Web Analytics Made Easy - Statcounter

جمعی از تشکل‌ها و انجمن‌های مردم‌نهاد فرهنگی و میراث فرهنگی در نامه‌ای به غلامرضا شریعتی - استاندار خوزستان - با عنوان «ممنوعیت ورود گردشگران به خوزستان به علت گسترش بحران شیوع ویروس کرونا» درخواست کردند: «کشور ما هم‌اکنون درگیر بحران وسیع و همه‌گیری شده است، تحت عنوان «شیوع ویروس کرونا». از آنجا که در آستانه تعطیلات نوروز و سال نو قرار داریم، استان خوزستان از مناطق میزبان گردشگران نوروزی و راهیان نور در سطح کشور است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

باتوجه به بحران شیوع ویروس کرونا، به‌منظور جلوگیری از فاجعه‌ای که می‌تواند جان مهمانان و شهروندان خوزستانی را با خطر جدی مواجه کرده و با توجه به کمبود امکانات و زیرساخت‌های بهداشتی درمانی، همچنین گستردگی و پهناور بودن استان، پراکندگی و تعدد مناطق و روستاهای هدف گردشگری در این استان، لطفا دستور فرمایید تا از ورود میهمانان نوروزی و راهیان نور و استقرار آنان در مدارس و مهمانسراهای ادارات دولتی و  خصوصی، کمپ‌های گردشگری،  پارک‌ها و مکان‌های عمومی، تورهای گردشگری داخل و خارج استان جلوگیری شود و با صدور منع بازدید از همه‌ی اماکن تاریخی باستانی و موزه‌ها و کنترل تمامی مسیرهای ورودی به استان از قبیل ریلی، زمینی، هوایی و دریایی با استقرار اکیپ‌های نظارت و کنترل بهداشتی مسافران ورودی، از به وجود آمدن مشکلات بعدی و فاجعه انسانی در خوزستان جلوگیری شود.

لذا ما سازمان‌های مردم‌نهاد و غیردولتی با نگاه به اتفاقات ناگوار و تاسف‌بار که در استان قم و استان‌های گردشگرپذیر شمالی رخ داده است، به جد هشدار لازم را می‌دهیم تا با مدیریت به‌موقع و قبل از وقوع بحران، شاهد بحرانی فاجعه‌بار در استان خوزستان نباشیم.

تشکل‌های «انجمن دوستداران میراث فرهنگی شهرستان شوش»، «انجمن دوستداران میراث فرهنگی ایذه(تاریشا)»، «انجمن دوستداران میراث فرهنگی صنایع دستی تیری(شهرستان حمیدیه)»، «موسسه فرهنگی بنیاد  شوش‌شناسی»، «انجمن گردشگری میسان»، «انجمن میراث کهن آوان شهرستان اندیمشک»، «انجمن دوستداران شهر و طبیعت شوش»، «انجمن نویسندگان شوش»، «انجمن توانجویان امید شوش»، «انجمن دوستداران میراث فرهنگی تاریانا(اهواز)»، «موسسه گردشگری آفتاب مهرگردون»، «انجمن دوستداران پژوهشگران دزفول(دزپارس)»، «انجمن میراث دوستان باغملک»، «انجمن دوستداران میراث فرهنگی رامهرمز»، «انجمن دوستداران میراث فرهنگی شوشتر»، «انجمن بیان میراث و سیاحت خوزستان(اهواز، کارون)»، «تشکل فرهنگی گرگیعان»، «انجمن دوستداران میراث فرهنگی خلیج فارس(ماهشهر)»، «موسسه رهنمای زندگی شاد ایذه»، «انجمن دوستداران میراث فرهنگی آپاتان( آبادان)»، «مرکز تحکیم خانواده و کودک شاد ایذه»، «انجمن  فرهنگی هنری شیرسنگی شهرستان شوشتر»، «موسسه قائم آل‌محمد(ص) خرمشهر»، «موسسه رهنمای زندگی شاد ایذه»، «انجمن اوتیسم خوزستان»، «موسسه طلوع سینا اروند خرمشهر» و «انجمن دوستداران طبیعت و محیط زیست خوزستان» این درخواست را خطاب به استاندار خوزستان امضاء کرده‌اند.

48

کد خبر 1361674

منبع: خبرآنلاین

کلیدواژه: استان خوزستان انجمن دوستداران میراث فرهنگی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۱۷۴۲۵۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ادعای عبور آزادراه قائمشهر_ ساری از محوطه تاریخی پایه علمی ندارد

حسین ایزدی مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی مازندران در خصوص مطلب درج شده در یک سایت با عنوان «عبور آزادراه از قلب تاریخ مازندران» گفت: مطالعات احداث پروژه آزادراه قائم شهر - ساری در سال ۱۳۹۲ آغاز شد و در ه‍مان زمان شرکت توسعه آزادراه‌های کشور مسیر پیشنهادی را از اداره‌کل میراث‌فرهنگی وقت استعلام کرد.

او افزود: با بررسی پیمایشی از مسیر پیشنهادی مشخص شد چند اثر تاریخی در مسیر آزادراه مذکور قرار دارد بنابراین با بررسی و اعلام نظر کارشناسان مسیر آزاد راه تغییر داده شد و علاوه بر آن شرکت توسعه آزاد راه‌های کشور متعهد شد چنانچه در حین انجام کار به گورستان تاریخی و یا آثاری دیگر برخورد کند کار متوقف و اداره‌کل میراث‌فرهنگی را در جریان قرار دهد.

ایزدی همچنین با اشاره به سرکشی و بازدید کارشناسان و یگان حفاظت از اجرای پروژه آزادراه، گفت: اطلاعات ارایه شده در مستند منظر ناشناخته و مغفول باستان‌شناسی قائم‌شهر از نواقص علمی برخوردار است و غیر کارشناسی و مردود است.

مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی مازندران افزود: تپه گردکوه جمنان قائم شهر تا روستای واسکس در لیست آثار ملی کشور به ثبت رسیده و تحت حفاظت میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی قرار دارد و هرگونه تخریب و دخل و تصرف در آثار ملی برخورد قانونی شده و متخلفان به مراجع قانونی معرفی خواهند شد.

باشگاه خبرنگاران جوان مازندران ساری

دیگر خبرها

  • رسیدگی به بحث فرونشست از برنامه‌های اصلی وزارت میراث فرهنگی است
  • اجرای طرح احیا باغات و بافت تاریخی شهر شاهدیه
  • معاون گردشگری وزارت میراث وارد خوزستان شد
  • جومونگ در جزیره، آشوراده چوسان شد/ دستور رییس‌جمهور وتو می‌شود؟
  • ادعای عبور آزادراه قائمشهر_ ساری از محوطه تاریخی پایه علمی ندارد
  • اجرای ۸۰ پروژه مرمتی و عمرانی در آذربایجان‌غربی
  • اختصاص ۸۰۰ میلیاردریال برای اجرای طرح‌های مرمتی در آذربایجان غربی
  • افزایش تخصیص اعتبار برای تکمیل بازار جعفرخان بفروئیه
  • سمینار بین‌المللی تأثیر بحران‌های طبیعی بر بناهای تاریخی با رویکرد کاربرد فناوری‌های نوین برگزار می‌شود
  • اجرای ۸۰ پروژه مرمتی و عمرانی در آذربایجان غربی