Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایلنا از اصفهان، شهرام عالیوند اظهار داشت: دوره های آموزشی مختلف ویژه نیروهای خدماتی در خصوص استفاده کامل از تجهیزات حفاظت فردی از جمله ماسک ودستکش برگزار شد.

وی غیر فعال کردن دستگاه های انگشت زنی و جایگزین کردن روش تشخیص چهره و ضد عفونی کردن سرویس های ایاب و ذهاب شرکت را از دیگر تمهیدات مهم در ارتباط با جلوگیری از شیوع ویروس کرونا برشمرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیر عامل شرکت فولاد امیر کبیر کاشان تصریح کرد: کاهش زمان کارکرد کارگران و عدم سرو غذا در رستوران و توزیع بطری های آب معدنی و جلوگیری از ورود افراد متفرقه به شرکت در دستور کار قرار گرفته است.

عالیوند ادامه داد: توزیع پدهای الکلی در واحدهای تولیدی،توزیع مستمر و مداوم دستکش و ماسک یکبار مصرف ویژه رانندگان خودروهای سبک وسنگین از دیگر موارد اجرایی دستور العمل های اداره کار برای حفظ سلامت کارکنان است که در شرکت فولاد امیر کبیر کاشان اجرا می شود.

وی افزود: ماموریت ها و دوره های آموزشی خارج از سازمان و برگزاری جلسات غیرضروری لغو شده و پک های بهداشتی برای کارکنان وخانواده های آنها شامل اسپری، ضد عفونی کننده، دستکش وماسک تهیه و در اختیار آنها قرار گرفته است.

 شرکت تولیدی فولاد امیر کبیر کاشان‌ با اشتغال آفرینی مستقیم برای ۳۰۰ نفر از جوانان کاشانی، اولین شرکتی است که در پاسخ به درخواست نماینده مردم کاشان در مجلس مبنی بر تعطیلی مراکز صنعتی وتولیدی جهت مصون ماندن کارگران از ویروس کرونا پاسخ مثبت داده و آن را عملی کرد.

منبع: ایلنا

کلیدواژه: ماسک کرونا در کاشان فولاد امیرکبیر کاشان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۲۳۴۷۳۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بازگشت خط تولید در ۱۲۰۰ بنگاه اقتصادی با مشارکت بسیج کارگری

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما؛ حمیدرضا اله بداشتی در نشست خبری که در آستانه هفته کار و کارگر برگزار شد گفت: اگر مشکلات جامعه کار و تولید حل شود، محصولی که تولید می‌شود، قدرت رقابت پذیری در بازار را خواهد داشت.
مسؤول بسیج کارگران و کارخانجات با اشاره به تثبیت حدود ۴۷ هزار شغل در ۱۲۱۱بنگاه تولیدی با مشارکت بسیج کارگران وکارخانجات در سال گذشته افزود: با شناسایی ۱۶۸۳ مشکلات موجود در ۱۲۱۱بنگاه تولیدی گفت:با همکاری گروه‌های جهادی -کارگری تعداد ۱۰۸۸ مشکل رفع شده است که این مسئله منجر به تثبیت اشتغال ۴۶هزار و۷۶۰نفر شغل در این بنگاه‌ها شده است.
وی در ادامه اظهار داشت: ما به دنبال گسترش فرهنگ کار هستیم تا بتوانیم بهره وری و تولید را افزایش دهیم و به تثبیت اشتغال کمک کنیم. اله بداشتی افزود: می‌توانیم کارگران را به تولید تشویق کنیم و با مصرف کالا‌های ایرانی شبکه و زنجیره ارزش را در کالا‌های ایرانی توسعه بدهیم.
وی با اشاره به اینکه جایزه اقتصاد مقاومتی امسال به واحد‌های تولیدی برتر اهدا می‌شود، گفت: در این زمینه ۸۴ سنجش برای ارزیابی این واحد‌ها تدوین شده است.
مسؤول بسیج کارگران و کارخانجات در مورد احیای واحد‌های تولیدی که دچار مشکل بودند، گفت: سال گذشته هزار واحد تولیدی عارضه یابی شدند و از بین این واحد‌های تولیدی ۷۳۶ واحد رفع موانع تولید شده و با استفاده از ظرفیت گروه‌های جهادی و با کمک مردم و رفع موانع بدون ریالی اعتبار دولتی مشکل آنها رفع شده و به چرخه تولید برگشتند.
وی افزود: ما بر خود تکلیف می‌دانیم که بتوانیم رسالت انقلابی و مسئولیت جهادی خود را انجام دهیم.
مسئول بسیج کارگران و کارخانجات همچنین گفت: در راستای ایفای مسئولیت اجتماعی سال گذشته ۹۸۰ واحد مسکونی برای مددجویان کمیته امداد امام ساخته یا مرمت و بهسازی شده و امسال هم قرار است دو برابر این رقم یعنی حدود دو هزار واحد را بازسازی یا احداث و مرمت کنیم.
اله بداشتی در مورد اینکه مهم‌ترین مسائل واحد‌های تولیدی چه بود که با رفع آن به جریان کار و تولید برگشتند، گفت: رفع موانع تولید و گلوگاه‌های مشکل دار تولید، زنجیره تامین مواد اولیه، عدم رقابت پذیری محصول، زیان انباشته، مشکل سرمایه در گردش، بیمه تامین اجتماعی، بدهی مالیاتی، استقراض بانکی، مشکل حمل و نقل و همچنین مشکل بازاریابی و فروش مهم‌ترین این مسائل بودند که با رفع آنها واحد‌های تولیدی می‌توانند به چرخه تولید برگردند.
وی تصریح کرد: وقتی یک واحد تولیدی بدهی به سازمان تامین اجتماعی دارد، در هماهنگی با این سازمان تلاش می‌کنیم بدهی آن واحد را تقسیط کنیم و همچنین تخفیف‌هایی برای واحد‌های تولیدی در نظر می‌گیریم تا تعطیل نشود و این مسائل در ستاد تسهیل استانی هماهنگ می‌شود و از ظرفیت بسیج صنعت، بسیج اصناف و بسیج کارگران به عنوان سه ضلع رفع موانع تولید استفاده می‌کنیم.
مسئول بسیج کارگران و کارخانجات اظهار داشت: گاهی یک واحد تولیدی مشکل بازاریابی و بازار‌های جدید دارد که تلاش می‌کنیم به صادرات محصول از طریق هم افزایی با بسیج اصناف و استفاده از کلینیک عارضه یابی بسیج صنعت و متخصصان صادرات استفاده کنیم و بتوانیم واحد تولیدی را به چرخه کار برگردانیم.
به گفته اله بداشتی یکی از اقدامات برگزاری جلسات کارفرما و کارگر به صورت چهره به چهره است که مسائل کارگری مطرح و کارفرمایان در حد توان خود نسبت به رفع این مشکلات اقدام می‌کنند.

دیگر خبرها

  • تحویل واحد‌های دانشگاه صنعتی امیرکبیر در هشتگر طی دومرحله تا پایان شهریور
  • سند ۴۲ میلیون مترمربع از زمین‌های شهر جدید امیرکبیر اراک صادر شد
  • تقویت نظارت ها بر عرضه بهداشتی شیر در مدارس از مهمترین مصوبات کمیته صیانت از سلامت و امنیت غذایی مردم
  • پارچه‌نوشتۀ عبری دانشگاه امیر کبیر
  • شیر خشک موضوع اصلی نشست شورای گفت‌وگوی دولت و بخش خصوصی شد
  • تحویل واحدهای مسکونی دانشگاه صنعتی امیرکبیر تا شهریور سال جاری
  • برگزاری اردوی راهیان پیشرفت در هفته کار و کارگر
  • بازگشت خط تولید در ۱۲۰۰ بنگاه اقتصادی با مشارکت بسیج کارگری
  • اهدای ۵۰۰ بسته حمایتی همزمان با هفته کار و کارگر در البرز
  • دادگستری اجازه تعطیلی هیچ واحد تولیدی در هرمزگان را نمی‌دهد