Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایلنا، روشندل معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه فرهنگیان، ضمن عرض تبریک ایام رجبیه و آرزوی توفیق و سلامتی برای پزشکان و پرستارانی که در خط مقدم مبارزه با ویروس کرونا، به هموطنان گرامی مشغول خدمت رسانی هستند ، همچنین قدردانی از زحمات شبانه روزی مدیران و همکاران دانشگاه فرهنگیان در سراسر کشورگفت: خوشبختانه در یک سال گذشته تولید محتوای الکترونیکی ۳۰ عنوان درسی  از دروس دانش موضوعی وعمومی ، انجام گرفته است و در نیمسال جاری ۱۱ عنوان از آنها در سامانه یادگیری الکترونیکی دانشگاه بارگذاری و جهت بهره مندی حدود  ۴۲۰۰۰دانشجو معلم که این دروس را انتخاب کرده اند قابل ارائه است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود:  با توجه به بیانیه های ستاد ملی مبارزه با کرونا در مورد فعالیتهای آموزشی دانشگاهها، این موضوع در دانشگاه فرهنگیان نیز در دستور کار قرار گرفت و مقرر گردید درهر پردیس و مرکز، شورایی متشکل ازمدیر استان ،رئیس پردیس/مرکز، معاون آموزشی، مدیران گروه، مسئول هوشمندسازی، مسئول نظارت و نماینده حراست به طور مستمر و هفته ای یک بار تشکیل شود.

روشندل در پایان یادآورشد: با توجه به غیر قابل پیش بینی بودن استمرار وضعیت کنونی ، تصمیم بر این شد، تا پایان اسفندماه محتوای آموزشی مورد نیاز با توجه به سرفصلهای مصوب ،توسط مدرس مربوط به هردرس تولید و با هماهنگی مدیران گروه مربوطه ازطریق سامانه های موجود و یا پیام رسانهای داخلی مورد تأیید دراختیار دانشجومعلمان قرارگیرد که در این رابطه بخشنامه ای تنظیم و به پردیس ها و مراکز آموزشی در استانها ابلاغ شده است.

منبع: ایلنا

کلیدواژه: تحصیلات تکمیلی خدمت رسانی رئیس دانشگاه معاون معلم دانشگاه فرهنگیان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۱۶۸۳۹۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اولین کنفرانس ملی مهارت به میزبانی دانشگاه فنی و حرفه ای برگزار می‌شود

اولین کنفرانس ملی مهارت ایران از تاریخ سوم لغایت چهارم اردیبهشت‌ماه ۱۴۰۳ به میزبانی دانشگاه فنی و حرفه‌ای و با مشارکت کلیه ذی‌نفعان و صاحبنظران عرصه مهارت کشور برگزار می‌شود.

به گزارش گروه استان‌ها خبرگزاری دانشجو به نقل از دانشگاه فنی و حرفه‌ای استان اردبیل، بی‌شک در گام دوم انقلاب، گسترش نهضت توسعه آموزش‌های مهارتی و توانمندسازی نیروی انسانی در سطح آموزش عالی و جامعه، راهگشا و زمینه‌ساز اشتغال برای جوانان خواهد بود.

کریم نصیریان رئیس دانشگاه فنی و حرفه‌ای استان اردبیل به برگزاری اولین کنفرانس ملی مهارت ایران در روز‌های سوم و چهارم اردیبهشت ماه ۱۴۰۳ در مرکز همایش‌های بین‌المللی صدا و سیما اشاره کرد و گفت: در این کنفرانس برای اولین بار ابعاد مختلف مقوله مهارت توسط دانشگاه فنی و حرفه‌ای به عنوان بزرگ‌ترین سازه مهارتی- دانشگاهی کشور با حضور مسئولین و مقامات عالی‌رتبه کشوری، متخصصان و استادان حوزه مهارت، صنعتگران و کلیه ذی‌نفعان و بازیگران عرصه مهارت کشور مورد بررسی قرار خواهد گرفت.

وی تصریح کرد: در دنیای پرشتاب و متحول امروز، سیستم‌های آموزشی با چالش‌ها و الزامات جدیدی روبرو هستند. از یک سو، فناوری‌های نوین و رشد روزافزون دانش بشری موجب شده است که صرف انتقال دانش، دیگر پاسخگوی نیاز‌های آموزشی نباشد. از سوی دیگر، تحولات سریع بازار کار و لزوم تربیت نیروی انسانی ماهر و کارآمد موجب شده است تا سیستم‌های آموزشی به سمت الگو‌های مهارت محور حرکت کنند. از اینرو رویکرد تلفیق دانش و مهارت برای تبدیل دانایی به تواناییِ نسل جوان، از مهمترین دستاورد‌های دانشگاه فنی و حرفه‌ای بوده؛ چرا که آموزش‌های مهارت محور، راهبردی مهم در همه دنیا به خصوص کشور‌های پیشرفته است.

رئیس دانشگاه فنی و حرفه‌ای استان اردبیل اظهار داشت: در شورای سیاست‌گذاری و کمیته علمی کنفرانس، چندین میزگرد تخصصی با عناوینی نظیر «جایگاه مهارت‌آموزی در تحقق اهداف اقتصاد دانش‌بنیان: باید‌ها و کمبودها» و «جایگاه مهارت‌آموزی در ساختار سنتی آموزشی کشور: فرصت‌ها و چالش‌ها» برگزار می‌شود تا موضوعات مورد بحث از منظر کارشناسان و صاحبنظران بررسی شده و راهکار‌های مناسبی تبین شوند.

نصیریان افزود: در این کنفرانس، پنج محور اصلی شامل: «حکمرانی آموزش عالی مهارتی»، «آینده مشاغل و مشاغل آینده»، «مهارت‌آموزی و برنامه هفتم توسعه»، «نقش بخش‌های دولتی، عمومی و خصوصی در آموزش‌های فنی و حرفه‌ای» و «مطالعه تطبیقی جایگاه آموزش‌های مهارتی در ایران و جهان»، مورد بررسی قرار خواهند گرفت.

وی اولین کنفرانس ملی مهارت ایران را حاوی بخش‌های علمی متنوعی دانست و گفت: انجام سخنرانی‌های کلیدی، برپایی میزگرد‌های تخصصی، ارائه مقالات علمی و برگزاری کارگاه‌های آموزشی، از جمله بخش‌هایی است که پیرامون حوزه مهارت و از منظر حکمرانی آموزش عالی مهارتی به صورت علمی ـ تخصصی برگزار خواهد شد.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

دیگر خبرها

  • وزیر آموزش و پرورش: دانشگاه فرهنگیان از میان حافظان قرآن دانشجو می‌پذیرد
  • دانشگاه فرهنگیان از میان حافظان قرآن دانشجو می‌پذیرد
  • تقویت دانشگاه فرهنگیان در دستور کار وزارت آموزش و پرورش
  • اصلاح حکمرانی آموزشی بر پایه دانش و اخلاق
  • اولین کنفرانس ملی مهارت به میزبانی دانشگاه فنی و حرفه ای برگزار می‌شود
  • وزیر آموزش و پرورش : پذیرش بدون آزمون قاریان و حافظان قرآن در دانشگاه فرهنگیان
  • قاریان و حافظان قرآن بدون آزمون وارد دانشگاه فرهنگیان می شوند
  • سايه دانشگاه فرهنگيان بر سر آموزش و پرورش
  • تعطیلی برخی مدارس در استان کرمان
  • نارضایتی دبیران و آموزگاران از پرداخت شهریه جهت گذراندن دوره‌های مهارت آموزی