Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس مرکز تحقیقات فرآوری گیاهان دارویی دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهرکرد از تولید ترکیب گیاهی برای تقویت سیستم ایمنی بدن در این واحد دانشگاهی خبر داد.

مهرداد عطایی‌کچویی در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری آنا در شهرکرد درباره تولید ترکیب گیاهی در دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهرکرد اظهار کرد: «برای تقویت سیستم ایمنی بدن برای مقابله با التهابات و عوامل ایجادکننده سرماخوردگی ترکیب گیاهی به‌صورت دمنوش در مرکز تحقیقات فرآوری گیاهان دارویی این واحد دانشگاهی تولید شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

»

وی افزود: «این ترکیب گیاهی تولید شده در دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهرکرد می‌تواند سیستم ایمنی بدن را تقویت کند و  دارای مجوز از سازمان غذا و دارو و انجمن علمی گیاهان دارویی ایران نیز هست.»

دانشیار گروه گیاهان دارویی دانشکده کشاورزی و مسئول هسته فناور اکسترا داروی دانشگاه آزاد اسلامی شهرکرد در مورد ترکیبات این گیاه گفت: «این دمنوش که عمده ترکیبات آن شامل سرخارگل و آویشن است، بسیار مؤثر در جلوگیری از سرماخوردگی بوده و باعث تقویت سیستم ایمنی بدن می‌شود.»

عطایی‌کچویی اضافه کرد: «بر اساس این کار توانستیم گیاهان دارویی را برای نخستین‌بار در کشور به صورت ارگانیک واقعی؛ یعنی تولید محصولات سالم که عاری از سموم و بقایای فلزات سنگین است، تولید کنیم.»

وی ادامه داد: «کارگاهی که در آن این ترکیب گیاهی ساخته شده یکی از مراکز فناور است و زیر نظر مرکز رشد واحد‌های فناور دانشگاه آزاد اسلامی شهرکرد با عنوان واحد فناور کچوان فعالیت می‌کند.»

تولید 8 گیاه دارویی در مزرعه تحقیقاتی

رئیس مرکز تحقیقات فرآوری گیاهان دارویی دانشگاه آزاد اسلامی شهرکرد عنوان کرد: «در مزرعه آموزشی، تحقیقاتی دانشگاه، هشت گیاه دارویی را به صورت پایلوت در حدود 4 هکتار از زمین‌های این واحد دانشگاهی تولید خواهیم کرد که نشاهای آن تا اردیبهشت سال آینده آماده کاشت در این مزرعه خواهند شد.»

عطایی‌کچویی مطرح کرد: «تعداد محصولات این کارگاه، حدود 82 محصول است که توانستیم مجوز ساخت کارگاهی یا به عبارتی سیب سلامت را برای 19 محصول با پروانه‌های مختلف بگیریم.»

وی در راستای تولید محصولات مختلف توضیح داد: «دمنوش‌هایی برای کبد چرب و کاهش چربی خون، مناسب برای لاغری، کنترل فشار خون، سرماخوردگی و آرام بخش‌ها تولید کردیم.»

دانشیار گروه گیاهان دارویی دانشکده کشاورزی دانشگاه آزاد اسلامی درباره نحوه مصرف دمنوش سرخال گل و آویشن به آنا گفت: «برای استفاده از این محصول کافی است یک قاشق غذاخوری از آن را در یک قوری بریزیم و بگذاریم نیم ساعت دم بکشد و در طول روز دو وعده از این دمنوش را استفاده کنیم. با این روش استفاده، می‌توانیم سیستم ایمنی بدن خود را در برابر سرماخوردگی تقویت کنیم.»

انتهای پیام/4121/4062/

منبع: آنا

کلیدواژه: دانشگاه آزاد اسلامی شهرکرد گیاهان دارویی سیستم ایمنی بدن دانشگاه آزاد اسلامی سیستم ایمنی بدن گیاهان دارویی ترکیب گیاهی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ana.press دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۲۴۴۲۶۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش ۷۰۰ هکتاری مزارع کشت گیاهان دارویی در اصفهان

به گزارش خبرگزاری صداوسیما، مرکز اصفهان؛ مدیر امور باغبانی سازمان جهاد کشاورزی استان اصفهان، استان اصفهان را از ظرفیت تولید سالانه ۷۰ هزار تن انواع گیاهان دارویی برخوردار دانست و گفت: اصفهان با تولید سالانه ۱۱ هزار تن گل محمدی در سه هزار و ۶۵۰ هکتار از مزارع، رتبه سوم و با تولید ۱۰ تن زعفران در هزار و ۶۰۰ هکتار از مزارع رتبه چهارم کشوری را در اختیار دارد.
احمدرضا رییس‌زاده، توسعه کشت گیاهان دارویی در استان اصفهان را در راستای تغییر و اصلاح الگوی کشت برشمرد وافزود: با توجه به کمبود منابع آبی در این خطه، گیاهان دارویی، صنعت مناسب و جایگزین خوبی برای دیگرصنایع کشاورزی به شمار می‌رود.
وی ادامه داد: حدود ۲ هزار واحد سنتی و حدود ۳۰ واحد صنعتی در بخش فرآوری، بسته‌بندی و صادرات گیاهان دارویی و دارو‌های گیاهی در این استان فعالیت دارند.
مدیر امور باغبانی سازمان جهاد کشاورزی استان اصفهان افزود: هم اکنون مساحت مزارع مرتبط با کشت گیاهان دارویی در استان به هشت هزار و ۳۵۰ هکتار رسیده است.
تولید سالانه محصولات زراعی استان اصفهان در شرایط عادی حدود ۴.۶ میلیون تن و مجموع اراضی باغی استان نیز حدود ۸۵ هزار هکتار است.
مجموع تولید باغی و گلخانه‌ای در شرایط عادی حدود ۸۸۶ هزار تن برآورد می‌شود.

دیگر خبرها

  • استفاده از هوش مصنوعی در برنامه‌ریزی‌های بخش کشاورزی
  • دانشگاه آزاد دامغان جنبه‌های علمی و فرهنگی شاخصی دارد
  • «فناوری» و «نوآوری» اهرم‌های قدرتمند جهش تولید
  • گل محمدی به عنوان گیاهی اقتصادی برای کشاورزان یزدی
  • قرار گرفتن گل محمدی در برنامه‌ی توسعه‌ی کشت استان یزد
  • تولید سالانه ۱۶هزار تن گیاهان دارویی در لرستان
  • داوری: در تولید بذر هیبرید خیار به رقم ۱۰ میلیون عدد در سال نزدیک شده‌ایم
  • راه‌اندازی نیروگاه خورشیدی تا سطح ۴۰ مگاوات تولید برق در «عین‌الکش»/ بیمارستان سینا را از ما گرفتند!
  • تولید و تکثیر قارچ‌کُش گیاهی فناور به روش ضدبیولوژیکی/ با قارچ‌کُش‌های شیمیایی خداحافظی کنید
  • افزایش ۷۰۰ هکتاری مزارع کشت گیاهان دارویی در اصفهان