Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-19@04:45:43 GMT

خوزستان هفته بارانی پیش رو دارد

تاریخ انتشار: ۲۳ اسفند ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۷۲۴۹۵۲۳

خوزستان هفته بارانی پیش رو دارد

به گزارش روز جمعه  ایرنا به نقل از اداره کل هواشناسی خوزستان، محمد سبزه‌زاری، افزود: از اواسط وقت فردا تا اوایل روز دوشنبه ورود سامانه بارشی سبب رگبار و رعد وبرق در اغلب نقاط استان، به ویژه مناطق شمال، شرقی، غربی و ارتفاعات می‌شود.

وی با بیان اینکه در این ایام شمال خلیج فارس مواج همراه با رگبار و رعد وبرق است، افزود: وزش باد متوسط تا شدید، گاهی تند باد لحظه‌ای در اغلب مناطق استان و احتمال ریزش تگرگ به صورت نقطه‌ای نیز در این مدت پیش بینی می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سبزه‌زاری اضافه کرد: سامانه بارشی دوم از روز چهارشنبه استان را تحت تاثیر قرار خواهد داد.

وی همچنین گفت: در شبانه روز گذشته حداکثر دمای استان در آبادان با ۳۰.۸ درجه سانتیگراد بالای صفر و حداقل دما در ایذه با ۸.۱ درجه سانتیگراد بالای صفر رخ داده است.

سبزه‌زاری اظهار داشت: دمای اهواز نیز در این مدت بین ۱۴.۹ تا ۳۰ درجه سانتیگراد بالای صفر در نوسان بوده است.

بر اساس این گزارش، اداره کل هواشناسی خوزستان روز چهارشنبه در اخطاریه‌ای اعلام کرد: هفته آینده ۲ سامانه بارشی وارد خوزستان می شود، که یکی از آنها از اواخر روز شنبه تا اواسط روز دوشنبه و دیگری از اوایل روز چهارشنبه تا اواخر روز جمعه منجر به رگبار و رعد و برق در استان خواهد بود.

اگر چه ایزدجو مدیرعامل سازمان آب و برق خوزستان امروز (جمعه) اعلام کرده که بنا به پیش بینی‌های هواشناسی، این سامانه‌ها بارش شدیدی در پی نخواهد داشت، اما رابعی معاون مطالعات پایه و طرح‌های جامع منابع آب سازمان آب و برق خوزستان ۲۱ اسفند ماه به ساکنان پایین دست رودخانه های دز و کرخه هشدار داد و گفته بود: با توجه به افزایش خروجی سدهای کرخه و دز تا حداکثر ظرفیت ایمن پایین دست رودخانه‌ها، از ساکنان حاشیه این رودخانه‌ها به ویژه در مناطق پایین دست درخواست کرد که ضمن خودداری از نزدیک شدن به رودخانه‌ها، احتیاط لازم را رعایت کنند.

به گفته وی افزایش خروجی سدها با هدف ایجاد آمادگی مخازن آنها برای بارش‌های بهاره انجام شده و بر همین اساس خروجی سد دز از روز سه شنبه به ۷۰۰ مترمکعب درثانیه و خروجی سد کرخه از چهارشنبه به ۴۵۰ مترمکعب درثانیه افزایش یافته است.

برچسب‌ها سازمان هواشناسی كشور اداره کل هواشناسی خوزستان بارش باران سیل

منبع: ایرنا

کلیدواژه: سازمان هواشناسی كشور اداره کل هواشناسی خوزستان بارش باران سیل سازمان هواشناسی كشور اداره کل هواشناسی خوزستان بارش باران سیل رودخانه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۲۴۹۵۲۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اقدامات پیشگیرانه سیل در شهرستان‌های خاتم و مروست

 مهدی حیدری رئیس اداره منابع آب شهرستان‌های خاتم و مروست با اشاره به ورود سامانه بارشی جدید به کشور و استان اظهار داشت: لایروبی بند بوروئیه (کرخنگان) و بند شماره ۱ هرات، ترمیم و بهسازی آبگیر بند ۲ و دستک آن و نصب دریچه‌های تنظیم سیلاب در ورودی این بند و همچنین ترمیم و بهسازی سرریز بند بوروئیه (کرخنگان) و تعمیر لوله خروجی این بند از مهم‌ترین اقدامات شهرستان خاتم جهت مواجهه با سیل احتمالی بوده است. 

وی افزود: لایروبی رودخانه‌های مرکز و اطراف روستای چاهک و لایروبی و ترمیم دیواره رودخانه در محل دهانه ورودی و خروجی پل‌های خطر ساز در ورودی روستای چاهک و ۵ کیلومتری شهر هرات به منظور بالابردن ایمنی و آبگذری بهتر سیلاب از دیگر اقدامات انجام شده در این شهرستان بوده است. 

این مقام مسئول در ادامه تصریح کرد: تعمیر و بهسازی دیواره آبگیر ورودی بند‌های ۱ و ۲ مروست و همچنین لایروبی این بند‌ها از جمله اقداماتی بوده اند که در شهرستان مروست انجام شده است. 

حیدری به لایروبی رودخانه‌های شهرستان مروست اشاره کرد و گفت: لایروبی رودخانه‌های ترکان، چنارناز، مروست و همچنین لایروبی دهانه ورودی و خروجی پل‌های خطر ساز در منطقه ترکان نیز در این راستا صورت گرفته است. 

وی در پایان گفت: انجام این اقدامات به معنی ایمنی کامل از خطرات سیل نیست و همشهریان باید در زمان وقوع سیل نکات ایمنی از جمله دوری از محل عبور سیلاب و عدم توقف و اتراق در بستر و حریم رودخانه‌ها را رعایت نمایند و به محض مشاهده سیلاب در بالادست شهرها، روستا‌ها و مراکز جمعیتی به مقامات محلی اطلاع رسانی نمایند.

باشگاه خبرنگاران جوان یزد یزد

دیگر خبرها

  • رگبار باران و بارش تگرگ اردبیل میهمان عصرگاهی اردبیلی ها
  • توصیه به پرهیز از توقف در بستر رودخانه زاینده رود
  • روند افزایشی دمای ‌خوزستان‌
  • هوای قم هفته آینده بارانی می‌شود
  • هواشناسی ایران۱۴۰۳/۰۱/۲۹؛هشدار بارش‌های شدید در ۵ استان
  • اقدامات پیشگیرانه سیل در شهرستان‌های خاتم و مروست
  • تداوم هشدار قرمز هواشناسی در هرمزگان
  • تشدید باران در استان/پایه برق‌های آسیب‌دیده وارد مدار شدند
  • هشدار سیلابی شدن رودخانه‌ ها در آذربایجان‌شرقی
  • صدور هشدار نارنجی هواشناسی در اصفهان/ بارش‌ها در راهند