Web Analytics Made Easy - Statcounter

عضای فراکسیون حقوق شهروندی مجلس خواستار دستور شورای عالی امنیت ملی برای‌ ⁧قرنطینه ۱۰۰ درصد⁩ نقاط بحرانی شدند.

قدس آنلاین: عبدالکریم حسین‌زاده، طیبه سیاوشی، فاطمه سعیدی و سیده حمیده زرآبادی در صفحه شخصی خود در توییتر نوشتند: «‏⁧پیشگیری از شیوع کرونا⁩ به هر دلیل موفق نبوده

دو گام ضروری:

۱- دستور شورای عالی امنیت ملی برای‌ ⁧قرنطینه ۱۰۰ درصد⁩ نقاط بحرانی

۲- استفاده از ⁧منابع مالی فراوان⁩ شستا، ستاد اجرایی فرمان امام، بنیاد مستضعفان و هلدینگ‌های پتروشیمی، برای تهیه و توزیع ماسک، لباس، عینک و سایر ملزومات کادر درمانی»

مردم خودشان را در خانه قرنطینه کنند

همچنین اکبر ترکان، مشاور سابق رئیس‌جمهوری، در گفت‌­وگو با اعتمادآنلاین اظهار داشت: کشور دچار ویروس مهلک و کشنده‌ای به نام کرونا شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به همین دلیل باید همه بحث‌ها را کنار بگذاریم و فقط به سلامت انسان‌ها فکر کنیم و برای در امان بودن جان مردم هر کاری که لازم است انجام دهیم.

او در ادامه گفت: هشداری که باید به همه مردم داد این است که مردم با وجود مشکلات معیشتی‌ای که دارند، کسب و کارشان را تعطیل و خودشان را در خانه قرنطینه کنند. این درست است که مردم گرفتارند، این درست که کرایه و قسط‌های عقب‌افتاده دارند،‌ اما هیچ موضوعی مهم‌تر از این نیست که همه از ابتلا به بیماری‌ای که کشنده است در امان باشند.

این مدیر باسابقه همچنین توضیح داد:‌ هنگ‌کنگ به عنوان همسایه چین که کانون اصلی شیوع کرونا محسوب می‌شود، از این ویروس در امان مانده است چون آنها مدارس، دانشگاه‌ها و مراکز اداری و تجاری‌شان را به کل تعطیل کردند و تصمیم به خانه‌نشینی گرفتند. پس ما هم در این ایام سخت و نگران‌کننده باید بدانیم، با وجود همه گرفتاری‌ها،‌ چاره‌ای جز خانه‌نشینی نداریم.

او همچنین در واکنش به این موضوع که «خانه‌نشینی اوضاع اقتصادی خانواده‌ها را فلج می‌کند» تاکید کرد:‌ من هم می‌دانم،‌ ایرانی‌ها در ۲ سال گذشته بیشترین آسیب را به لحاظ مسائل مالی‌ دیده‌اند. اما اگر قرار بر رهایی از بیماری‌ای باشد که جان انسان را می‌گیرد،‌ می‌توان فکر کردن به مشکلات اقتصادی و هر مشکل دیگری را به زمانی موکول کرد که از شر کرونا خلاص شده باشیم.

اکبر ترکان در  پایان سخنانش گفت­: رفع دغدغه‌های معیشتی باید اولویت اصلی دولت باشد. اما وقتی کرونا جان آدم‌ها را تهدید می‌کند همه باید فقط به کمک وزارت بهداشت به عنوان فرمانده مبارزه با ویروس کرونا برویم و مشکلات اقتصادی را ان‌شاءالله زمانی پیگیری کنیم که شر این ویروس از کشور کنده شده باشد.

منبع: قدس آنلاین

کلیدواژه: کرونا در ایران قرنطینه درخواست نمایندگان مجلس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۱۸۷۲۵۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نماینده روسیه: شرم بر آمریکا باد!

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از الجزیره، وتوی قطعنامه عضویت کامل فلسطین در سازمان ملل توسط آمریکا با واکنش‌های منفی مختلفی روبرو شده است.

در همین ارتباط گزارش شده است که شورای امنیت سازمان ملل متحد پس از وتوی آمریکا، پیش‌نویس قطعنامه‌ای مبنی بر پذیرش عضویت کامل فلسطین در سازمان ملل را تصویب نکرد.

۱۲ کشور به پیش نویس قطعنامه شورای امنیت برای پذیرش عضویت کامل فلسطین در سازمان ملل رأی مثبت دادند و دو کشور رأی ممتنع دادند. گفته شده است که سوئیس و انگلیس در این نشست شورای امنیت رأی ممتنع دادند، در حالی که فرانسه با رأی مثبت موافقت کرد فلسطین را به عنوان کشور عضو سازمان ملل بپذیرد.

نماینده روسیه در سازمان ملل در واکنش به وتوی آمریکا علیه قطعنامه عضویت کامل فلسطین در سازمان ملل گفت: شرم بر آمریکا بابت مانع شدن در برابر اراده بین المللی، زیرا آمریکا و اسرائیل در حال برهم زدن روند تاریخ هستند.

وزیر امور خارجه ایرلند هم در واکنش به وتوی آمریکا اعلام کرد که از نتیجه رأی گیری در شورای امنیت درباره عضویت کامل فلسطین در سازمان ملل ناامید هستم.

به گفته وزیر امور خارجه ایرلند، کشورش از عضویت کامل فلسطین در سازمان ملل حمایت می‌کند و اکنون زمان آن فرا رسیده است که فلسطین جایگاه شایسته خود را در میان کشورهای جهان به دست آورد.

همچنین نماینده فلسطین در سازمان ملل اعلام کرد که ما استفاده ایالات متحده از حق وتو برای جلوگیری از عضویت کامل فلسطین در سازمان ملل را محکوم می‌کنیم.

نماینده الجزایر در سازمان ملل نیز اعلام کرد که شکست پیش نویس قطعنامه پذیرش عضویت کامل فلسطین در سازمان ملل باعث شرمندگی دائمی سازمان ملل خواهد شد.

از سوی دیگر، نماینده تشکیلات خودگردان فلسطین در نشست شورای امنیت برای بررسی اعطای عضویت کامل سازمان ملل به فلسطین گفته بود: مردم فلسطین همواره قربانی حوادث و تصمیمات بین المللی بوده‌اند که خود در آن نقشی نداشته‌اند.

وی افزود: از سال ۱۹۸۸ رهبری (تشکیلات خودگردان) تمایل خود را برای پایان دادن به درگیری نشان داده و امتیازات تاریخی داده است. مناقشه فلسطین و اسرائیل از مرزهای دو طرف فراتر رفته و به مناطق دیگر نیز کشیده شده است.

نماینده فلسطین تصریح کرد: عضویت کامل در سازمان ملل حقی است که ما باید با تصمیم بین المللی نه از طریق مذاکره به آن دست یابیم. هر کسی که مانع تصمیم‌گیری برای عضویت کامل فلسطین در سازمان ملل شود، به افزایش شانس صلح در منطقه ما کمک نمی‌کند.

وی تأکید کرد: مشغول شدن ما به پرونده عضویت کامل در سازمان ملل باعث نمی‌شود جنگ همه جانبه‌ای را که در غزه در حال وقوع است، فراموش کنیم. بخش بزرگی از نوار غزه غیرقابل سکونت شده است. در همین حال، حملات شهرک نشینان علیه شهروندان ما در کرانه باختری و قدس اشغالی در حال افزایش است.

نماینده تشکیلات خودگردان همچنین گفت: جامعه بین المللی نباید اجازه دهد هیچ طرفی خود را فراقانونی و مصون از مجازات فرض کند. مسؤولیت تجاوز به نوار غزه بر عهده کشورهایی است که اسرائیل را مسلح می‌کنند.

همچنین دبیرکل سازمان ملل متحد در سخنرانی در نشست شورای امنیت برای بررسی اعطای حق عضویت کامل به فلسطین در سازمان ملل گفت: خاورمیانه در لبه پرتگاه قرار دارد و تنها یک اشتباه لازم است تا به یک درگیری گسترده‌تر و ویرانگر تبدیل شود.

آنتونیو گوترش در این نشست که وزیران امور خارجه چند کشور از جمله ایران و اردن در آن حضور داشتند، افزود: زمان آن فرا رسیده است که به این چرخه خونین انتقام‌جویی پایان دهیم. پایان دادن به خصومت‌ها در غزه تنش‌های گسترده در خاورمیانه را خنثی می‌کند. عملیات نظامی اسرائیل در غزه که ۷ ماه است ادامه دارد، جهنمی شعله‌ور را بر جای گذاشته است.

وی ادامه داد: یونیسف از کشته شدن ۱۳۹۰۰ کودک فلسطینی در حملات هولناک و کورکورانه در نوار غزه خبر داده است. این در حالی است که محدودیت‌های ایجاد شده از سوی اسرائیل ارائه خدمات و کمک به نیازمندان در نوار غزه را پیچیده کرده است. اسرائیل اخیراً بیش از ۴۰ درصد از درخواست‌های سازمان ملل را برای ارسال کمک به نوار غزه رد کرده است. بیش از دو میلیون فلسطینی در نوار غزه در آستانه قحطی قرار دارند و هر گونه عملیات نظامی در رفح فاجعه انسانی را تشدید خواهد کرد.

کد خبر 6082217

دیگر خبرها

  • تکذیب تشکیل جلسه اضطراری شورای امنیت ملی
  • ارائه ۶ پیشنهاد جهت پایان وضعیت بحرانی غزه در شورای امنیت
  • تشکیل جلسه اضطراری شورای امنیت ملی کذب است
  • تشکیل جلسه فوری شورای عالی امنیت ملی ایران؟
  • شورای عالی امنیت ملی جلسه اضطراری تشکیل داد؟
  • توجیه آمریکا درباره جلوگیری از عضویت کامل فلسطین در سازمان ملل
  • نماینده روسیه: شرم بر آمریکا باد!
  • امیر عبداللهیان عازم نیویورک شد
  • رای شورای امنیت سازمان ملل تضمینی برای راه حل دو دولتی نیست
  • جدیدترین جزئیات دستمزد ۱۴۰۳ و حق مسکن کارگران ؛ سهم کارگر تقریبا هیچ !