Web Analytics Made Easy - Statcounter

با توجه به شواهد موجود ادعایی بر موثر بودن وسایلی چون سشوار، اتو و بخارشوی جهت ضدعفونی کردن وجود ندارد؛ لذا توصیه می‌شود از روش‌هایی همچون استفاده از محلول‌های ضدعفونی و رعایت بهداشت فردی جهت پیشگیری از انتقال کرونا بهره برد.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری برنا؛ دانشکده بهداشت و موسسه ملی تحقیقات سلامت دانشگاه علوم پزشکی تهران، راهنمای «آیا از وسایل گرمایشی مانند سشوار، اتو و بخارشوی می‌توان برای ضدعفونی کردن وسایل خانه استفاده کرد» را منتشر کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بر اساس اعلام دانشکده بهداشت و موسسه ملی تحقیقات سلامت دانشگاه علوم پزشکی تهران، ویروس کرونا ذاتأ سرما دوست بوده و در دماهای پایین بهتر زنده می‌ماند.

به طوری که برخی از محققین ادعا می‌کنند این ویروس اگر در دمای 30 تا 40 درجه سانتی گراد برای مدت زمان 2 تا 9 روز بسته به نوع سطح، باقی بماند از بین می‌رود.  با این حال به دلیل جدید بودن این ویروس، یافته‌ها درباره‌ آن هنوز قاطع و جامع نیست و نمی‌توان هر ادعایی را به سادگی پذیرفت.

حال سؤالی که مطرح می‌شود این است که آیا از وسایل گرمایشی، مانند سشوار، اتو و بخارشوی میتوان برای ضدعفونی کردن وسایل خانه استفاده کرد؟

به طور مستقیم و صریح در منابع به این موضوع پرداخته نشده است اما بر اساس پاسخ هایی که سازمان جهانی بهداشت به برخی سوالات داده، استفاده از خشک کن‌های برقی در سرویس‌های بهداشتی به تنهایی برای از بین بردن این ویروس کافی نیست؛ اما استفاده از آنها پس از شست و شوی مناسب دست‌ها مانعی ندارد.

از سوی دیگر سازمان طب ملی انگلستان توصیه کرده برای ضدعفونی از محلول‌های الکلی استفاده شود و هیچ روش ضدعفونی دیگری را علمی نمی‌داند. همچنین توصیه شده است که از گرم ترین درجه‌ آب برای شست و شوی لباس‌ها، ملحفه و پتو استفاده شود.

با توجه به شواهد موجود، ادعایی بر موثر بودن وسایلی چون سشوار، اتو و بخارشوی جهت ضدعفونی کردن وجود ندارد؛ لذا توصیه می‌شود از روش‌های مطمئن‌تری، همچون استفاده از محلول‌های ضدعفونی مناسب و رعایت بهداشت فردی نظیر شستشوی مداوم دست‌ها و رعایت فاصله اجتماعی جهت پیشگیری از انتقال این بیماری بهره برد.

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: سشوار کرونا ویروس کرونا کرونا در ایران اتو بخارشوی ضدعفونی کردن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۲۵۵۱۴۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تجهیز کریدورهای حمل بار مازندران به سامانه هوشمند توزین

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای مازندران با اشاره به شناسایی ۱۹ هزار تخلف اضافه تناژ بالای ۱۰ درصد مجاز در فروردین امسال، از تجهیز کریدور‌های اصلی حمل بار در استان به سامانه هوشمند توزین در حال حرکت خبر داد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از ساری، حسن جهانیان با اشاره به فعالیت سامانه‌های هوشمند توزین در حال حرکت مازندران گفت: در فروردین بیش از 179 هزار تردد وسایل نقلیه باری و بیش از 19 هزار تخلف اضافه تناژ بالای 10 درصد مجاز شناسایی شده که این میزان  تخلف معادل بیش از 10 درصد تردد وسایل نقلیه سنگین است.

وی با تاکید بر اینکه یکی از علل اصلی تخریب رویه راه‌ها و ابنیه، اضافه بار وسایل نقلیه سنگین است تصریح کرد: کنترل و شناسایی وسایل نقلیه سنگین که دارای اضافه بار غیرمجاز هستند اهمیت دارد.

جهانیان همچنین افزود: اداره مدیریت راه‌های اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای مازندران کریدور‌های اصلی حمل بار در استان را به سامانه هوشمند توزین در حال حرکت مجهز کرده است.

وی گفت: مهمترین شاخصه سامانه توزین در حال حرکت WIM کنترل وزن وسایل نقلیه در حال حرکت بدون نیاز به توقف آنهاست.

این مسئول بیان کرد: این سامانه با استفاده از سنسور‌های نصب شده در سطح جاده وسایل نقلیه متخلف دارای اضافه تناژ را به صورت هوشمند شناسایی می‌کند و اطلاعات  به صورت برخط به پاسگاه پلیس راه ارسال می‌شود.

جهانیان ادامه داد: در مرحله بعد باسکول‌های ثابت پلیس راه، وسیله نقلیه خاطی را که به طور دقیق وزن شده نسبت به اعمال مقررات اقدام می‌کنند. به این ترتیب به اعمال جریمه یا تخلیه بار و معرفی راننده و شرکت متخلف به کمیسیون رسیدگی به تخلفات ناوگان باری در این اداره کل اقدام می‌شود.

وی به شناسایی تخلف سرعت وسایل نقلیه سنگین و شناسایی وسایل بدون بارنامه و مجوز حمل بار اشاره کرد و یادآور شد: با تشکیل پایگاه آماری جامع حمل و نقل بار در استان  برنامه‌ریزی انجام می‌شود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • افزایش ۱۳ درصدی تردد خودروها در جاده‌های لرستان
  • دستگیری سارقان وسایل منزل در نیشابور
  • فواید و مضرات سشوار برای مو
  • محدودیت وزن وسایل در پرواز
  • بایدن حین کنایه به ترامپ گاف داد!
  • دستور دادستانی لرستان درباره رفع توقیف وسایل نقلیه فاقد بیمه شخص ثالث
  • تجهیز کریدورهای حمل بار مازندران به سامانه هوشمند توزین
  • حراج برخط لوازم خانگی اموال تملیکی در ۶ استان آغاز شد
  • آلودگی صوتی؛ بلای جان شهرها
  • راهکارهای مبارزه با آلودگی صوتی در شهرها