Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «شبستان»
2024-04-25@12:05:30 GMT

املاک کارخانه ماشین‌سازی فروش نخواهند رفت

تاریخ انتشار: ۲۰ اسفند ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۷۲۰۴۶۶۳

املاک کارخانه ماشین‌سازی فروش نخواهند رفت

فرج زاده گفت: املاک این مجموعه از مزیت‌های شرکت محسوب می‌شود، ولی سهامداران باید در مورد آن تصمیم گیری‌کنند و ما نیز به عنوان مدیرعامل، پیشنهادات و طرح‌هایی به غیر از فروش ارائه کرده‌ایم.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان در تبریز، «ناصر فرج زاده» در نشست خبری با رسانه ها به تشریح آخرین وضعیت کارخانه ماشین سازی تبریز پرداخت و اظهار داشت: گروه ماشین سازی تبریز از حدود ۱۴ سال قبل با بحران های مختلفی از جمله واگذاری غیراصولی و غیر کاشناسی به بخش خصوصی مواجه بوده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیرعامل ماشین‌سازی تبریز با تأکید بر این‌که حاکمیت باید از ماشین سازی تبریز به عنوان مادر صنایع ایران دفاع و حمایت کند، خاطرنشان کرد: اگر مجموعه ماشین سازی از سوی مسؤولان و مجمع نمایندگان مورد حمایت کافی قرار گیرد، به طور قطع دوباره به روزهای اوج و طلایی گذشته باز خواهد گشت.

وی ادامه داد: بنده هدفی نیز راه اندازی و احیای دوباره ماشین سازی تبریز ندارم، اما تا آنجایی که اطلاع دارم هنوز تصمیم قطعی در خصوص واگذاری ماشین سازی صورت نگرفته است، اگر تصمیمات اتخاذ شده اخیر نیز اجرایی شود، اتفاق خاصی رخ نخواهد داد، بلکه مجموعه ماشین سازی از وزارت کار، رفاه و تعاون به وزارت صمت منتقل خواهد شد و مانند گذشته به همان اهداف مشخص خود ادامه می‌دهد.

فرخ زاده با اشاره به املاک ماشین‌سازی، گفت: املاک این مجموعه از مزیت‌های شرکت محسوب می‌شود، ولی سهامداران باید در مورد آن تصمیم گیری‌کنند و ما نیز به عنوان مدیرعامل، پیشنهادات و طرح‌هایی به غیر از فروش ارائه کرده‌ایم.

وی با بیان این‌که ۷۵۰ نفر در مجموعه‌ی ماشین سازی تبریز مشغول به کار هستند، گفت: زمانی این کارخانه دارای ۴ هزار نفر کارگر بود که اگر مجموعه‌ی ماشین سازی حمایت شود، علاوه‌ بر اشتغال زایی برای نیروهای فعلی، دارای ظرفیت زیاد برای جذب نیروهای جدید نیز است.

مدیرعامل ماشین‌سازی تبریز ادامه داد: کارخانه‌ ماشین سازی دارای ۴۶۰ هزار متر مربع فضای فیزیکی و در دو حوزه‌ی تولید قطعات خودرو و قطعات موتورهای هیبریدی با دانش، توان و تخصص کافی فعال است.

فرج زاده در ادامه با اشاره به قرارداد جدید با طرف سوری گفت: قرارداد منعقده میان این گروه صنعتی با کشور سوریه برای صادرات ۳۰ میلیون دلار ماشین‌آلات است و عملیاتی شدن آن در انتظار گشایش خط اعتباری یک میلیارد دلاری میان تهران و دمشق می باشد.

وی با بیان این‌که میزان تولیدات گروه ماشین سازی طی هشت ماه اخیر نسبت به مدت زمان مشابه سال گذشته، ۶۰ درصد افزایش یافته است، گفت: در این مدت میزان فروش در این مجموعه ۲۸۰ درصد افزایش یافته است.

پایان پیام/699

منبع: شبستان

کلیدواژه: ماشین سازی تبریز املاک ماشین سازی تبریز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۲۰۴۶۶۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیش‌فروش محصول جدید سایپا بدون تعیین قیمت کارخانه

فرارو- پیش‌فروش سهند سایپا در سال جدید بدون تعیین قیمت نهایی کارخانه استارت خورد.

به گزارش فرارو؛ طرح جایگزینی محصولات سایپا اردیبهشت امسال درحالی آغاز شد که چشم‌انتظاران ساینا S برای صاحب خودرو شدن، راهی جز انتخاب سهند S ندارند. سهند S سایپا که ذاتا فیس‌لیفتی از خود سایناست، مثل اغلب مدل‌های تولیدی سایپا در سال‌های اخیر با پیشرانه X۲۰۰ و موتور ۱.۵ لیتری راهی بازار می‌شود و طبق قرائن‌وشواهد باید منتظر عددی نزدیک ۴۵۰ میلیون به‌عنوان قیمت تمام شده آن در کارخانه باشیم.

سهند S؛ مشخصات فنی

سهند جزو محصولات جدید سایپاست و حالا قرار است بعد از اطلس که فیس‌لیف کوییک به‌حساب می‌آمد، روانه بازار شود. سهند سایپا البته خودش از نظر شکل و قیافه تداعی‌کننده سایناست و خیلی‌ها محصول جدید سایپا را حاصل بازنگری و تغییر چهره همان ساینا می‌دانند.

سهند S مثل اغلب مدل‌های تولیدی سایپا در سال‌های اخیر، برمبنای پلتفرم قدیمی X۲۰۰ طراحی شده است. یعنی همان پلتفرمی که از آن در طراحی تیبا، کوییک، ساینا و ... وجود داشته.

سهند S بدون هیچ تغییر چشمگیری در بخش فنی به سبد محصولات سایپا اضافه می‌شود. پیشرانه ۱.۵ لیتری تنفس طبیعی M۱۵GSI تفاوت آنچنانی با پیشرانه ساینا S ندارد و حداکثر قدرت و نهایت گشتاور خروجی موتور به‌ترتیب از اعداد ۹۰ و ۱۳۷ فراتر نمی‌رود.

سهند S که تیپ پایه این خانواده است، نیروی تولید موتور را به کمک جعبه‌دنده پنج سرعته به چرخ‌ها منتقل می‌کند و در فهرست امکانات رفاهی آن، چیز‌هایی مثل فرمان هیدرولیک، چراغ روشنایی روز، سنسور نور، سنسور پارک عقب، رینگ فولادی، سامانه کنترل پایداری الکتریکی، سامانه کنترل شروع حرکت در سربالایی، سنسور پایش فشار باد تایرها، تهویه الکتریکی دستی، تریم داخلی پارچه ای، دو کیسه هوا و… به‌چشم می‌خورد.

پیش‌فروش سهند بدون تعیین قیمت کارخانه

سهند سایپا برای دومین مرتبه در ماه‌های گذشته بدون تعیین قیمت نهایی در کارخانه پیش‌فروش می‌شود. بار اول نیمه اسفند پارسال پیش‌فروش سهند S کلید خورد و حالا برای دومین مرتبه در ماه‌های اخیر آماده عرضه محصول جدید سایپا می‌شویم.

سهند S با این وجود در هر دو مرحله بدون تعیین قیمت نهایی کارخانه در دسترس متقاضیان سامانه یکپارچه قرار می‌گیرد و متقاضیان آن باید رقمی را به‌عنوان قیمت علی‌الحساب به حساب سایپا واریز کنند.

قیمت سهند S در طرح پیش‌فروش سایپا به‌شکل علی‌الحساب ۲۳۱ میلیون تومان درنظر گرفته شده که همین عدد به‌معنی افزایش هفت قیمت علی‌الحساب سهند در طرح پیش‌فروش سایپاست. چون متقاضیانی که نیمه اسفند پارسال برای خرید سهند اقدام کردند، متحمل هزینه ۲۲۴ میلیون تومانی شدند.

پیش‌فروش سهند سایپا البته فقط مختص متقاضیانی است که قبلا در سامانه یکپارچه فرصت خرید ساینا S تیپ DA را داشتند، اما الان تنها گزینه پیش‌روی سایپا برای این دسته از متقاضیان، فقط سهند s است. با همه این حرف‌ها می‌شود از جدول محصولات حاضر در طرح پیش‌فروش سایپا به قیمت تقریبی سهند S در کارخانه پی ببریم.

قیمت سهند S در کارخانه به ۴۵۰ میلیون می‌رسد

قیمت سهند S در کارخانه، احتمالا چیزی نزدیک ۴۵۰ میلیون تومان تعیین می‌شود.

پیش‌فروش محصولات سایپا در اولین روز‌های اردیبهشت امسال درحالی آغاز شده که تقریبا چیزی نزدیک نیمی از قیمت تمام‌شده آنها، تحت‌عنوان قیمت علی‌الحساب از متقاضیان دریافت می‌شود.

اطلس G یکی از همین مدل‌هاست و اتفاقا مثل سهند، جزو محصولات جدید نارنجی‌پوشان محسوب می‌شود. قیت اطلس G در کارخانه به‌شکل قطعی حول‌وحوش ۴۰۰ میلیون تومان است، اما در قالب طرح پیش‌فروش اردیبهشت سایپا، متقاضیان باید در همان مرحله اول ۲۰۲ میلیون تومان به‌عنوان مبلغ علی‌الحساب واریز کنند.

کوییک GX نیز که در کارخانه یکی از ارزان‌ترین گزینه‌هاست و نزدیک ۳۵۹ میلیون ارزش دارد، با قیمت ۱۸۴ میلیون تومان به‌شکل علی‌الحساب فروخته می‌شود.

قیمت سهند S در کارخانه احتمالا طبق همین فرمول حدود ۴۵۰ میلیون خواهد بود، اما فعلا رقم درخواستی سایپا از خریداران سهند S دقیقا ۲۳۱ میلیون تومان تعیین شده است. بدنیست بدایند موعد تحویل سهند S در طرح فروش اردیبهشت امسال، بین مهر تا هفته چهارم اسفند خواهد بود.

دیگر خبرها

  • اعتبار ۴۰ میلیارد تومانی برای احیای مقبرةالشعرای تبریز
  • اعتبار ۴۰ میلیارد تومانی برای احیای مقبره‌الشعرای تبریز
  • افزایش فضای کارخانه نوآوری درخشان یزد
  • پیش‌فروش محصول جدید سایپا بدون تعیین قیمت کارخانه
  • دیوارهای کارخانه نوآوری درخشان یزد برداشته شود
  • دیوار‌های کارخانه نوآوری درخشان برداشته شود
  • شهرداری‌ها خط اول خدمت به مردم هستند
  • ناوگان خدمات شهری شبستر به ماشین آلات جدید تجهیز شد
  • بازگشت کارگران «فروآلیاژ» ازنا به کار
  • آیین رونمایی از ماشین آلات جدید شهرداری شبستر با ارزش ۲۰ میلیارد تومان