Web Analytics Made Easy - Statcounter

 

خبرگزاری مهر: ریچارد برنان و چند نماینده از سازمان جهانی بهداشت بعد از ظهر یکشنبه در نشست خبری خود با اصحاب رسانه که در سالن اجتماعات معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی قم برگزار شد با اشاره به اقدامات و عملکرد مطلوب وزارت بهداشت و دانشگاه علوم پزشکی قم در مقابله با ویروس کرونا، بیان کرد: با توجه به استقرار یک هفته‌ای گروهی از سازمان جهانی بهداشت در ایران و با سفر اخیر ما به ایران از مراکز مهم درمانی و بهداشتی ایران و قم بازدید کردیم که من تحت تأثیر مدیریت خوب مسئولان قمی و مقامات ایرانی در زمینه مقابله با کرونا ویروس قرار گرفتم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: با توجه به فداکاری و تلاش‌های صورت گرفته دانشگاه علوم پزشکی قم و همه کادر درمانی در کنترل، درمان و همچنین آموزش مردم به نظر باید قمی‌ها به این تیم افتخار کنند؛ در بیمارستان‌ها خوب از بیماران مشکوک به کرونا و یا بیماران کرونایی مراقبت می‌شود، هم‌چنین در زمینه آموزش هم اقدامات رو به جلویی در قم صورت گرفته است.

سازمان جهانی بهداشت وارد بازی سیاسی نخواهد شد

رئیس هیئت اعزامی سازمان جهانی بهداشت در بخش دیگری از سخنان خود در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه آیا این سازمان رایزنی‌هایی برای برداشتن و یا کاهش تحریم‌های ظالمانه آمریکا در زمینه مقابله با ویروس کرونا انجام می‌دهد، گفت: ما قبل از شیوع این ویروس پولی که از ایران می‌گرفتیم را خرج هزینه‌های درمان و بهداشت شهروندان ایرانی می‌کردیم، تحریم یک تصمیم سیاسی است و ما سعی داریم وارد این بازی سیاسی نشویم.

برنان اظهار داشت: ما سعی می‌کنیم زمینه‌ای را ایجاد کنیم تا با راحت‌ترین شکل ممکن ملزومات بهداشتی و داروهای مورد نیاز در اختیار ایرانیان قرار گیرد و سعی داریم با ارتباط با نظام سلامت ایران در زمینه امور بهداشتی به کشور ایران و مردم آن کمک کنیم.

ترجیح امور اقتصادی یا امور مرتبط با سلامت در قرنطینه قم

مسئول فوریت‌های سلامت سازمان جهانی بهداشت در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به قرنطینه کردن استان قم به عنوان یکی از مناطق بحرانی کشور در زمینه کرونا ویروس، بیان کرد: ما هنوز در زمینه کرونا نیاز به جمع‌آوری اطلاعات بیشتری هستیم اما راهکارهای بهداشتی از جمله قرنطینه کردن را مد نظر قرار خواهیم داد و در زمینه قرنطینه کردن شهر قم این تصمیم به مسئولان محلی قم و مقامات ایرانی مربوط می‌شود.

بریان افزود: در این زمینه مشاوره‌هایی به مقامات ایرانی دادیم و الگوهایی هم برای قرنطینه کردن در اختیار آن‌ها قرار گرفته است ولی باید در این تصمیم به این نکته اهمیت داده شود که آیا مسائل اقتصادی بر سلامت شهروندان ارجحیت دارد؟ باید در قرنطینه کردن شهر قم مسائل امور اقتصادی و معیشتی و مسائل مرتبط به امور سلامت مدنظر باشد؛ سازمان جهانی بهداشت به نسبت خطر و میزان شیوع این بیماری اقدام به قرنطینه خواهد کرد.

ارسال ۷ تن اقلام بهداشتی و لباس‌های ویژه حفاظت

رئیس هیئت اعزامی سازمان جهانی بهداشت به ایران، با اشاره به مشکل تحریم و کمبود اقلام بهداشتی و غیره به کشور، بیان کرد: ما دوشنبه شب به ایران رسیدیم و به همراه خود ۷ تن انواع اقلام بهداشتی و ضدعفونی کننده و لباس‌ها حفاظتی برای بیماران آوردیم که تحویل وزارت بهداشت دادیم و اطمینان داشته باشید این کمک‌ها ادامه خواهد یافت.

وی ادامه داد: ما در سفر به ایران کیت‌های آزمایشی را هم به همراه داریم و با یک سری از سازندگان و تولید کنندگان جهانی در حال رایزنی هستیم، در نظر داریم تا جلوی محدودیت‌های واردات و صادرات را به کشور ایران گرفته شود.

ایران می‌تواند تا یک ماه آینده ویروس کرونا را کنترل کند

بریان اظهار داشت: طبق نظر دبیر کل سازمان جهانی بهداشت در ایران مبارزه با کرونا ویروس در مرحله ابتدایی و اولیه قرار دارد هرچند در زمینه مبارزه و مقابله اقدامات رو به جلو و مناسبی در ایران صورت گرفته شده است ولی به نظر می‌رسد ایران می‌تواند تا یک ماه دیگر این ویروس را کنترل کند.

وی افزود: طی هفته‌هایی که می‌گذرد ایران باید استراتژی و راهبردهای خود را تغییر و ارتقا دهد چرا که کشور چین هم در زمینه مقابله با این ویروس هر هفته راهبردهای خود را برای کنترل و مقابله تغییر داده است، لذا به همین دلیل در این زمینه موفقیت‌هایی را به دست آورده است؛ باید از رئیس جمهور تا یک فرد عادی خود را در زمینه مقابله با ویروس مسئول بدانند.

منبع: فردا

کلیدواژه: نماینده سازمان جهانی بهداشت ایران ویروس کرونا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.fardanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فردا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۱۸۷۳۸۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

درمان هپاتیت سی رایگان شد/ تخمین وجود ۲۰۰۰۰۰ بیمار در ایران

معاون بهداشت وزارت بهداشت با اعلام این که درمان هپاتیت سی در کشور رایگان شده است؛ از تخمین وجود ۲۰۰ هزار بیمار مبتلا به این ویروس در کشور خبر داد. - اخبار اجتماعی -

حسین فرشیدی در گفت‌وگو با خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم از برنامه وزارت بهداشت برای شناسایی و درمان موارد ابتلا به هپاتیت سی برای حذف این بیماری در کشور خبر داد و اظهار کرد: هپاتیت C نوعی بیماری ویروسی است که علت اصلی بیماری مزمن کبدی بوده و می‌تواند به سیروز، سرطان کبد و مرگ منجر شود.

تشخیص هپاتیت سی با پیگیری مراکز بهداشتی

وی افزود: تصمیم گرفتیم در سال جاری افراد مبتلا به هپاتیت سی را شناسایی کنیم و در همین راستا در مرحله اول مراقبان سلامت به امر پیگیری و شناسایی افراد پرخطر و پزشکان عمومی در مراکز بهداشتی به تشخیص این بیماری خواهند پرداخت.

فرشیدی ادامه داد: پس از انجام تست‌های تشخیصی در صورت ابتلای افراد به هپاتیت C، بیمار به بخش‌های درمانی ارجاع داده می‌شود. درمان بیماران هپاتیت سی به این روش نیز برای بیماران هزینه‌ای ندارد و رایگان شده است.

شناسایی 1094 مبتلا به هپاتیت A در کشور/ حدود نیمی از مبتلایان زن هستند

تخمین وجود 200 هزار بیمار مبتلا در ایران

معاون بهداشت وزارت بهداشت درباره آمار ابتلا به هپاتیت سی در کشور گفت: تخمین زده می‌شود که حدود 200 هزار نفر بیمار مبتلا به هپاتیت سی در کشور داشته باشیم.

درمان همه مبتلایان تا دو سال آینده

فرشیدی با بیان اینکه با استفاده از داروها، درمان این بیماری قطعی خواهد بود؛ ادامه داد: هدفگذاری کرده‌ایم که ظرف دو سال آینده همه افراد مبتلا را درمان کنیم و داروی درمان این بیماری نیز به میزان موردنیاز تأمین شده است.

مشروبات الکلی عامل ایجاد هپاتیت و سیروز کبدی/ اثر سوء الکل بر تمام ارگان‌های بدن

شایع‌‌ترین راه انتقال ویروس هپاتیت C

معاون بهداشت وزارت بهداشت درباره راه‌های انتقال ویروس هپاتیت سی بیان کرد: تزریق خون و فرآورده‌های خونی آلوده و رابطه جنسی از شایع‌ترین راه‌های انتقال این ویروس هستند.

انتهای پیام/.

دیگر خبرها

  • هشدار سازمان بهداشت جهانی در مورد اپیدمی جدید/ آیا ویروس جدید جای نگرانی دارد؟
  • افزایش ظرفیت پیش بیمارستانی سازمان اورژانس ایران با اهدای ۴۰ دستگاه دفیبریلاتور
  • افزایش ظرفیت‌های پیش بیمارستانی سازمان اورژانس ایران با اهدای ۴۰ دستگاه دفیبریلاتور
  • اهدای ۴۰ دستگاه شوک الکتریکی قلب به سازمان اورژانس ایران
  • موضع امت اسلامی زمینه‌ساز نظم عادلانه جهانی خواهد شد
  • افزایش ظرفیت‌های پیش بیمارستانی سازمان اورژانس ایران با اهدای 40 دستگاه دفیبریلاتور
  • آنفلوآنزا عامل یک بیماری همه‌گیر جدید در آینده!
  • هشدار متخصصان: آنفلوآنزا به احتمال زیاد در آینده نزدیک باعث ایجاد یک بیماری همه‌گیر جدید خواهد شد
  • درمان هپاتیت سی رایگان شد/ تخمین وجود ۲۰۰۰۰۰ بیمار در ایران
  • همه‌گیری بعدی احتمالا از ویروس آنفلوانزا ایجاد می‌شود