Web Analytics Made Easy - Statcounter

منتخب مردم تبریز در مجلس یازدهم گفت: احکام کارگزینی صادره نشان می‌دهد در عمل، افزایش حقوق فرهنگیان از باب نظام رتبه بندی تاثیری بر دریافتی معلمان نداشته است. ۲۴ اسفند ۱۳۹۸ - ۱۳:۲۵ سیاسی مجلس و دولت ایران نظرات - اخبار سیاسی -

روح الله متفکر آزاد منتخب مردم تبریز در مجلس یازدهم  در گفت‌وگو با خبرنگار سیاسی خبرگزاری تسنیم، با بیان اینکه توجه به نظام آموزش و پرورش برای رشد هر کشوری جزوه مبانی پایه‌ای آن تلقی می‌شود اظهار داشت: کشور ما که از پیشران‌های تمدنی تلقی شده و یا توجه ویژه‌ای به حوزه تمدن سازی دارد، در این حوزه اهمیت صد چندانی دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به اینکه در کشور ما توجه به نظام آموزش و پرورش جزو مسائل پایه حوزه انسان‌سازی و طراحی فرهنگی پیشرفت است، گفت: وقتی سخن از سند تحول بنیادین آموزش و پرورش می‌شود لاجرم اهمیت توجه به نیروی انسانی برای تحقق آن غیرقابل کتمان است.

توضیحات «حاجی میرزایی» به نمایندگان درباره نظام رتبه بندی معلمان در مجلس

منتخب مردم تبریز، اسکو و آذرشهر در مجلس یازدهم، رعایت کرامت معلمین و کادر آموزش و پرورش را یکی از ملزومات تحقق سند تحول بنیادین آموزش و پرورش دانست و افزود: اگر حوزه تأمین معیشت و کرامت و جایگاه اجتماعی این قشر تحقق یابد آسایش خیال و آرامش دستیابی به سند در عوامل اجرایی سند و تحول آن قابل حصول خواهد بود.

وی با انتقاد از اینکه طرح نظام رتبه بندی فرهنگیان با اعمال 50% افزایش فصل دهم قانون مدیریت خدمات کشوری، کارایی خود را از دست داده است خاطر نشان کرد: وزارت آموزش و پرورش باید نسبت به مبانی قانونی ادغام دو جهت مختلف افزایش حقوق فرهنگیان که عبارت از افزایش تا 50 درصد و افزایش فصل دهم قانون مدیریت خدمات کشوری و نظام رتبه بندی فرهنگیان است، شفاف سازی کند.

متفکر آزاد، با تاکید بر اینکه احکام کارگزینی صادره نشان می‌دهد در عمل، افزایش حقوق فرهنگیان از باب نظام رتبه بندی تاثیری بر دریافتی معلمان نداشته است، ابراز داشت: مبانی قانونی محاسبه مابه‌التفاوت دریافتی بر اساس احکام ماقبلی اعمال نظام رتبه بندی با اعمال تا 50 درصد افزایش حقوق محل پرسش است.

وی تصریح کرد: به نظر می‌رسد ادغام دو جهت قانونی ذکر شده، مخل مبانی عدالت است و در عین حال تکاپوی چندین ساله برای تحقق نظام رتبه بندی را علیرغم انتقادات وارد بر آن با شکست مواجه ساخته است.

این استاد دانشگاه تبریز، تاکید کرد: در همین رابطه با رییس کمیسیون آموزش مجلس صحبت داشتم و خوشبختانه ایشان در حال پیگیری موضوع بودند که با توجه به مراجعات متعدد فرهنگیان عزیز پیگیری‌های لازم را در این خصوص انجام خواهیم داد.

انتهای پیام/

R31462/P/S1,15/CT1 واژه های کاربردی مرتبط کمیسیون آموزش و تحقیقات وزارت آموزش و پرورش

منبع: تسنیم

کلیدواژه: کمیسیون آموزش و تحقیقات وزارت آموزش و پرورش کمیسیون آموزش و تحقیقات وزارت آموزش و پرورش نظام رتبه بندی آموزش و پرورش افزایش حقوق

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۲۵۷۹۹۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مدارس دولتی امسال ضعیف‌تر می‌شوند؟ 

به گزارش جام جم آنلاین، ابراهیم سحرخیز، کارشناس آموزشی و معاون پیشین آموزش و پرورش در پاسخ به اینکه عملکرد آموزش و پرورش را در سالی که گذشت چگونه ارزیابی می‌کنید؟ عنوان کرد: معتقدم در چند سال اخیر در آموزش و پرورش شاهد حرکت رو به جلو و تحول نبوده‌ایم.

وی با اشاره به اینکه کمبود معلم و کسری بودجه دو مشکل اصلی آموزش و پرورش است، توضیح داد: آموزش و پرورش هر سال دست‌کم با حدود ۲۵ درصد کمبود بودجه مواجه می‌شود. به همین دلیل نمی‌تواند مطالبات خود را که بیشتر آن نیز صرف حقوق می‌شود، پرداخت کند.

سحرخیز با بیان اینکه آموزش و پرورش با کمبود حدود ۳۰۰ هزار معلم نیز رو به رو است، ادامه داد: چنین مسائلی سبب شده که شاهد افت کیفیت و به حاشیه رفتن عدالت آموزشی باشیم که این روز‌ها به بحران بدل شده است.

‌این کارشناس آموزشی ادامه داد: مشکلات مالی آموزش و پرورش سبب شده که برخی معلمان انگیزه خود را برای تدریس و کیفیت بخشی به آموزش از دست بدهند و به این شکل اداره مدارس نیز دچار مشکل شود.

 معاون پیشین آموزش و پرورش درباره اینکه وزیر آموزش و پرورش گفته می‌خواهد سرانه مدارس شهری را به مدارس شبانه‌روزی، روستایی و مناطق محروم بدهد نیز عنوان کرد: چند سال است که به مدارس دولتی سرانه پرداخت نمی‌شود و اگر این روند ادامه پیدا کند شرایط مدارس دولتی نامناسب‌تر خواهد شد.

 وی ادامه داد: به این شکل مدارس دولتی که کلاس‌های درس آن‌ها ۴۰ تا ۵۰ نفره برگزار می‌شود بیشتر دچار مشکل می‌شوند، زیرا مدیران مدارس نمی‌توانند کلاس جبرانی، پرورشی و فوق برنامه برگزار کنند.
 
به گفته سحرخیز چنین رویکردی سبب ضعیف‌تر شدن مدارس دولتی در سال پیش‌رو خواهد شد.

معاون پیشین آموزش و پرورش درباره پیامد‌های تغییر نکردن رویکرد آموزش و پرورش نیز توضیح داد: برای نجات آموزش و پرورش باید بودجه این وزارتخانه واقعی شود تا بتوان مشکلات این وزارتخانه را برطرف کرد.

وی با اشاره به اینکه با استفاده از معلمان بازنشسته نمی‌توان مساله کمبود معلم را جبران کرد، عنوان کرد: این در حالی است که اضافه کاری و مطالبات معلمان نیز به موقع پرداخت نمی‌شود.

 سحرخیز با اشاره به اینکه مدیران آموزش و پرورش نیز بی‌تجربه هستند و این وزارتخانه را به درستی نمی‌شناسند، ادامه داد: در واقع این مدیران در بین معلمان پایگاه مناسبی ندارند و نمی‌توانند مشکلات را به درستی مدیریت و برطرف کنند.

این کارشناس آموزشی یادآور شد: بنابراین اگر رویکرد مدیریت آموزش و پرورش تغییر نکند مشکلاتی مانند فقر یادگیری دانش آموزان، کمبود معلم و کلاس‌های متراکم برطرف نخواهد شد و آموزش و پرورش به اهدافی که برای آن در نظر گرفته شده دست پیدا نمی‌کند.

دیگر خبرها

  • ۸۶۷ هزار نفر از اقامتگاه‌های ویژه فرهنگیان استفاده کردند
  • فارس رکورددار اسکان نوروزی فرهنگیان
  • امیدآفرینی از اهداف رویداد الف تا است
  • کمیسیون‌های مجلس به آموزش و پرورش توجه کنند
  • برخی فرآیندهای اقتصادی در مناطق آزاد اصلاح می‌شود
  • اسکان بیش از ۳۶ هزار مسافر نوروزی در آموزش و پرورش لرستان 
  • مدارس دولتی امسال ضعیف‌تر می‌شوند؟ 
  • توانمندترین افراد جذب آموزش و پرورش شوند
  • پذیرش فرهنگیان در مراکز اقامتی نوروزی از مرز یک میلیون «نفر روز» گذشت
  • صدور احکام رتبه بندی برای بازنشستگان وزارت آموزش و پرورش