Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش صدای ایران عصر ایران نوشت:  ساعتی ۴۵ نفر؛ یعنی حدودا هر ۲ دقیقه، یک نفر به کرونا مبتلا می‌شود. این عدد بیانگر رشد سریع این ویروس در ایران بوده که در تاریخ ۱۷ اسفند به ثبت رسیده‌ و تعداد مبتلایان به ویروس را به بیش از ۱۰۰۰ نفر در یک روز رسانده است. عددی که نشان می‌دهد دولت نتوانسته به خوبی از عهده شیوع این بیماری برآید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این عدد البته مفهوم دیگری هم دارد. جامعه هنوز فراگیر شدن این ویروس را باور نکرده است.
البته ساعتی ۴۵ نفر اوج ابتلا به این بیماری تا لحظه نگارش این گزارش بوده‌است. مثلا تاریخ ۲۰ اسفند هر یک ساعت ۳۶ نفر به کرونا مبتلا شده‌اند. یعنی ۸۸۱ نفر در یک روز، آماری که هنوز تکان دهنده است.
هنوز به درستی نمی‌دانیم چرا در ۳۰ بهمن، کانون شیوع این بیماری یعنی شهر قم قرنطینه نشد. دولت و مسئولان هم پاسخ روشنی به آن نمی‌دهند. اما دلیلش هرچه بود شدت ابتلا به کرونا در ایران را به ساعتی ۴۵ نفر هم رسانده‌است.
از حرف‌های وزیر بهداشت که از مردم خواست تا به حرم حضرت معصومه (س)نروند می‌شود فهمید که دولت سعی در بستن شهر قم و حرم را داشته اما عده‌ای مانع آن شده‌اند. احتمالا همان کسانی که روزهای اول شیوع بیماری بستن حرم را اهانت به اهل بیت می‌دانستند.
طبق آمار رسمی تا پیش از ۱۸ اسفند، روزانه بین یک تا یک‌ساعت و نیم، یک نفر بر اثر کرونا جان خود را در ایران از دست می‌داد. آمار از مرگ روزانه بین ۱۸ تا ۲۱ نفر خبر می‌دهد. این درحالی‌‌است که آمار روز ۱۸ اسفند از مرگ ۴۹ نفر در یک روز خبر می‌دهد. یعنی هر نیم ساعت یک مرگ بر اثر کرونا؛ ساعتی دونفر.
۲۰ اسفند این آمار تکان‌دهنده‌تر شد. ۵۴ نفر در ۲۴ ساعت جان باختند؛ یعنی ساعتی حدود سه نفر جان خود را بر اثر ویروس کرونا از دست داده‌اند. این بزرگترین مرگ و میر در ایران طی ۴۰ سال گذشته بوده‌است.
کرونا پیش از آغاز سال نو میلادی در ووهان چین آغاز شد. از همان ابتدا همه مسئولان کشور می‌دانستند که کرونا به ایران هم می‌رسد اما آمادگی درستی، از تجهیز بیمارستان‌ها تا تهیه و تولید ماسک و دستکش و مواد ضدعفونی کننده نداشتند. شاهد ماجرا کمبود همین تجهیزات در داروخانه‌ها و بیمارستان‌ها به خصوص رشت است. البته هنوز هم علی‌رغم خبرهای دستگیری محتکران ماسک و الکل و دستکش و تولید انبوه این لوازم، داروخانه‌ها فاقد آن‌ها هستند.
تا لحظه انتشار این گزارش، ابتلا به ویروس کرونا، از مرز ۸ هزار نفر عبور کرده‌است. از روز نخست اطلاع‌رسانی شیوع بیماری تا کنون به طور میانگین در ۲۱ روز، روزانه ۳۸۳ نفر به کرونا مبتلا شده‌اند. یعنی در هر یک ساعت در روز حدود ۱۵ نفر به این ویروس مبتلا شده‌اند.
از سوی دیگر، از ۳۰ بهمن تا کنون روزانه ۱۳ نفر یعنی تقریبا هر دو ساعت یک نفر جان خود را از دست داده‌است. اما در میان مبتلایان بهبودیافتگان هم هستند.
اگرچه روزانه ۳۸۳ نفر به کرونا مبتلا می‌شوند اما به طور میانگین در یک روز ۱۳۰ نفر هم بهبود یافته‌اند. یعنی هرچند به طور میانگین هر یک ساعت شاهد ابتلای ۱۵ نفر به کرونا هستیم اما در هر ساعت ۵ نفر بهبود می‌یابد.
در روزهای نخست، تنها سه استان قم، تهران و گیلان با کرونا دست و پنجه نرم می‌کردند، اما حالا تمامی استان‌های ایران درگیر این ویروس شده‌اند. این هم نشانه دیگری از بی‌درایتی مسئولان را نشان می‌دهد که نتوانستند ویروس را در یک یا چند استان حبس کنند.
در حال حاضر وضعیت در استان تهران فراتر از حد بحرانیست این استان تا انتشار این گزارش ۲۱۱۴ مبتلا به کرونا دارد. مازندران، قم، اصفهان، گیلان و مرکزی به ترتیب استان‌های بحران زده کرونا هستند.
ایران اکنون سومین کشوری است که بیشترین جان باختگان کرونا را دارد. شواهد نشان می‌دهد که هنوز بحران کرونا در ایران جدی گرفته نشده و علی‌رغم بسته شدن برخی جاده‌ها، به خصوص جاده‌های منتهی به سه استان شمالی ایران، تردد در این جاده‌ها با اصرار برخی از مردم ادامه دارد.
ویروس کرونا یک اپیدمی و بیماری خطرناک است که اگر جدی گرفته نشود می‌تواند جان صدها هزار نفر را در ایران به خطر بیاندازد. یکی از اشکالات مبارزه با این بحران به تصمیمات دولتی مربوط می‌شود. دولتی که سعی دارد در عادی سازی شرایط ساعت کار ادارات را به حالت عادی برگرداند. بهتر است دولت با توان حداکثری به جنگ با این ویروس بیاید و اگر لازم است همه را به خانه‌ها بکشاند.
مردم باید با دولت همکاری کنند. در خانه بمانند، بهداشت را بیش از گذشته رعایت کنند و از تماس با دیگران خودداری کنند. باید چند هفته را مثل بیماران وسواسی بگذرانیم تا بتوانیم کرونا را شکست بدهیم وگرنه باعث مرگ خود و کادر درمانی بیمارستان‌ها می‌شویم.
نوشتن این گزارش بدون زمان محاسبات، کمی بیش از یک ساعت طول کشیده‌است. از زمانی که نوشتن این گزارش آغاز شده تا لحظه پایان، احتمالا بیش از ۳۰ نفر به کرونا مبتلا شده‌اند و دو نفر جان خود را از دست داده‌اند.
حسن ظهوری  

منبع: صدای ایران

کلیدواژه: کرونا ویروس صدای ایران تلفات کرونا نفر به کرونا مبتلا مبتلا شده اند یک روز یک ساعت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت sedayiran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «صدای ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۲۲۴۱۹۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

(تصاویر) شکنجه تکان‌دهنده زنان به شیوه «مافیا‌های ایتالیایی»

باستان‌شناسان در فرانسه بقایای دو زن متعلق به عصر ماقبل‌تاریخ را یافته‌اند که گمان می‌رود به شیوه‌ای نظیر گروه‌های مافیایی در ایتالیا شکنجه شده و به قتل رسیده باشند.
 
به گزارش یورو نیوز؛ محققان تصور می‌کنند این زنان از طریق خفگی با بند و با استفاده از طنابی که مچ پا‌های آنها را به گردنشان می‌بست جان خود را از دست داده‌اند. این شیوه قرارگیری بدن، منجر به کمبود اکسیژن و مرگ فرد بر اثر خفگی می‌شود.
 
گروه‌های مافیایی در ایتالیا گاهی اوقات از این روش شکنجه، که به عنوان «اینکاپرتامنتو» شناخته می‌شود، برای مجازات افرادی که تصور می‌شود خائن هستند استفاده می‌کنند.


بقایای کشف شده از زنان قربانی مراسم آئینی

نویسندگان این مطالعه می‌گویند: «کشتن افراد از طریق خفه کردن به عنوان نوعی خودکشی نمادین تعبیر شده است، زیرا این خود فرد است که باعث خفگی خودش می‌شود.»
 
باستان‌شناسان همچنین بقایای زن سومی را در موقعیت دفن معمولی در همان نزدیکی پیدا کرده‌اند که گمان می‌رود زنده به گور شده باشد.
 
اسکلت این زنان در مکانی واقع در نزدیکی شهر «سن‌پل تروا شتو» در دره رون فرانسه پیدا شده‌اند و گمان می‌رود بین ۳۵۰۰ تا چهار هزار سال قبل از میلاد در ترتیبی مطابق با آئین انقلاب تابستانی و زمستانی در جوامع کشاورزی اولیه دفن شده باشند.
 
باستان‌شناسان با اشاره به وجود شیوه‌های مشابه در تمدن اینکا‌ها در آمریکای جنوبی می‌گویند این قتل‌ها می‌تواند بخشی از اعتقادات آئینی باشد که در آنها قربانی کردن یک انسان می‌تواند برداشت خوب محصول و امنیت غذایی را تضمین کند.
 
اریک کروزی، انسان‌شناس زیست‌شناختی در دانشگاه پل ساباتیر تولوز و یکی از نویسندگان مقاله، در این باره گفت: «همواره این ایده وجود داشته است که قرار دادن یک فرد در شرایط احتضار و مرگ موجب رشد محصولات خواهد شد.»
 
همزمان تفاسیر دیگر به این اعتقاد کهن اشاره دارند که در جوامع باستانی «مأموران بردگان، خدمتکاران، بستگان، همسران یا دیگر افراد طبقه پایین را می‌کشتند تا اربابان و افراد مافوق اجتماعی یا خویشاوندان خود را در زندگی پس از مرگ همراهی کنند.»
 

تصور می‌شود این زنان با استفاده از طناب در وضعیت خفگی قرار گرفته‌اند

بنابر مشاهدات باستان‌شناسان، «دست و پا‌های یکی از زنان به حالت خمیده از پشت بسته شده و قطعه‌ای از سنگ آسیاب را روی جمجمه‌اش قرار داده شده بود». به گفته آنان، سنگ آسیاب در جوامع باستان نماد کشاورزی و برداشت محصول محسوب می‌شده است.
 
یکی دیگر از زنان در وضعیت «دمر» قرار داشت و زانوهایش خم شده بود، «در حالی که گردنش روی قفسه سینه» زن اول قرار داشت و دو تکه سنگ آسیاب به صورت افقی روی پشتش قرار داده شده بود.
 
گمان می‌رود که این شیوه شکنجه باعث شده تا زن اول در نتیجه فشار حاصل از وزن زن دوم روی گردنش به حال خفگی بیافتد، در حالی که زن دوم نیز به خاطر وضع قرارگیری بدنش دچار مشکل شده و احتمالاً به خاطر ایست قلبی جان سپرده است.
 
این مطالعه می‌گوید خفه‌کردن از این طریق ممکن است در طول دوران نوسنگی یا اواخر عصر حجر به یک عمل رایج مرتبط با مراسم و مکان‌های آئینی تبدیل شده باشد.
 
اسکلت‌های کشف‌شده در دیگر مکان‌های حفاری باستان‌شناسی در سراسر اروپا در یک بازه زمانی دو هزار ساله نشان می‌دهد که ۲۰ مورد احتمالی دیگر از قتل‌های آئینی از طریق مشابه «خودخفگی» در ۱۴ مکان مختلف وجود دارد. در سایر مکان‌ها، بقایای اجساد مردان و کودکان نیز پیدا شده است.
 
پژوهشگران معتقدند که این آئین‌ها احتمالاً بیش از این رواج داشته است، با این حال در شرایط حاضر اطلاعات کافی در مورد اسکلت‌های سایر مکان‌های باستان‌شناسی برای نتیجه‌گیری دقیق وجود ندارد.
 
اولین نمونه از این روش کشتن در یک محوطه باستان‌شناسی میان‌سنگی کشف شده است که قدمت آن به حدود ۵۴۰۰ تا ۴۸۰۰ سال قبل از میلاد برمی‌گردد.
 
نتایج مطالعات تازه در نشریه علمی «Science Advances» منتشر شده است.

منبع: عصر ایران

tags # تاریخ جهان ، ایتالیا سایر اخبار آیا انسان می‌تواند در فضا تولید مثل کند؟ | رابطه جنسی و زایمان در فضا چگونه است؟ چرا نئاندرتال‌ها محتویات معده حیوانات را می‌خوردند؟ (تصاویر) مرکز واقعی جهان کجا است؟ فضانوردان چگونه در فضا دستشویی می‌کنند؟ | سرنوشت مدفوع انسان در فضا چه می‌شود؟

دیگر خبرها

  • ماجرای عکس تکان دهنده اسطوره سینمای جهان چه بود؟
  • ماجرای عکس تکان دهنده «آلن دلون» چه بود؟
  • طولانی‌ترین عفونت کرونا که ۶۱۳ روز طول کشید، بیش از ۵۰ جهش ایجاد کرد
  • جزئیات تکان‌دهنده از پروژه «سرویسِ اسکورت»
  • یک پیش‌بینی تکان‌دهنده از وضعیت تورم در ایران
  • وضعیت تکان‌دهنده پنج خرید تابستانی بارسا
  • (تصاویر) شکنجه تکان‌دهنده زنان به شیوه «مافیا‌های ایتالیایی»
  • هر سکه بهار آزادی چند کیلو پیاز ؟! ؛ مقایسه تکان دهنده قیمت ‌ها با ۲۰ سال پیش در اسکار مهران مدیری | ویدئو
  • یک پیش‌بینی تکان‌دهنده از وضعیت تورم در ایران / ارزش پول ملی در ۴ دهه چقدر کاهش یافت؟
  • آمار تکان دهنده افزایش فقر در ایران طی ۲ سال