Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایران اکونومیست- مدیر عامل شرکت مدیریت منابع آب ایران گفت: اکنون حدود ۳۰ میلیارد متر مکعب حجم موجودی آب سدهای کشور است و از همین رو دغدغه‌ای وجود ندارد.

«محمد حاج رسولی ها»  با اشاره به اینکه اکنون از نظر تامین آب شرایط خوبی وجود دارد،‌ افزود: اگرچه در تامین آب مشکلی وجود ندارد اما به لحاظ توزیع، ظرفیت خطوط و مخازن۲۴ ساعت شرایط متفاوت است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیرعامل شرکت مدیریت منابع آب ایران ادامه داد: بر این اساس نیاز است تا مردم در زمان پیک، مصارف خود را مدیریت کنند.

به گفته وی، به لحاظ تامین، منابع سطحی و زیرزمینی در شرایط خوبی قرار دارند و با بارش های مناسبی که صورت گرفته سدها آبگیری خوبی داشته‌اند.

مدیرعامل شرکت مدیریت منابع آب ایران با بیان اینکه مراقبت های ویژه‌ای برای مقابله با سیلاب نیز صورت گرفته، افزود: استان‌های جنوبی به ویژه هرمزگان و بوشهر از نظر تامین آب شرایط مناسبی دارند. استان تهران نیز در ذخیره آب وضعیت مطلوبی دارد اما در بخش توزیع نیاز به همراهی مردم برای اعمال روش های بهینه مصرف است.

 همزمان با شیوع گسترده بیماری کرونا در کشور میزان مصرف آب به طور چشمگیری افزایش یافته به گونه‌ای که وزیر نیرو در روزهای اخیر بر ضرورت مدیریت مصرف از سوی مردم تاکید کرده است.

 ایرنا

برچسب ها: منابع آب ، سد

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: منابع آب سد منابع آب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۲۵۳۰۹۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

میزان ظرفیت تولید گاز به ۸۷۵ میلیون متر مکعب رسیده است

رضا نوشادی مدیرعامل شرکت مهندسی و توسعه گاز ایران با اشاره به دستاوردهای شرکت ملی گاز ایران در دوره تحریم، گفت: سال ۱۳۸۹ بانک مرکزی، شرکتی ملی گاز و شرکت ملی نفت تحریم شدند؛ ظرفیت تولید، پالایش، انتقال و توزیع گاز، ۴۰۰ میلیون مترمکعب بود و امروز پس از یک دوره تحریم ۱۵ ساله، میزان ظرفیت تولید، به ۸۷۵ میلیون مترمکعب رسیده است و پالایش، انتقال و توزیع این زنجیره از ۱۰۰۰ میلیون مترمکعب بالاتر است. پیچیده‌ترین تکنولوژی با انتقال تکنولوژی از ساخت توربین و کمپرسور از سوی شرکت مهندسی و توسعه گاز ایران به عنوان بازوی اجرای شرکت ملی گاز ایران، صورت‌گرفته است.

نوشادی در ادامه با اشاره به لزوم سرمایه‌گذاری و مشارکت‌های مردمی و بخش‌های مختلف صنعت، افزود: جورچین صنعت گاز برای ادامه این مسیر پر افتخار، برای گسترش سطح مشارکت‌های مردمی و پاسخگویی به رشد فزاینده مصرف چه در مسیر توسعه و چه تولید انرژی و محصول و چه مصرف خانگی و تجاری، نیاز دارد که یک هم‌افزایی گسترده‌ای را انجام دهد. در استراتژی جدید شرکت ملی گاز ایران، برای مدیریت اوج مصرف که متأسفانه آسیبش نخست به تولید وارد می‌شود، تصمیم گرفتیم که وارد حوزه جذب سرمایه‌گذاری بشویم و پروژه‌های ذخیره‌سازی گاز، مگاپروژه هوشمندسازی مصرف گاز و بهینه‌سازی مصرف انرژی در ایستگاه‌های تقویت فشار را خدمت شما معرفی کنیم.

در ادامه این نشست علیرضا بیات مدیر سرمایه‌گذاری و کسب‌وکار شرکت ملی گاز ایران نیز با تأکید بر اهمیت صنعت گاز در امر تولید، گفت: سرمایه‌گذاری در تمام حوزه‌ها یکی از اصول اصلی توسعه در هر صنعتی است و صنعت گاز در کشور ما جریان خونی است که در رگ‌ها و شریان اقتصادی جریان دارد و توسعه این صنعت بی شک به توسعه در دیگر بخش‌های تولید همچون صنایع فولادی و پتروشیمی و دیگر بخش‌های صنعتی می‌انجامد.

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی اقتصاد و انرژی

دیگر خبرها

  • سد شهید لشگری نهب آماده بهره برداری
  • رئیسی: این سفر پیام مهمی داشت
  • فواید و مضرات باران ۴۸ ساعته مازندرانی‌ها
  • افزایش ذخایر آبی سدهای مازندران
  • ایران خواستار اشتراک دانش، فناوری و حمایت مالی کشور‌ها در بهبود حوزه‌های آبخیزداری مناطق خشک و نیمه‌خشک
  • بحران فرونشست در ۳۵۹ دشت ایران
  • عملیات آبرسانی به هفت شهر و ۱۳۶ روستای هرمزگان
  • چگونه خسارات سیل را کاهش دهیم؟
  • تأسیس شرکت پروژه راهکاری برای تحقق جهش تولید
  • میزان ظرفیت تولید گاز به ۸۷۵ میلیون متر مکعب رسیده است