Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-25@11:59:24 GMT

شناسایی کوره غیرمجاز زغال‌گیری در پارک ملی دز

تاریخ انتشار: ۱۷ اسفند ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۷۱۷۲۴۴۹

شناسایی کوره غیرمجاز زغال‌گیری در پارک ملی دز

رضا قپانچی‌پور روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: در پی شکایات مردمی مبنی بر آلودگی هوا در یکی از روستاهای حاشیه پارک ملی دز، ماموران این اداره اقدام به بررسی و کشف منشا آلودگی کردند که پس از  تحقیقات به عمل آمده عامل آلودگی کوره غیرمجاز تولید زغال در منطقه شناسایی و یک نفر در این خصوص به مراجع قضایی معرفی شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی گفت: وفق قوانین و مقررات محیط زیست هر عاملی که منجر به آلودگی هوا و تهدید علیه بهداشت عمومی شود جرم محسوب شده و مورد پیگرد قانونی قرار می‌گیرد.
 

نجات یک قلاده گرگ ماده باردار در پارک ملی دز
رییس اداره پارک ملی دز همچنین از نجات یک قلاده گرگ ماده باردار در این پارک خبر داد و گفت: طی تماس تلفنی یکی از شهروندان و حامیان حیات وحش در روستای بنه عظیم از روستاهای حاشیه پارک ملی و منطقه حفاظت شده دز مبنی بر گرفتار شدن یک قلاده گرگ در بین سگ‌های بومی در محدوده روستا، ماموران پاسگاه محیط بانی دز بلافاصله عازم محل شدند و با رعایت اصول فنی و بهداشتی گرگ ماده باردار را نجات و به سمت زیستگاه جنگلی خود هدایت کردند. 

وی افزود: گرگ‌ها از حیوانات گوشتخوار شب گرد هستند و نقش اصلی در حفظ چرخه اکوسیستم دارند که متاسفانه در طول سالیان گذشته کشتار بی‌رحمانه آنها، این گونه را در معرض نابودی قرار داده است.


دستگیری شکارچیان غیرمجاز پرندگان وحشی در پارک ملی دز
رییس اداره  پارک ملی دز گفت: در پی گشت و کنترل ماموران یگان حفاظت پاسگاه محیط بانی دز در منطقه تحت مدیریت این اداره، یک شکارچی غیرمجاز پرندگان وحشی دستگیر و تعدادی کبوتر و اسلحه مربوطه کشف و ضبط شد.

وی با بیان اینکه متخلف برای انجام مراحل قانونی به مراجع قضایی معرفی شده است، افزود: با توجه به شروع فصل ممنوعه به منظور حفاظت از جمعیت گونه‌های حیات وحش در زمان جفت گیری، هر گونه تخطی و اقدام به شکار، غیرمجاز بوده و طبق قانون با عاملان برخورد قضایی خواهد شد.

پارک ملی دز زیستگاه گونه‌های مختلف جانوری به ویژه گوزن زرد ایرانی است. 
این پارک در طول ۱۵۰ کیلومتر از مسیر رودخانه دز امتداد داشته و از آن به عنوان تنها باقی مانده جنگل های گرمسیری جهان نام برده می‌شود.

برچسب‌ها سازمان حفاظت محیط زیست جنگل دزفول

منبع: ایرنا

کلیدواژه: سازمان حفاظت محیط زیست جنگل دزفول سازمان حفاظت محیط زیست جنگل دزفول پارک ملی دز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۱۷۲۴۴۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ثبت تصویر ۴ راس مرال در جنگل‌های هیرکانی گیلان + فیلم

مدیرکل حفاظت محیط زیست گیلان از ثبت تصاویری از گله بزرگ‌ترین گونه گوزن جنگل‌های هیرکانی در این جنگل‌ها خبر داد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از گیلان، حمزه عشوری امروز_ چهارشنبه پنجم اردیبهشت_ اظهار کرد: کارشناسان اداره حفاظت محیط زیست شهرستان لنگرود پس از هفته‌ها تلاش شبانه روزی موفق به ثبت تصاویر زیبا از چهار رأس گوزن قرمز (مرال) در ارتفاعات جنگلی این شهرستان شدند.

وی افزود: پایش دوره‌ای و منظم زیستگاه‌ها و همکاری جوامع محلی از مهم‌ترین عوامل افزایش جمعیت این گونه باارزش در استان گیلان است.

مدیرکل حفاظت محیط زیست استان گیلان خاطرنشان کرد: مرال یا گوزن قرمز یکی از نمادهای تنوع زیستی جنگل‌های هیرکانی و از گونه‌های حمایت شده و شکار ممنوع در زیستگاه‌های استان گیلان است.

عشوری با بیان اینکه مرال یا گاو وحشی به طور معمول در دوران حیات خود یک بار زاد و ولد می‌کند، تصریح کرد: امن بودن محیط زندگی این حیوان برای ادامه‌ی بقای آن از اهمیت زیادی برخوردار است و محیط‌بانان با حضور و تلاش شبانه روزی در جنگل‌ها زیستگاه‌ها را برای حیات وحش امن می‌کنند.

وی ادامه داد: زمان جفت‌گیری مرال‌ها از نیمه دوم شهریور تا نیمه دوم مهرماه انجام می‌شود و چنانچه شرایط برای زادآوری مرال‌ها مناسب نباشد، سبب کاهش زادآوری و به‌هم ریختگی در جمعیت مرال‌ها می‌شود.

مدیرکل حفاظت محیط زیست استان گیلان گفت: تنوع سرزمینی و ویژگی‌های آب و هوایی، استان گیلان را به تابلوی متنوع و چشم‌نواز از حیات وحش در شمال ایران تبدیل کرده است.

کد خبر 747472

دیگر خبرها

  • شناسایی سه هزار مورد تغییر کاربری اراضی کشاورزی در آذربایجان‌غربی
  • ثبت تصویر ۴ راس مرال در جنگل‌های هیرکانی گیلان + فیلم
  • ۳ هزار مورد تغییرکاربری زمین‌های‌کشاورزی در آذربایجان‌غربی شناسایی شد
  • نخستین گوساله‌های گوزن زرد ایرانی در پارک ملی کرخه متولد شدند
  • تولد اولین گوساله‌ گوزن زرد ایرانی پارک ملی کرخه در سال جاری
  • نخستین گوساله‌ گوزن زرد ایرانی در پارک ملی کرخه متولد شد
  • تولد نخستین گوساله‌های گوزن زرد ایرانی امسال در پارک ملی کرخه
  • اولین گوساله‌های گوزن زرد ایرانی در پارک ملی کرخه خوزستان متولد شدند
  • ماجرای دیده شدن چند شغال در پارک لویزان چیست؟
  • اجرای برنامه مشترک پاکسازی حاشیه مسیر بندر گلمانخانه پارک ملی دریاچه ارومیه