Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان،  اکثرا پوست‌های چرب مستعد ابتلا به این جوش‌های سرسیاه هستند، به همین دلیل هم اغلب این دانه‌ها بر روی بینی ظاهر می‌شوند، چرا که چرب‌تر بقیه‌ی نواحی صورت است.

برای از بین بردن این دانه‌ها، محصولات زیادی در بازار موجود است، اسکراب صورت، انواع شوینده‌های صورت، ماسک صورت و نوار بینی برخی از این محصولات هستند که ادعا دارند در برطرف شدن این دانه‌ها کمک فراوانی می‌کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

با این حال، می‌توانید این دانه‌ها را با راه حل‌های خانگی هم از بین ببرید، راه حل‌هایی مفید و مقرون به صرفه تر.

اسکراب خانگی خود را برای مقابله با جوش‌های سرسیاه بسازید
اولین کاری که برای خلاص شدن از شر دانه‌های سر سیاه روی بینی میتوانید انجام دهید این است که اسکراب مناسب با نوع پوستتان را بسازید. فقط به محصولات موجود در بازار تکیه نکنید، بسیاری از اسکراب‌های خانگی برای پوست عالی کار می‌کنند و به از بین بردن آلودگی منافذ پوست کمک شایسته‌ای میکنند. این اسکراب‌های خانگی تماما حاوی مواد تشکیل دهنده طبیعی و عاری از هرگونه مواد شیمیایی خشن هستند. این اسکراب‌ها حتی برای استفاده مطمئن ترند.

از بین بردن جوش سر سیاه روی بینی با برگ گشنیز و پودر زردچوبه
برگ گشنیز تازه را خرد یا آسیاب کرده و آن را با کمی پودر زردچوبه مخلوط نمایید. این خمیر را بر روی بینی خود به مدت ۱۵ دقیقه بگزارید و سپس با آب ولرم بشویید. این یک درمان خانگی خوب برای دانه‌های سر سیاه است.

 

از بین بردن جوش سر سیاه روی بینی با لیمو و شکر
یک قاشق چای خوری شکر و چند قطره آب لیموی تازه را با هم مخلوط نمایید. حالا این مخلوط را بر روی بینی خود بگزارید و به آرامی به صورت دایره وار آن را بمالید. این مخلوط واقعاً در خلاص شدن از شر دانه‌های سر سیاه کمکتان خواهد کرد.

از بین بردن جوش سر سیاه روی بینی با بخور لیمو
در ۲ یا ۳ فنجان آب جوش چند قطره لیمو بریزید. حالا یک حوله یا روسری روی سرتان بیندازید و بخور دهید. با این کار دانه‌های سرسیاه روی بینی شل شده و آسان‌تر از بین خواهند رفت. توجه نمایید که بیش از ۵ دقیقه در این حالت باقی نمانید.

از بین بردن جوش سر سیاه روی بینی با سیب زمینی رنده شده
سیب زمینی تازه را رنده و بر روی بینی خود بمالید و بعد از ۵ دقیقه آن را پاک نمایید! حالا بینی خود را با یک لیف حمام مرطوب پاک کنید. این هم راه درمانی خوبی برای دانه‌های سرسیاه است!

از بین بردن جوش سر سیاه روی بینی با ماسک خاک رس
ماسک خاک رس ثابت کرده که در از بین بردن دانه‌های سر سیاه بسیار مفید واقع میشود! این ماسک از مواد صد در صد طبیعی ساخته شده و مقرون به صرفه نیز هست.

از بین بردن جوش سر سیاه روی بینی با گلاب، اسطوخودوس و الکل
گلاب، اسطوخودوس و الکل را به مقدار مساوی به خوبی با هم مخلوط کنید و به بینی خود مالیده تا از شر دانه‌های سرسیاه خلاص شوید! پس از ۱۵ دقیقه این مخلوط را پاک کنید و سپس با آب ولرم بشویید.

از بین بردن جوش سر سیاه روی بینی با آرد ذرت و سرکه
یک قاشق چای خوری آرد ذرت را با چند قطره سرکه مخلوط کنید تا مخلوط خمیری بدست بیاید. خمیر را بر روی جوش‌های سرسیاه مالیده و پس از ۲۰ دقیقه آن را پاک کنید. این خمیر هم برای درمان جوش‌های سر سیاه کارساز است.

از بین بردن جوش سر سیاه روی بینی با روغن بادام زمینی و لیمو
در آخر، روغن بادام زمینی و آب لیمو را به میزان مساوی با هم مخلوط کنید و به مدت ۲۰ دقیقه بر روی بینی خود بگذارید. سپس صورت خود را با آب ولرم بشویید تا از شر جوش‌های سر سیاه خلاص شوید.

منبع: ایران ناز

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: جوش های سر سیاه بهداشت پوست و مو دانستنی ها دانه های سر سیاه بر روی بینی خود دانه ها جوش های سر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۲۴۴۰۶۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیش‌بینی تولید ۱۲۰ هزار نهال در نهالستان موقت بهار طی سال‌جاری

ایسنا/همدان رئیس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان بهار از پیش‌بینی تولید ۱۲۰ هزار نهال در نهالستان موقت منابع طبیعی این شهرستان در سال‌جاری خبر داد.

مهدی محمدی در گفت‌وگو با ایسنا، اظهار کرد: در رابطه با طرح مردمی «کاشت یک میلیارد درخت»، سهمیه هر یک از شهرستان‌ها تولید ۲۰۰ هزار نهال بوده که تاکنون کاشت ۶۰ هزار نهال شامل ۴۰ هزار قلمه صنوبر و سنجد و ۲۰ هزار بذر پاشی برای نهال زبان گنجشک در نهالستان موقت منابع طبیعی شهرستان انجام شده است.

وی با بیان اینکه برای تحقق سهمیه تولید و کاشت ۲۰۰ هزار نهال شهرستان در رابطه با طرح مردمی کاشت یک میلیارد درخت طی چهار سال علاوه بر ظرفیت نهالستان موقت منابع طبیعی از ظرفیت کشاورزان و برخی از شرکت‌ها نیز استفاده شده است، یادآور شد: در این رابطه منابع طبیعی براساس تعهد بذر و نهاده لازم را در اختیار کشاورزان گذاشته و نظارت لازم در تولید و کاشت این نهال‌ها را دارد و آموزش لازم را نیز به آنها ارائه می‌دهد تا تولید نهال داشته باشند.

محمدی خاطرنشان کرد: به منظور مدیریت مصرف و استفاده از منابع آبی و کنترل بهتر علف‌های هرز، تولید این نهال با استفاده از کشت زیرپلاستیک و آبیاری قطره‌ای در حال انجام است.

ممنوعیت برداشت گیاهان دارویی و خوراکی در عرصه‌های ملی شهرستان بهار   

وی در ادامه با اشاره به فصل بهار و رویش گیاهان دارویی و خوراکی در سطح مراتع و عرصه‌های ملی اظهار کرد: برداشت گیاهان دارویی و خوراکی در عرصه‌های ملی این شهرستان به صورت صنعتی و اقتصادی ممنوع است البته برداشت گیاهان دارویی در اندازه مصرف خانگی و به صورت سنتی (به مقدار کم) در سطح مراتع مجاز بوده و اشکالی ندارد.

محمدی با اشاره به بروز خشکسالی و کاهش شدید بارندگی طی چند سال گذشته به تبع سراسر کشور و استان در شهرستان بهار مطرح کرد: این امر سبب شده تا این خشکسالی‌ها و کاهش شدید بارندگی‌ها و برداشت بی‌رویه بر کیفیت و کمیت گیاهان دارویی در عرصه‌های ملی استان و شهرستان تأثیر داشته باشد.

وی خاطرنشان کرد: گیاهان دارویی و خوراکی نظیر کنگر، ریواس، کرفس کوهی، آویشن، موسیر و اسفناج وحشی سال‌های گذشته از رویش خوبی در سطح عرصه‌های ملی و مراتع برخوردار بودند اما در حال حاضر سطح این گیاهان و تراکم آن کم شده و حتی برخی از این گیاهان منقرض شده‌اند.

محمدی گفت: در این رابطه سازمان منابع طبیعی در چند سال گذشته بخشنامه‌ای به منابع طبیعی استان‌ها و شهرستان‌ها صادر کرده که با توجه به این بخشنامه گونه‌های گیاهی موجود در عرصه و مراتع ملی که در حال انقراض هستند شرایط آن باید بررسی شود.

وی افزود: در همین رابطه در بسیاری از موارد همکاران ما که قصد صدور مجوز برداشت و بهره‌برداری گیاهان خوراکی، دارویی و صنعتی را دارند، ابتدای امر در عرصه‌های ملی وضعیت این گیاهان را بررسی می‌کنند.

محمدی ادامه داد: اگر شادابی پایه‌های مولد این گونه‌های گیاهان خوب نباشد و شخصی که در دوره قبل مجوز از ما گرفته و به تعهدات خود عمل نکرده باشد و یا تنوع تراکم این نوع از گیاهان کم باشد، برای بهره‌برداری این گیاهان مجوز داده نمی‌شود و برداشت ممنوع خواهد بود.

وی گفت: برداشت گیاهان دارویی و خوراکی در عرصه مراتع ملی که برای مصرف روزانه باشد، مشکل و ممنوعیتی ندارد البته به شرطی که مراتع را تخریب نکند اما بهره‌برداری و برداشت از این گیاهان برای فروش و تجارت ممنوعیت داشته و برای هر گونه برداشت با مقدار زیاد افراد باید از منابع طبیعی مجوز داشته باشند و این امر با نظارت منابع طبیعی انجام شود، ضمن اینکه برای برداشت مواردی از گیاهان دارویی و خوراکی که در حال انقراض است، مجوز داده نمی‌شود.

محمدی با بیان اینکه امسال موردی از صدور مجوز برای برداشت و بهره‌برداری گیاهان دارویی، صنعتی و خوراکی در عرصه‌های ملی سطح شهرستان به منظور تجارت و خرید و فروش نداشته‌ایم، یادآور شد: سال گذشته نیز تنها یک مورد مجوز توسط منابع طبیعی شهرستان برای برداشت گونه‌های گیاهان دارویی و خوراکی به صورت اقتصادی و صنعتی صادر شده است.

وی اضافه کرد: گونه‌های دارویی و خوراکی در عرصه‌های ملی شهرستان بهار بیشتر ریواس، شنگ، پیاز کوهی، آزربه، کنگر و چای کوهی بوده که بیشتر در دامنه الوند مشاهده می‌شود.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • گرفتگی گوش را این گونه برطرف کنید
  • غذا‌هایی که به صورت طبیعی باعث تقویت استخوان کودک شما می‌شود
  • افت رشد تقاضای جهانی طلای سیاه
  • ترکیبی گیاهی برای لاغری، تقویت سیستم ایمنی و کاهش اضطراب
  • پیش‌بینی تولید ۱۲۰ هزار نهال در نهالستان موقت بهار
  • خواص شگفت انگیز کنجد سیاه
  • پیش‌بینی تولید ۱۲۰ هزار نهال در نهالستان موقت بهار طی سال‌جاری
  • غذای سربازان در ایران قدیم فقط این دانه ها بوده است
  • کاهش وزن با این نوشیدنی ترش
  • مو‌های سفید را با این روغن سیاه کنید