Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فارس»
2024-04-25@19:59:09 GMT

انتظار ما افزایش آمار بیماران کرونایی در زنجان است

تاریخ انتشار: ۲۱ اسفند ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۷۲۲۹۵۱۴

انتظار ما افزایش آمار بیماران کرونایی در زنجان است

رئیس دانشکاه علوم پزشکی استان زنجان با تاکید بر اینکه فرایند بیماران بستری در استان زنجان هنوز شیب تند ندارد ولی پیش‌بینی و انتظار ما برای روزهای آینده، افزایش آمار بیماران است، گفت: بر اساس پیش‌بینی‌ها روند صعودی ابتلا به بیماری در استان طی چند هفته آینده ادامه یافته و در هفته دوم و سوم فروردین‌ماه اوج خواهد کرد هر چند امیدواریم چنین نشود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش خبرگزاری فارس از زنجان، پرویز قزلباش عصر امروز در نشست خبری با خبرنگاران که به صورت ویدئو کنفرانس برگزار شد، با اشاره به اقدامات انجام شده برای کنترل بیماری کرونا در استان اظهار کرد: از جمله این اقدامات آماده کردن 670 تخت تخت بیمارستانی برای مواجهه با این بیماری است که 30 تخت از این مجموع تخت icu بوده است.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان زنجان با بیان اینکه بخش‌های مختلف از جمله دیالیز و شیمی‌درمانی بیمارستان ولی‌عصر به مراکز دیگر منتقل شده است، افزود: با توجه به شرایط و پیش‌بینی افزایش آمار بیماران مبتلا به کرونا، مراکز درمانی استان خود را برای این موجهه آماده کرده‌اند.

وی با تاکید بر دشواری‌های موجود برای مواجهه و کنترل بیماری کرونا افزود: پیش‌بینی ما افزایش شیوع بیماری کرونا در استان بود هر چند شیب شیوع بیماری خیلی تند نیست، ولی در نهایت این اتفاق خواهد افتاد.

قزلباش تنها راه سودمندی اقدامات انجام شده را عدم ابتلا به بیماری اعلام و تصریح کرد: حضور هر بیمار بستری در بیمارستان به منزله عدم موفقیت همگانی محسوب می‌شود هر چند امید من به کوتاه شدن دوره درگیری ما با این بیماری است.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان زنجان رنج سنی مبتلایان به بیماری کرونا را همه‌گیر دانست و گفت: ولی در مجموع همه می‌دانند که تعداد کودکان دارای علائم کم یعنی بستری انگشت شمار و در عوض افراد بالای 40 سال بالا است.

وی آمار بیماران مشکوک و بستری شده در بیمارستان‌های استان زنجان را بیش از 400 نفر در طول این مدت عنوان کرد و گفت: حدود 170 بیمار از این مجموع  مشکوک به کرونا بستری هستند که بعد از مشخص شدن نتیجه آزمایشات و اقدامات درمانی، در مورد وضعیت آن‌ها تصمیم‌گیری خواهد شد و بیماران مشکوک به ابتلا به بیماری کرونا به حال خود رها نشده و امور آن‌ها پیگیری خواهد شد.

قزلباش با تاکید بر اینکه فرایند بیماران بستری در استان زنجان هنوز شیب تند ندارد ولی پیش‌بینی و انتظار ما برای روزهای آینده، افزایش آمار بیماران است، ادامه داد: بر اساس پیش‌بینی‌ها روند صعودی ابتلا به بیماری در استان طی چند هفته آینده ادامه یافته و در هفته دوم و سوم فروردین‌ماه اوج خواهد کرد هر چند امیدواریم چنین نشود.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان زنجان در پاسخ به سوالی در مورد روند تامین لوازم بهداشتی مورد نیاز در سطح استان گفت: سعی کردیم وسایل بهداشتی و حفاظتی در بیمارستان ها روال مطلوبی داشته باشد و وسایل مورد نیاز تهیه شده و در حد نیاز در اختیار کادر درمان قرار خواهد گرفت.

وی در پاسخ به سوال خبرنگار فارس، آمار بیماران مبتلای قطعی در استان زنجان را 101 نفر اعلام و تصریح کرد: مجموع فوتی‌های استان هم هفت نفر بوده  که جدا از آمار کلی ارائه شده نیست.

قزلباش  با تاکید بر اینکه زیرساخت‌های ردیابی اقلام بهداشتی تولید شده در کشور فراهم نیست، ادامه داد: هر چند امروز اقداماتی در حال انجام است ولی با توجه به افزایش هزینه‌ها امکان ادامه آن فراهم نیست ولی در مجموع می‌توان به عنوان یک فرصت به این مهم توجه کرد البته افراد سودجود به دنبال ماهیگیری از وضعیت موجود هستند و در این حیطه برخوردهایی هم با متخلفان انجام شده است و امور نظارتی در این حوزه باید تقویت شود.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان زنجان با اشاره به اطلاع‌رسانی و ارائه آموزش‌های مورد نیاز افزود: با وجود این حجم از اقدامات انجام شده، احساس می‌شود تغییرات زیادی در رفتار مردم ایجاد نشده هر چند بی‌تاثیر نیست ولی به نظر باید ملموس‌تر باشد و گرنه مشکلات افزایش خواهد یافت.

وی در پاسخ به سوالی در مورد لزوم ایجاد امید در بین مردم گفت: مردم باید بدانند که این بحران جهانی است ولی در مجموع ما آرامش را حق مردم می‌دانیم ولی خوب این بماری اثرات اجتماعی و اقتصادی بر جای گذاشته و خواهد گذاشت، از طرف دیگر تا کنون هیچ موضوعی تا این حد جهان را درگیر نکرده بود هر چند مطمئنم از این بحران عبور خواهیم کرد و همه باید سعی کنیم که تلفات و هزینه‌ها برای عبور از این بحران کاهش یابد و ما به طور قطع توان عبور از این بحران را داریم.

قزلباش با تاکید بر تلاش جهانی از جمله دانشمندان ایرانی برای یافتن راه درمانی بیماران کرونایی تصریح کرد: در این مورد خبرهایی هم رسیده است ولی تا زمان قطعی شدن ماجرا زمان نیاز است و نمی‌توان به موارد اعلامی تا گرفتن تاییدیه علمی اطمینان کرد،  چرا که این بیماری ناشناخته است.

انتهای پیام/73004/ق

منبع: فارس

کلیدواژه: استان زنجان علوم پزشکی نشست خبری ویدئو کنفرانس رئیس دانشگاه علوم پزشکی تاییدیه علمی راه درمان کرونایی بحران پیش بینی کاهش لزوم موضوع قطع جهان درگیر آرامش جدی دانشمندان رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان زنجان افزایش آمار بیماران ابتلا به بیماری بیماری کرونا انجام شده پیش بینی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۲۲۹۵۱۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بهره‌مندی بیماران خاص و صعب‌العلاج از حمایت‌های دارویی ویژه

به گزارش خبرگزاری مهر، فرهاد خدایی با اشاره به اینکه ارتباط الکترونیکی تأمین‌اجتماعی و بیمه سلامت، ارتباطی دائمی است و اطلاعات بیمارانی که تحت پوشش تأمین‌اجتماعی و در دسته بیماران مشمول حمایت از صندوق بیماران خاص هستند، به‌صورت مستمر به بیمه سلامت ارسال می‌گردد، اظهار داشت: صندوق حمایت از بیماران خاص و صعب‌العلاج، در دولت سیزدهم و در سازمان بیمه سلامت برای حمایت مؤثرتر از همه آحاد جامعه در برابر هزینه‌های بیماری‌های پرمخاطره و بیماری‌های مزمن تشکیل شده است. هر ساله اعتبار مشخصی در بودجه برای حمایت از این بیماران پیش‌بینی می‌شود و در اختیار این صندوق قرار می‌گیرد. بیماران خاص و صعب‌العلاج تحت پوشش تأمین‌اجتماعی نیز با معرفی و ارائه اطلاعات از سوی این سازمان، علاوه بر خدمات درمانی تأمین‌اجتماعی؛ مشمول حمایت‌های مورد تعهد صندوق یادشده و کاهش سهم فرانشیز پرداختی هستند.

وی افزود: مهم‌ترین مشکل این بیماران که بیشترین مراجعات آنان را در پی دارد مربوط به هزینه‌های داروهای مورد مصرف آنان است. تا پیش از این، بیماران خاص تحت پوشش تأمین‌اجتماعی، بعد از تهیه داروهای تجویزی باید به واحدهای خسارات متفرقه مدیریت‌های درمان تأمین‌اجتماعی در استان خود مراجعه می‌کردند تا مابه‌التفاوت سهم مورد تعهد این صندوق در مورد داروهای مشمول را دریافت کنند. با جلسات و نشست‌های متعددی که میان تأمین‌اجتماعی و بیمه سلامت برگزار شد در حال حاضر، ارتباط برخط داروخانه‌ها با سازمان بیمه سلامت برقرار شده است.

به این ترتیب سهم مورد تعهد صندوق بیماری‌های خاص و صعب‌العلاج در همان لحظه نسخه‌پیچی در داروخانه محاسبه و از فرانشیز پرداختی بیمه‌شده کسر می‌شود. درواقع دیگر نیازی به مراجعه حضوری این بیماران به واحدهای خسارات متفرقه نیست. در خصوص اتصال سایر مراکز پاراکلینیک مانند فیزیوتراپی، آزمایشگاه، سی‌تی‌اسکن، ام. آر. آی و … به این سامانه نیز هماهنگی‌ها و جلسات بین این دو سازمان هنوز در حال پیگیری است.

معاون خرید راهبردی اداره‌کل درمان غیرمستقیم سازمان تأمین‌اجتماعی افزود: بیماران خاص و صعب‌العلاج از این پس در هنگام مراجعه به داروخانه‌ها برای دریافت داروهای تجویزی، چنانچه داروی تجویزی برای آنان از داروهای مشمول حمایت صندوق بیماران خاص و صعب‌العلاج باشد، به‌صورت برخط و خودکار از حمایت این صندوق در زمینه فرانشیز دارو بهره‌مند خواهند شد و نیازی به اقدام خاصی از سوی این بیماران نیست.

وی همچنین گفت: در مورد بیماران مبتلا به بیماری‌های پرمخاطره مانند هموفیلی، تالاسمی، ام. اس، سرطان، اوتیسم و بیماری‌های ژنتیک و برخی دیگر از بیماری‌ها، بهره‌مندی از حمایت صندوق بیماران خاص و صعب‌العلاج، منوط به تشکیل پرونده در مدیریت‌های درمان تأمین‌اجتماعی استان‌ها است. در مورد بیماری‌های مزمن دیابت و فشار خون نیز امکان نشان‌دار شدن بیماران به عنوان بیمار مشمول این حمایت‌ها، توسط پزشکان متخصص و در سامانه نسخه‌نویسی الکترونیک فراهم شده است.

خدایی در مورد هزینه‌های بستری بیماران خاص و صعب‌العلاج نیز گفت: طبق ابلاغ وزارت بهداشت و درمان، بیمارستان‌ها ملزم شده‌اند مقررات مربوط به حمایت‌های صندوق بیماران خاص و صعب‌العلاج را در سامانه مدیریت اطلاعات بیمارستانی (HIS) ثبت کنند. به این ترتیب در بیمارستان‌های طرف قرارداد بیمه‌های پایه، سهم این صندوق از هزینه‌های درمان بیمار به‌صورت برخط و خودکار محاسبه می‌شود. در بیمارستان‌های خصوصی غیر طرف قرارداد بیمه‌های پایه نیز این بیماران می‌توانند بعد از ترخیص و با ارائه اسناد و مدارک هزینه‌های بیمارستانی به واحدهای خسارات متفرقه، سهم صندوق یادشده را دریافت کنند.

گفتنی است طبق بند (ن) تبصره ۱۷ قانون بودجه ۱۴۰۱ حمایت‌های ویژه‌ای برای بیماران خاص و صعب‌العلاج در نظر گرفته شده و صندوق ویژه‌ای برای حمایت از این بیماران در دولت سیزدهم تشکیل شده است. موضوع فعالیت این صندوق، فراهم‌آوردن زمینه تأمین مالی بهینه داروها، تجهیزات پزشکی، کالاها و خدمات سلامت‌محور مرتبط با بیماری خاص و صعب‌العلاج مشتمل بر خدمات ارتقای سلامت، خدمات پیشگیرانه، خدمات تشخیصی و درمانی، خدمات باز توانی و توانبخشی و مراقبت‌های دوره‌ای و تسکینی، خدمات پرستاری و درمان در منزل و نظایر آن است فهرست آن به تصویب وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی رسیده است.

کد خبر 6087271

دیگر خبرها

  • افزایش بیماران خاص در کرمانشاه
  • انتظار یک روزه بیماران سکته کرده در انگلیس برای رسیدن آمبولانس
  • ۴۶ بیمار هموفیلی در استان وجود دارد
  • بهره‌مندی بیماران خاص از حمایت‌های دارویی خاص
  • بهره‌مندی بیماران خاص و صعب‌العلاج از حمایت‌های دارویی ویژه
  • حـذف کودکان مهاجر از سلامت
  • چرا اولین داروی آلزایمر فروش نرفت؟
  • اهدای خون فرماندار و معاونان فرمانداری کرمان + تصویر
  • افشای اسرار بیماران چه مجازاتی دارد؟
  • تغییر سبک زندگی، بهترین درمان کبد چرب / این بیماری تنها مختص افراد چاق نیست