Web Analytics Made Easy - Statcounter

نخستین روز ایتالیا بعد از اعلام قرنطینه سراسری برای مقابله با کرونا موضوع گزارش رسانه‎های مختلف جهان است.

به گزارش عصرایران، در متن منتشر شده رویترز می‌خوانیم:

ایتالیا امروز سه‌شنبه با خیابان‌های خلوت و متروکه روبه‌رو شد. امروز اولین روز اعمال سراسری و کشوری قرنطینه (محدودیت رفت و آمد) در ایتالیا برای مقابله و کاهش بدترین شیوع کرونا در اروپاست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نخست‌وزیر ایتالیا (جوزپه کونته) در ساعت‌های پایانی دیروز دوشنبه، قرنطینه سراسری کشور را اعلام کرد. این محدودیت قبل از این در منطقه ثروتمند "لمباردی" در شمال این کشور و بخش‌هایی از مناطق نزدیک آن اعمال شده بود.

زنی درحال گرفتن عکس سلفی با ماسک در یک مرکز  خرید در میلان ایتالیا/ عکس: رویترز

 

 

عکس: رویترز

نخست‌وزیر ایتالیا، دوشنبه شب (دیشب) در نشست خبری، برقراری قرنطینه در سراسر این کشور را اعلام کرد و گفت: "زمانی برای هدر دادن نداریم. آمارها حکایت از افزایش ناگهانی در تعداد مبتلایان، کارمندان و کارکنان بخش‌های ویژه بیمارستان‌ها و متاسفانه در تعداد جان‌باختگان دارد. باید عادت‌هایمان را تغییر بدهیم. عادت‌هایمان باید الان تغییر کند.

نخست وزیر گفته است که این محدودیت‌ها شامل حمل‌و‌نقل عمومی نمی‌شود تا فعالیت‌های اقتصادی در کشور ادامه یابد و مردم بتوانند به سر کار خود بروند.

براساس مقررات قرنطینه، رفت و آمدها کاهش می‌یابد و مکان‌های عمومی، بسته می‌شوند.

نمایی از کلوسئوم خالی در شهر رم ایتالیا/ عکس: رویترز

نخست‌وزیر ایتالیا همچنین با انتشار توییتی، مردم را به تحمل مسوولیت خود تشویق کرد و نوشت: "آینده ایتالیا در دستان ماست. بیایید همه ما با ارائه چیزی برای منافع عمومی، نقش‌مان را ایفا کنیم".

مسوولان از مردم خواسته‌اند حداقل در سه هفته آینده، از جابه‌جایی خودداری کنند مگر برای کار، رفع نیازهای بهداشتی و سلامتی و موارد اضطراری و در غیر این صورت در خانه‌های خود باقی بمانند.

هر فردی که بخواهد رفت و آمد داشته باشد باید یک فرم را پر کرده، در آن دلایل خود را برای رفت و آمد بنویسد و آن را همراه خود داشته باشد.

همچنین تجمع‌های بزرگ و برنامه‌هایی که قرار است در فضای آزاد برگزار شوند مانند برنامه‌های ورزشی ممنوع شده‌اند.

رستوران‌ها و میخانه‌ها نیز باید در ساعت 6 عصر تعطیل شوند. مدارس و دانشگاه‌ها هم تا روز سوم ماه آوریل آینده بسته خواهند ماند.

فروشگاه‌های بسته در ایتالیا/ عکس: رویترز


روزنامه ایتالیایی  "کوریره دلا سرا" تیتر زد: " الان کل ایتالیا بسته است".

در صبح زود، خیابان‌های رم نسبت به روزهای عادی، به شکل ترسناکی، آرام‌تر بود. حرکت خودروها برعکس روزهای پرترافیک گذشته روان بود.

در شهر میلان (پایتخت اقتصادی ایتالیا) هم صحنه‌های مشابهی می‌توان دید. این شهر مقررات سختگیرانه‌تر رفت و آمد را اجرا می‌کند. مغازه‌ها و فروشگاه‌ها تا زمانی می‌توانند باز باشند که مشتریان فاصله حداقل یک متری را میان خود حفظ کنند.

عکس: رویترز

تصمیم قرنطینه کامل ایتالیا پس از آن گرفته شد که آمارهای ابتلا و مرگ کرونا افزایش یافت و شیوع گسترده‌تر آن را نشان داد.

تا پایان روز دوشنبه بیش از 9 هزار و 172 نفر  در ایتالیا به کرونا مبتلا شده و بیش از 463 نفر جان باخته‌اند. این آمار بالاترین میزان کشتار کرونا در خارج از چین به شمار می‌آید.

عکس: رویترز

 

عکس: رویترز

 

عکس: رویترز

 

عکس: رویترز

 

نماییی کلی از پله‌های اسپانیایی در رم ایتالیا/ عکس: رویترز

__________________________________________________

بیشتر بخوانید:

نفوذ کروناویروس به ۱۱۵ کشور و منطقه / ابتلای بیش از ۱۱۶ هزار نفر در جهان   چین کمر کرونا را شکست / فقط 19 ابتلا و 17 مرگ جدید   ایتالیا کامل قرنطینه شد ________________________________________________ لینک کوتاه: asriran.com/0030oE

منبع: عصر ایران

کلیدواژه: ایتالیا رم کرونا نخست وزیر رفت و آمد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.asriran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «عصر ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۲۱۶۰۷۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حجاج این ۲ توصیه پزشکی را جدی بگیرند

شهنام عرشی رئیس مرکز مدیریت بیماری‌های واگیر وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی به مناسبت هفته سلامت درباره بیماری‌های واگیرداری که در سال گذشته شیوع ببشتری داشتند، گفت: یکی از مهم‌ترین بیماری‌های واگیرداری که سال گذشته با آن مواجه بودیم، بیماری آنفلوآنزا در نیمه دوم سال بود. شیوع این بیماری از اوایل مهرماه آغاز شد و در اسفند به حدی کمتر از اپیدمی رسید. ما هر ساله انتظار داریم آنفلوآنزا از اواسط آبان آغاز و به تدریج در آذر به پیک برسد و در اواخر بهمن ماه فرو بنشیند، اما سال گذشته هم شیوع این بیماری زودتر شروع شد و هم دیرتر پایان یافت.

به گزارش میزان، وی با بیان اینکه در سال گذشته به طور همزمان علاوه بر آنفلوآنزا با کرونا که همان تظاهرات بالینی را دارد نیز رو به رو بودیم و این مسئله کار را برای ما تا حدودی مشکل کرده بود، ادامه داد: خوشبختانه افرادی که واکسن آنفلوآنزا را دریافت کرده بودند، مشکل کمتری داشتند، امیدواریم امسال با تزریق بیشتر این واکسن به گروه‌های هدف شاهد بروز مشکل‌های کمتری در مبتلایان به این بیماری باشیم.

افزایش ابتلای کودکان به آبله مرغان و ویرس RSV در سال گذشته

رئیس مرکز مدیریت بیماری‌های واگیر وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی ضمن اشاره به گرم شدن هوا و لزوم توجه به بیماری‌های فصلی افزود: خوشبختانه سال گذشته چندان بیماری گاستروانتریت (اسهال و استفراغ) از نوع التور را نداشتیم چراکه دانشگاه‌های مختلف وارد عمل شدند و موارد تکثیر را شناسایی کردند.

عرشی با اشاره به اینکه سال گذشته بیماری آبله مرغان و ویرس RSV را نیز در کودکان داشتیم، بیان کرد: یکی از دلایل افزایش شیوع این بیماری‌ها در سال گذشته این بود که طی ۳ سال گذشته به دلیل شیوع کرونا تماس کودکان با یکدیگر کاهش یافته بود و مدارس غیرحضوری بودند و همین امر موجب کاهش موارد ابتلا به این بیماری‌ها در آن سال‌ها شده بود و به همین دلیل موارد ابتلا به آبله مرغان و ویرس RSV در سال گذشته نسبت به سال‌های قبلش با افزایش همراه شده بود.

وی توضیح داد: خدا را شکر بعد از سال‌ها که از تصویب ورود واکسن پنوموکوک و روتاویروس به سیستم بهداشتی کشور می‌گذشت و موفق به خرید این واکسن‌ها نشده بودیم، در اواخر سال گذشته تامین اعتبار صورت گرفت و واکسن‌های پنوموکوک و روتاویروس وارد کشور شد، امیدواریم طی روز‌ها و هفته‌های آینده حداقل در تعدادی از استان‌ها واکسیناسیون این بیماری‌ها به صورت فراگیر انجام شود.

حجاج این دو توصیه را جدی بگیرند

رئیس مرکز مدیریت بیماری‌های واگیر وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با توجه به آغاز ایام حج گفت: مهم‌ترین مسئله برای حجاج این است که به کم آبی بدن توجه و حتما در طول روز آب کافی مصرف کنند به ویژه اینکه ممکن است با توجه گرمای هوا شاهد گرمازدگی فراوان در حجاج باشیم.

وی تاکید کرد: به همین دلیل لازم است حجاج به توصیه‌های بهداشتی که توسط روسای کاروان‌ها به آن‌ها گفته می‌شود، توجه داشته باشند. همچنین حجاج از مواد خوراکی بسته بندی شده و بهداشتی استفاده کنند تا دچار گاستروانتریت (اسهال و استفراغ) نشوند.

شیوع سویه JN ۱ کرونا در کشور

عرشی درباره وضعیت شیوع کرونا در کشور عنوان کرد: شیوع این بیماری در حال حاضر نسبت به فصل زمستان کاهش پیدا کرده هر چند موارد خفیف کووید همچنان در سطح دنیا وجود دارد و این بیماری بخش عمد‌های از سرماخوردگی‌ها را به خود اختصاص می‌دهد.

وی گفت: آخرین سویه‌ای که هم اکنون در جریان است همان سویه JN ۱ است که بسیار واگیردار است، اما شدت بیماری آن زیاد نیست و در افراد عادی با قدرت ایمنی طبیعی شاهد بروز علائم شدید نیستیم، به طور کلی این بیماری همچنان وجود دارد، اما سویه جدیدی شیوع پیدا نکرده است.

دیگر خبرها

  • نظارت بهداشتی قرنطینه‌ای ۲۳ هزار تن نهاده دامی درسیستان وبلوچستان
  • طولانی‌ترین عفونت کرونا که ۶۱۳ روز طول کشید، بیش از ۵۰ جهش ایجاد کرد
  • فیلم لحظه هولناک تخریب کامل یک خانه در اصفهان توسط باران!
  • شایع‌ترین اختلالات روانی کرونا و آمار آن
  • کلنگ زنی احداث پست قرنطینه دامپزشکی در خانمیرزا
  • آغاز ساخت پست قرنطینه دامپزشکی در شهرستان خانمیرزا
  • نظارت بهداشتی قرنطینه‌ای بر ۲۳ هزار تن نهاده دامی سیستان و بلوچستان انجام شد
  • حجاج این ۲ توصیه پزشکی را جدی بگیرند
  • ۲ توصیه مهم پزشکی به زائران خانه خدا | بخش عمده‌ سرماخوردگی‌ها کروناست | شیوع یک سویه بسیار واگیر کرونا
  • پلنگ و میمون و مار پیتون در خیابان‌های مازندران/ و حالا پرسه توله شیر در خانه باغ مرد ساروی