Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- حقوق شهروندی از مهمترین سرفصل‌های حقوق در جامعه ما محسوب می‌شود. اهتمام ریاست قوه قضاییه به این موضوع، بخش وکیل‌آنلاین را بر آن داشت تا سرفصل "حقوق شهروندی در ایران اسلامی" را فعال نموده و به تشریح این حقوق برای مخاطبان بپردازد. تاریخ انتشار: 16:10 - 20 اسفند 1398 - کد خبر: ۶۰۴۷۱۶

به گزارش خبرگزاری میزان مصون سازی و افزایش توان بازدارندگی کشور در برابر تهدیدات حوزه سلامت، بویژه شیوع بیماریهای همه‌گیر، موضوعی است که از دیرباز با سلامت همگانی در جوامع انسانی مرتبط بوده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

تاریخ جهان و نیز تاریخ معاصر ایران خاطرات تلخی از شیوع بیماریهای همه‌گیر در حافظه خود دارد که به دلیل فقدان نظام مصون سازی، تلفات جانی بسیار سنگینی را برجای گذارده است. ازجمله این بیماریهای همه‌گیر شیوع وبا در کشور ما بوده که تنها در یک مورد آن درسال ۱۲۸۴ ه.ق. وبای شدیدی در همه شهرهای ایران همه‌گیر‌ می‌شود. طبق برآوردِ "ژوزف دزیره تولوزان"، پزشک مخصوص ناصرالدین شاه، در آن سال حدود یکصدهزار نفر به خاطر ابتلا به وبا درگذشتند.

در حال حاضر آمادگی‌های ایران برای مقابله با تهدیدات حوزه سلامت از جمله بیماریهای همه‌گیر در مقایسه با سایر کشورهای جهان در سطح خوبی قرار دارد؛ بطوریکه نمایندگان سازمان بهداشت جهانی در بازدید اخیر خود از کشور ما که بدلیل شیوع بیماری کرونا انجام شد، نسبت به این آمادگیها ابراز خرسندی کردند. با این وجود کمبود برخی اقلام بهداشتی ازجمله ماسک و مواد ضدعفونی کننده، میتواند از نقاط ضعف مدیریت سلامت در مقابله با ویروس کرونا قلمداد شود.

موضوع آمادگی کشور برای مقابله با تهدیدات حوزه سلامت در سیاستهای کلان و برنامه‌های توسعه کشور مورد توجه قرار گرفته است. در قانون برنامه پنجساله ششم توسعه اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی جمهوری اسلامی، بند "ر"ماده 74 به این موضوع اختصاص یافته است. در این بند چنین آمده است:

"ر- وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با همکاری سازمان پدافند غیرعامل کشور در جهت مصون‌سازی و افزایش توان بازدارندگی کشور موظف است انواع تهدیدات حوزه سلامت را بررسی و اقدام لازم جهت خنثی‌سازی و مقابله با آن را مطابق قوانین مربوطه به انجام رساند."

انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: حقوق شهروندی در ایران اسلامی میزان وکیل آنلاین تهدیدات حوزه سلامت مصون سازی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۲۱۳۵۵۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خطر افزایش دما اروپا را تهدید می‌کند

ایتنا - یک گزارش جدید نشان‌ می‌دهد اروپا تقریبا دو برابر بیشتر از میانگین نرخ جهانی درحال گرم‌شدن است؛ این گزارش تأثیرات تغییرات آب و هوایی در اروپا را بررسی و تاکید کرده است که این گرمایش، وقوع سیل و خشکسالی را تشدید می‌کند.
سازمان هواشناسی سازمان ملل متحد و آژانس آب و هوای اتحادیه اروپا روز دوشنبه ۲۲ آوریل (۳ اردیبهشت ۱۴۰۳) گزارش دادند که دمای هوا در اروپا تقریبا دو برابر میانگین نرخ جهانی شروع به گرم شدن است.

به گزارش ایتنا و به نقل از دویچه وله، این دو نهاد هشدار دادند که گرمای زمین، سلامتی انسان‌ها، ذوب‌شدن یخچال‌های طبیعی و فعالیت‌های اقتصادی را به خطر قرار می‌دهد.

در گزارش این دو نهاد ناظر بر وضعیت آب و هوا، تاکید شده است که گرمای زمین در اروپا از دهه ۱۹۸۰ میلادی حدود دو برابر بیشتر از میانگین جهانی افزایش یافته و به تبع آن شمار مرگ و میر ناشی از گرما نیز افزایش ۳۰ درصدی داشته است.

افزایش شدت گرما در سال جاری
این دو نهاد در گزارش خود اشاره کردند که رکوردهای افزایش گرما، امسال نیز ادامه یافته است؛ سه ماه اول سال ۲۰۲۴، گرم‌ترین‌ماه‌ها از سال ۱۹۴۰ بوده است.

در حال حاضر رکورد بیشترین دمای اروپا ۴۸.۸ درجه سانتی‌گراد است که در سال ۲۰۲۱ در سیسیل ایتالیا به ثبت رسیده است.

این گزارش می‌افزاید که تغییرات آب‌وهوایی منجر به افزایش موج گرما، آتش‌سوزی‌های جنگلی، وقوع سیل و خشکسالی را تشدید کرده است.

در این گزارش آمده است که بیش از ۱۵۰ نفر در سال گذشته به طور مستقیم در ارتباط با طوفان، سیل و آتش سوزی جان خود را از دست داده‌اند.

هزینه خسارات اقتصادی ناشی از آب‌وهوا در سال ۲۰۲۳، بیش از ۱۳.۴ میلیارد یورو (حدود ۱۴.۳ میلیارد دلار) برآورد شده است.

دیگر خبرها

  • وضعیت استخدام پرستاران دوران کرونا
  • فعالیت‌های آموزش محور در حوزه سلامت، تقویت می‌شود
  • ایران و هند تفاهم‌نامه توسعه همکاری در حوزه سلامت امضا کردند
  • تأکید ایران و پاکستان بر اهمیت همکاری در حوزه انرژی ازجمله خط لوله گازی آی‌پی
  • کتابخانه محل مناسبی برای آموزش حقوق شهروندی به کودکان و نوجوانان است
  • معاینه رایگان سالمندان کم توان در هفته سلامت
  • کاهش ۱۰ درصدی مصدومین تصادفات نوروزی | ثبت بیش از یک میلیون بازدید بهداشتی
  • معدوم‌سازی یک میلیون و ۵۰۰ هزار کیلوگرم موادغذایی فاسد در تعطیلات نوروز
  • خطر افزایش دما اروپا را تهدید می‌کند
  • جمهوری اسلامی آمادگی مقابله با هرگونه تهدید از جانب رژیم صهیونیستی را دارد