Web Analytics Made Easy - Statcounter

یک نماینده پارلمان عراق از ظهور ائتلاف پارلمانی «نداء العراق» به منظور معرفی نخست وزیر جدید این کشور طی روزهای آتی خبر داد.

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری فارس، «علاء سکر» نماینده ائتلاف «النصر» در پارلمان عراق از ظهور یک شبه ائتلاف پارلمانی جدید به نام «نداء العراق» خبر داد.

به نوشته پایگاه خبری «المعلومه»، وی افزود: فراکسیون‌های سیاسی همچنان در حال رایزنی برای مذاکرات تشکیل دولت هستند و ائتلاف نداء العراق شامل ۱۰ نماینده است که هدف آن، معرفی شخصیتی مستقل برای نخست‌وزیری عراق است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

شمار اعضای این گروه قابل افزایش و رویکرد اصلی آن متمرکز بر شخصیت‌های مستقل وتکنوکرات است.

سکر در ادامه از شیوه واگذاری پست نخست‌وزیری به «محمد توفیق علاوی» و سوء‌استفاده برخی گروه‌های سیاسی انتقاد کرد و گفت: این گروه پارلمانی جدید به کمیته هفت‌نفره‌ای که امیدواریم از خطرناک بودن اوضاع کنونی، بحران مالی و اقتصادی جهانی مطالبات مردم عراق و چالش‌های فرارو در بخش بهداشت آگاه باشد، ملحق خواهد شد.

وی ابراز امیدواری کرد که طی چند روز آینده، شخصیتی مورد پذیرش همگان برای نخست‌وزیری معرفی شود.

چهارشنبه پیش (۲۱ اسفند)، خبر تشکیل کمیته‌ای طبق توافق میان گروه‌های سیاسی عراق متشکل از نمایندگان آنها به منظور بررسی نامزدهای مطرح برای نخست وزیری دولت جدید در عراق منتشر شد.

این کمیته هفت نفره، متشکل از نمایندگان هفت حزب بزرگ شیعی است تا اسامی مطرح برای تصدی نخست وزیری عراق را بررسی کند.

اعضای این کمیته هفت نفره عبارتند از: «نبیل الطرفی» از ائتلاف سائرون، «عدنان فیحان» از ائتلاف الفتح، «احمد الفتلاوی» از جریان الحکمه، «باسم العوادی» از ائتلاف النصر، «حسن السنید» از ائتلاف دوله القانون، «حیدر الفوادی» از حزب عطاء و «عبدالحسین الموسوی» از حزب الفضیله.

انتهای پیام/ص

منبع: فارس

کلیدواژه: عراق مذاکرات ائتلاف گروه 10 نفره نخست وزیری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۲۵۳۹۴۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سید عمار حکیم: هدف ایران تثبیت حق خود بود

به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما؛  سید عمار حکیم، رهبر جریان حکمت ملی عراق  در نشست مجمع بین‌المللی سلیمانیه گفت : قدرت ایران با شکست دیوار امنیتی رژیم صهیونیستی ثابت شد/هدف ایران تثبیت حق خود بود. 
سید عمار حکیم، رهبر جریان حکمت ملی عراق در نشست مجمع بین‌المللی سلیمانیه خواستار تعیین تکلیف انتخاب رئیس جدید پارلمان عراق شد.
وی در این نشست گفت: معتقدیم هدف از پاسخ ایران، به آن اندازه که تثبیت حقش در پاسخ بود، تشدید تنش و گسترش دامنه درگیری نبود و رژیم صهیونیستی از دهه‌های گذشته اینگونه رسمی از سوی کشوری مورد حمله قرار نگرفته بود.
رهبر جریان حکمت ملی عراق در ادامه تاکید کرد: پاسخ ایران به حمله رژیم صهیونیستی خود، یک متغیر ویژه به شمار می‌رود که قدرت ایران در شکست دیوار امنیتی رژیم صهیونیستی را با وجود همکاری بسیاری از کشور‌ها با آن، ثابت می‌کند.
حکیم با بیان اینکه عراق موضع پیشگامی در یاری ملت فلسطین و همبستگی با فلسطین دارد، عنوان کرد:، اما موضع دولتی و سیاسی رسمی با استفاده از اراضی عراق برای انجام عملیات نظامی موافق نیست و ما از جامعه بین‌المللی می‌خواهیم، جنگ در غزه را متوقف و مصوبه شورای امنیت برای توقف جنگ و وارد کردن کمک‌ها را اجرا کند.
وی درباره گروه‌های عراقی گفت: گروه‌های عراقی، روزی ادعا نکرده‌اند که عملیات نظامی را به دستوراتی از خارج از کشور انجام می‌دهند بلکه این عملیات برای حفظ حاکمیت کشور بنابر دیدگاه خود انجام می‌شود و نظر ما سیاست مهار این گروه‌ها است و نه سیاست ضربه به آنها به ویژه با توجه به اینکه عراق در حال ساماندهی اوضاع داخلی است.
رهبر جریان حکمت ملی عراق در ادامه اشاره کرد: شاهد آن بودیم این گروه‌ها، هنگامی که توقف عملیات نظامی خود را اعلام کردند و برای عدم در تنگنا قرار دادن دولت، وارد آتش بس شدند، با مسئولیت‌پذیری بالایی عمل کردند.
وی همچنین در باره پایان ماموریت ائتلاف بین‌المللی در عراق اظهار داشت: عراق در مساله پایان ماموریت ائتلاف بین‌المللی به ویژه با پایان داعش به عنوان یک چالش وجودی جدی است، اما در وهله نخست باید ماموریت ائتلاف بین‌المللی با گفتگو با طرف‌های بین‌المللی و با تفاهم پایان یابد و نه با روش‌های دیگر.
رهبر جریان حکمت ملی عراق در ادامه افزود: در مرحله دوم نیز ما به انتقال به روابط دوجانبه بین عراق و بسیاری از کشور‌های ائتلاف بین‎المللی و در راس آن آمریکا اهتمام داریم و روابط دوجانبه بین عراق و برخی کشور‌های ائتلاف بین‎المللی به نفع عراق است.
وی خاطرنشان کرد: روابط عراق با آمریکا براساس توافقنامه چارچوب استراتژیک که در پارلمان عراق تصویب شده، برقرار است و این توافقنامه مهم، تصویب شده و فراگیر در همه زمینه‌ها است.
رهبر جریان حکمت ملی عراق با اشاره به سفر نخست وزیر عراق به واشنگتن، گفت: این سفر برای فعال‌سازی این توافقنامه و ایجاد روابط دوجانبه انجام شده و واضح است که هر اندازه روابط دوجانبه بین دو کشور سامان یابد، پایان ماموریت ائتلاف بین‌المللی تسریع می‌شود.
حکیم تاکید کرد که ثبات امروز در عراق، نیازمند تلاش برای تقویت آن است تا به ثبات پایدار تبدیل شود و به صورت مثبت با دستاورد‌های امروز برخورد کنیم.
رهبر جریان حکمت ملی عراق در پایان با اشاره به نظر سران کشور‌های منطقه نسبت به عراق توضیح داد: تا حد زیادی نسبت به وضعیت عراق از طریق آنچه از سران منطقه نسبت به عراق می‌شنویم، خوشبین هستیم و قطعا سفر ما به این کشور‌ها برای هماهنگی با دولت است و در این سفر‌ها وضعیت عراق و راه‌های حمایت از عراق و روابط فیمابین و پرونده‌های منطقه‌ای را بررسی و اینگونه بر تاثیر عراق و نقش منطقه‌ای و بین‌المللی آن در کل حوادث منطقه تاکید می‌کنیم.

دیگر خبرها

  • السودانی:لزوم توقف فوری جنگ غزه/ اردوغان دوشنبه در عراق است
  • رئیس جمهور هوادار روسیه در سودای نخست‌وزیری کرواسی
  • حکیم: ایران قدرت خود به جهانیان را ثابت کرد
  • سید عمار حکیم: هدف ایران تثبیت حق خود بود
  • هدف ایران تثبیت حق خود بود
  • السودانی: از قلمرو عراق برای حمله به اسرائیل استفاده نشده است
  • وزیری که سردسته اوباش شد | ببینید
  • آغاز انتخابات سرنوشت ساز پارلمانی در کرواسی
  • السودانی: هیچ‌کدام از موشک‌ها یا پهپاد‌های ایرانی از عراق پرتاب نشده بود
  • نخست وزیر عراق: هیچ‌کدام از موشک‌ها یا پهپادهای ایرانی از عراق پرتاب نشده بود