Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایلنا به نقل از وزارت جهاد کشاورزی، علی‌‌اشرف منصوری از پرداخت تسهیلات ۸ هزار و ۳۰۰ میلیارد ریالی برای توسعه شهرک‌های کشاورزی از ابتدای سال جاری تاکنون، خبر داد و گفت: این تسهیلات برای ساخت شهرک های کشاورزی اعم گلخانه‌ای، شیلات و آبزیان و دام و طیور پرداخت شده و سهم موثری در کاهش اثرات تحریم ها داشته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: پرداخت تسهیلات ۱۵۰ پرونده در بانک‌های عامل با اعتباری بالغ بر ۲۰ هزار میلیارد ریال نیز در دست اقدام است.

منصوری گفت: شرکت شهرک های کشاورزی در راستای تامین امنیت غذایی، رونق تولید، ایجاد اشتغال پایدار، بهره‌وری از منابع آب و خاک، توسعه صادرات و ارزآوری با بهره گیری از منابع و امکانات کشور و جذب سرمایه های بخش کشاورزی تلاش می کند.

وی با اشاره به اینکه بیشترین واگذاری شهرک‌های گلخانه‌ای مربوط به ۲ سال اخیر بوده است، یادآور شد: از ابتدای اجرای طرح توسعه شهرک‌های کشاورزی تاکنون، ۷ هزار هکتار از شهرک‌های کشاورزی به متقاضیان واگذار شده است.

منصوری تعداد مجوزهای صادرشده برای شهرکت های دولتی و خصوصی را ۵۶۸ فقره اعلام کرد و ادامه داد: مستندسازی املاک نیز ۱۸۱ مورد انجام شده است.

وی به ساخت ۸۷ شهرک کشاورزی در کشور اشاره کرد و ادامه داد: این شهرک‌ها در سطحی بالغ بر ۱۵۰۰ هکتار در حال اجرا است که تاکنون ۴۶۰ هکتار از این شهرک‌ها با تولیدی بالغ بر ۸۰ هزار تن به بهره ‌برداری رسیده است.

مدیرعامل شرکت شهرک‌های کشاورزی خاطرنشان کرد: ارزش ریالی تولیدات شهرک‌های کشاورزی در سال جاری ۴ هزار میلیارد ریال بوده است.

وی از موانع توسعه شهرک های کشاورزی را برخی مشکلات اجرایی از جمله تسهیلات بانکی، کمبود اعتبار جهت تکمیل زیرساخت ها عنوان کرد و گفت: برای تحقق کامل اهداف تعیین شده و دستیابی به برنامه‌های مصوب، نیازمند حمایت و همراهی مسئولین، سازمان های جهاد کشاورزی استان‌ها و دستگاه‌های ذیربط هستیم.

منصوری شهرک گلخانه ای مغان استان اردبیل با سطح ۱۶۰۰ هکتار را از شهرک‌های موفق در حال اجرا عنوان کرد و ادامه داد: تاکنون ۵۵۰ هکتار این شهرک واگذار شده و ۱۶۰ هکتار آن نیز در حال احداث سازه است و پیش بینی می‌شود که با بهره‌برداری کامل از این شهرک، سالانه ۴۵۰ هزار تن سبزی و صیفی تولید و ۱۶ هزار نفر اشتغال‌زایی شود.

مدیرعامل شرکت شهرک‌های کشاورزی در ادامه با اشاره به شهرک‌ شیلاتی استان هرمزگان با سطح ۱۹ هزار هکتار که ۱۴۰۰ هکتار آن در حال اجرای زیرساخت است، تصریح کرد: با بهره‌برداری کامل از این شهرک، تولید ۵۵ هزار تن محصولات شیلاتی با ظرفیت اشتغال‌زایی ۱۲ هزار نفر برای این شهرک شیلاتی پیش‌بینی‌شده است.

به گفته منصوری در شهرک شیلاتی ۲۶۰۰ هکتاری رود شور استان بوشهر که در سطح ۲۳۰۰ هکتار زیرساخت آن انجام‌ شده، تولید ۱۶ هزار تن و اشتغال‌زایی ۲۵۰۰ نفر پیش‌بینی‌شده است.

وی با اشاره به شهرک گلخانه‌ای ۱۹۰ هکتاری حصار گلی در استان تهران، گفت: ساخت سازه و بهره‌برداری ۵۴ هکتار از این شهرک انجام و تولید ۲۲ هزار تن سبزی و صیفی و ۷ میلیون گل شاخه بریده در سال با ظرفیت اشتغال‌زایی ۱۹۰۰ نفر برای این شهرک پیش‌بینی‌شده است.

منبع: ایلنا

کلیدواژه: تامین امنیت کشاورزی مشکلات وزارت جهاد کشاورزی تحریم ها توسعه شهرک های کشاورزی اشتغال زایی گلخانه ای پیش بینی هزار تن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۲۱۱۲۸۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ایجاد ۳۰ هکتار شهرک فناوری در خراسان شمالی

رییس پارک علم و فناوری خراسان شمالی از توافق با شهرک‌های صنعتی استان به منظور ایجاد شهرک فناوری با ۳۰ هکتار وسعت خبر داد.

به گزارش خبرنگار گروه استان‌ها خبرگزاری دانشجو، علی قربانی امروز چهار شنبه در حاشیه کلنگ زنی پروژه انتقال آب به پارک علم و فناوری خراسان شمالی، پارک علم و فناوری را حلقه‌ی واسط میان مردم و دولت خواند و از توافق با شهرک‌های صنعتی استان برای ایجاد شهرک فناوری در ضلع شمالی پارک به وسعت ۳۰ هکتار خبر داد.

وی پارک علم و فناوری خراسان شمالی را دبیر خانه‌ی کشوری صنایع خلاق و دبیرخانه‌ی ستاد توسعه اقتصاد دانش بنیان استان توصیف کرد و گفت: برای تسریع در انجام امور، بوروکراسی اداری در پارک و واحد‌های زیر مجموعه عملا وجود ندارد.

رئیس پارک علم و فناوری خراسان شمالی گفت: رتبه پارک استان که در سال گذشته ۲۶ کشوری بود، امسال با ۱۳ رتبه ارتقا به ۱۳ کشوری رسیده است.

قربانی از رفع موانع ضابطه‌ای شهرداری در خصوص استقرار شرکت‌های فناوری در پارک علم و فناوری نیز خبر داد.

دیگر خبرها

  • افزایش 6500 میلیارد ریالی قراردادهاي فافق
  • بسترسازی برای پرداخت کلیه تسهیلات خرد بانک توسعه تعاون از طریق تی تی پلاس
  • ایجاد ۳۰ هکتار شهرک فناوری در خراسان شمالی
  • چتر حمایتی بانک کشاورزی بر سر کشاورزان کردستانی + فیلم
  • هدفگذاری ۲ میلیون هکتار کشت فراسرزمینی در برنامه هفتم توسعه
  • حمایت‌های بیشتر معاونت توسعه روستایی مناطق محروم نهاد ریاست جمهوری از حوزه روستایی
  • هزینه ۱۳ میلیارد ریالی درمان بیمه شدگان کرمانشاهی طی سال گذشته
  • توسعه سیستم‌های مخابراتی کردستان با سرمایه‌گذاری ۹۱ میلیارد ریالی
  • بازگشت ۴ هزار واحد تولیدی به چرخه صنعت
  • معرفی 14 میلیارد تسهیلات توسعه باغ در ساری