Web Analytics Made Easy - Statcounter

اوضاع و احوال باشگاه‎های استقلال و پرسپولیس در روز‌های کرونایی ایران بهتر از حال و روز مردم قرنطینه شده پشت ماسک‎های پزشکی نیست!

گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو، اتفاقات ویروسی که این روزها همه ما درگیرش هستیم بی شباهت با وضعیتی نیست که دو باشگاه محبوب پایتخت گرفتارش هستند. اتفاقات مسلسل‎واری که طی این سالها به ویژه در 5 سال اخیر با سرعت و شدت بیشتری هر دو مجموعه سرخابی تهرانی را به خود گرفتار کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



تارِ تنیده شده ای دور این دو تیم تهرانی که حالا از شدت فراوانی اش بعضا هر یک از آنها را زمین می زند و دل میلیونها طرفدارا استقلال و پرسپولیس را به درد می آورد. یک روز آبی پوش ها با پرچم استقلال جلوی درب وزارت ورزش تجمع می کنند، دو روز بعد یا قبلترش پرسپولیسی ها مقابل درب باشگاه شان فریاد "وااسفا" سر می دهند که چرا برانکو باید برود؟ دو روز بعد استراماچونی و دوباره تجمع روبروی باشگاه استقلال!

وضعیتی که مشخص می کند ویروسی شبیه به هم، هر دو مجموعه پرطرفدار تهرانی را درگیر خودش کرده است. یکی با هزار سختی و پس از دیدارهای مختلف در ترکیه و قطر سرانجام گابریل کالدرون را به استخدام درمی آورد. مربی آرژانتینی در اوج کمبودها قهرمان سه دوره متوالی لیگ برتر را در صدر جدول قرار می دهد ولی به دلایلی کاملا آشنا با اتفاقاتی که در دیگر باشگاه پرطرفدار پایتخت برای استراماچونی رخ داده قید همکاری با پرسپولیس را می زند!

هر دو مربی با عدم دریافت به موقع مطالبات شان بند فعال شده فسخ قرارداد را بهانه قرار داده قید همکاری با تیم متعلقه شان را زدند و به کشورهای شان برگشتند! کاملا شبیه به "کروناویروس"! این ویروس هم علائمی مشابه دارد که در افراد مبتلا یکسان است. سرفه، تب، بی حالی و تنگی‎نفس و در انتها وضعیت اورژانسی و شاید مرگ!

محمدحسن انصاری فرد استعفا می کند و قید کار با پرسپولیس را می زند! علی فتح اله زاده دیداری اضطراری با وزیر ترتیب می دهد و استمداد کمک دارد و خروج احتمالی اش از باشگاه را آخرین راه برای دور شدن از شرایط بد کنونی می داند! اوضاع اینقدر بد است که حتی عاشقان مولتی میلیاردر سینه چاک استقلال و پرسپولیس نیز در این شرایط جرأت ورود ندارند و پولدارهایی که تا دو سال پیش پیشنهاد خرید 300 میلیارد تومانی امتیاز هر یک از دو باشگاه را می دادند هم خودشان را به کوچه علی چپ زده اند!

وزیر محترم ورزش در روزهای ریاست در یکی از مهمترین وزارتخانه های "دولتِ حسن روحانی" مسایل مختلفی را تجربه کرد! عدم تمدید قرارداد یک میلیون دلاری کارلوس کی روش و سپس بستن قرارداد چند میلیون دلاری با مارک ویلموتس و در نهایت باز هم بروز اتفاقات مشابه با کالدرون و استراماچونی!

جای تعجب است وزیر ورزش اگر در روزهای ابتدایی ورود به این عرصه تجربه کافی از کار در این حوزه را نداشت چطور حالا و پس از این همه تجربه و گذر زمان باز هم نمی تواند زیرمجموعه های خود یعنی استقلال و پرسپولیس را کنترل کند؟

ویروس این روزهای ورزش کاملا برای مدیران ورزشی شناسایی شده ولی به نظر می رسد کسی دوست ندارد به آن توجه کند! علائمش هم این است:
1- هزینه دلار برای سفر گروهی از مدیران به خارج از کشور جهت مذاکره با چند گزینه خارجی!
2- راضی کردن مربی خارجی با اعداد و ارقامی که هرگزبرای رسانه ها و مردم شفاف نیستند!
3- عقد قرارداد با روشی که ابتدا گفته می شود همه چیز به سود استقلال، پرسپولیس یا تیم ملی است! اما در اولین برهه مشخص می شود همه آنها چیزی جز لاف‎زنی مدیران فدراسیون و سرخابی ها نبوده است!
4- عدم تأمین خواسته های ابتدایی مربیان خارجی و در نهایت عصبانی کردن آنها!
5- عدم پرداخت به موقع مطالباتی که تعهد به پرداختش شده است!
6- فعال شدن بند فسخ، قهر مربیان و تهدید به استعفا!
7- سفر دوباره مدیران به خارج از کشور و گشت و گذار با دلارهای دولتی به بهانه مذاکره!
8- عدم توفیق در جلب رضایت مربی!
9- رسیدن شکایت به اضافه جریمه 5 درصدی و محکومیت فوتبال ایران از سوی فیفا!
10- به هوا بلند شدن کاسه چه کنم! چه کنم! و در نهایت بسته شدن پنجره نقل و انتقالاتی!

"ده فرمان"ی که در این سالها به کرّات درباره مربیان یا بازیکنان خارجی که به کشورمان آمده اند تکرار شده و در این بین تنها دلال های بازیکن و گروهی از دور و بری های مدیران استفاده اش را می برند و هر آنچه غم و غصه است برای طرفداران و مدیران بعدی که روی کار می آیند باقی می ماند و این چرخه باطل باز هم تکرار و تکرار می شود!

نهادهای نظارتی همان قدر که در کشف محموله های ماسک، مواد ضدعفونی کننده، لاستیک ماشین، شکر، لوازم خانگی، مواد مخدر، داروهای انباشت شده، گوشتهای فاسد رستوران ها و متلاشی کردن باندهای ترورسیتی در مرزها تبحر داشته و مهارتهای شان را بارها به ملت ایران اثبات کرده اند یک بار هم به این دو باشگاه ورود کرده و دست آنهایی که سرخابی ها را به این روز انداخته اند را از کتف قطع کنند!

قطعا در جمع اعضای خانواده مسئولان و کارکنان همان نهادها هم استقلالی و پرسپولیسی داریم پس اگر راضی به غصه خوردن فرزندان، خواهران و برادران تنی شان نیستند یکبار برای همیشه به مسایل پشت پرده این دو باشگاه ورود کنند و آن را از ریشه بزنند.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: استقلال پرسپولیس کرونا لیگ برتر استقلال و پرسپولیس دو باشگاه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۲۳۳۳۶۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

زارعی: واگذاری سرخابی‌ها از سوی AFC تایید شد

مصطفی زارعی مدیر دپارتمان صدور مجوز حرفه‌ای در آیین واگذاری مالکیت استقلال و پرسپولیس به بخش خصوصی اظهار کرد: یک بیماری ۴۰ ساله درمان شده و امیدواریم اتفاقات خوبی در خصوص این ۲ باشگاه رخ دهد.

او افزود: ورزش را باید به عنوان یک صنعت پولساز ببینیم و  بدانیم که ۲ درصد از تولید ناخالص کشور‌های پیشرفته را به خود اختصاص می‌دهد و هدفگذاری کشور‌های همسایه در ۳ سال آینده ۳ درصد است و  باید به این سمت حرکت کنیم و نقطه آغاز این کار، واگذاری  باشگاه های استقلال و پرسپولیس به بخش خصوصی است.

رئیس صدور کمیته مجوز حرفه‌ای با بیان اینکه یکی از اصلی‌ترین دغدغه‌ها واگذاری ۲ باشگاه استقلال و پرسپولیس به بخش خصوصی بود، اعلام کرد: با کنفدراسیون فوتبال آسیا مسائل را چک کرده‌ایم و مشکلی وجود ندارد و باید سراغ سایر اشکالات برویم و آنها را نیز حل کنیم.

زارعی ادامه داد: امیدوار هستیم هر ۲ باشگاه مجوز حرفه‌ای بگیرند و سایر مشکلات خود را حل کنند؛ اگر یکی از این ۲  باشگاه واگذار می‌شد از نظر AFC مشکل حل می‌شد، اما خوشبختانه سهام ۲ باشگاه به یک اندازه واگذار شد.

مدیر دپارتمان صدور مجوز حرفه‌ای با اشاره به اینکه امیدواریم این اتفاق سرعت حرکت ورزش و فوتبال ایران را بیشتر کند، گفت: از اعضای فدراسیون فوتبال تشکر می‌کنیم چرا که پیگیری بسیاری انجام دادند و وزارت ورزش هم همراه بود و در نهایت این اتفاق رخ داد. همچنین جای تشکر دارد که با همکاری وزارت اقتصاد و سازمان خصوصی سازی مشکلات ۲ باشگاه حل شد و  یک جلسه نیز با حضور شرکت توسعه و نوسازی اماکن ورزش و سازمان لیگ داشتیم و امیدواریم ورزشگاه آزادی نیز تکان اساسی به خود ببیند.

باشگاه خبرنگاران جوان ورزشی فوتبال و فوتسال

دیگر خبرها

  • بعد از واگذاری سرخابی ها به بخش خصوصی؛ پرسپولیس و استقلال تذکر گرفتند!
  • وزارت ورزش نقشی در انتخاب مدیران سرخابی نخواهد داشت
  • اسبقیان: وزارت ورزش در انتخاب هیات مدیره سرخابی‌ها دخالت نمی‌کند
  • خبر خوش وزیر برای سرخابی ها | دستور پرداخت حق پخش رسید
  • زارعی: واگذاری سرخابی‌ها از سوی AFC تایید شد
  • سایه روشن ورود توصیه‌ای بانک‌ها به واگذاری سرخابی‌ها
  • آغاز آیین واگذاری مالکیت سرخابی‌ها به بخش خصوصی
  • هم از استقلال امتیاز می گیریم هم از پرسپولیس | خط و نشان برای سرخابی ها
  • راه خصوصی‌ سازی ایران‌ خودرو و سایپا باز می‌ شود؟
  • مشاور وزیر ورزش: همت و اراده دولت و رییس جمهور باعث واگذاری استقلال و پرسپولیس شد/ وزارت ورزش وظیفه نظارتی خواهد داشت