Web Analytics Made Easy - Statcounter

اهمیت این اتفاق از آنجاست که شرکت کلیرویو بیش از ۳ میلیارد قطعه عکس از همه جای اینترنت را در آرشیو خود دارد و بیشتر این عکس‌ها از حساب‌های کاربران در شبکه‌های اجتماعی مانند فیس بوک، اینستاگرام، توییتر و یوتیوب برداشته و در بانک اطلاعاتی خود ذخیره داشته است.


حالا کلیرویو ادعا می‌کند نقص نامشخصی که باعث نفوذ هکر‌ها و به سرقت رفتن اطلاعات شده را برطرف کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این شرکت آمریکایی اطلاعیه‌ای برای مشتریان خود فرستاده و خبر داده که یک مهاجم به لیست مشتری هایشان «دسترسی غیرمجاز» پیدا کرده است. لیستی که شامل نیرو‌های پلیس، سازمان‌های نظامی و همچنین بانک‌ها می‌شود. این شرکت اعلام کرده این شخص به سابقه جستجوی هیچ کدام از مشتریان نتوانسته دسترسی پیدا کند.

«تور اکلند»، وکیل شرکت کلیرویو در بیانیه‌ای خبر داد که با وجود نفوذ هکر‌ها همچنان امنیت، اولویت اصلی شرکت است. در این بیانیه آمده است که متأسفانه لو رفتن و دزدیده شدن داده‌ها بخشی از زندگی انسان‌ها در قرن ۲۱ میلادی است، اما آن‌ها هرگز به سرور‌های ما دسترسی پیدا نکردند.

او در این باره می‌گوید: «این شرکت با قدرت به تقویت رویه‌های امنیتی خود ادامه می‌دهد و این نقص شناسایی و هم اکنون برطرف شده است.»

فروش عکس‌های شخصی کاربران به سازمان‌های امنیتی و نظامی

روزنامه نیویورک تایمز در گزارشی که ماه ژانویه منتشر کرد خبر داده بود که فناوری کلیرویو اِی آی به سازمان‌های امنیتی و نظامی آمریکا اجازه داده تا از فناوری این شرکت و آرشیو عکس هایش برای مطابقت عکس‌های ناشناخته افراد با تصاویر آنلاین مردم در شبکه‌های اجتماعی استفاده کنند. این شرکت حتی پس از اینکه کاربران شبکه‌های مختلف اجتماعی عکس‌های خود را، از حساب‌های کاربری حذف کرده یا حساب‌های خود را خصوصی کرده اند، عکس‌های کاربران را در بانک اطلاعاتی خود نگهداری می‌کند.

انتشار این گزارش جنجال بزرگی برپا کرد و شبکه‌های اجتماعی بزرگی همچون توییتر، گوگل و فیس بوک به نقض حریم خصوصی کاربران توسط این شرکت واکنش‌های تندی نشان دادند. آن‌ها معترض بودند که این شرکت نباید اطلاعات شخصی و عکس‌های کاربرانشان را در بانک اطلاعاتی خود ذخیره کند.

بزرگترین همکاران و مشتریان این شرکت و شرکت‌هایی از این دست، سازمان‌های نظامی و امنیتی آمریکایی هستند که ادعا می‌کنند اطلاعات تشخیص چهره را برای شناسایی مظنونین به کار می‌گیرند. با این حال در برخی از ایالت‌های آمریکا، چند دادگاه مشغول پیگیری پرونده این فناوری هستند و قوانینی در راستای ممنوعیت سراسری برای سازمان‌های نظامی و امنیتی در راستای استفاده از فناوری کلیرویو تصویب کرده‌اند.

حالا «هون تون-تَت»، بنیانگذار و مدیرعامل کلیرویو ادعا دارد که برای فناوری شرکتش جای نگرانی وجود ندارد. او می‌گوید که می‌خواهد با پیشبرد «بهترین اهداف» یک شرکت بزرگ ایجاد کند و محصول خود را به کشور‌های دیگر نمی‌فروشد و این فناوری برای حفاظت از کودکان و رفع جرائم مورد استفاده است.

با این حال یکی از نماینده‌های مجلس سنا آمریکا با انتقاد از پنهان کاری این شرکت و جمع‌آوری اطلاعات خصوصی و عکس‌های افراد، می‌گوید که حق هر شهروند است که بداند از عکس‌هایش در یک پایگاه خصوصی و مخفی تشخیص چهره مورد استفاده قرار می‌گیرد.

استفاده این شرکت از عکس‌های کاربران در صفحه‌های شخصی آن‌ها در شبکه‌های اجتماعی، نگرانی‌های جدی درباره نقض حریم خصوصی مردم ایجاد کرده است.

منبع: پارسینه

کلیدواژه: پارسی خبر علم و فناوری شبکه های اجتماعی عکس ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsine.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارسینه» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۱۷۹۷۳۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

از اول هم با سلبریتی‌ها مشکل نداشتیم

غفوری در پاسخ به سوال خبرنگار «فرهیختگان» در مورد توجه دوباره به سلبریتی‌ها و افراد مشهور در امر برنامه‌سازی به‌خصوص در نوروز امسال و یلدای سال گذشته علی‌رغم اشاره و تاکید مدیران سازمان به ساخت برنامه‌های فاقد سلبریتی گفت: «ما هیچ تاکیدی در این خصوص نداشتیم و هنرمندان می‌توانند با حفظ معیار‌های رسانه ملی کماکان در صداوسیما حضور پیدا کنند و به ساخت و تولید برنامه مشغول شوند. در بهره بردن از سلبریتی‌ها نیز از همان ابتدا مشکلی وجود نداشت و مسیر برای کسانی‌که به قواعد آن احترام می‌گذارند باز است.»

او همچنین گفت: «تلویزیون حتما از حضور هنرمندان در سازمان بهره لازم را می‌برد ولی این کار با رعایت اصول انجام می‌پذیرد و اگر هنرمند یا سلبریتی در آنتن زنده یا بیرون از آنتن زنده هر کاری که دوست دارد را انجام دهد مورد پذیرش ما نخواهد بود.»

قائم‌مقام معاون سیما در بخش دیگری از صحبت‌هایش گفت: «یکی از دلایل کاهش حضور هنرمندان در رسانه ملی ماحصل اتفاقاتی بود که در سال ۱۴۰۱ رقم خورد و بعضی‌ها حضورشان به دلایلی کمرنگ‌تر شد، ولی هرقدر از آن شرایط فاصله گرفتیم بازگشت هنرمندان به صداوسیما سیر صعودی به خود گرفت. البته تلویزیون حتما درخصوص برنامه‌هایی نظیر محفل و زندگی پس از زندگی که متکی به حضور سلبریتی‌ها نیستند نیز برنامه‌ریزی می‌کند.»

tags # صدا و سیما سایر اخبار غذای ویژه انسان‌های اولیه چه بود و چه مزه‌ای داشت؟ | دستور پخت یک غذای مخصوص نئاندرتال‌ها! چه کسی لباس را اختراع کرد؛ آیا انسان‌های اولیه همیشه لخت بودند؟ اولین قتل در جهان چگونه اتفاق افتاد؟! انسان‌های نخستین چگونه صحبت می‌کردند؟

دیگر خبرها

  • اپراتورها متعهد به افزایش ۵۰ درصدی سرعت اینترنت شدند
  • بیش از هفت هزار روستای بالای ۲۰ خانوار کشور اینترنت پرسرعت دارند
  • هفت هزار و ۱۰۰ روستای بالای ۲۰ خانوار کشور اینترنت پرسرعت دارند
  • پاسخ به مسائل دینی با هوش مصنوعی ممکن نیست
  • پویش «زندگی با آیه‌ها» طرح جدیدی برای فهم قرآن
  • راه‌اندازی ۵ ایستگاه سنجش کیفیت هوا توسط شهرداری قم
  • ۲۴۳ خانوار روستایی لرستان به اینترنت پرسرعت متصل شدند
  • انتقاد شدید روزنامه اطلاعات از راه‌اندازی دوباره گشت ارشاد
  • از اول هم با سلبریتی‌ها مشکل نداشتیم
  • برنامه های حوزه دولت الکترونیک سازمان فناوری اطلاعات در سال ۱۴۰۳