Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/گیلان عضو هیات رئیسه مجلس شورای اسلامی در خصوص تصمیم‌گیری جدی برای پزشکان غیرمتعهدی که شانه از زیر بار مسئولیت خالی کرده‌اند، گفت: با آن دسته از پزشکانی که به هردلیلی از کار کردن در کنار سایر سخت‌کوشان کادر درمانی خودداری می‌کنند و اقدام به تعطیلی مطب‌ها کرده‌اند، برخورد لازم صورت خواهد گرفت و همچنین پیگیر هستیم تا برای سخت‌کوشان و تلاشگرانی که در خط مقدم مبارزه با کرونا با جان و دل کار می‌کنند، بسته حمایتی و تشویقی در نظر گرفته شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اسدالله عباسی در گفت‌وگو با ایسنا، در خصوص جلسه امروز نمایندگان با وزیر بهداشت، اظهار کرد: پیرو درخواست کتبی مجمع نمایندگان گیلان از رئیس مجلس، وزیر بهداشت و رئیس کمیسیون بهداشت و درمان، مبنی بر شرایط اضطراری موجود در گیلان و تسریع بخشی اقدامات امروز جلسه‌ای در مجلس برگزار و مباحث مهمی مطرح شد که دکتر نمکی به عنوان رئیس ستاد ملی مقابله با کرونا قول مساعدت دادند.

عضو هیات رئیسه مجلس شورای اسلامی افزود: بخشی از این مباحث مطرح ‌شده در حوزه اختیارات سران قوا بود که مقرر شد دکتر لاریجانی رایزنی‌های لازم را با سران قوا پیرامون موضوعاتی نظیر تعطیلی ادارات، محدودیت مبادی ورودی و خروجی استان، تامین معیشت اقشار کم درآمد انجام دهد.

وی با تاکید بر اینکه آنچه که مهم است جدی گرفتن کروناویروس می‌باشد، گفت: متاسفانه بسیاری از هموطنان و حتی تعدادی از مسئولین این قضیه را جدی نگرفته‌اند که باعث فراگیری آن می‌شوند و تبعات و مشکلات جدی را به دنبال دارد.

عباسی گفت: ستاد ملی مبارزه با کرونا نیاز به یک ستاد پشتیبان در حوزه ارزی و ریالی داشت که بتواند پشتیبانی لازم را انجام دهد که در جلسه امروز مجلس مباحثی پیرامون این موضوع مطرح شد.

نماینده مردم رودسر و املش در مجلس تصریح کرد: با توجه به اینکه گیلان دومین استان از نظر فراگیری کروناویروس است نیازمند تصمیمات جدی‌تر در زمینه محدودیت ورود و خروج و همچنین کنترل مسافرت‌ها می‌باشد.

عضو هیات رئیسه مجلس شورای اسلامی در خصوص تصمیم‌گیری جدی برای پزشکان غیرمتعهدی که شانه از زیر بار مسئولیت خالی کرده‌اند، بیان کرد: با آن دسته از پزشکانی که به هردلیلی از کار کردن در کنار سایر سخت‌کوشان کادر درمانی خودداری می‌کنند و اقدام به تعطیلی مطب‌ها کرده‌اند، برخورد لازم صورت خواهد گرفت و همچنین درصدد هستیم تا برای سخت‌کوشان و تلاشگرانی که در خط مقدم مبارزه با کرونا با جان و دل کار می‌کنند، بسته حمایتی و تشویقی نظیر سختی کار، مباحث مالی و امتیازات ایثارگری در نظر گرفته شود و پیگیری‌های لازم در این خصوص انجام می‌گیرد.

وی در پاسخ به این سوال که در جلسه امروز مجلس موضوعی مبنی بر اعطای درجه «شهادت» به کادر درمانی که بر اثر ابتلا به کرونا فوت شدند، مطرح نشد؟ گفت: تصمیم‌گیری در این خصوص برای کادر درمانی که در حین انجام وظیفه فوت شده‌اند تحت اختیارات سران قواست، علاوه‌بر این اختصاص سهمیه ایثارگری به کادر درمانی مشغول به فعالیت هم از دیگر پیشنهاداتی که مطرح و پیگیری می‌شود.

عباسی با تاکید بر مشارکت سایر دستگاه‌های اجرایی در کمک به مقابله با کرونا، ادامه داد: مقابله با کرونا فقط به بر عهده وزارت بهداشت و درمان نیست و سایر وزارتخانه‌ها باید به کمک وزارت بهداشت بیایند، مثلا وزارت امور خارجه و سفرا باید فعال‌تر شوند تا در شرایط تحریم از کمک سایر کشورها نیز بهره‌مند شویم، تا جایی که می‌توانیم باید اقلام بهداشتی مورد نیاز را در کشور تولید کنیم و مواردی که نیاز به واردات داریم، اقدامات لازم را انجام دهیم.

نماینده مردم رودسر و املش در مجلس اضافه کرد: طی یکی دو روز آینده یکسری از اقلام بهداشتی و تجهیزات مورد نیاز بیمارستانی نظیر انواع ماسک، دستکش و مواد ضدعفونی کننده از مبادی مناطق آزاد وارد کشور می‌شود که به اولویت در اختیار گیلان و دیگر استان‌های درگیر قرار خواهد گرفت.

عضو هیات رئیسه مجلس شورای اسلامی بیان کرد: مورد دیگری که امروز مطرح شد، در خصوص علت تعطیلی مجلس بود که برخی از نمایندگان از این موضوع گله مند بودند که وزیر بهداشت اعلام کرد با توجه به مثبت به بودن تست کرونای تعدادی از نمایندگان، زمینه فراگیری و انتشار این ویروس در جامعه افزایش می‌یافت اقدام تعطیلی مجلس مانع رشد ویروس در اجتماع می‌شد.

وی ضمن قدردانی از مشارکت سپاه قدس در راه اندازی بیمارستان صحرایی در رشت، تصریح کرد: مقرر شد نیروی انسانی، ابزار و تجهیزات مورد نیاز این بیمارستان صحرایی توسط وزارت بهداشت تامین شود، در شرایط عادی بیمارستان‌های ما از کادر درمانی لازم برخوردار نبودند چه برسد به حال حاضر که چنین اتفاقی پیش آمد؛ در این راستا دکتر نمکی قول دادند که بخشی از محموله‌های وارداتی طی روزهای آینده، را به استان گیلان منتقل کنند.

عباسی در خصوص محدودیت مبادی ورودی و خروجی و همچنین ممنوعیت تردد در شهر گفت: شورای تامین استان باید در این خصوص سریعا تصمیم‌گیری کند، باید ورودی شهرهای داخل استان نیز محدود شود. علاوه بر این معیشت اغلب مردم گیلان متکی بر کشاورزی و دامداری است و این عزیزان برای گذران زندگی باید محصولات خود را در بازارها عرضه کنند که با وجود تعطیلی بازارهای هفتگی با چالش‌هایی مواجه می‌شوند که نیازمند تدابیر ویژه‌ای است که بخشی از این امور توسط دکتر لاریجانی و بخشی هم توسط دکتر نمکی پیگیر خواهند شد.

نماینده مردم رودسر و املش در مجلس گفت: با توجه به شرایط استان، ما گیلان را استان خاص در جهت مقابله با کرونا معرفی کردیم و مقرر شد رئیس محترم مجلس به زودی حضوری یا تلفنی مباحث استان را  با سران قوا مطرح کنند تا در اسرع وقت تصمیمات لازم اتخاذ شود.

عضو هیات رئیسه مجلس با بیان اینکه کنترل ویروس کرونا نیازمند همت جمعی و همکاری همه جانبه مردم و مسئولین است، بیان کرد: باید از ظرفیت‌های جمعیت هلال احمر کشور، آستان قدس رضوی، ستاد اجرای فرمان حضرت امام(ره) برای حل مشکلات مردم بیش از پیش بهره‌مند شویم، خیلی از مردم کارگر، مستمری بگیر و کشاورز هستند و از نظر معیشتی با مشکل مواجه شدند و مانده‌اند که چگونه هزینه‌های زندگی را تامین کنند، بنظر می‌رسد استاندار باید با برگزاری جلساتی راه حلی را برای این موضوع ارائه کنند.

وی در پاسخ به این سوال که صحت دارد که بخشی از ویروس کرونا در گیلان کاملا با ویروس ووهان چین متفاوت است؟ گفت: وزیر بهداشت معتقد است این همان ویروس منتشره در ووهان چین است، اما آنچه که مهم است الان با ویروسی مواجه هستیم که کشنده و غافلگیر کننده است و همه باید مراقبت‌های لازم را داشته باشند و توصیه‌های ستاد ملی مقابله با کرونا را جدی بگیرند، خصوصا در استان گیلان که از شرایط ویژه و اضطراری برخوردار است باید به صورت ویژه توصیه‌های مربوطه اجرا شوند.

عباسی با بیان اینکه تامین تجهیزات حفاظت فیزیکی کادر درمانی بیمارستان‌ها بسیار مهم است، گفت: باید تجهیزات لازم در اختیار کادر درمانی قرار گیرد و همچنین چاره‌ای برای نیروی انسانی در برخی شهرستان‌های استان که فاقد حتی یک پزشک هستند، اندیشیده شود. ریشه کنی این ویروس نیازمند همکاری جدی عموم مردم است چون کوچکترین غفلت و بی توجهی در ارتباط با ویروس کرونا عواقب جبران ناپذیری را در پی خواهد داشت.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اجتماعی ویروس کرونا عضو هیات رئیسه مجلس شورای اسلامی مقابله با کرونا وزیر بهداشت کادر درمانی تصمیم گیری سخت کوشان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۲۰۲۶۷۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چراتعطیلی پنجشنبه‌ها بهتر از ‌شنبه‌هاست؟

به گزارش همشهری آنلاین، سیدمحمد حسینی؛ معاون پارلمانی رئیس‌جمهور در روزنامه همشهری نوشت، ‌اواخر سال گذشته دولت سیزدهم در لایحه‌ای به مجلس شورای اسلامی پیشنهاد داد تا ۲روز در هفته به‌طور کامل تعطیل اعلام شود؛ چراکه برای مثال، هم‌اکنون در تهران پنجشنبه‌ها تعطیل است اما در شهرستان‌ها اینگونه نیست. به همین ترتیب، بخش‌های آموزشی برخی وزارتخانه‌ها مثل بهداشت و آموزش‌وپرورش در روزهای پنجشنبه‌ تعطیل هستند اما وزارتخانه‌ها و بخش‌های دیگر اینگونه نیستند. لذا نیاز است تا یکنواختی در بحث تعطیلات در کشور به‌وجود ‌آید. یکی از روزهای تعطیل جمعه‌هاست اما در مورد روز تعطیل دیگر، دولت پیشنهاد داد خودش یک روز را مشخص کند. با این حال، نمایندگان مجلس شورای اسلامی اعلام کردند که روز دوم را خودشان مشخص خواهند کرد. درنهایت در اسفندماه سال۱۴۰۲ نمایندگان مجلس با کلیات لایحه کاهش ساعات کاری و افزایش تعطیلات موافقت کردند.
طبق مصوبه جدید مجلس، ساعات کار کارمندان دستگاه‌های اجرایی ۴۰ساعت در هفته است و تلفیق و تنظیم ساعات کار ادارات به پیشنهاد سازمان اداری و استخدامی کشور و تصویب هیأت وزیران تعیین می‌شود. تغییر ساعت کار کارمندان با رعایت ساعت مذکور و در چارچوب دستورالعمل‌های پیشنهادی سازمان اداری و استخدامی کشور که به تصویب هیأت وزیران می‌رسد نیز برعهده دستگاه ذیربط است. میزان ساعات تدریس معلمان و اعضای هیأت علمی از ساعات موظف در طرح‌های طبقه‌بندی مشاغل ذیربط تعیین خواهد شد. همچنین طبق این مصوبه کارمندان می‌توانند با موافقت دستگاه اجرایی ساعت کاری خود را تا یک‌چهارم کار روزانه - حداکثر ۱۰ ساعت - تقلیل دهند. میزان حقوق و مزایا و نحوه محاسبه سوابق خدمتی این قبیل کارمندان نیز متناسب با ساعت کار آنان تعیین خواهد شد.
ابتدا در کمیسیون اجتماعی مجلس، روز شنبه برای تعطیلی پیشنهاد می‌شد اما در نهایت، نمایندگان به این جمع‌بندی رسیدند که پنجشنبه‌ها به‌طور کامل تعطیل شود؛ چراکه هم مطابق عرف کشور ماست و هم‌اکنون نیز عملا پنجشنبه‌ها نیمه‌تعطیل است و از سوی دیگر روز شنبه یک روز جدی کاری برای ایرانیان به‌حساب می‌آید.
از طرفی، هم‌اکنون عصر ارتباطات است و اقتصاد جهانی به‌صورت دیجیتال درحال اداره‌شدن است. به این مفهوم که برای ارتباط با بازار دیگر کشورها حتما نیاز نیست مردم به ادارات و سازمان‌ها مراجعه کنند، بلکه در هرجایی و در هر زمانی می‌توانند با دیگر کشورها ارتباط برقرار کنند.
افزون بر این، اجباری بر تعطیلی همه ادارات و سازمان‌ها در پنجشنبه نیست، بلکه ادارات و سازمان‌های خصوصی که فکر می‌کنند نیاز به ساعات و روزهای کاری بیشتر دارند، می‌توانند در روزهای تعطیل نیز سرکار بروند. هم‌اکنون نیز در وزارت خارجه ایران بعضی از کارمندان در روزهای جمعه ‌سر کار حاضر می‌شوند. بنابراین تعطیلی پنجشنبه‌ها برای مردمان عادی در بازارها و مشاغل آزاد محدودیت آنچنانی ایجاد نخواهد کرد.
این در حالی است که درحال حاضر، به‌دلیل اختلافات زمانی شب و روز، مردم همه کشورهای جهان در یک ساعت مشخص سر کار نمی‌روند و مشاهده می‌کنیم این موضوع خللی به کسب‌وکارهای جهانی نیز وارد نمی‌کند. در نهایت باید گفت دولت سیزدهم در تعیین روز تعطیل تابع تصمیم مجلس شورای اسلامی خواهد بود.

کد خبر 846573 منبع: روزنامه همشهری برچسب‌ها تعطیلات سید محمد حسینی خبر ویژه نماینده مجلس تقویم مجلس شورای اسلامی

دیگر خبرها

  • کمک یک میلیارد ریالی خیّر سلامت به بیمارستان شهید بهشتی سبزوار
  • اجرای طرح نور در مراکز درمانی کهگیلویه و بویراحمد
  • چراتعطیلی پنجشنبه‌ها بهتر از ‌شنبه‌هاست؟
  • ایثارگری‌های جبهه مقاومت ‌برای نسل جدید بازگو شود
  • لزوم بهره گیری از ظرفیت هنر دراجرای کنگره ۸۰۰۰ شهید گیلان
  • لزوم استفاده از ظرفیت هنر در برگزاری کنگره ۸۰۰۰ شهید گیلان
  • اداره کل آموزش و پرورش گیلان برای تبیین افکار عمومی پاسخ داد
  • ارائه خدمات درمانی رایگان به مناطق نیمه برخوردار لرستان
  • طرح مولدسازی برای دستگاه های اجرایی گیلان لازم الاجراست
  • بیمارستان ۴۰۰ تختخوابی رشت تا پایان امسال تجهیز می‌شود