Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایلنا، امینی رئیس گروه آموزش‌های الکترونیک دانشگاه صنعتی شریف با اعلام این خبر گفت: در این زمان که امکان برگزاری کلاس‌های حضوری برای دانشجویان این دانشگاه وجود ندارد، دانشگاه برگزاری کلاس‌های تئوری را با استفاده از سامانه آموزش از راه دور پی می‌گیرد.

وی تاکید کرد: در سامانه‌ای که به همین منظور تهیه شده است اساتید دانشگاه شریف می‌توانند از ظرفیت‌های مختلفی از جمله آموزش کلاس‌های مجازی به صورت آنلاین، ارسال اسلایدهای درسی، جزوات و یادداشت‌های درسی و همچنین ویدئوهای آموزشی بر حسب نیاز خود بهره ببرند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

امینی افزود: تاکنون حدود ۷۰ درصد از اساتید دانشگاه از این طرح استقبال کرده‌اند و ۴۱۰ نفر از اعضای هیات علمی دانشگاه صنعتی شریف مطالب و محتویات آموزشی خود را به صورت غیرحضوری در زیرساخت‌های مرتبط با آموزش الکترونیکی ارایه می‌دهند و مجموعا ۷۰۰ درس در رشته‌های مختلف را تدریس می‌کنند.

رئیس گروه آموزش‌های الکترونیک دانشگاه صنعتی شریف خاطرنشان کرد: با وجود روش‌های ارایه دروسی که در اختیار اساتید گذاشته شده است بیشترین شیوه مورد درخواست استفاده از اسلایدهای درسی به همراه صوت و تصویر و آپلود آنها است که حدود ۵۸ درصد اساتید این روش را برای ارایه محتویات آموزشی خود انتخاب کرده‌اند و پس از آن ۳۸ درصد از اساتید روش تهیه ویدئوهای آموزشی و ۵۰ درصد نیز ارایه جزوه‌های درسی با صوت و صدای خود و ۱۸ درصد ارائه درس توسط شبکه‌های اجتماعی را در کلاس‌های غیرحضوری انتخاب کرده‌اند.

 ضرابی‌زاده مدیر اجرایی امور انفورماتیک دانشگاه شریف نیز گفت: بر اساس اطلاعات ثبت شده، تاکنون دانشکده‌های مختلف اقدام به استفاده از زیرساخت‌های آموزش الکترونیکی کرده اند که از این میان در دانشکده مهندسی کامپیوتر، تمامی ۶۲ استاد (هیات علمی و مدعو) آن اقدام به ارایه آموزش‌های خود به صورت الکترونیکی و از راه دور با استفاده از ظرفیت‌های فراهم شده کرده‌اند.

وی گفت: پس از آن اساتید دانشکده علوم ریاضی با ۹۷ درصد، مرکز معارف اسلامی با ۹۶ درصد، دانشکده مهندسی صنایع با ۹۲ درصد، دانشکده فیزیک با ۸۳ درصد، دانشکده مهندسی برق و مهندسی مکانیک با ۷۵ درصد میزان استقبال از طرح آموزش الکترونیکی دانشگاه را ثبت کرده‌اند.

طبق آمار ضرابی‌زاده تا این لحظه ۱۸ هزار و ۵۰۰ نفر-ساعت آموزش از طریق سامانه کلاس‌های مجازی و آنلاین دانشگاه صنعتی شریف ارائه شده است که این آموزش‌ها توسط ۱۹۰ مدرس در قالب ۳۷۰ کلاس درس به صورت غیرحضوری ارایه شده است.

وی افزود: از نکات قابل توجه کلاس‌های آنلاین در دانشگاه صنعتی شریف می‌توان به وجود ساز و کارها و ابزارهای لازم جهت شبیه‌سازی کلاس حضوری اشاره کرد و از همین رو کلاس‌ها به صورت تعاملی میان دانشجویان و استادان برگزار می‌شود.

مدیر اجرایی امور انفورماتیک دانشگاه شریف افزود: وجود تخته سیاه، امکان پرسش و پاسخ به صورت آنلاین، چت، صوت و تصویر دو طرفه، اشتراک صفحه نمایش و ضبط ویدئوی مطالب کلاس برای استفاده مجدد در آینده از نکات قابل توجه در این کلاسهاست.

ضرابی‌زاده گفت: با وجود آنکه کلاس‌های آنلاین شریف پهنای باند پایینی نیاز دارند اما باز هم طی توافقی که تاکنون با اپراتورهای تلفن همراه صورت گرفته است، تعرفه استفاده اینترنت برای کاربران سامانه های مجازی دانشگاه صنعتی شریف یک سوم محاسبه خواهد شد و این دو اپراتور با کمک IP اعلام شده تخفیف یک سومی را برای مشترکین خود لحاظ می‌کنند.

وی افزود: سامانه کلاس‌های مجازی دانشگاه صنعتی شریف از دو سال قبل کار خود را آغاز کرده و پیش از این کلاس‌ها و کنفرانس‌های مختلفی در این بستر برگزار شده است و در حال حاضر که به واسطه شیوع ویروس کرونا ضرورت استفاده از این ظرفیت برای پیگیری آموزش‌های رسمی دانشگاه پیش آمده، این سامانه می‌تواند پاسخگوی نیاز دانشجویان و اساتید این دانشگاه باشد.

منبع: ایلنا

کلیدواژه: آموزش مجازی استفاده از ظرفیت الکترونیک برق ویروس دانشگاه صنعتی شریف دانشگاه شریف

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۱۶۹۲۰۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

یورش پلیس آمریکا به دانشگاه کلمبیا و بازداشت اساتید و دانشجویان

  به گزارش­ سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما به گزارش شبکه سی ان ان، دانشجویان دانشگاه کلمبیا ضمن ادامه اردوی اعتراضی خود در محوطه دانشگاه از مسئولان این دانشگاه خواستند که از واگذاری هر گونه پروژه به شرکت های دارای روابط با اسرائیل، اجتناب کنند.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

چند روز پیش مقامات دانشگاه از پلیس نیویورک خواستند تا برای پراکنده کردن این اردوی اعتراضی دانشجویان وارد محوطه دانشگاه شود. ورودی که منجر به بازداشت بیش از ۱۰۰ دانشجو و تعلیق تعدادی از آنان از سوی پلیس شد.

خاخام باکلر که با طرح آموزش یهودیان اتحادیه ارتدوکس دانشگاه کلمبیا همکاری می‌کند، به بیش از ۳۰۰ دانشجوی یهودی توصیه کرد که بهتر است تا زمانی که دانشگاه کلمبیا و پلیس نیویورک امنیت آنها را تامین نکرده، در خانه‌های خود بمانند.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

 دانشگاه کلمبیا نیز به علت تشدید تنش‌ها کلاس‌های حضوری خود را لغو کرد.

برخی مسئولان دانشگاه کلمبیا هم به نوبه خود بیانیه ای منتشر و اعلام کردند تا زمانی که تظاهرات کنندگان در عملکرد دانشگاه تداخل ایجاد نکرده و سایر دانشجویان را مرعوب نکنند، دانشجویان حق دارند در محوطه دانشگاه دست به اعتراض بزنند.

اعتراضات در دانشگاه ییل، کلمبیا و دیگر دانشگاه‌ها در سراسر آمریکا در واکنش به تشدید منازعه بین اسرائیل و فلسطینی‌ها آغاز شد.

دیگر خبرها

  • بسیج اساتید باید کارکرد متفاوتی در جهاد تبیین داشته باشد
  • نشست هم اندیشی روسای دانشگاه‌ها و تشکل‌های دانشگاهی گیلان
  • فیلم| عاقبت آزادی‌بیان درآمریکا؛ قرار دادن دانشجویان و اساتید اخراجی دانشگاه کلمبیا در لیست سیا و منع آنها از تحصیل و اشتغال
  • تلویزیون آمریکا: هیچ کس به اندازه آیت الله خامنه‌ای از شعارتان خوشحال نمی‌شود!
  • جنگ غزه کلاس‌های درس دانشگاه کلمبیا را مجازی کرد
  • محدودیت تردد در دانشگاه شریف در روزهای کنکور
  • تردد در دانشگاه شریف محدود می‌شود
  • محدودیت تردد در دانشگاه صنعتی شریف اعلام شد
  • تعطیلی کلاس‌ها در دانشگاه کلمبیای آمریکا پس از بازداشت دانشجویان حامی فلسطین
  • یورش پلیس آمریکا به دانشگاه کلمبیا و بازداشت اساتید و دانشجویان