Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش  خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان، ویروس کرونا از ماه دسامبر در کشور چین گزارش و به تدریج همه گیر شد، حالا این ویروس گریبان  بسیاری از کشورهای دنیا را گرفته است، ۱۷ روز پیش بود که نخستین مورد قطعی ابتلا به کرونا در ایران رسانه‌ای شد، در ابتدا موارد تک گیر بود  اما به دلیل سرعت بالای سرایت ویروس کرونا در شهر قم شمار بسیاری را گرفتار کرد و با سفر مردم از قم به سایر شهر‌ها آلودگی به دیگر مناطق کشور منتقل شد و شهر‌های مجاور قم مثل تهران و کاشان و نوار ساحلی به دلیل سفرها به این مناطق کانون آلودگی شدند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وویروس کرونا مرگ ومیر کمتری نسبت به بیماری چون آنفلوانزا دارد اما سرعت سرایت بالایی آن زیاد است و به گفته متخصصان تنها راه قطع زنجیره حیات ویروس و کاهش موارد ابتلا خود قرنطینگی یا قرنطینه خانگی است، چرا که با تردد افراد ویروس را از نقطه ای به نقطه دیگر منتقل و افراد بسیاری را مبتلا می کنند.

استان های رکوددار ابتلا به کرونا در کشور

سه استان تهران، قم و گیلان رکوددار بیشترین موارد ابتلا هستند، استان البرز  هم به دلیل همجواری با تهران روند صعودی موارا ابتلا را طی می کند و مسئولان بهداشتی این استان ها از مردم درخواست کرده اند که افراد در خانه بمانند.

به منظور کاهش ترددها تعطیلی ادارات به ستادهای استانی محول شد و یکی از این تصمیمات تعطیلی یا کاهش ساعات کاری است.

اما در روزهای اوج بحران کرونا در کشور شاهد بی تدبیری مسئولان هستیم و کارمندان گرفتار  بلاتکلیفی و سردرگمی شده اند، متاسفانه در شرایط کنونی که نیاز به همدلی و اتحاد مسئولان و تصمیمات کارگشاییم؛ به جای وحدت رویه شاهد اختلاف سلیقه و بی تدبیری مسئولان در اعلام تعطیلی و کاهش یا افزایش ساعات کاری هستیم، این در حالی است که وزیر بهداشت بر کاهش ترددها برای شکست کرونا تاکید دارد.

به دنبال افزایش روند ابتلا وزیر بهداشت از مردم درخواست کرد: تا حد امکان از سفرهای بین شهری و درون شهری غیر ضروری بپرهیزند و این ویروس را شوخی و مسخره نگیرند.

او ادامه داد: به دنبال بی توجهی برخی افراد مجبور به کنترل شدید مبادی ورودی شهرها شدیم و افراد مشکوک را 14 روز قرنطینه خواهیم کرد.

همچنین وزیر بهداشت روز گذشته اعلام کرد: مدارس و دانشگاه‌ها هم تا پایان سال تعطیل است و  باید کمتر شاهد رفت و آمدها مردم باشیم.

باید ترددها در سطح شهر تهران کاهش یابد

تهرانی ها از روز گذشته تاکنون شاهد بی تدبیری و اختلاف سلیقه مسئولان در افزایش  کاهش ساعات کاری بوده اند، این در حالی است که زالی رئیس ستاد فرماندهی مدیریت بیماری کرونا در کلان شهر تهران 2 روز پیش تاکید کرد:   کاهش حضور و ترددها در سطح شهر باید به طور قابل توجهی چشمگیر باشد، ولی به نظر آن چیزی که در سطح شهر می بینیم، نیازمند مداخلات بیشتری است که با اقدامات موثرتر در این زمینه بتوانیم در جهت کاهش بار بیماری اقدام کنیم.

زالی اظهار کرد: با توجه به هشدارهای داده شده و شرایط اخیر انتظار داشتیم که میزان ترددها در سطح شهر کاهش محسوسی داشته باشد که متاسفانه شرایط آنگونه که انتظار داشتیم نبود و این مساله نشان دهنده این است که متاسفانه هنوز مردم به طور جدی ملاحظات بهداشتی را رعایت نمی کنند.

سه بار افزایش و کاهش ساعات اداری تهران در کمتر از یک روز

دیروز ساعت ۱۸:۳۰ بازگشت ساعات کاری ادرات تهران به حالت عادی اعلام شد.

باتوجه به اینکه تردد تهرانی‌ها در سطح شهر کم نشده بود، زالی رئیس ستاد فرماندهی عملیات مقابله با کرونا از افزایش ساعات کاری کارمندان خبر داد و گفت: باید کارمندان شیفتی شوند و با مرخصی‌ها موافقت شود تا شاهد کاهش رفت و آمد‌ها در سطح شهر باشیم.

اما چند ساعت، بعد حوالی ۱۲ بامداد ستاد فرماندهی عملیات مقابله با کرونا در تهران مصوبه قبلی خود را لغو کرد و اعلام شد، مصوبه قبلی ستاد فرماندهی مدیریت بیماری کرونا در کلان شهر تهران مبنی بر کاهش ساعات کاری ادارات تهران تا ساعت ۱۳ پابرجاست.

اما باز هم اتفاق عجیبی رخ داد و ساعت ۱۰ صبح امروز انوشیروان محسنی استاندار تهران باز هم از افزایش ساعات کاری ادارات تهران خبر داد و گفت: از روز شنبه ساعت اداری در استان تهران به حالت عادی برگردانده خواهد شد، اما کارمندان ادارات بنا به تصمیم مدیران به صورت چرخشی شیفت بندی و در محل کار خود حاضر می‌شوند وبه این ترتیب باید روند اخذ مرخصی و استفاده از ظرفیت دورکاری در ادارات تسهیل شود.

هر چند بنابر اعلام منابع آگاه مسئولان بهداشتی استان تهران به منظور کاهش تردد‌ها با کاهش ساعات کاری و حضوری شیفتی کارمندان موافق هستند، اما استانداری موافق افزایش ساعات کاری است و این سه بار اعلام تغییر ساعات اداری نتیجه این اختلاف سلیقه هاست.

لغو تعطیلی روز شنبه در قم پس از اعلام رسمی

ماجرا تنها به سوء مدیریت کرونایی در تهران ختم نمی شود و در استان های دیگر مانند قم هم شاهد این بی تدبیری ها هستیم.

روز گذشته حوالی ساعات ۱۲ ظهر، ستاد پیشگیری و پاسخ به بحران قم تعطیلی سراسری شنبه در قم اعلام کرد. با اعلام این ستاد، شیوع گسترده کرونا و رشد صعودی این بیماری و همچنین تعطیل بودن روز یکشنبه و جمعه و از دیگر سوی اجرای طرح گندزدایی از معابر باعث شد تا مسئولان استان قم تصمیم به تعطیلی سراسری قم گرفتند.

اما ساعت ۱۹:۳۰ روز گذشته، تصمیم تعطیلی روز شنبه که در ستاد پیشگیری و پاسخ به بحران قم اتخاذ شده بود، توسط همین ستاد لغو و به کاهش ساعات کار تغییر یافت و ستاد پیشگیری، هماهنگی و فرماندهی عملیات پاسخ به بحران استان قم با صدور اطلاعیه با عنوان «اصلاحیه» اعلام کرد: با تصویب ستاد پیشگیری، هماهنگی و فرماندهی عملیات پاسخ به بحران استان قم ساعات کاری دستگاه‌های اجرایی استان و بانک‌ها به غیر از دستگاه‌های امدادی، اورژانسی و واحد‌های عملیاتی دستگاه‌های خدماتی تا پایان هفته آینده (از روز شنبه ۱۷ لغایت پنج شنبه ۲۲ اسفند ماه) از ساعت ۰۸:۳۰ الی ۱۳:۳۰ خواهد بود و بدینوسیله تعطیلی روز شنبه ۱۷ اسفند ماه ملغی می‌گردد و دستگاه‌های اجرایی در خدمت مردم خواهند بود.

لغو تعطیلی روز شنبه در البرز پس از اعلام رسمی

استان البرز هم شاهد ضعف مدیریتی است و مسئولان استانی خود مصوبه تعطیلی را مجدد لغو کردند.

حوالی ساعات ۱۷ روز گذشته علی درویش‌پور معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار البرز از تصمیم ستاد مدیریت کرونا برای تعطیلی ادارات در استان خبر داد.

او افزود گفت: طبق تصمیم ستاد مدیریت کرونا، به جز دستگاه‌های خدمات‌رسان و مراکز درمانی، تمامی ادارات، بانک‌ها و نهادهای البرز در روز شنبه ۱۷ اسفند ماه تعطیل بودهو این تصمیم بنا به درخواست دانشگاه علوم پزشکی و با موافقت استاندار البرز برای حفاظت از سلامت شهروندان گرفته شده است.

بامداد امروز با توجه به تصمیم ستاد فرماندهی عملیات مدیریت و مقابله با کرونا در تهران مبنی بر عادی شدن ساعات کاری ، علی درویش‌پور  با لغو مصوبه قبلی اعلام کرد: طبق بررسی‌های نهایی و با هدف ایجاد وحدت رویه بین استان‌های کشور و انسجام در شبکه و ساختار اداری تمام استان‌ها، از روز شنبه ۱۷ اسفندماه فعالیت و روند کار ادارات به حالت عادی باز خواهد گشت.

وی بیان کرد: این تصمیم به جهت حفظ و انسجام اداری همانند استان‌های قم و تهران که از نظر بیماری کرونا وضعیت متفاوت‌تری به لحاظ شیوع و درگیری با این بیماری دارند اتخاذ شده است.

ستاد کشوری مقابله با کرونا ورود کند

به نظر می رسد در برخی استان ها چون قم و البرز و تهران زمزمه های تعطیلی روز شنبه مطرح شده بوده است و با توجه به اصرار مقات استانی تهران مبنی بر عادی شدن ساعات کاری، تعطیلی ها در البرز و قم لغو شد و البرز بازگشت به ساعات کاری عادی را اعلام کرد.

شاید بهتر باشد، مسئولان استانی در این روزهای اوج کرونایی کمی بیشتر به فکر سلامت و روان مردم باشند و مدام تصمیمات خود را تغییر ندهند و شاید نیاز به ورود ستاد کشوری مقابله با کرونا در کشور به ریاست وزیر بهداشت باشیم.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: ویروس کرونا کرونا ویروس افزایش ساعات کاری فرماندهی عملیات مقابله با کرونا تعطیلی روز شنبه کاهش ساعات کاری ستاد فرماندهی پاسخ به بحران ستاد پیشگیری سطح شهر وزیر بهداشت روز شنبه ۱۷ بی تدبیری روز گذشته استان ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۱۶۲۶۳۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

واکنش معاون وزیر کار به مسأله کاهش حقوق/تکلیف حقوق کارگران در صورت تعطیلی ۵ شنبه چیست؟

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین،کیومرث سرمدی واله، عضو کمیسیون اجتماعی مجلس اخیراً گفته بود: کلیات لایحه افزایش تعطیلات آخر هفته به دو روز در کمیسیون اجتماعی مجلس تصویب شد. هنوز مشخص نیست که چه روزهایی تعطیل خواهد شد اما ساعت کاری کارمندان در هفته از ۴۴به ۴۰ ساعت کاهش می‌یابد.

به گزارش تسنیم؛در پی این اظهارات خانه صمت ایران در نامه‌ای به نمایندگان مجلس ضمن انتقاد از تعطیلی پنجشنبه‌ ها به شنبه‌ها اعلام کرد که در قانون کار میزان ساعت کاری هفتگی ۴۴ساعت در هفته است و چنانچه یک روز تعطیلی به ایام کاری اضافه گردد ساعات کاری هفتگی ۴ساعت کاسته شده و به تبع آن مزد کارکنان و کارگران نیز ۱۰درصد کاهش خواهد یافت.

محمد چکشیان,معاون وزیر تعاون،کار و رفاه اجتماعی در ادامه درباره اعلام خانه صمت مبنی بر کاهش ۱۰درصدی حقوق کارگران با تعطیلی پنجشنبه‌ها گفت: این حرف نمی‌تواند اجرایی شود چون تخلف است و کسی نمی‌تواند حقوق کارگر را کم کند و خلاف قانون کار اقدام کند لذا در صورتی که چنین تخلفی صورت گرفت باید جلوی آن گرفته شود.

چکشیان صیانت از حقوق کارگران،‌ مطالبه حقوق و دستمزد، نظارت برکارگاه‌ها و مشکلات کارخانجات،‌تخلفات صورت گرفته در بنگاه‌ها و اجرای مباحث ایمنی را از جمله ماموریت‌های معاونت فرهنگی اجتماعی وزارت کار برشمرد و گفت: اگر در حوزه فرهنگی،‌ اجتماعی و ورزشی اتفاقاتی که طی ۳سال گذشته افتاده با دوره قبل مقایسه و بررسی شود می‌بینیم که این وقایع و آمارها و تغییراتی که به لحاظ کمی و کیفی و پشتوانه‌های اسناد بالادستی صورت گرفته بسیار بوده است با این حال این اتفاقات نمی‌تواند عقب ماندگی‌های چند ساله را جبران کند.

۲۲۰

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1898511

دیگر خبرها

  • راهنمای خرید پارتیشن اداری و کاربرد های آن
  • کارمندان دولت حتما بخوانند/ ساعت کاری ادارات از این تاریخ تغییر می‌کند؟
  • واکنش معاون وزیر کار به مسأله کاهش حقوق/تکلیف حقوق کارگران در صورت تعطیلی ۵ شنبه چیست؟
  • ماجرای عجیب کاهش حقوق کارگران در صورت تعطیلی پنجشنبه!
  • خطر بروز افسردگی در میانسالی در اثر ساعت کار طولانی در جوانی
  • کاهش حقوق کارگران با تعطیلی پنجشنبه تخلف است
  • کاهش حقوق کارگران در صورت تعطیلی ۵ شنبه تخلف است
  • ساعات کار طولانی در جوانی احتمال افسردگی و بیماری در میانسالی را افزایش می‌دهد
  • تدابیر یزد برای ۴۸ ساعت بارانی/تعطیلی تمام کمپ‌های کویرنوردی یزد
  • میانگین سن بازنشستگی در ایران به کمتر از ۴۰ سال رسید! | افزایش تقاضاهای کذب برای بازنشستگی مشاغل سخت و زیان‌آور