Web Analytics Made Easy - Statcounter

طهماسبی زاده با اشاره به اینکه مشهد رتبه دوم کشور را از حیث توسعه گلخانه ای به دست آورده، گفت: در سال ۹۸ توسعه گلخانه های ما موجبات اشتغالزایی برای ۴۶۴ نفر را فراهم کرده و ۱۰ میلیارد تومان هم به توسعه این بخش اختصاص پیدا کرده است.

به گزارش خبرگزاری شبستان از مشهد، «امید طهماسبی زاده» امروز( ۲۲ اسفند) در نشست خبری با اصحاب رسانه با بیان اینکه از نظر توسعه گلخانه ای در جذب اعتبارات تبصره ۱۸ مشهد رتبه اول استان را دارد همچنین در سطح مراکز استان ها هم مشهد جزء شهرهای اول در بین مراکز کشور است، گفت:در سال ۹۸ توسعه گلخانه های ما موجبات اشتغال‌زایی برای ۴۶۴ نفر را فراهم کرده و ۱۰ میلیارد تومان هم به توسعه این بخش اختصاص پیدا کرده که با توجه به منابع اقلیمی و لزوم حفظ منابع آبی، توسعه گلخانه ها در حال افزایش است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

مدیر جهاد کشاورزی مشهد افزود:اولین امتیاز گلخانه ای تولید محصولات سالم تر و با کیفیت بالا است، عملکرد کشت های گلخانه ای ۵ برابر است لذا می‌توان گفت صرفه جویی بیشتری در مصرف آب دارد، اختلاف مصرف آب در گلخانه ها با فضای باز در واحد هکتار حدود ۲ برابر کشت فضای باز صرفه جویی دارد.

 

وی اظهارداشت:امکان توزیع محصولات درخارج فصل از دیگر نکات مثبت محصولات گلخانه ای است که امکان عرضه محصولات گلخانه ای باعث تنظیم بازار هم می شود و ما با این شرایط تعادل قیمت را در بازار برقرار می کنیم لذا رویکرد دولت به سمت کشت گلخانه ای است.

 

طهاسبی با اشاره به اینکه گلخانه خدادادی در بهترین شرایط گلخانه ای مدیریت می شود و محصولات این گلخانه صادراتی است و در شرایطی که امکان صادرات وجود داشته باشد سودآوری خوبی دارد، ادامه داد:متاسفانه به واسطه برخی تبلیغات منفی برای گلخانه ها استفاده از محصولات گلخانه ای کم است اما به طور خاص برخی از محصولات گلخانه ای از سلامت غذایی کاملتری برخوردار هستند.

 

مدیر جهاد کشاورزی مشهد با بیان اینکه مجموعه وزارت جهاد کشاورزی در بحت بازار محصولات حمایت های خاص خود را دارد، گفت: ما به نحوه ویژه پشتیبان گلخانه داران هستیم و می‌توانیم ساز وکار عرضه مستقیم محصولات را مورد پیگیری قرار بدهیم تا این محصولات به بهترین شکل ممکن در بحران کرونا به دست مردم برسد.

 

وی با اشاره به اینکه در سال ۹۲ سطح زیر کشت گلخانه های استان ۱۴۱ هکتار بود و اکنون مجموع گلخانه های استان ۳۸۰ هکتار شده که ۶۰ هکتار محیط های سایه بان و ۳۲۰ هکتار گلخانه است، افزود: اکنون ۷۰ هکتار سایه بان و ۱۳۰ هکتار هم گلخانه در حال احداث داریم.

 

طهماسبی زاده ادامه داد:میزان تولیدات گلخانه ای مشهد ۱۰ هزار و ۳۷۲ تن است که شامل بادمجان، گوجه و انواع سبزی و سیفی است همچنین هر هکتار گلخانه بین ۶ تا ۸ نفر اشتغال دائم ۵ نفر هم اشتغال غیر دائم ایجاد می‌کند.

 

مدیر جهاد کشاورزی مشهد با تاکید بر اینکه هزینه احداث هر هکتار گلخانه از ۴ میلیارد تا ۲۰ میلیارد تومان است، اظهارداشت:ما از سال ۸۷ استارت احداث زیر ساخت ۱۰ مجتمع گلخانه ای را زدیم که هر مجتمع برای ۶۰ فارغ التحصیل گلخانه ای اشتغال ایجاد می‌کند که تا کنون ۵ مجتمع به بهره برداری رسیده است.

پایان پیام/483

منبع: شبستان

کلیدواژه: مدیر جهاد کشاورزی مشهد توسعه گلخانه کشت گلخانه ای مشهد محصولات گلخانه ای توسعه گلخانه ها میلیارد تومان جهاد کشاورزی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۲۳۸۵۱۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۵۰ هزار و ۵۰۰ هکتار از اراضی‌کشاورزی مهاباد به کشت غلات اختصاص یافت

 

صلاح‌الدین حق‌گوی مدیر جهادکشاورزی مهاباد گفت: در سال زراعی ۱۴۰۲ _۱۴۰۳، در مجموع ۵۰ هزار و ۵۰۰ هکتار از اراضی‌کشاورزی به کشت غلات از جمله گندم و جو اختصاص داده شده که از این میزان ۵ هزار و ۵۰۰ هکتار بصورت آبی و ۴۵ هزار هکتار بصورت دیم کشت شده است.

وی اضافه کرد: پیش‌بینی می‌شود با توجه به بارندگی‌هایی که در فروردین‌ماه داشتیم اگر این بارندگی‌ها در اردیبهشت‌ماه تداوم داشته باشد بین ۹۰ تا ۱۰۰ هزار تن گندم در شهرستان تولید شود.

حق‌گوی تصریح کرد: همچنین تاکنون بیش از ۲۳ هزار هکتار از مزارع گندم و جو در مهاباد علیه آفت سن مادری سم‌پاشی شده است. 

نیمه اول خردادماه مبارزه با آفت سن گندم در مزارع شهرستان مهاباد پایان می‌یابد.

باشگاه خبرنگاران جوان مهاباد مهاباد

دیگر خبرها

  • اختصاص ۹۸ میلیارد ریال برای طرح‌های آبرسانی کشاورزی گناباد
  • آب‌های کردستان، به کام دیگران
  • معرفی 14 میلیارد تسهیلات توسعه باغ در ساری
  • تولید سالانه ۱۶هزار تن گیاهان دارویی در لرستان
  • میزان صادرات زنجان در سال جاری ۶۵۸ میلیون دلار هدفگذاری شد
  • بخش خصوصی ‌۱۲۲ هکتار گلخانه در استان البرز احداث کرد
  • اختصاص ۶۰ هکتار زمین به ملی مسکن در شهرستان بستان آباد
  • سطح کشت گلخانه‌ای در استان بوشهر افزایش می‌یابد
  • استقبال کشاورزان فاروجی از کشت نشایی
  • ۵۰ هزار و ۵۰۰ هکتار از اراضی‌کشاورزی مهاباد به کشت غلات اختصاص یافت