Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایران اکونومیست»
2024-04-25@14:28:38 GMT

افت فشار خون ربطی به بیماری کرونا دارد؟

تاریخ انتشار: ۲۰ اسفند ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۷۲۰۸۱۴۲

افت فشار خون ربطی به بیماری کرونا دارد؟

ایران اکونومیست-یک فوق تخصص بیماری‌های عفونی درباره ارتباط افت فشار خون با بیماری کرونا توضیحاتی داد.

هاشمیان فوق تخصص بیماری‌های عفونی در پاسخ به این سوال آیا افت فشار خون، گرفتگی صدا و بی حالی همراه با تب در فرد سالمند علامت کروناست؟ اظهار کرد: افت فشار هیچ ربطی به بیماری کرونا ندارد .

او ادامه داد: بی حالی شدید به تنهایی علامت این عارضه محسوب نمی‌شود، اما اگر افراد دچار تنگی نفس یا تب شدید باشند این مشکوک به بیماری بوده و باید به مراکز از پیش تعیین شده وزارت بهداشت جهت انجام تست مراجعه کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


چه کسانی دچار افت فشارخون وضعیتی می شوند؟

افت فشارخون می تواند به دلایل مختلفی مانند کم آبی بدن، کمبود مواد غذایی، زمان طولانی در گرما بودن و یا خستگی بیش از حد رخ دهد، همچنین می تواند تحت تاثیر عواملی مانند ژنتیک، روند پیری، دارو، رژیم غذایی، عوامل روانی و محرک های حاد مانند عفونت و آلرژی قرار گیرد.

افت فشارخون وضعیتی، اغلب در افرادی که در حال مصرف دارو برای کنترل فشار خون بالا هستند، رخ می دهد. سالمندان به ویژه کسانی که فشار خون بالا یا اختلال عملکرد سیستم عصبی خودکار دارند، بیشتر تحت تاثیر افت فشارخون وضعیتی هستند.

افت فشار خون پس از صرف غذا نیز، از علت های شایع سرگیجه است که می تواند به دلیل تجمع خون در رگ های معده و روده باشد.

داروهایی مانند نیترات، داروهای درمان بیماری پارکینسون، داروهای ضد روان پریشی، دارو های ضد اضطراب، آرام‌بخش ها، خواب‌آورها و داروهای ضدافسردگی سه حلقه ای، دو دسته عمده داروهایی هستند که منجر به افت فشار خون می شوند.

کم شدن آب بدن و از دست دادن الکترولیت ها که ممکن است به دلیل اسهال، استفراغ، از دست دادن بیش از حد خون در دوران قاعدگی و یا در شرایط دیگر برای فرد ایجاد شده باشد از دیگر دلایل افت فشار خون است.
بیماری ها و آزمایش های مرتبط با افت فشارخون

اختلالات سیستم اعصاب مرکزی، مشکلات عصبی مانند نوروپاتی محیطی و یا نوروپاتی خودکار، بیماری های ناشی از تغذیه نامناسب، اختلالات قلبی و عروقی و اعتیاد به نوشیدن الکل؛ از علت های شایع پاتولوژیک و افت فشارخون وضعیتی است.

آزمایش هایی مانند الکتروکاردیوگرام یا (ECG) برای چک ضربان قلب، اکوکاردیوگرام، آزمایش خون برای چک کردن کم خونی یا سطح قند خون و همچنین تست ورزش یا تست الکتروفیزیولوژی، از جمله آزمایش هایی است که برای تشخیص افت فشارخون وضعیتی انجام می شود.

باشگاه خبرنگاران جوان

برچسب ها: بیماری کرونا

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: بیماری کرونا بیماری کرونا افت فشار خون بیماری ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۲۰۸۱۴۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جذب و به کارگیری پرستاران دوران کرونا

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، عباس عبادی گفت: ۲۱ هزار نفر از پرستاران که بخش عمده آنها در دوران کرونا نیرو‌های طرحی بودند، استخدام شده اند و در حال حاضر جذب پرستاران در مراکز درمانی در اولویت وزارت بهداشت است .

 


وی با بیان اینکه تعداد محدودی از پرستارانی که در مناطقی که مجوز استخدام در آنها وجود ندارد، برای جذب باقی مانده‌اند ، افزود: در حال حاضر، ۲۰۹ هزار کادر درمان اعم از پرستار، اتاق عمل، هوشبری، بهیار و کمک پرستار در مراکز درمانی وزارت بهداشت، بخش خصوصی، تأمین اجتماعی و نیرو‌های مسلح مشغول خدمت هستند.
معاون پرستاری وزارت بهداشت همچنین از تدوین لایحه مادی و معنوی پرستاران خبر داد و گفت: این لایحه دارای ۳۱ ماده است که یک ماده آن به جذب پرستارانی که بحران‌هایی مانند کرونا، در خدمت نظام سلامت هستند، اختصاص دارد و امیدواریم با تصویب آن در مجلس بتوان اقدامات موثرتری برای این قشر زحمتکش برداریم.
عبادی با بیان اینکه کمبود نیروی پرستاری یکی از چالش‌های جهانی است، افزود: با افزایش پذیرش دانشجویان پرستاری در دانشگاه‌ها و تسهیلاتی که برای استخدام و تبدیل وضعیت آنها در حال انجام است، چنانچه قانونگذار از این بابت به نظام سلامت کمک کند، امیدوار خواهیم بود تا چند سال آتی مشکل کمبود پرستار در کشور کاهش یابد.

دیگر خبرها

  • «مه مغزی» عارضه جدید کرونا
  • جذب و به کارگیری پرستاران دوران کرونا
  • فیلمی بامزه از متهم اصلی کرونا!
  • طولانی‌ترین عفونت کرونا که ۶۱۳ روز طول کشید، بیش از ۵۰ جهش ایجاد کرد
  • شایع‌ترین اختلالات روانی کرونا و آمار آن
  • خواص دارچین شگفت‌انگیز است؛ پیشگیری از خونریزی تا کاهش فشار خون
  • برپایی ایستگاه سلامت در شهرک سلامت دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه
  • وضعیت شیوع بیماری‌های اورولوژی/ فشارخون و دیابت دو عامل نارسایی کلیه
  • حجاج این ۲ توصیه پزشکی را جدی بگیرند
  • ۲ توصیه مهم پزشکی به زائران خانه خدا | بخش عمده‌ سرماخوردگی‌ها کروناست | شیوع یک سویه بسیار واگیر کرونا