Web Analytics Made Easy - Statcounter

رضوان حکیم زاده معاون آموزش ابتدایی وزیر آموزش و پرورش  در جلسه هماهنگی با معلمان مجری طرح «آموزش تعطیل نیست»، ضمن قدردانی از اقدام ارزشمند معلمان در ایام تعطیلی مدارس به دلیلی شیوع کرونا، اظهار کرد: وزارت آموزش و پرورش با همکاری رسانه ملی برای تداوم جریان آموزش در کمترین زمان ممکن جهاد آموزشی را شروع کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اخبار اجتماعی - وی افزود: آموزش از طریق رسانه ملی دستاوردهای والاتری از یادگیری صرف دارد و موجب تقویت روحیه همدلی و همبستگی در جامعه می‌شود، زیرا وقتی جریان آموزش به رسانه فراگیری مانند تلویزیون هدایت می‌شود، سرمایه اجتماعی تقویت خواهد شد.

حکیم‌زاده خاطرنشان کرد: معلمان در ایام تعطیلی مدارس نشان دادند که دانش‌آموزان  کشورمان به واقع فرزندان آنها هستند و با وجود مخاطره حضور در جمع به صورت فوق العاده و ممتاز در این حرکت جهاد ملی مانند پزشکان شرکت کردند و خوش درخشیدند.

معاون آموزش ابتدایی وزیر آموزش و پرورش با بیان اینکه دانش‌آموزان قبل از تعطیلی مدارس روزانه به طور منظم در کلاس درس حاضر می‌شدند و اکنون نیز این حس در آنها تقویت می‌شود،‌ گفت: دانش‌آموزان  باید در یک ساعت مشخص در کلاس درس تلویزیون حضور یابند در بازخوردی که از استان‌ها داشتیم مشخص شد که استقبال خانواده‌ها بسیار زیاد بوده است زیرا این اقدام رسانه ملی در جهت تحقق عدالت آموزشی است.

حکیم زاده تصریح کرد: ما نگاه بلند مدت به فرایند یادگیری داریم و به عنوان یک مسکن موقت نگاه نمی‌کنیم دانش آموزان دبستان‌ها به دلیل شرایط خاص سنی خود مانند دانش‌آموزان دبیرستان به صورت خودکار پای تلویزیون نمی‌نشینند و خودخوان نیستند، لذا لازم است توجه بیشتری به این مقطع تحصیلی صورت بگیرد.

معاون آموزش ابتدایی وزیر آموزش و پرورش گفت: برای بالا بردن جذابیت‌های بصری، دکور برنامه تلویزیونی متناسب‌سازی خواهد شد و از شخصیت‌های کارتونی در مراحل آموزش و اجرا استفاده خواهیم کرد.

حکیم زاده با تشریح فراخوان جذب آموزگار برای شرکت در این جهاد آموزشی ، اظهار کرد: با فراخوانی که از طرف آموزش و پرورش اعلام شد، قصد داریم با کیفیت ترین آموزگاران را برای تدریس در تلویزیون انتخاب کنیم، خوشبختانه استقبال خیلی خوبی صورت گرفته است و ان شالله از هفته آینده در کنار معلمانی که هفته گذشته ایثار کردند، از این معلمان تازه نفس استفاده خواهیم کرد.

وی در ادامه اضافه کرد: برای دانش آموزان ابتدایی تمام روزهای هفته کلاس تشکیل می‌شود و فرایند آموزش منقطع نمی‌شود، زیرا اگر این گسست زمانی اتفاق بیفتد دانش آموز دبستانی از یادگیری فاصله می‌افتد.

معاون آموزش ابتدایی تاکید کرد: بر اساس تصمیم مدیران ارشد سیما تمام دروس ابتدایی در یک شبکه تلوزیونی پخش می‌شود و بازپخش برنامه‌ها از طریق شبکه‌های استانی یا دیگر شبکه‌ها انجام خواهد شد.

حکیم زاده اذعان کرد: زمان ویژه ای برای آموزش مهارت‌ها و مفاهیم به نوآموزان پیش دبستانی بر اساس سنجه‌های وزارت آموزش و پرورش در تلویزیون در نظر گرفته شده است که از اواخر هفته آینده اجرایی می‌شود.

 

منبع: افکارنيوز

کلیدواژه: آموزش و پرورش دانش آموزان ابتدایی دانش آموزان وزارت آموزش و پرورش وزیر آموزش و پرورش کلاس تلویزیونی معاون آموزش ابتدایی آموزش و پرورش دانش آموزان حکیم زاده

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.afkarnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «افکارنيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۱۷۶۰۵۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مسابقه استانی مشاعره دانش آموزی در گناوه برگزار شد

ضرغام مردانی در گفت و گو با خبرنگار مهر اظهار داشت: اولین دوره مسابقه استانی مشاعره سمپادی ویژه دانش آموزان متوسطه اول مدارس استعدادهای درخشان استان بوشهر در دبیرستان علامه حلی شهرستان گناوه همزمان با روز بزرگداشت سعدی شیرازی برگزار شد.

مدیر آموزش و پرورش گناوه افزود: هدف از برگزاری این مسابقه، کشف استعدادهای ادبی و کمک به شکوفایی استعداد دانش آموزان، حفظ میراث ادبی این مرز و بوم و ایجاد روحیه شادی و نشاط در بین دانش آموزان در راستای سند تحول بنیادین است.

وی با بیان اینکه برگزاری این مسابقات تأثیر مطلوبی در گسترش گنجینه شعر و ادبیات دانش آموزان خواهد داشت، افزود: ترویج فرهنگ شعر و ادب و ایجاد شور و نشاط علمی، ایجاد و تقویت روحیه مطالعه در زمینه شعر خوانی در بین دانش آموزان از جمله اهداف برگزاری این گونه مسابقات است.

مدیر دبیرستان علامه حلی و میزبان این مسابقه استانی گفت: این برنامه به مناسبت بزرگداشت روز سعدی شیرازی برای اولین بار در کشور بین مدارس سمپاد استان بوشهر برگزار شد و قصد داریم سال‌های آتی به عنوان دبیرخانه کشوری از دانش آموزان سمپادی سراسر کشور برای شرکت در این مسابقات دعوت کنیم.

عبدالرضا باز هوایی افزود: این مسابقه با شرکت ۹ نفر از دانش آموزان دختر و پسر از مدارس سمپاد سراسر استان بوشهر برگزار شد که در پایان دانش آموزان «امیرمحمد علیپور» و «کیان پور داوود» از دبیرستان علامه حلی گناوه مقام‌های اول و دوم و «آرش ایزدپناه» از دبیرستان «زنده‌یاد کردی» دشتستان مقام سوم را کسب کردند.

وی گفت: معاونت برنامه ریزی و مدیریت سازمان ملی پرورش استعدادهای درخشان، مدیر کل آموزش و پرورش استان بوشهر و هیأت همراه، فرماندار گناوه، رئیس اداره استعدادهای درخشان استان بوشهر، مدیر آموزش و پرورش شهرستان گناوه و معاونت آموزشی آموزش و پرورش گناوه از مهمانان ویژه برگزاری این مسابقه بودند.

کد خبر 6084060

دیگر خبرها

  • تأکید بر آگاه سازی دانش آموزان از نحوه برگزاری امتحانات نهایی
  • اخذ نوبت سنجش سلامت دانش آموزان اتباع امکانپذیر نشده است
  • فعالیت کلاس‌های درس مدارس خوزستان تا روز آخر
  • نتایج آزمون استخدامی وزارت آموزش و پرورش
  • ۱۵ اردیبهشت زمان ثبت نام کلاس اولی‌ها در استان سمنان است
  • نتایج آزمون استخدامی آموزش و پرورش به‌زودی اعلام می‌شود
  • اعلام نتایج آزمون استخدامی آموزش و پرورش به‌زودی
  • بیش از ۵۵۰ هنرستان فنی و حرفه‌ای در خوزستان فعالیت می‌کنند
  • پیام وزیر آموزش و پرورش به مناسبت هفته سلامت
  • مسابقه استانی مشاعره دانش آموزی در گناوه برگزار شد