Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-16@15:00:34 GMT

۵۰ مورد مثبت کروناویروس در استان زنجان

تاریخ انتشار: ۱۶ اسفند ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۷۱۶۴۳۳۰

۵۰ مورد مثبت کروناویروس در استان زنجان

ایسنا/زنجان ۵۰ مورد مثبت ابتلا به ویروس کرونا از لحاظ آزمایشگاهی در استان زنجان به ثبت رسید.

به گزارش ایسنا، از روز گذشته تاکنون ۵۰ مورد مثبت ابتلا به ویروس کرونا (کووید ۱۹) از لحاظ آزمایشگاهی در  استان زنجان شناسایی و ۲ مورد فوتی نیز ثبت شده است.

طبق گفته سخنگوی وزارت بهداشت، ۱۲۳۴ مورد جدید قطعی ابتلا تشخیص داده شد و مجموع مبتلایان به ۴۷۴۷ نفر رسید که متاسفانه در ۲۴ ساعت گذشته در کشور، ۱۷ بیمار مبتلا به کووید-۱۹ جان خود را از دست داده‌اند که مجموع جان‌باختگان بر اثر این بیماری به ۱۲۴ نفر رسید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

تعداد بهبودیافتگان بر اثر  بیماری کرونا در کشور به بیش از ۹۱۳ نفر رسید و طی این مدت، بیش از ۱۵ هزار و ۹۸۱ مورد مشکوک در بیمارستان‌ها بستری شده‌اند.

هم‌استانی‌های عزیز برای پیشگیری و جلوگیری از شیوع ویروس کرونا در استان، تنها برای کارهای بسیار ضروری از منازل خود خارج شوند و کارهای غیرضروری خود را به تعویق بیاندازند زیرا خانه، ایمن‌ترین و بهداشتی‌ترین مکان است.

با توجه به اینکه ویروس کرونا در اکثر استان‌ها شیوع پیدا کرده است، برای پیشگیری از ابتلا به ویروس کرونا از مسافرت‌های غیرضروری به استان‌های دیگر بپرهیزید. با توجه به اینکه استان زنجان مردم بسیار مهمان‌نواز داشته و پذیرای مسافران است، اما با وجود شرایطی کنونی (شیوع ویروس کرونا) از هموطنان خواهشمندیم از مسافرت به این استان خودداری کنند.

همچنین همشهریان زنجانی از مراجعه غیرضروری به بیمارستان‌ها خودداری کرده و در صورت نیاز برای بیماری‌های ساده به درمانگاه‌های استان مراجعه کنند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: کروناویروس زنجان استانی اجتماعی استان زنجان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۱۶۴۳۳۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آیا آبله هنوز برای دنیا یک تهدید محسوب می‌شود؟

آبله، بیماری که تنها در قرن بیستم باعث مرگ ۵۰۰ میلیون نفر در جهان شد، تنها بیماری انسانی است که ریشه‌کن شده است.

به گزارش ایسنا، با این حال، یک گزارش جدید با عنوان «وضعیت مقابله با آبله در آینده» از آکادمی ملی علوم، مهندسی و پزشکی (NASEM) استدلال می کند که ایالات متحده و جامعه جهانی باید برای بازگشت آبله آماده شوند.

بر اساس داده های این گزارش، آبله ممکن است از راه‌های مختلف به جامعه جهانی بازگردد و شیوع یابد. این گزارش همچنین بیان می‌کند آماده‌سازی در برابر بازگشت آبله و به منظور جلوگیری از گسترش سایر بیماری‌های ناشی از ویروس‌ها در یک خانواده مانند ویروس ام پاکس (آبله میمونی) که در سال ۲۰۲۲ شیوع جهانی پیدا کرد و همچنان نیز یک نگرانی بهداشتی است، کلیدی است.

به گفته متخصصان، واکسن‌ها و داروهای آبله نیز اثربخشی و پتانسیل‌هایی را برای پیشگیری و درمان آبله میمونی و سایر ویروس‌ها در خانواده ویروس آبله دارند و این نیز به نوبه خود دلیل مهم دیگری است که ما باید به تحقیق در مورد ویروس‌های آبله ادامه دهیم و اقدامات متقابل پزشکی از جمله راه‌های تشخیص و واکسن‌ها را توسعه دهیم.

به گزارش نشریه تخصصی «مدیکال اکسپرس»، حتی یک مورد شیوع آبله یک مسئله جهانی بزرگ خواهد بود، بنابراین ما باید هوشیار باشیم. دانشمندان و متخصصان پزشکی همچنین باید بدانند که علائم آبله بسیار شبیه به بیماری هایی مانند آبله میمونی است که اخیراً شایع شده است. اگر شیوع آبله وجود داشته باشد، باید سریعاً آن را تشخیص دهیم.

آخرین نمونه طبیعی ویروس آبله در اکتبر ۱۹۷۷ تشخیص داده شد و سازمان جهانی بهداشت ریشه‌کن کردن بیماری را با انجام عمل پیشگیری آبله‌کوبی «از سطح زمین» در ۱۹۸۰ تأیید و آن را به تنها بیماری انسانی ریشه کن شده تبدیل کرد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • (ویدیو) حمله با چاقو به کشیش کلیسای آشوری
  • فریبکاری در دنیای ویروس‌ها!
  • ویروس‌ها هم کلاهبرداری می‌کنند
  • توصیه‌هایی برای پیشگیری از بیماری‌های شایع در فصل بهار/ از آلرژی فصلی تا ابتلا به آنفلوآنزا و کرونا
  • ویروس‌ها هم کلاهبرداری می‌کنند!
  • این بیماری هنوز دنیا را تهدید می‌کند؟
  • آبله یک تهید برای جهان؟
  • آیا آبله هنوز برای دنیا یک تهدید محسوب می‌شود؟
  • احتمال انتقال بیماری کریمه کنگو هنگام تکه‌تکه کردن گوشت
  • نخستین پرستار قربانی کرونا به روایت مادرش