Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-03-28@22:54:37 GMT

هر دانشجو معلم یک سفیر سلامت

تاریخ انتشار: ۲۳ اسفند ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۷۲۴۵۰۶۵

هر دانشجو معلم یک سفیر سلامت

به گزارش روابط عمومی دانشگاه فرهنگیان، پرویز انصاری راد افزود: به همین خاطر این موضوع در دستور کار دانشگاه فرهنگیان قرار گرفته و دانشجو معلمان برای این موضوع و اینکه سفیر سلامت شوند، اعلام آمادگی کرده اند.

وی با بیان اینکه آگاهی رسانی به خانواده ها در خصوص پیشگیری و مقابله با بیماری کرونا و قرنطینه خانگی حائز اهمیت است، افزود: در راستای پیشگیری و کنترل بیماری کرونا ویروس نیاز مبرم به فرهنگ سازی جهت ارتقای سواد سلامت در جامعه است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

انصاری راد ادامه داد: در استان ها با برگزاری مسابقه مجازی سفیران سلامت، می توان از دانشجومعلمان به عنوان سفیران سلامت استفاده کرد و در دو بعد آگاهی بخشی در خصوص پیشگیری از بیماری کرونا و نیز نظارت بر خانه ماندن و عدم حضور در مکان های عمومی اقدامات  لازم انجام شود.

وی با بیان اینکه  به دنبال تصمیمات ستاد پیشگیری در سازمان مرکزی و ابلاغ آن به پردیس ها و مراکز آموزشی سراسر کشور اقدامات پیشگیرانه متعددی انجام شد، افزود: تا کنون بیش از سه هزار فضای آموزشی، کارگاهی و آزمایشگاهی و اداری و ۲۰۰ بلوک خوابگاهی و ۹۸ سالن غذاخوری و صدها راهرور در یک حرکت جهادی و بسیجی ضدعفونی و گندزدایی شده است.

انصاری راد اظهار داشت: در این راستا صدها نیروی انسانی دست بکار شدند تا محیطی کاملاً تمیز و بهداشتی فراهم شود.

سخنگوی ستاد پیشگیری و کنترل بیماری کرونا در دانشگاه فرهنگیان ادامه داد: همچنین حضور کارمندان  ادارات کل به دلیل شیوع این بیماری نوبتی شده و ساعات حضور آنان نیز تقلیل یافته و افرادی که بیماری خاص یا مزمن دارند نیز مجاز شدند که دورکاری کرده و در محل کار حاضر نشوند.

برچسب‌ها کرونا ستاد پیشگیری دانشگاه فرهنگیان دانشجومعلم پروندهٔ خبری کرونا در ایران؛ آخرین اخبار و گزارش‌ها

منبع: ایرنا

کلیدواژه: کرونا ستاد پیشگیری دانشگاه فرهنگیان دانشجومعلم کرونا ستاد پیشگیری دانشگاه فرهنگیان دانشجومعلم دانشگاه فرهنگیان بیماری کرونا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۲۴۵۰۶۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۵۰ درصد از ظرفیت علوم پایه باید صرف بررسی چالش‌های آینده شود

فرهاد دانشجو، رئیس دانشگاه تربیت مدرس در گفت‌وگو با خبرنگار گروه آموزش و دانشگاه خبرگزاری علم و فناوری آنا، درباره آسیب شناسی تعداد کم متقاضیان رشته‌های علوم پایه اظهار کرد: دانش آموختگان برتر دانشگاه‌ها به صورت مسابقه‌ای و رقابتی علاقه‌مند به قبولی در دانشگاه تربیت مدرس هستند. 

وی افزود: گاهی اوقات پذیرش در مقطع دکتری تنها برای ۴ تا ۵ دانشجو امکانپذیر است، اما با حدود ۱۰۰ داوطلب مصاحبه می‌شود تا از بین آنها برترین را برگزینیم. 

علوم پایه را باید پایه سایر رشته‌ها بدانیم

دانشجو تصریح کرد: دانشگاه تربیت مدرس مشکلی در زمینه کمبود رشته‌های علوم پایه ندارد، اما مجموع رشته‌های علوم پایه را باید پایه مابقی رشته‌ها بدانیم. مثلا تعریف مهندس در فنی و مهندسی یعنی فردی که از ریاضیات برای حل مسائل و مشکلات استفاده می‌کند که پایه این علم ریاضی به شمار می‌آید. 

رئیس دانشگاه تربیت مدرس با بیان اینکه پایه خیلی از رشته‌ها علوم پایه است؛ تاکید کرد: علوم پایه مانند رشته‌های ورزشی که دو میدانی و اساسی را پایه بقیه رشته‌ها حساب می‌کند، عنوان می‌شود؛ بنابراین اهمیت بسیار زیادی دارد و اگر ۳۰ تا ۵۰ درصد به مسائل روز می‌پردازد و باید ۵۰ درصد مابقی را به چالش‌های آینده کشور که انسان با آنها رو به رو خواهد شد، اختصاص می‌دهد. 

دانشجو گفت: علوم پایه به حل و بررسی مسائل و مطالبی می‌پردازد که بعد‌ها مشکل کشور خواهد بود و از اهمیت بسیار بالایی برخوردار است. شاید بازار کار مسئله اصلی عدم رقبت داوطلبان به سمت رشته‌های علوم پایه باشد که کنکوری‌ها در زمان انتخاب رشته مقطع کارشناسی از آن صرف نظر می‌کنند، مثلا برخی از داوطلبان اینگونه فکر می‌کنند که حقوق، برق و ... دارای بازار کار بیشتری است. 

با اشتغال زایی می‌توان داوطلب را به سمت رشته‌های علوم پایه کشاند

وی ادامه داد: شاید فردی که رشته ریاضی را انتخاب می‌کند اینگونه فکر کند که اگر زمانی قصد ادامه تحصیل نداشته باشد، دیگر بازار کار مناسب نخواهد داشت، اگر برای بازار کار فکر اساسی شود، متقاضیان افزایش می‌یابد. 

دانشجو تاکید کرد: افراد با مدرک دیپلم اگر قصد ادامه تحصیل در مقاطع بالاتر را داشته باشند، حتما به غیر از علاقه و استعداد به تخصص در آن رشته به اشتغال هم فکر می‌کنند، اما بازار کار رشته‌های علوم پایه به نسبت فارغ التحصیلان نیست و برای دانشجویان تحصیلات تکمیلی بهتر از کارشناسی است. 

انتهای پیام/

نادیا عابد

دیگر خبرها

  • اردوی جهادی عهد خدمت دانشجو معلمان دانشگاه پردیس کوثر یاسوج
  • فعالیت ۵ مرکز درمان بیماران مبتلا به کرونا در نوروز
  • (تصاویر) تکرار تاریخ؛ شباهت همه گیری آنفلوآنزای اسپانیایی و کرونا
  • عکس هایی جالب از شباهت همه گیری آنفلوآنزای اسپانیایی و کرونا / تاریخ تکرار شد!
  • اعلام جزئیات برگزاری آزمون فرهنگیان
  • تنها راه جذب قانونی معلم از طریق دانشگاه‌های تربیت معلم است‌
  • قانون می‌گوید تنها راه جذب معلم، دانشگاه‌های تربیت معلم است / ظرفیت دانشگاه فرهنگیان ۲۵ درصد افزایش یافت
  • صحرایی: تنها راه جذب معلم، دانشگاه‌های تربیت معلم است
  • قانون می‌گوید تنها راه جذب معلم، دانشگاه‌های تربیت معلم است
  • ۵۰ درصد از ظرفیت علوم پایه باید صرف بررسی چالش‌های آینده شود