Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرکل حفاظت محیط زیست سیستان و بلوچستان گفت: به‌منظور کاهش خطر گسترش ویروس کرونا در اداره کل استان، نیروها به‌صورت شیفتی و یک روز درمیان در سر کار خود حاضر خواهند شد.

وحید پورمردان در گفتگو با خبرنگار حوزه محیط زیست گروه اجتماعی خبرگزاری آنا در ارتباط با اقدامات انجام شده اداره کل محیط زیست استان سیستان و بلوچستان در بحث پیشگیری از شیوع کرونا اظهار کرد: به‌منظور کاهش خطر گسترش ویروس کرونا در اداره کل استان، نیروها به‌صورت شیفتی و یک روز درمیان در سر کار خود حاضر خواهند شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان این‌که تاکنون موردی تأیید شده از ابتلا به کرونا در میان کارکنان و محیط‌بانان استان مشاهده نشده است، گفت: با توجه به احتمال آلودگی سطوح و انتقال ویروس کل ادارات محیط زیست استان یک روز در میان به‌طور کامل ضدعفونی می‌شوند. 

مدیرکل حفاظت محیط زیست سیستان و بلوچستان در ارتباط با لزوم توجه ویژه به مدیریت پسماند با توجه به گسترش ویروس کرونا نیز گفت: در نامه‌های جداگانه به شهرداری و ریاست دانشگاه علوم پزشکی استان این موضوع مطرح شده که دستکش‌ها و ماسک‌ها به‌دلیل احتمال ناقل بودن ویروس مانند زباله‌های عادی دفع نشود.

پورمردان افزود: نظارت و بازدیدهای سرزده و معمول ما برای رعایت بحث بی‌خطرسازی پسماندهای بیمارستانی و همچنین دفع استاندارد آن به قوت خود باقی است.

وی در ارتباط با یک مورد جدید خاکبرداری از حریم تالاب هامون نیز عنوان کرد: روز یک‌شنبه پس از مشاهده و بررسی فعالیت یک دستگاه بیل مکانیکی و دستگاه کامیون حمل خاک در زابل مشخص شد که این ماشین‌آلات به‌صورت غیرقانونی اقدام به برداشت غیرمجاز خاک از بستر تالاب هامون و تخریب آن می‌کردند که این ماشین‌‌آلات توسط یگان حفاظت محیط زیست شهرستان زابل توقیف و مراتب جهت پیگیری به مقام قضایی ارجاع شد.

انتهای پیام/ 4105

منبع: آنا

کلیدواژه: مدیرکل حفاظت محیط زیست سیستان و بلوچستان شیوع کرونا سیستان و بلوچستان محیط زیست

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ana.press دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۲۲۶۰۱۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خطر نابودی گیاهان دارویی و خوراکی با برداشت بی رویه

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما استان همدان، شواهد تاریخی گویای این است که استان همدان از گذشته‌های دور یکی از قطب‌های توسعه و کشت گیاهان دارویی و صادارت آن به دیگر نقاط ایران بوده است.

برخی از این گیاهان علاوه بر اینکه مصرف خوراکی دارند از آنان به عنوان دارو هم استفاده می‌شود.

موسوی رئیس اداره حفاظت محیط زیست شهرستان همدان با بیان اینکه بیشترین گیاهان دارویی که در استان همدان یافت می‌شود شامل خارشتر، سیر، پونه، آذربه و بومادران است گفت: ضروریست در حفظ و نگهداری این گنجینه‌ها بیش از پیش تلاش کرد.

محمدی رئیس اداره نظارت بر حیات وحش سازمان حفاظت محیط زیست استان همدان نیز با اشاره به اینکه هم اکنون برخی از این گونه‌های گیاهی در خطر انقراض قرار دارند افزود: چرای بیش از حد دام و همچنین ریشه کنی گیاه از جمله مواردی است که باعث آسیب گیاهان و مراتع می‌شود.

دیگر خبرها

  • خطر نابودی گیاهان دارویی و خوراکی با برداشت بی رویه
  • خطر حمله گاندو‌ها در کمین سیل‌زدگان
  • سیلاب و خطر خروج تمساح پوزه کوتاه
  • هشدار به سیل زدگان در سیستان و بلوچستان : مراقب تمساح باشید
  • هشدار حمله تمساح‌ها به سیل‌زدگان سیستان و بلوچستان ؛ مراقب خروج گاندوها از برکه‌های محل زیستشان باشید
  • هشدار محیط زیست به سیل‌زدگان سیستان و بلوچستان
  • سیلزدگان مراقب تمساح باشند
  • تخریب ساخت و ساز غیر مجاز در منطقه سیاهمزگی
  • بوتیمار تحویل محیط زیست اردکان شد
  • معرفی واحد تولید کننده آلاینده محیط زیست به دستگاه قضا در گیلان