مقاومت لبنان کیفیت حملات خود را به نحو محسوسی ارتقا داده و شهرهای عمقی‌تر را مورد اصابت قرار می‌دهد.

حال پرسش مهم اینجاست این جنگ تا کی ادامه دارد؟
با توجه به شرایط درونی رژیم صهیونیستی، نتانیاهو به استمرار بحران نیاز دارد و حتی پس از حمله به رفح نیز دور از ذهن به نظر می‌رسد که دست از تنش بکشد. اما در این میان، امکان وقوع اتفاقاتی وجود دارد که معادلات را عوض ‌کند؛ تنش با حزب‌الله هر لحظه می‌تواند به یک جنگ تمام‌عیار منتهی شود و یا فشارهای آمریکا پس از پایان عملیات در رفح شاید نتانیاهو را کنترل کند.

در این میان، جبهه درونی اسرائیل بیشترین فشار را متحمل می‌شود و بخش قابل توجهی از صهیونیست‌ها خواهان پایان جنگ هستند. نتانیاهو ممکن است پس از جنگ در رفح دست به قمار خطرناکی بزند و به بهانه تأمین امنیت شمال و ضرورت عقب راندن حزب‌الله از مرز، جنگی گسترده را با لبنان آغاز کند.

اما هر چه هست و شاید بشود، این نکته را نمی‌توان از نظر دور داشت که اسرائیل در یک بن‌بست راهبردی است، زیرا حتی حمله به رفح نمی‌تواند خواسته‌های این رژیم را برآورده کند و نتانیاهو نیز تمایل به پایان جنگ ندارد تا به یک دستاورد برسد.

نباید از یاد برد جبهه درونی اسرائیل تحمل جنگ فرسایشی را ندارد و ارتش آن نیز اوضاعش مطلوب نیست؛ حمله ایران ضربه شدیدی علیه اعتماد به نفس صهیونیست‌ها بود و برعکس، انگیزه و جسارت محور مقاومت را بالا برد. 

در پایان خاطرنشان می‌شود حمایت نکردن آمریکا، بروز اتفاقی در داخل سرزمین‌های اشغالی یا گسترده شدن جنگ با لبنان می‌تواند روند تحولات را به کلی تغییر دهد. نتانیاهو به استمرار جنگ نیاز دارد اما اسرائیل تحمل تا ابد جنگیدن را ندارد. اینکه اسرائیل کجا متوقف می‌شود سؤال بزرگی است.

منبع: قدس

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • دو عضو کابینه نتانیاهو استعفا کنند
  • بحران ناتمام تل‌آویو
  • تصویب تشکیل استان تهران شرقی
  • تشکیل یک استان جدید در کمیسیون سیاسی دولت تصویب شد
  • تصویب تشکیل استان تهرانِ شرقی در کمیسیون سیاسی دولت
  • لیبرمن به مقامات صهیونیست: به خانه‌تان بازگردید
  • رژیم‌صهیونیستی نمی‌تواند تا ابد بجنگد
  • نیازمند تشکیل مجلس قدرتمند و کارآمد هستیم
  • لیبرمن خواستار کناره گیری نتانیاهو از نخست وزیری رژیم صهیونیستی شد
  • کابینه نتانیاهو در آستانه فروپاشی