Web Analytics Made Easy - Statcounter

محمد اسماعیل بیگی، در گفت‌وگو با خبرنگار ایلنا با اشاره به برنامه ها و اهداف شرکت توان باد عنوان کرد: برنامه‌های این شرکت مبتنی بر استفاده از پتانسیل‌های موجود در کشور است تا بتواند از انرژی تجدید پذیر استفاده کند.

وی اظهار کرد: شرکت توان باد در کنار شرکت صبا نیرو (سازنده توربین های بادی و متعلق به گروه صنعتی سدید) می‌توانند در بازارهای مرتبط، سهم بیشتری را جذب کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

همچنین این امر باعث شده محدودیت‌هایی که برای سایر شرکت‌ها در واردات توربین‌های بادی وجود دارد، برای شرکت توان باد بسیار کمتر باشد.

وی با اشاره به چشم اندازهای شرکت توان باد گفت: این شرکت قصد دارد مزارع بادی خود را گسترش و راه اندازی کند. علی رغم محدودیت‌هایی که در چند سال گذشته برای سرمایه گذاری به خصوص در زمینه انرژی‌های بادی وجود داشت، این شرکت توانست یک واحد توربین بادی در منطفه خواف راه‌اندازی کند. همچنین این شرکت دومین واحد خود را ظرف 3 ماه آینده راه اندازی خواهد کرد. ضمن اینکه اگر گشایش‌هایی در زمینه بین‌المللی و شرایط اقتصادی کشور ایجاد شود، شرکت توان باد استراتژی خود را به سمت جذب فاینانس خواهد برد.

اسماعیل بیگی از بومی سازی تقریبا 80 درصدی قطعات مربوط به ساخت توربین‌های بادی توسط شرکت صبانیرو خبر داد و گفت: این شرکت برای تامین قطعات خود به جز تعداد محدودی، مشکل خاصی ندارد.

عضو‌ جدید هیئت مدیره شرکت توان باد معتقد است: دست یابی به بازارهای جهانی بستگی به شرایط ویژه دارد، وی ادامه داد: در حال حاضر شرایطی برای ایران متصور نیستم، مگر اینکه موضوع صادرات برق که مصوبه‌های آن در وزارت نیرو تصویب شده، جنبه عملی پیدا کند. امیدواریم با گشایش در حوزه بین‌المللی، بتوانیم از طریق احداث نیروگاه‌های بادی؛ صادرات برق به کشورهای همسایه صورت بگیرد.

بر اساس این گزارش: شرکت توان باد، یکی از شرکت‌های زیر مجموعه هولدینگ گروه صنعتی سدید بوده و امیرحسین کاوه مدیرعامل این هولدینگ صنعتی، طی حکمی محمد اسماعیل بیگی را به عضویت در هیات مدیره شرکت توان باد؛ منصوب کرد.

 

منبع: ایلنا

کلیدواژه: انرژی ایران سرمایه گذاری وزارت نیرو هیئت مدیره

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۲۳۷۸۸۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تبدیل بزرگترین بندر زغال‌سنگ جهان به نیروگاه باد دریایی شناور

بندر نیوکاسل در نیوساوت‌ولز استرالیا قرار است تا سال ۲۰۲۸ به یک تأسیسات شناور بندری مرکزی برای بادهای دریایی تبدیل شود و انرژی تجدیدپذیر مقرون‌به‌صرفه را فراهم بیاورد.

به گزارش سرویس ترجمه خبرگزاری ایمنا، یکی از بزرگ‌ترین بنادر زغال‌سنگ جهان، بندر نیوکاسل (PON) در نیوساوت‌ولز استرالیا، به‌عنوان گزینه اصلی برای استقرار توربین‌های بادی دریایی شناور تعیین شده است. تبدیل این بندر به قطب بادی فراساحلی تا پنج گیگاوات به پروژه‌های توربین شناور منطقه بادی فراساحلی این بخش (هانتر) سرویس‌دهی خواهد کرد که دومین منطقه توسعه اعلام‌شده استرالیا محسوب می‌شود.

منطقه باد فراساحلی هانتر یک منطقه تقریباً دوهزار کیلومتر مربعی در اقیانوس آرام و اولین منطقه در استرالیا خواهد بود که میزبان توربین‌های شناور است. وجود کانال ناوبری عمیق، منطقه توسعه در دسترس و نبود زیرساخت‌های پل، این منطقه را برای ایفای نقش به‌عنوان یک مرکز دریایی بسیار مناسب می‌کند. در این راستا مطالعه‌ای برای شناسایی کمیت و اندازه امکانات جدیدی در منطقه انجام شده است که به‌احتمال زیاد برای این پروژه مورد نیاز خواهد بود.

این مطالعه نشان داد که با سرمایه‌گذاری و مشاوره مناسب با ذی‌نفعان، منطقه منتخب دارای ویژگی‌های فیزیکی مناسبی برای حمایت از صنعت بادی فراساحلی در نیو ساوت‌ولز و مناطق وسیع‌تر استرالیا است. یک مرکز باد فراساحلی تجسم‌شده، عملکردهای مختلفی از جمله مونتاژ، مرحله‌بندی، عملیات تولید و نگهداری را برای این صنعت انجام می‌دهد.

توسعه استراتژیک جدید نه‌تنها بندر نیوکاسل را به‌عنوان یک بخش مرکزی برای پروژه‌های بادی شناور در منطقه استرالیا ایجاد می‌کند، بلکه می‌تواند تولیدکنندگان تجهیزات اصلی را نیز برای توسعه‌های بادی شناور و پایه ثابت جذب کند.

تلاش‌های انجام‌گرفته برای تبدیل شدن به بخشی کلیدی از صنعت نوپای بادی فراساحلی استرالیا در حالی صورت می‌گیرد که رقیب اصلی ویکتوریا، بندر هیستینگز، برنامه‌های توسعه‌اش را توسط وزیر محیط‌زیست فدرال به مرحله نقشه‌کشی رسانده است. با این حال وظیفه راه‌اندازی یک تأسیسات بندری مرکزی برای بادهای دریایی در ویکتوریا که قرار است مطابق با اهداف ایالت برای تولید دو گیگاوات بادی دریایی تا سال ۲۰۳۲، چهار گیگاوات تا سال ۲۰۳۵ و ۹ گیگاوات تا سال ۲۰۴۰، تا سال ۲۰۲۸ راه‌انداری شود، چندین درجه ضروری‌تر است.

کد خبر 746117

دیگر خبرها

  • پروژه خط ۱۴ اینچ تبریز _ ارومیه در آستانه بهره‌برداری
  • بلندترین توربین بادی جهان به ارتفاع ۳۶۵ متر در آلمان
  • هشتمین کنفرانس و پنجمین دوره جایزه ملی انرژی‌های تجدیدپذیر ایران برگزار می‌شود
  • برگزاری نمایشگاه بین المللی و جایزه ملی انرژی‌های تجدیدپذیر در ایران
  • معاملات ۳۰۷ میلیارد ریالی ۲۱ شرکت توزیع در نخستین روز بازگشایی
  • تکلیف تامین ۲۰درصدی برق ادارات استان تهران از منابع تجدیدپذیر
  • برنامه ریزی برای تولید برق خورشیدی در استان تهران
  • انرژی خورشیدی چیست؟
  • تبدیل بزرگترین بندر زغال‌سنگ جهان به نیروگاه باد دریایی شناور
  • تبدیل بزرگترین بندر زغال‌سنگ به نیروگاه باد دریایی شناور