Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پارسینه»
2024-04-19@12:11:53 GMT

درخواست امارات برای توافق جدید اوپک پلاس

تاریخ انتشار: ۲۲ اسفند ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۷۲۳۵۲۵۲

درخواست امارات برای توافق جدید اوپک پلاس

سهیل المزروعی، وزیر انرژی امارات متحده عربی در توییتی نوشت: وزارت انرژی و صنعت امارات قویا بر این باور است که توافق جدید برای حمایت از توازن و نوسان کمتر بازار ضروری است. ما از این که توافقی میان اعضای گروه اوپک پلاس حاصل نشد و در نتیجه اعلامیه همکاری در پایان مارس ۲۰۲۰ منقضی می شود، مایوس شدیم.

مذاکرات اوپک پلاس برای تمدید و تشدید محدودیت عرضه نفت هفته گذشته پس از امتناع روسیه از پذیرش پیشنهاد اوپک برای کاهش بیشتر تولید شکست خورد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اوپک پیشنهاد کرده بود ۱.۵ میلیون بشکه در روز دیگر به کاهش تولید اضافه شود که سهم اعضای غیراوپک ۵۰۰ هزار بشکه در روز بود.

شرکت ملی نفت ابوظبی (ادنوک) که بزرگترین تولیدکننده نفت امارات است، روز چهارشنبه اعلام کرد در آوریل عرضه نفت خود به بازارهای جهانی را به بیش از چهار میلیون بشکه در روز افزایش خواهد داد و طرح تولید افزایش تولید به پنج میلیون بشکه در روز را که برای سال ۲۰۳۰ هدف گذاری کرده بود، شتاب خواهد بخشید.

بر اساس گزارش پلاتس، مزروعی در این توییت گفت: تولیدکنندگان در امارات ظرفیت تولید فراوانی دارند که با در نظر گرفتن شرایط فعلی بازار، به سرعت فعال خواهد شد.

منبع: پارسینه

کلیدواژه: پارسی خبر امارات متحده عربی اوپک پلاس نفت بشکه در روز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsine.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارسینه» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۲۳۵۲۵۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چرا استفاده از کارت سوخت شخصی برای دولت به یکباره مهم شد؟

به گزارش خبرنگار مهر، یکی از راه‌های کنترل مصرف و جلوگیری از قاچاق سوخت استفاده از کارت سوخت شخصی است؛ موضوعی که در هر از گاهی در رسانه‌ها مطرح می‌شود و مردم فکر می‌کنند چون این موضوع از سوی مسؤولان وزارت نفت گوشزد شده است پس باید منتظر افزایش قیمت بنزین باشند. در طول سالهای اخیر بارها بحث افزایش قیمت بنزین از سوی مسؤولان ارشد وزارت نفت تکذیب شده است اما دوباره به محض مطرح شدن استفاده از کارت سوخت شخصی فضای مجازی پر می شود از نرخ های تخیلی بنزین که اخیراً حتی زمانی نیز برای اجرای این افزایش قیمت‌های تخیلی هم مطرح می‌شود.

از زمانی که موضوع کارت سوخت در دولت نهم مطرح شد این سیاست غیر قیمتی برای کنترل مصرف دچار فراز و فرودهایی شد تا جایی که در دولت یازدهم برای مدتی نیز کارت سوخت عملاً کارایی خود را از دست داد و این مساله موجب به افزایش فزاینده بنزین در کشور شد.

در دولت سیزدهم احیای سیاست‌های غیر قیمتی موجب شده است تا استفاده از کارت سوخت پر رنگ تر از قبل باشد تا حدی که در هفته اخیر اعلام شده است صدور کارت سوخت که زمانی ماه ها برای صدورش زمان نیاز داشت به ۱۰ روز رسیده است.

اخیراً مدیرعامل شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی گفته است به دنبال مذاکرات صورت گرفته با فراجا، مقرر شده تا نیمه اردیبهشت ماه فرایند صدور کارت سوخت در بستر اینترنت انجام پذیرد و کمتر ۱۰ روز کارت سوخت به دست مردم برسد.

به گفته این مقام مسؤول به دلیل جزیره‌ای بودن اطلاعات مورد نیاز تولید کارت سوخت (شرکت پژوهش و توسعه ناجی، نفت و پست) زمان صدور و تولید کارت سوخت زمان‌بر بوده است. لذا شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی تصمیم گرفته است که برای کوتاه کردن فرآیند تولید کارت هوشمند سوخت با ایجاد زیر ساخت‌های لازم نسبت به راه اندازی سامانه ثبت درخواست کارت سوخت در بستر اینترنت با همکاری شرکت‌های فوق اقدام کند.

وی افزود: این امر مستلزم همکاری بی قید و شرط جهت ارائه اطلاعات خودروهای مورد نیاز برای ثبت درخواست و تولید کارت سوخت از طریق شرکت پژوهش و توسعه ناجی است که در صورت حصول نتیجه امکان راه اندازی درخواست اینترنتی صدور کارت سوخت در بستر اینترنت در کمترین زمان امکان پذیر خواهد بود.

وی با بیان اینکه در صورت پیاده سازی و حذف فرآیندهای سنتی و یکپارچه کردن فرآیندها کارت سوخت مردم و ارسال به موقع مرسولات توسط شرکت پست قطعاً کمتر از ۱۰ روز کارت سوخت به دست متقاضیان خواهد رسید چرا که زمان تولید کارت سوخت توسط شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی بیشتر از ۴۸ ساعت زمان نمی‌برد و از طرفی با سیستمی شدن فرآیندها باجه معطل پست صفر خواهد شد و خود متقاضی نیز می‌تواند هر لحظه فرآیند درخواست، تولید و ارسال کارت سوخت را از طریق همان سامانه رصد و پیگیری کنند.

پیش از این هم معاون وزیر نفت و مدیرعامل شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده‌های نفتی با بیان اینکه هم اکنون زمان تحویل هر کارت سوخت کمتر از یک ماه است، گفت: امسال برنامه داریم که زمان تحویل کارت‌های سوخت را به یک هفته کاهش دهیم. برای تحقق این امر، نیاز است که شرکت پژوهش و توسعه ناجی با وزارت نفت همکاری کند تا فرآیند نام نویسی کارت سوخت هم الکترونیکی شود.

به گفته این مقام مسؤول استفاده از کارت‌های سوخت شخصی در قانون بودجه سال ۱۴۰۲ که در قانون بودجه امسال نیز تکرار شده، با توجه به اینکه بین استفاده از کارت سوخت شخصی و کارت سوخت جایگاه داران تفاوتی وجود ندارد، مردم ترجیح می‌دهند که ۶۰ لیتر سهمیه هزار و ۵۰۰ تومانی را در کارت‌های سوخت شخصی خود ذخیره کرده و کارت سوخت جایگاه‌ها استفاده کنند. همچنین هر کارت سوخت شخصی، ماهانه ۶۰ لیتر سهمیه هزار و ۵۰۰ تومانی و ۱۰۰ لیتر اعتبار سه هزار تومانی دارد، درخواست ما این است که مردم در استفاده از کارت‌های سوخت شخصی همراهی کنند؛ زیرا، هدف‌گذاری برای کارت‌های جایگاه‌ها این است که در شرایط اضطرار مورد استفاده قرار بگیرند.

این گزارش حاکی است مصرف بنزین در کشور هم اکنون بالاست و دولت سعی دارد تا با استفاده از کارت سوخت شخصی این میزان مصرف را کاهش دهد.

کد خبر 6080286 فاطمه صفری دهکردی

دیگر خبرها

  • کدام استانهای کشور پر بارش تر بودند؟/ ایران پیشتاز تولید نفت اوپک
  • تولید جهانی نفت کاهش یافت
  • قیمت خودرو‌های ایران خودرو امروز چهارشنبه ۲۹ فروردین ۱۴۰۳ + جدول
  • چرا استفاده از کارت سوخت شخصی برای دولت به یکباره مهم شد؟
  • درخواست مقام ارشد اسرائیل برای عادی سازی روابط با عربستان
  • عضو ارشد کابینه جنگ اسرائیل؛ دنبال کودتای بزرگ هستیم | درخواست مهم از عربستان
  • متخصصان وزارت نفت تحریم‌ها در زمینه تولید و صادرات نفت را بلااثر کردند/ جهشی قابل‌توجه در صادرات گاز داشته‌ایم
  • وزارت نفت اثر تحریم‌ها در تولید و صادرات نفت را کم کرد/ جهشی قابل‌توجه در صادرات گاز داشته‌ایم
  • تولید نفت شیل آمریکا در ماه مه افزایش می‌یابد
  • تمایل اوپک برای عضویت جمهوری نامیبیا