Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «باشگاه خبرنگاران»
2024-04-25@02:23:56 GMT

عسل و معجزات آن بر سیستم ایمنی بدن

تاریخ انتشار: ۱۸ اسفند ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۷۱۸۶۸۲۲

عسل و معجزات آن بر سیستم ایمنی بدن

زرین سرحدی نژاد، دکترای تخصصی داروسازی سنتی در گفت و گو با خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمان، گفت: در منابع معتبر طب سنتی که مورد قبول وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی هستند به برخی از خصوصیات عسل مرغوب اشاره شده است؛ از جمله اینکه سرخ رنگ، شفاف، خوشبو، غلیظ و خوش طعم باشد و بهتر است که در آن موم نباشد و زمانی با انگشت بردارند تار ببندد، این نمونه عسل اثر دارویی بهتری دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

او افزود: در درجه‌ی بعد عسلی که سفید نباتى رنگ باشد با سایر خصوصیاتی که در بالا ذکر شد از اثرات تغذیه‌ای برخوردار است و به منظور تغذیه استفاده می‌شود.

عضو هیئت علمی دانشکده طب سنتی، دانشگاه علوم پزشکی کرمان بهترین نمونه عسل را نوع بهاره آن دانست و تصریح کرد: این نوع عسل از نوع تابستانه ی آن قوی الاثر‌تر است و عسل زمستانه نیز نسب به بقیه انواع عسل کیفیت کمتری دارد.

سرحدی نژاد بیان داشت: عسل کهنه، خصوصا عسلی که بیش از یک سال از آن گذشته باشد بهتر است مصرف نشود، در حقیقت طبع عسل گرم و خشک است و از جمله کاربرد‌هایی که برای عسل ذکر شده، استفاده از ترکیب عسل و آب ولرم، که در درمان برخی بیماری‌های گوارشی، مجاری ادراری و دفع سنگ کلیه موثر است، همچنین غرغره با آن، برای کاهش تورم و التهاب عضلات حلق و لوزه‌ها کاربرد دارد.

 

این دکتر متخصص داروسازی سنتی گفت: خواص ضد میکروبی و ضد ویروسی این شهد شیرین بر علیه برخی از میکروارگانیسم‌های ایجاد کننده بیماری‌های تنفسی و گوارشی بررسی و بیان شده است، بنابراین بر اساس مطالعاتی که تاکنون انجام شده تاثیر عسل بر برخی ویروس‌ها از جمله آدنویروس‌ها که به شکل بیماری‌های تنفسی بروز می‌کنند اثبات شده است.

 او افزود: در مورد تاثیر عسل بر روی ویروس کرونا مطالعه کافی انجام نشده است، با این همه با شیوع بیماری مسری کووید-۱۹ در جامعه می‌توان به عنوان یک توصیه عمومی استفاده از عسل را به شکل غرغره یا آشامیدن با آب گرم توصیه کرد.

 

سرحدی نژاد بر اساس تحقیقات اخیر، اجزای عمده عسل را فروکتوز و پس از آن گلوکز عنوان و تصریح کرد: در حقیقت عسل بسته به محل جغرافیایی تولید این محصول طبیعی حاوی مقدار بسیار کمی از اسید آمینه‌ها نیز هست.

او بیان داشت: برخی یافته‌ها نیز نشان می‌دهد، عسل حاوی مقادیر اندک ویتامین سی (۰.۰۰۲ -۰.۱ درصد) است که به دلیل داشتن چنین موادی که در علم داروسازی به آنتی اکسیدان‌ها مشهور هستند از خواص درمانی برخوردار است.

سرحدی نژاد افزود: با تمام این اوصاف و فوائد ذکر شده در بالا، به هیچ عنوان استفاده اسراف گونه‌ی این ماده ارزشمند غذایی توصیه نمی‌شود.

انتهای پیام/ب

 

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: ویروس کرونا طب سنتی اخبار سلامت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۱۸۶۸۲۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عکس| سرنوشت ترسناک احمدی نژاد از زبان رائفی‌پور

علی اکبر رائفی‌پور در بخشی از توییتی که منتشر کرده نوشت: سرنوشت احمدی نژاد واقعا ترسناک و عبرت آموز است...

عنوان

دیگر خبرها

  • درباره سرخک و واکسیناسیون آن چه می‌دانید؟
  • عکس| سرنوشت ترسناک احمدی نژاد از زبان رائفی‌پور
  • آنچه بهتر است درباره سرخک و واکسیناسیون آن بدانید
  • درباره سندرم درس (DRESS) / چرا ایجاد می شود، چگونه درمان می شود و عوارض ماندگار آن چیست؟
  • مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی درگذشت خبرنگار سیستان و بلوچستان را تسلیت گفت
  • نصب سیستم روشنایی جدید در ۱۲  نقطه از محور‌های ارتباطی آذربایجان‌غربی
  • عکس| تصویر رضا قوچان نژاد در کنار پسرش
  • نصب سیستم روشنایی جدید در ۱۲ نقطه ازمحور‌های مواصلاتی آذربایجان غربی
  • نصب سیستم روشنایی جدید در ۱۲ نقطه ازمحور‌های مواصلاتی آذربایجان غربی در یک سال گذشته 
  • شناسایی ۸۳۱ مکان پرخطر در قم