Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه استان‌های باشگاه خبرنگاران جوان از آبادان،دیروز بخشی از اهالی رسانه به همراه معاون سرمایه گذاری و فرهنگی سازمان منطقه آزاد اروند، با حضور در شهرک های صنعتی آبادان و خرمشهر از نزدیک شاهد روند تولید محصولات ضدعفونی کننده و الکل شدند.

خبرنگاران در این بازدید میدانی از دو کارخانه الکل سازی، ۲ واحد تولید محصولات شوینده و ضدعفونی کننده و اولین واحد تولیدی ماسک در جنوب غرب کشور که در این روزهای بحرانی که کشور و بطور خاص منطقه درگیر شیوع ویروس کرونا شده بازار تقاضایشان افزایش چشمگیری پیدا کرده، دیدن کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

موسوی معاون سرمایه گذاری سازمان منطقه آزاد اروند که از دو برابر شدن تولید این محصولات و بالا رفتن ساعات کاری پرسنل واحدهای تولیدی طی روزهای اخیر خبر داده بود؛ بازدید اصحاب رسانه را جهت صدق گفتار بسیار مهم دانست و گفت: امروز خبرنگاران بعنوان نماینده های افکار عمومی و به منظور اطمینان بخشی به جامعه در راستای انتشار اخبار مربوط به خط تولیدالکل، ژل ضدعفونی کننده و مواد شوینده، از پروسه تولید بازدید کردند.

او ادامه داد: در این همراهی از دو کارخانه الکل سازی شماره یک و فن آوران بازدید بعمل آمد که روزانه بالای ۳۰هزار لیتر الکل تولید و به واسطه آن الکل مورد نیاز بیمارستان ها، واحدهای درمانی، ادارات، کارخانجات، یگان های نظامی، داروخانه ها و واحدهای تولیدی مواد ضدعفونی و شوینده را تأمین می کنند.

معاون سرمایه گذاری سازمان منطقه آزاد اروند در ادامه  افزود: در این کارخانه ها الکل در اوزان یک، سه و بیست لیتری تهیه و ژل های ضدعفونی کننده در سایز های کوچک و بزرگ تولید و برای عرضه به داروخانه ها توزیع می گردد.

موسوی ۳ واحد تولیدی مواد شوینده، سفید کننده و ضدعفونی کننده را از دیگر مراکز مورد بازدید توسط خبرنگاران نام برد و تصریح کرد: این واحدهای تولیدی بر اساس الکلی که از ۲ کارخانه موجود در منطقه دریافت می کنند، محصولات بهداشتی مورد نیاز مردم را در بسته بندی های مختلف تولید و در اختیار سوپرمارکت ها، فروشگاه های زنجیره ای و داروخانه ها جهت عرضه، قرار می دهند.

او همچنین از راه اندازی اولین خط تولید ماسک در جنوب کشور خبر داد و گفت: با همکاری دانشکده علوم پزشکی و معاونت غذا و دارو، واحد تولیدی پوشاک در شهرک صنعتی خرمشهر با تغییر یکی از خطوط تولیدی اش شروع به تهیه ماسک مورد نیاز برای منطقه و واحدهای تولیدی استان نموده که در حال حاضر و در مرحله آزمایشی روزانه ۳هزار ماسک دو لایه قابل شستشو تولید می کند و امیدواریم با بالا رفتن تولیداتش در روزهای آینده، مشکل کمبود ماسک در کل استان نیز حل شود.

انتهای پیام/ د

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: شهرک صنعتی اصحاب رسانه مواد ضدعفونی کننده مواد بهداشتی واحدهای تولیدی ضدعفونی کننده واحد تولید

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۱۸۲۰۶۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بومی‌سازی تجهیزات آب و هواشناسی + فیلم

احمدرضا جمشیدی مدیرعامل یک شرکت فناور مستقر در مرکز رشد دانشگاه آزاد اسلامی واحد خمینی‌شهر در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا در تشریح زمینه فعالیت این شرکت اظهار کرد:‌ هدف از ایجاد این شرکت تولید تجهیزات آب و هواشناسی بود که پس از چند سال کار و تحقیق موفق شدیم اکثر تجهیزات مربوط به آب و هواشناسی را در کشور بومی‌سازی کنیم.

وی افزود:‌ فعالیت این شرکت تولید تجهیزات آب و هواشناسی است، سنسور‌ها و تجهیزات مختلفی که پارامتر‌های محیطی مانند دما، رطوبت، فشار هوا، سرعت و جهت باد و ... را اندازه‌گیری می‌کند، تولید می‌کنیم و در اختیار عموم قرار می‌دهیم.

مدیرعامل شرکت فناور «صبا پردازش خاورمیانه» مستقر در مرکز رشد دانشگاه آزاد اسلامی واحد خمینی‌شهر گفت:‌ این شرکت سال ۱۳۹۴ ثبت شد؛ اما تحقیق و توسعه و در واقع آغاز به کار شرکت از سال ۱۳۹۵ بود. در مدت فعالیت این شرکت ارتقای تجهیزات تولیدی در دستور کار بوده و اکنون تجهیزات تولیدی می‌تواند با تجهیزات اروپایی و آمریکایی رقابت کند. برنامه‌هایی که در آینده نزدیک دنبال می‌کنیم، استفاده از تکنولوژی‌ها و سیستم‌های جدید و به‌روز دنیا برای ارتقا و به‌روزرسانی تجهیزات تولیدی است.

دانلود فیلم اصلی کد ویدیو

جمشیدی با بیان نواقص و کمبود‌ها در راه تجاری‌سازی محصولات فناور عنوان کرد: بی‌اعتمادی مردم و مسئولان به تجهیزات و محصولات فناور تولید داخل شاید بزرگ‌ترین مشکل شرکت‌های فناور در راه تجاری‌سازی محصولات باشد از طرفی وجود مشکلات در صادرات به دلیل تحریم‌ها نیز یکی دیگر از نواقص در راه تجاری‌سازی محصولات است.

وی با اشاره به اینکه حمایت خاصی از هیچ نهادی دریافت نکردیم و فقط حمایت از سوی مرکز رشد دانشگاه آزاد اسلامی واحد خمینی‌شهر بوده است، مطرح کرد:‌ حمایت از جوانان نوآور در همه زمینه‌ها باعث پیشرفت کشور می‌شود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • بازدید رئیس شبکه دامپزشکی فریمان از کارخانجات خوراک دام فریمان
  • ۱۸۰۰ تن عسل در کهگیلویه و بویراحمد تولید شد
  • بررسی مشکلات یک هزار و ۱۶۳ واحد تولیدی استان همدان
  • تبرئه مردی که بدنش الکل تولید می‌کند!
  • بازدید معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار آذربایجان غربی از چند واحد تولیدی در ارومیه
  • بازدید رئیس کل دادگستری آذربایجان غربی از واحد تولیدی کنسانتره در ارومیه
  • تاثیر بی‌نظیر ماسک آب برنج در جوانی و شادابی پوست
  • وجودظرفیت لازم برای ارتقای کیفیت گندم‌های تولیدی مازندران
  • بومی‌سازی تجهیزات آب و هواشناسی + فیلم
  • اجرای پایلوت طرح بازنگری خطوط تاکسیرانی